Επιστροφή στο Forum : Kickboxing
anastasisk
05-12-07, 01:05
O λογος που ανοιξα αυτο το topic ειναι γιατι χρειαζομαι την βοηθεια σας σχετικα με το τι θα πρεπει να φαω μετα την προπονηση του kickboxing.Κανω προπονηση 2 φορες την εβδομαδα Δευτερα και Τεταρτη 9 με 11 το βραδυ.Να πω τα εξης βασικα στοιχεια.
1)Δεν τροω τιποτα 2 ωρες πριν την προπονηση.
2)Η προπονηση ειναι παρα πολυ εντονη σε σημειο εξαντλησης
3)Τα υγρα που χανω ειναι παρα πολλα.
Μια πρωτη μου σκεψη ηταν μολις τελειωνω την προπονηση να πινω ενα σκουπ πρωτεινη
και μετα απο καμια ωρα δηλαδη κατα τις 12 να τροω 2 γιαουρτια.
Thanks.....
Υδατανθρακες δεν θα αναπληρωσεις ?
anastasisk
05-12-07, 02:32
Αυτο σκεφτομουνα ρε Γερασιμε,με ανυσηχει το γεγονος οτι ειναι πολυ αργα το βραδυ .Προτεινεις φανταζομαι,αν ειναι να τους αναπληρωσω να το κανω μαζι με την πρωτεινη αμεσως μετα την προπονηση?
Σκεψου ποσο ανεβασμενος ειναι ο μεταβολισμος σου μετα την προπονηση, αν σε ανυσηχει το λιπος.
Αν δεν βαριεσαι, διαβασε αυτο το αρθρακι:
'ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Πώς θα ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις'
http://forum.bodybuilding.gr/viewtopic.php?t=1860
Kαι μόνο από αυτό
2)Η προπονηση ειναι παρα πολυ εντονη σε σημειο εξαντλησης
δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό
με ανυσηχει το γεγονος οτι ειναι πολυ αργα το βραδυ
αναπλήρωση χρειάζεσαι οπωσδήποτε γιατί οι αποθήκες γλυκογόνου είναι τόσο χαμηλές που ο κίνδυνος μεταβολισμού υδατανθράκων σε λίπος είναι ελάχιστες.
Το παρακάτω
1)Δεν τροω τιποτα 2 ωρες πριν την προπονηση.
είναι λάθος θα πρότεινα ένα γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες κ πριν ξεκινήσεις την προπόνηση κ μία μπάνάνα, treat kick boxing as bb!
Λόγω αυτού
3)Τα υγρα που χανω ειναι παρα πολλα.
Mην ξεχνάς το νάτριο από το μεταπροπονητικό
τσέκαρε κ αυτό
http://forum.bodybuilding.gr/viewtopic.php?t=1560
Gt
anastasisk
05-12-07, 13:31
Ok.... first of all thanks for the tip both of you..... :bowdown: .Για να συνοψυσω λιγο τα πραγματα χρειαζομαι τα εξης.
1)Μεταπροπονητικο ροφημα αλλα με τους μισους υδατανθρακες....αμεσως μετα την προπονηση
2)Μια ωρα μετα,δηλαδη στις 12 γευμα με πρωτεινη και συνθετους υδατανθρακες(λαχανικα).
Αm I wrong....... :???:
Εκανα προπονηση kickbox με πρωταθλητές και παιδια που είχαν παγκόσμιες διακρίσεις.
Εξαντλητικές δεν ήταν. Μετα κάναμε και βάρη.
Αν το έκανα και τώρα θα ακολουθούσα την συνταγή ΒΒ. PWO ρόφημα και ένα καλό γεύμα με πρωτείνη και λαχανικά μετά την προπόνηση (αν αυτή γινόταν αργά το βράδυ). Και φυσικά κατα τη διάρκεία της μέρας καλή υδατανθράκωση.
anastasisk
05-12-07, 18:25
Τhanks Sourla........
Οσο αφορα το εξαντλητικες που ειπα,μπορει να μου φαινονται εμενα γιατι ειναι και η αρχη και δεν εχω ξανακανει τετοιο ειδος προπονησης.Η πορεια θα δειξει...... :chinese:
με το κικμποξ δεν πιστευω να χρειαζεται καποιος πρωτεινη κ λοιπα βασει των προγραμματων που ακολουθουν οι σχολες.
ναι οκ,σπαταλας καποιες θερμιδες αλλα θα χρειαστεις βοηθεια μονο αν κανεις σπαρινγκ με τον ζαμπιδη.
κατα τα αλλα περα απο χορευτικες φιγουρες κ λυσιμο των μυων-σβελταδα κ αυτοπεποιθηση το μουι ται δεν προσφερει κατι παραπανω.
psycho_steve
18-01-10, 01:09
καλα καλα!!!:rolf:
Εχεις πολυ μεγαλο δικιο! Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα!
Σε ολα σχεδον τα γυμναστηρια Βαζουν πολυ αργα το kickboxing!!! Ελεος δηλαδη!!!
Πριν την προπονηση ειναι αδυνατον να φας, η προπονηση ειναι εντονη και πρεπει να εχεις αδειο στομαχι!
Κι εγω παντα ετρωγα κανονικο γευμα μετα, πραγμα που ηταν εντελως λαθος... δεν ηξερα βλεπεις τοτε, ετρωγα πχ μια μακαροναδα κ μετα απο καμια ωρα πηγαινα για υπνο...
Το χειροτερο ομως κατα τη γνωμη μου ειναι που προγραμματιζουν προπονηση kickboxing διαρκειας 1 ωρας... το θεωρω ελλειπη προπονηση, της πλακας. Το κανουν στα γυμναστηρια και καλα για να πουν οτι εχουν και kickboxing αμα λαχει....
Εχεις πολυ μεγαλο δικιο! Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα!
Σε ολα σχεδον τα γυμναστηρια Βαζουν πολυ αργα το kickboxing!!! Ελεος δηλαδη!!!
Πριν την προπονηση ειναι αδυνατον να φας, η προπονηση ειναι εντονη και πρεπει να εχεις αδειο στομαχι!
Κι εγω παντα ετρωγα κανονικο γευμα μετα, πραγμα που ηταν εντελως λαθος... δεν ηξερα βλεπεις τοτε, ετρωγα πχ μια μακαροναδα κ μετα απο καμια ωρα πηγαινα για υπνο...
Το χειροτερο ομως κατα τη γνωμη μου ειναι που προγραμματιζουν προπονηση kickboxing διαρκειας 1 ωρας... το θεωρω ελλειπη προπονηση, της πλακας. Το κανουν στα γυμναστηρια και καλα για να πουν οτι εχουν και kickboxing αμα λαχει....
και δηλαδη τη συστηνεις να τρωμε μετα την προπονηση?
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης (IRON MIKE ZAMBIDIS) όπως και οι περισσότεροι επαγγελματίες kickboxers τρώνε μετά την προπόνηση μπανάνα
και EAS MUSCLE ARMOR , και μετά απο καμια ώρα γεύμα κανονικό με πολύ πρωτείνη.
Haris Pilton
12-03-10, 16:58
Τα επτασφράγιστα μυστικά, διερευσαν !
Τα επτασφράγιστα μυστικά, διερευσαν !
λολ που λενε και οι βαρβαροι....:green: