PDA

Επιστροφή στο Forum : Εκκλιση βοήθειας :(

ToniaR
21-08-10, 21:16
Καλησπέρα σας :)

Ονομάζομαι τόνια και είμουνα αρκετά χοντρούλα (94 kg), κάποια στιγμή αποφάσισα να ξεκινήσω έντονη γυμναστική και διατροφή προκειμένου να χάσω όλα αυτά τα παραπανήσια κιλά και να αποκτήσω το σώμα που πάντα ονειρευόμουνα. Πλέον έχω φτάσει στα 78 κιλά με ύψος 1.69.

Παρόλα αυτά αντιμετωπίζω πάρα πολύ σοβαρα προβλήματα...

Δεν ξέρω τι πρόγραμμα να ακολουθήσω, ο καθένας μου λέει τα δικά του, τους αντρες που ακούω μου λένε όλοι κάτι διαφορετικό, προσπαθώ να δώ και ποιά είναι τα σώστά συμπληρώματα που θα με βοηθούσανε να πάρω, ίσως κάποια προτείνη, κάποιο λιποδιαλίτη? sida cordifolia? Είναι καλή η πρωτείνη για γυναικεσ? δεν ξέρω πραγματικά είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη.

Στα αφιερώματα που βλέπω στις κοπέλες body builders είναι πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ αλλά το αγόρι μου δεν θα ήθελε με τίποτα να γίνω τόσο έντονα γυμναζμένη.

Αυτό που θα ήθελα και εγώ είναι ένα σφυχτό σώμα, μία σωστή διατροφούλα, μια λίστα σωστών συμπληρωμάτων και τέλος ενα προγραμματάκι ώστε να δουλεω σωστά στο γυμναστήριο.

Ξέρω πως ζητάω πολλά αλλα πραγματικά θα το εκτιμήσω απιστευτα, και μπορεί να μήν γνωρίζω πάρα πολλά αλλα πραγματικά εκφράστε τις απόψεις σας ελεύθερα καθώς ασχολούμαι πάρα πολύ συχνα!!!

Ευχαριστώ!!!

Doctorg
21-08-10, 22:19
Καλως ήρθες κατ' αρχάς! Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=3761

Mitsen
22-08-10, 00:12
καλός ήρθες Τόνια, αν θες περνα από τα νέα members να σε γνωρίσουμε καλύτερα.
Μετά από πολλές απόψεις κατάφερες να φτάσεις στην ποιο αξιόπιστη πηγή, σε αυτό το forum. Θα βρείς πολλά άρθα να σε βοηθήσουν αλλα και καταξιωμένα στον χώρο ατομα για συμβουλές.
Δες το link που σου Doctorg