Επιστροφή στο Forum : Στρατης Αργυρακης : Tα βιντεο μου
zIZq1T4QlEk&feature=related
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
perastikos
22-12-07, 19:12
Μία εικόνα 1000 λέξεις! Απίστευτος!Συγχαρητήρια!
NbtG7JXbXdY&feature=related
KATERINI 144
22-12-07, 20:53
AVE Στράτο, :moderator: :bowdown:
Στράτο πότε ξανακατεβαίνεις σε αγώνες?! θα παίξεις φέτος?! :?: :!:
Duke-Nukem
22-12-07, 21:54
asdasddsdsa
απλά έχασα τα λόγια μου.... Tres Bien !
giorgos_xania
22-12-07, 22:40
R E S P E C T :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
ΤΡΟΜΕΡΟΣ...
τι να πω....που να σε εβλεπαν απο κοντα.
Ευχαριστώ παιδία και μην στεναχώριεστε δεν τελείωσα με τα βίντεο και φυσικά ούτε με τους αγώνες θα έχουμε και συνέχεα. :clapping:
Muscleboss
23-12-07, 00:41
Γίνομαι γραφικός να επαναλαμβάνω τα συγχαρητήρια και τα κοπλιμέντα... και όταν συνέχεια σου κάνουν καλά σχόλια στο τέλος επαναπαύεσαι...
Περιμένουμε όλοι να σε δούμε σύντομα καλύτερο από ποτέ... από μέρος μου δεσμεύομαι να κάνω ό,τι μπορώ ώστε στους επόμενους αγώνες, πρώτα ο Θεός, το bodybuilding.gr να είναι χορηγός του Στράτου.
ΜΒ
KATERINI 144
23-12-07, 00:45
ωραίος ο boss :awesome: :clap:
μπραβο πανο.πολυ καλη προταση.
getbigstaybig
23-12-07, 01:07
απλα τελειος :bowdown: :rocking: :thumbsup:
πολυ καλη κινηση boss :thumbsup: σε ενα τομεα που νομιζω πωσ υστερει η ελλαδα στο b.b
Polyneikos
27-03-09, 12:13
Στράτο είσαι respect,τι να λέμε τώρα;Αγωνιστικα να περιμενουμε κατι για το επόμενο διαστημα;;:thumbup::thumbup:
TRIANTAFYLLOU
28-03-09, 06:05
καλύτερα να μην περιμένουμε προς το παρόν παιδιά γιατι δεν έχει κατι τέτοιο στο πρόγραμμα ο στρατής , ΄στο πολύ μέλον όμως κάτι μπορεί να γίνει .
είπαμε ο καθενας βάζει προτεραιότητες δεν μπορεί πάντα πάνω απ όλα να είναι το ββ , εδω ο στρατος έδιωξε πρόταση για να πάει στην αμερική κατευθείαν μέσα σε ένα χρόνο να πάει για επαγγελματίας που τωρα θα είχε περάσει και περισσότερο απο χρόνο και ποιός δεν θα ήθελε να αναλάβει κάποιον με το σκαρί του στρατου και την καταστασή του θα έπαιρνε αμέσως και αυτός την δόξα σαν προπονητής ,αλλά είπαμε ο στρατος το είχε σαν χόμπι το ββ όπως και εγω απλα να διασκεδάζουμε και να γουστάρουμε την ώρα που είμαστε στη σκηνή , ίσως εγω αν δεν πάθαινα το ατύχημα να το έβλεπα και επαγγελματικά που πάλι χλωμό βέβαια , αλλα αυτό που παραδεχόμουν στον στρατή απο πιτσιρικά είναι οτι δεν είχε ποτέ κόμπλεξ η να πεφτει η ψυχολογία του αν δεν είναι κάποτε σε φόρμα μπορεί σαν άνθρωπο λίγο να τον χαλούσε αλλά δεν φαινόταν και δεν επηρεαζόταν σε τίποτε .
και αυτό είναι ένα πρόβλημα που κάποιοι δεν συμβιβάζονται με το μετά και έχουν καταθληπτικές τάσεις και λόγω χρήσης ουσιών .
και μην βιαστεί κανείς να πεί δεν γίνετε αυτό το καταλαβαίνει κάποιος που έφτασε ψηλά όχι απαραίτητα στο ψηλότερο βάθρο γιατί εκεί είναι καλύτερα συμβιβάζεσε και λές έφτασα στο τέρμα τι άλλο να κάνω η να αποδείξω τώρα , αλλά ένας μετα απο μια καλή κατάσταση και μακρόχρονη χρήση αας αν σταματήσει τους αγώνες δεν θα πάθει και κάτι αν όμως βλέπει να χάνετε αυτή η μάζα και να μαζεύει , δεν συμβιβάζονται ευκολα πολλοί.
και παλι σωστα τα λες ηλια.οι περισσοτεροι μας παθαινουμε καταθλιψη αν χασουμε τη φορμα μας η κατι παει στραβα με ο σωμα μας.
mrkommatias
25-07-09, 19:19
Ευχαριστώ παιδία και μην στεναχώριεστε δεν τελείωσα με τα βίντεο και φυσικά ούτε με τους αγώνες θα έχουμε και συνέχεα. :clapping:
στρατο εισαι φοβερος!!!ειχαμε γνωριστει το 2002,θα ηθελα να σε ξαναδω σε αγωνα της wabba;)
Ευχαριστώ παιδία και μην στεναχώριεστε δεν τελείωσα ... με τους αγώνες θα έχουμε και συνέχεα. :clapping:
κ. Αργυράκη συγχαρητηρια κ απο εμένα, περιμένουμε τη συνέχεια στους αγώνες σας όπως είπατε
:toast:
Polyneikos
19-12-10, 20:09
http://www.youtube.com/watch?v=A0ZB85M7OXw
Στρατο αυτο δεν το βγαζει,το εχουν αποκλεισει απο το youtube.:(
Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από τους χρήστες WMG και Sony Music Entertainment, ένας ή περισσότεροι εκ των οποίων το έχουν αποκλείσει στη χώρα σας για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων.
Κωστα σε εμενα ανοιγει το εβαλα εδω.
A0ZB85M7OXw
Polyneikos
19-12-10, 20:23
Και παλι δεν μου το ανοιγει...
Εχω καταλήξει ότι σε καποια βιντεο που σε αλλους βγαζει αυτο το μηνυμα απαγορευσης και σε αλλους όχι,διαφερει από που το ζηταει ο εκαστοτε παροχος και από ποιον server εξυπηρετείται...
Polyneikos
19-12-10, 20:28
Ειχες πιασει φόρμα παντως ,για αλλη μια φορα !! :thumbup::clap:
98Z8Rdm7vK4
Εδω ο Στράτος ηταν πιο ολοκληρωμένος απο τους αλλους δυο στη τριαδα. Πιο ωραιες αναλογιες και πιο κομμένος. Δυστυχώς επικράτησε το κριτήριο του πιο ογκώδη αθλητή.
KATERINI 144
20-12-10, 10:50
άντε στράτο ξεκίνα καμιά προετοιμασία, αφου ψήνεσαι :bbbiceps::bbbiceps::bbbiceps::bbbiceps:
Muscleboss
21-12-10, 17:13
Εδω ο Στράτος ηταν πιο ολοκληρωμένος απο τους αλλους δυο στη τριαδα. Πιο ωραιες αναλογιες και πιο κομμένος. Δυστυχώς επικράτησε το κριτήριο του πιο ογκώδη αθλητή.
+1 :clap:
Πάντως μας έλειψε ο Στράτος από τις αγωνιστικές σκηνές... τον είχαμε συνηθίσει για κάποια χρόνια. Από τους αντιπάλους του μόνο δεν έλλειψε, γιατί δε τον κέρδιζαν με τπτ :green:
ΜΒ
COBRA_STYLE
21-12-10, 17:21
πιο κομμενος ο Στρατος και πολυ καλος σιγουρα για 2ος!!Αλλα αυτος π βγηκε πρωτος ειχε απιστευτο καλουπι!!!απιστευτοι ωμοι και πολυ φαρδυς!!!Παρα πολυ ωραιο σωμα για μενα!!κομμενος κ αυτος επισης χωρις ασχημο ογκο:thumbup:
TRIANTAFYLLOU
21-12-10, 17:35
πιο κομμενος ο Στρατος και πολυ καλος σιγουρα για 2ος!!Αλλα αυτος π βγηκε πρωτος ειχε απιστευτο καλουπι!!!απιστευτοι ωμοι και πολυ φαρδυς!!!Παρα πολυ ωραιο σωμα για μενα!!κομμενος κ αυτος επισης χωρις ασχημο ογκο:thumbup:
όποιος είδε τον αγώνα απο κοντα θα είχε να πεί πως δεν έχανε την πρώτη θέση με τίποτε , επίσης εγω στα αποδυτήρια έβλεπα πως τον κοιτούσαν και μπροστα στούς επίοδοξους πρωταθλητες έλεγα τον στράτο γύρνα λίγο και πάτα διπλούς δικεφάλους γιατι σαν να θόλωσες , επίτηδες για να πατήσει και να ψαρώσουν οι άλλοι , γιατι σαν παλια καραβάνα (μην το πω αλλιώς ) ξέρω να ρίχνω την ψυχολογία των αντιπάλων και πράγματι ψαρώναν όλοι .
αυτος ο τσεχος που βγήκε πρώτος εκτός απο όγκο παραπανω επάνω στούς ώμους πουθενα δεν έπαιρνε τον στρατή ούτε πόδια γράμωση συμμετρία , απλα θα πω κάτι που το έχω πεί πολλες φορες ενω στην κατηγορία του στράτου οι κριτες όπως λέτε έδωσαν βάση στον περισσότερο όγκο , το γενικό το πήρε ενας κοντός απο βραζιλία που το ατού του ήταν η συμμετρία και γράμωση , πράγμα που αν έπαιζαν στο γενικό με τον στρατή δεν είχε ελπίδα ούτε μια στο εκατομύριο αντικειμενικα , οπότε βγήκε με αυτό τον τρόπο απο την διεκδηκηση του γενικού τίτλου .
αυτα δεν τα λέω εγω μόνο με την απλή λογική αλλα και ο ντένις τζέιμς και μίλος σάρτσεβ , που μετα ήρθαν να βγούν φωτο με τον στρατή λέγοντας του ο σάρτσεφ να τον αναλάβει στην αμερικη για επαγγελματία και έδωσε κάρτες και τηλέφωνα , ημουν μπροστα και το γνωρίζω απο πρώτο χέρι , αυτοι δεν τον ξέραν και απο χθές να του χαιδέψουν τα αυτια
Εδω ο Αργυράκης φαινεται οτι ειναι πιο ετοιμος απο τους αλλους 2 .....Ναι ειναι πιο
γραμμωμενος .Ο δευτερος ειναι παλια καραβανα της NABBA.O πρωτος θυμιζει αν και δεν εχει αυτες τις διαστασεις αθλητη επιπεδου επαγγελματικου της Ιfbb.
Kαι η υπολοιποι αθλητες που κερδισε ειναι πολυ καλοι .Οπως και να χει μπραβο
Στρατο ,συγχαρητηρια μια απο τις καλυτερες θεσεις που εχει λαβει Ελληνας αθλητης .Ποτε σχεδιαζεις να ξανασυμμετεχεις ?
Χρυσούπολη 2002 μονομαχία με τον Μανώλη
UFotE2h0t6Q
Polyneikos
05-01-11, 21:04
Επίσης πολυ ωραίο βιντεο Στρατο,βλεπω στην σκηνη εσενα,Καραμανλακη,
Γιαννη Τσούνο :toast::toast:
Muscleboss
05-01-11, 23:35
Στράτο παρότι ήσουν ανέτοιμος, ήταν φοβερή κόντρα! :clap:
ΜΒ
mr Ελλας 2007 Θεσσαλονικη
ney9p3EAKvo&feature=mfu_in_order&list=UL
TRIANTAFYLLOU
19-01-11, 18:18
ωραίος αγώνας, πραγματικα πολύ καλό επίπεδο , εδω ο στρατής ήταν όπως και στούς επόμενους αγώνες στην καλύτερη φόρμα του :thumbup::thumbup::thumbup: