PDA

Επιστροφή στο Forum : Είδη πρωτεΐνης σε σκόνη

Gasturb
24-11-07, 05:52
Άρθρο (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=1303)

Gasturb
24-11-07, 05:56
ΠΧρήσιμο άρθρο για το πιο στοιχειώδες συμπλήρωμα όλων των bb κ όλων των εποχών!

Welldone Ruhl :thumbup:

Gt

billys15
24-11-07, 11:10
Yep πολυ καλο αρθρακι Alex! :thumbup:

KATERINI 144
24-11-07, 11:21
καλύτερα δε γινόταν, μπράβο αλεξ, (κάνεις και καμιά σωστή δουλειά που και που :green: )

KATERINI 144
24-11-07, 11:26
τελικά πως το βλέπετε, νομίζω είναι καλύτερα η πρωτεΐνη να αποτελείτε απο περισσότερο απο ένα είδος (πχ whey) στη σύνθεσή τις :???:

Sourlas
24-11-07, 12:09
Μπραβο, πολύ καλή δουλειά στο άρθρο. :clapping:
Πιστεύω μακράν η καλύτερη πρωτείνη είναι η isolate, εκτός του κόστους βέβεα.

gpol
24-11-07, 12:56
Συγχαρητηρια Ruhl :clapping: :clapping: :clapping:
Πολυ καλο αρθρο, δομημενο και ολοκληρωμενο
:bowdown:

Polyneikos
04-02-09, 20:51
Ruhl τώρα είδα το αρθρο αυτο με αφορμη ένα αλλο τόπικ που παρέπεμψες καποιον να το κοιτάξει,εγω θα προτεινα στον Πάνο να είναι ένα από τα sticky αρθρα που πρέπει ή να αποστέλλουμε στα νεα μέλη ή να φτιάξουμε μια ενότητα για τα νεα μελη που να τους παραπέμπουμε να τα διαβαζουν και ας έχει απ΄ολα μεσα,διατροφη,συμπληρωματα,ασκησεις,κατι σαν οδηγιες προς ναυτιλομενους.Πολύ ωραίο άρθρο,περιεκτικο και κατατοπιστικο. :clap: :clap:

RUHL
04-02-09, 23:32
πρεπει να το γεμησω λιγο ακομα βρηκα κατι αναβολικες πρωτεινες :lol: :lol: μαλον διαβασα :lol: :lol: αργοτερα μαλον :wave:

Muscleboss
05-02-09, 02:02
οκ. οταν έτοιμο, ενημέρωσε.

ΜΒ

KATERINI 144
05-02-09, 12:01
καλύτερα δε γινόταν, μπράβο αλεξ, (κάνεις και καμιά σωστή δουλειά που και που :green: )+1 8)

skrwz21
05-02-09, 22:32
παιδια κατι σχετικο..
η ΕΑS whey myopro και η ΟΝ ειναι isolate ?
η μηπως blend...

επειδη σκεφτομαι να παρω isolate τωρα αν οχι αυτες η Nutrisport και η reflex micro whey τι λενε ?

slaine
06-02-09, 00:51
blend είναι αλλά δεν έχουν σαβούρα. μίκρο μαμάει. και nature's best

skrwz21
07-02-09, 15:33

i micro ειναι isolate και ειναι the best ε ?
λεω να την τσιμπησω αφου υδατανθρακες δεν χρειαζομαι απο συμπληρωμα τωρα , τους παιρνω απτο φαι !

slaine
07-02-09, 16:10

i micro ειναι isolate και ειναι the best ε ?
λεω να την τσιμπησω αφου υδατανθρακες δεν χρειαζομαι απο συμπληρωμα τωρα , τους παιρνω απτο φαι !

2 καλές isolate
micro-reflex
isopure zero carbs -nature's best

γιατί κάπου μου φάνηκε ότι τα μπέρδεψες

skrwz21
07-02-09, 16:18
ναι, καπως. την 2η που ανεφερες (natures best) δεν την ηξερα.
ελπιζω να εχει και καλη γευση η μικρο.. την εχεις δοκιμασει φιλε ?

να σου πω.. κανω 5-6 γευματα την ημερα τα 3 απτα οποια εχουν μετριο-ψηλο υδατανρθρακα.. οποτε λεω να παρω κατι σε isolate καταλαβες

slaine
07-02-09, 16:42
τα 1-5 γρ υδατάνθρακα που θα έχεις διαφορά από την πρωτείνη θα κάνουν τη διαφορά?
ναι τις έχω δοκιμάσει κι έχουν καλή γεύση. μπες στο σχετικό τόπικ και δες

skrwz21
07-02-09, 20:10
τα 1-5 γρ υδατάνθρακα που θα έχεις διαφορά από την πρωτείνη θα κάνουν τη διαφορά?
ναι τις έχω δοκιμάσει κι έχουν καλή γεύση. μπες στο σχετικό τόπικ και δες

το ξερω μορε αλλα ενταξει να μην δοκιμασουμε και κατι διαφορετικο..
αν και τωρα που το ξαναειδα , η μικρο εχει λιγοτερα αμινοξεα απο ΟΝ και ΕΑΣ

Στο τοπικ γραφει για την reflex instant whey, οχι για μικρο.. ειναι ιδιες? (απο θεμα γευσης)

RUHL
07-02-09, 20:27
:clown2: :clown2: :clown2: :clown2: τι ακριβως συζητατε εδω? για πρωτεινες? :puke:

η μικρο εχει λιγοτερα αμινοξεα απο ΟΝ και ΕΑΣ
αυτη η παρατηρητικοτητα σκοτωνει

skrwz21
07-02-09, 23:25
ψαχνουμε διαφορες μεταξυ instant whey kai micro whey της reflex οπως επισης και της ΟΝ !

μικροπραγματα λες ? :?

Machiavelli
08-03-10, 10:37
Προφανώς η Isolate είναι η καλύτερη για μετά την προπόνηση, προφανώς η χειρότερη για αναπλήρωση γεύματος (ακόμα και για πρωινό πιστεύω για όσους σηκωνόμαστε το βράδυ και τρώμε καζεΐνη). Μικρή η διαφορά από την concetrate, την λεπτομέρεια πληρώνουμε.
Ωστόσο και η isolate κάπου υπάρχει στην φύση (γάλα) και κάποια άλλα στοιχεία συντελούν στο να απορροφάται πιο αργά και εξ' ολοκλήρου. Αν δώσουμε στον οργανισμό μερικά από αυτά (+ότι μπορούμε να δώσουμε φυτικές ίνες που σίγουρα δεν έχει το γάλα) μπορούμε και πάλι να την κάνουμε να απορροφηθεί με αργούς ρυθμούς. Σίγουρα δεν είναι συμφέρον οικονομικά όσο δε χρησιμοποιείται μετά την προπόνηση ωστόσο στη διατροφή του παιδιού που άρχισε η συζήτηση με δεδομένο το διάστημα που έχει περάσει από το τελευταίο γεύμα και με τις ίνες και τους υδατάνθρακες από 1-2 μπανάνες νομίζω θα είναι όλα εντάξει.
thegravijia whey είναι αλλά δεν είναι η μόνη.

Haris Pilton
08-03-10, 13:26
Mακιαβελη,δεν μπορω να βρω ερευνα,αλλα οι μισοι υποστηριζουν οτι η μονη διαφορα ειναι στην λακτοζη,περι κονσεν'τρέιτ και άισολειτ...

Παντως με την ιδια λογικη,λογω επεξεργασιας και καλα,επηδη η isolate δεν εχει λακτοζη και εχει και λιγοτερα λιπαρα κτλ,και επηδη ειναι γρηγορης αποροφησης και καλα σε ασχετες στηγμες μεσα στην μερα χωρις λιποι και φυτικες ινες.
Τοτες και τα σκετα αμινοξεα θα επρεπε να αποβαλονται ΑΜΕΣΩΣ γιατι ειναι ακομα πιο απλα απο την whey...

Machiavelli
08-03-10, 14:01
Δε θέλω έρευνα, να το συζητήσουμε θέλω. Εντάξει, δεν είναι "κακό" να είναι εκεί η διαφορά της Isolate, αν έχει στα 100 γραμμάρια 2 γραμμάρια λιγότερη λακτόζη και 10 λιγότερα λίπη+υδατάνθρακες (πλασματικά νούμερα), γίνεται 12% καθαρότερη, καθόλου αμελητέο για επαγγελματίες, μοντέλα και αθλητές.

Haris Pilton
08-03-10, 14:23
Δε θέλω έρευνα, να το συζητήσουμε θέλω. Εντάξει, δεν είναι "κακό" να είναι εκεί η διαφορά της Isolate, αν έχει στα 100 γραμμάρια 2 γραμμάρια λιγότερη λακτόζη και 10 λιγότερα λίπη+υδατάνθρακες (πλασματικά νούμερα), γίνεται 12% καθαρότερη, καθόλου αμελητέο για επαγγελματίες, μοντέλα και αθλητές.

:thumbup:

Παντως απο οτι βλεπω ισως να μην ξαναπαρω isolate,αν και μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε πρωτεινη και λιγοτερα λιπαρα,η τιμη ειναι ενας ανατρεπτικος παραγωντας,αν και bulk γενικα οι τιμες ειναι υπερχαμηλες.

beefmeup
16-04-10, 14:55
η διαφορα ειναι εκτος της λακτοζης,οτι κονσεντρατε,εχει κατα βαρος πολυ λιγοτερη προτεινη σε περιεκτικοτητα..ξεκιναει απο 29%κ φτανει μεχρι 89%,αναλογα την μαρκα,ποιοτητα κλπ..

η ισο απτην αλλη,επεξεργαζεται περισσοτερο,κ η περιεκτικοτητα της σε προτεινη κατα βαρος ειναι απο 90% κ πανω..
δεν μπορεις να ξερεις ποση περιεκτικοτητα ανα βαρος εχει η εταιρια που περνεις στην κονσε..το μιν.ειναι 29%το μαξ.ειναι 89%..οποτε??μια καλυττερη κ πιο αξιοπιστη μαρκα,σαφως θα ειναι μεγαλυτερης περιεκτικοτητας απο μια φθηνη.

αλλα στη ισο,εισαι παντα 90%κ πανω..τωρα για bulk,κ προτεινες,προσωπικα δεν αγοραζω..υdατανθρακες ναι,η τπτ,αλλο,ειναι φθηνοι στην παραγωγη τους,οποτε το πιο πιθανο να ειναι οκ.

αλλα η προτεινη ειναι αλλου παπα,ευαγελλιο..κ απλα δεν εμπιστευμαι εκει τοσο τα bulk.

Kolorizos
17-04-10, 11:31
παιδια δεν ξερω κατα ποσο θα το πιστεψεται αλλα καθε φορα που περνω ισολατε και συγκεκριμενα την ΟΝ βλεπω καπποια διαφορα στο σωμα μου πιστευω εποφελουμε περισσοτερο η δουλευει πανω μου..

Machiavelli
17-04-10, 11:55
Βγάζει isolate η ON;

beefmeup
17-04-10, 12:31
Βγάζει isolate η ON;

θα εννοει την 100%gold..δεν εινα καθαρο ισο,αλλα οτι πιο κοντα σε αυτο,απο ολες τις αλλες εκει εξω κατα την γνωμη μου..

κουακ-κουακ

carharoth
23-11-10, 01:39
Να ρωτήσω και εγώ. Αν βρίσκομαι σε λάθος topic πείτε μου που να το μεταθέσω.

Το συμπλήρωμα muscletech mass-tech chocolate σε ποιά από τις προηγούμενες κατηγορίες του άρθρου εντάσσεται?

deluxe
23-11-10, 01:56
Mass Gainer ειναι. Blend.

carharoth
23-11-10, 22:16
Και κάνει καλύτερη δουλειά από κάποια whey? Όπως ας πούμε η Whey Protein Concentrate?

savage
23-11-10, 22:41
οχι.το αντιθετο

carharoth
24-11-10, 00:54
οχι.το αντιθετο

Το αντίθετο?Γιατί?

deluxe
24-11-10, 02:18
Γιατι ειναι γεματο σακχαρα, κακης ποιοτητας συνηθως.

carharoth
24-11-10, 02:42
Οπότε η whey συμφέρει κατά πολύ περισσότερο έτσι?Και σε γράμμωση και σε όγκο

savage
24-11-10, 03:02
μεταπροπονητικα ναι.σε καποια ασχετη στιγμη οχι.εκει ειναι καλυτερο ενα blend πρωτεινης με πολλα διαφορετικα ηδη,για σταδιακη απορροφηση

savage
26-11-10, 00:50
πρακτικα ναι,κανει.

αλλα τη γραμμωση θα τη φερει η συνολικη διατροφη,οχι η gold standard απο μονη της:toast: