PDA

Επιστροφή στο Forum : Γαστρεντερίτιδα

pikolo
17-04-07, 18:54
σε περιοδο που εισαι αρρωστος και δεν πρεπει να φας τιποτα για κανα δυο μερες αυτο σημαινει οτι θα χασεις μυες!εχω γαστρεντεριτιδα και χτεσ δεν εφαγα τιποτα και σημερα μονο φρυγανιες με μελι...

Nick3
17-04-07, 19:13
Δεν πρέπει να φας τίποτα ή δεν μπορείς να φας τίποτα?

Gasturb
17-04-07, 19:34
Kαλά μην τρελαίνεσαι παλικάρι μου δες την υγεία σου πρώτα κ μετά οι μυς - στο ερωτημά σου τώρα δεν γίνεται κ τόση ζημιά όση φαντάζεσαι == > Relax take it easy - Mika

Gt

Nick3
17-04-07, 19:42
Εγώ πάντως όταν είμαι άρρωστος κάνω κανονικά γεύματα.
Δεν κατεβαίνουν βέβαια αλλά το παλεύω και κατεβαίνουν.

billys15
17-04-07, 19:47
Relax take it easy - Mika

Gt

off topic: κορυφη το τραγουδακι! :army2:

pikolo
17-04-07, 19:55
μπορω να φαω σημερα αλλα χτεσ δεν μπορουσα και οτι ετρωγα τα εβγαζα με εμετο!μετα πηγα νοσοκομειο και μου εκαναν 3 ενεσεις και δυο οροθσ!σημερα ειμαι καλυτερα αλλα εφαγα μονο ενα πακετακι φρυγανιες με τσαι και θα φαω και κοτοποθλο αργοτερα βραστο.....δεν επιτρεπονται αλλα...επισεις το προβλημα που σας ειπα σε αλλο φοροθμ με την αιματωση εικει κατω το εχετε αντιμετωπισει?δηλαδη να ειναι πιο λεπτο και να μην εχετε ορεξη..ειναι υπερκοπωση?

billys15
17-04-07, 19:58
μπορω να φαω σημερα αλλα χτεσ δεν μπορουσα και οτι ετρωγα τα εβγαζα με εμετο!μετα πηγα νοσοκομειο και μου εκαναν 3 ενεσεις και δυο οροθσ!σημερα ειμαι καλυτερα αλλα εφαγα μονο ενα πακετακι φρυγανιες με τσαι και θα φαω και κοτοποθλο αργοτερα βραστο.....δεν επιτρεπονται αλλα...επισεις το προβλημα που σας ειπα σε αλλο φοροθμ με την αιματωση εικει κατω το εχετε αντιμετωπισει?δηλαδη να ειναι πιο λεπτο και να μην εχετε ορεξη..ειναι υπερκοπωση?

Σχετικα με φαγητο,στην περιπτωση σου νομιζω οτι καλυτερα θα ειναι τουλαχιστον να παρεις κανα shake πρωτεϊνης.Οχι οτι αν δεν φας και τιποτα για κανα 2ημερο,οπως σου ειπαν πιο πανω,θα χασεις και ΤΟΥΣ μυς,απλα για καλυτερη "προστασια",ας πουμε.

Ή κανε το αλλο.Αν εχεις μπλεντερ βαλε εκει τιποτα βρωμη κτλ και καντα σε στυλ πυχτου ποτου. ( ειναι κι αυτο μια ιδεα... :) )

pikolo
17-04-07, 20:15
στην γαστρεντεριτιδα απαγορευεται να φας πρωτεινουχα ροφηματα κτλ κτλ γιατι η τα ξερνας η σε κοβει η κοιλια...

billys15
17-04-07, 20:18
στην γαστρεντεριτιδα απαγορευεται να φας πρωτεινουχα ροφηματα κτλ κτλ γιατι η τα ξερνας η σε κοβει η κοιλια...

Α! Δεν το ηξερα.

Gasturb
17-04-07, 21:18

Pikolo γιαυτό προείπα να αφήσεις κατα μέρος όλα αυτά δες να γίνεις καλά πρώτα κ μην φοβάσε ότι θα χασεις πολλούς μυς. Τίποτα δεν θα γίνει σε 2 ημέρες οποτε take it easy κ Περαστικα σου!

Gt

Teo70
17-04-07, 23:31
Συμφωνώ 100% με τον Gas. Κάνε ότι σου είπε ο γιατρός, σιγά τώρα γιά 2-3 μέρες δε χάθηκε ο κόσμος. Μόνο αν κατέβαινες σε αγώνες δικαιολογείται τέτοια ανησυχία. :)

alexmafia2
17-04-07, 23:45
κ εγω συμφωνο με gas και θα σου πω και μια συμβουλη για την προληψη της γαστρεντεριτιδας, να πλενεις καλα τα χερια σου πριν απο το φαγητο και γενικα να πλενεις τα χερια σου οσο περισσοτερες φορες μπορεις και ειδικα τωρα που την εχεις!!τωρα οσο για το αν θα χασεις μυες με κανεις να γελαω :lol: ,ουτε o coleman δεν κανει ετσι ρε χαλαρωσε!

pikolo
18-04-07, 02:32
THANKS GUYS...ειμαι λιγο υπερβολικος το ξερω...αλλα οκ....απλα υγρα εχασα...