Επιστροφή στο Forum : Φωτογραφίες μου
KontorinisMD
06-01-08, 23:38
Είπα να βάλω και εγώ δύο φωτογραφίες μου από το Μάιο του 2006, τον πρώτο αγώνα που συμμετείχα.
Αυτό το καιρό προσπαθώ να αυξήσω το βάρος και το μέγεθος των ποδιών μου καθώς πολλαπλοί τραυματισμοί στη μέση είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνουν λίγο πίσω. :squat:
Μαζί με τις φώτος και ένα ευχαριστώ στον Boss χωρίς τη συμβολή του οποίου δε θα είχα συμμετάσχει στους αγώνες. :bbbiceps:
http://www.bodybuilding.gr/bbgr/kont1.JPG
http://www.bodybuilding.gr/bbgr/kont2.JPG
http://www.bodybuilding.gr/bbgr/kont3.JPG
http://www.bodybuilding.gr/bbgr/kont4.JPG
μιλαμε μουκανες μεγαλη εντυπωση.σιγουρα εχεις πολυ μεγαλες προοπτικες.μπραβο.συγχαρητηρια και σε περιμενουμε και στην ναββα.ξερεις ποια ε;
Muscleboss
06-01-08, 23:56
Αυτές είναι παλιές :) που να σε δούν πως είσαι τώρα.... 8)
ΜΒ
Τετοια πες μας να παμε για προπονηση νυχτιατικα :lift2hand:
toula_nomikou
07-01-08, 00:05
Κομματια μπραβο πολυ καλη ετοιμασια.
Είσαι αστέρι απλά.
Πολλα συγχαρητήρια κ σου εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια κ να μην ξεχνάς ότι το bodybuilding.gr θα είναι εδώ να σε στηρίζει :squat:
Gt
Eγω δεν καταλαβα ακομα γιατι :banghead: :banghead:
"3η και μια 5η θέση" που μας ειπες με αυτα που βλεπω εδω και τους αλλους απο διπλα νομιζα πιο ψηλα θα ησουν .
Μπραβο πολυ καλος
Ποσα κιλα κατεβηκες εκει? και ποσα εισαι τωρα που εισαι off season? και τι υψος εχεις?
πω πω τι χαλια σώμα είναι αυτά αίσχος παραγματικά .. πλακα κάνω έτσι.. (μην φάω και κάνα ξύλο) λοιπόν φιλαράκι το σώμα σου είναι παρα πολύ καλο έχεις απίστευτη μέση και πολύ ωραίους δελτοειδείς όχι όμως ότι τα υπόλοιπα μέρει υστερούν ισα ισα τα πάντα είναι παρα πολύ ωραία απλά αυτά ξεχωρίζουν από αλλα παιδιά που βλέπουμε στους αγώνες. καλή συνεχεια στην ζωή σου και στους αγώνες , άντε και σε κάτι ισανοτερα κάνα βαλκανικό η ευρωπαϊκό ας πούμε...
δυστυχώς ruhl το bb δεν είναι σαν το στίβο που βλέπεις με το μάτι ποιος είναι καλύτερος και υπάρχουν πολλά συμφέροντα έτσι και ένας φίλος μου τα παράτησε το 2005 και δεν ξανακατέβηκε σε αγώνες γιατί τον αδίκησαν σε 3, τους πέταξε τα μετάλλια τους έβρισε και τα παράτησε ότι κάνει τώρα το κάνει για την πάρτι του ,η τούλα μπορεί να ξέρει για ποια περίπτωση λέω .. στο mr hellas του 2005 άμα είχε πάει κάποιος...
Πω πωωωω..... Αξιοθαυμαστο σωμα φιλε!
Για βαλε και καμια προσφατη να παθουμε πλακα! Κατι ειπε ο ΜΒ
Μπράβο πολύ κάλος πολύ άρεσες
KATERINI 144
07-01-08, 22:43
Eγω δεν καταλαβα ακομα γιατι :banghead: :banghead:
"3η και μια 5η θέση" που μας ειπες με αυτα που βλεπω εδω και τους αλλους απο διπλα νομιζα πιο ψηλα θα ησουν .
+1 και καλός όγκος και πολύ καλή γράμμωση, παίχτηκε τίποτα εκεί και δεν βγήκες πρώτος?!
τρομερός :bowdown:
πω πω τι χαλια σώμα είναι αυτά αίσχος παραγματικά .. πλακα κάνω έτσι.. (μην φάω και κάνα ξύλο) λοιπόν φιλαράκι το σώμα σου είναι παρα πολύ καλο έχεις απίστευτη μέση και πολύ ωραίους δελτοειδείς όχι όμως ότι τα υπόλοιπα μέρει υστερούν ισα ισα τα πάντα είναι παρα πολύ ωραία απλά αυτά ξεχωρίζουν από αλλα παιδιά που βλέπουμε στους αγώνες. καλή συνεχεια στην ζωή σου και στους αγώνες , άντε και σε κάτι ισανοτερα κάνα βαλκανικό η ευρωπαϊκό ας πούμε...
δυστυχώς ruhl το bb δεν είναι σαν το στίβο που βλέπεις με το μάτι ποιος είναι καλύτερος και υπάρχουν πολλά συμφέροντα έτσι και ένας φίλος μου τα παράτησε το 2005 και δεν ξανακατέβηκε σε αγώνες γιατί τον αδίκησαν σε 3, τους πέταξε τα μετάλλια τους έβρισε και τα παράτησε ότι κάνει τώρα το κάνει για την πάρτι του ,η τούλα μπορεί να ξέρει για ποια περίπτωση λέω .. στο mr hellas του 2005 άμα είχε πάει κάποιος...
Στειλε πμ χεχε να δω ποιος ηταν επειδη νομιζω εχω το περιοδικο με το μρ ελλας το 2005 :lol:
KontorinisMD
07-01-08, 23:55
Ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας. δε ξέρω αν σας άρεσα περισσότερο από τους άλλους, είναι δύσκολο να βγάλετε συμπέρασμα από μια φωτο, πάντως το παιδί στα δεξιά της φώτο βγήκε 3ος κ γω 5ος. Δε μου αρέσει να παραπονιέμαι πάντως, ίσως ναταν καλύτερος.
Θέλω να ξανασυμμετάσχω σε αγώνες, προς το παρόν όμως προηγείται η στρατιωτική μου θητεία.
RUHL: το βάρος μου στον αγώνα αυτό ήταν 84 κιλά ενώ το ύψος μου είναι 1.80. Αυτή τη στιγμή είμαι στα 104 κιλά.
getbigstaybig
08-01-08, 21:51
γιώργο απαιχτος :bowdown: θελω να σε δω τωρα στα 104 ελπιζω να κρατησες τις αναλογιες σου.φοβερος :rocking:
KontorinisMD
15-03-08, 22:13
το τελευαταίο μήνα με το καρναβάλι έπεσα αρκετά καθώς συμμετέιχα στην οργάνωση ενός group και έκανα μέσω όρο 2 προπονήσεις τη βδομάδα κια διατροφή χάλια... ωστόσο βάζω ένα βίντεο απλά για σημείο αναφοράς. cameraman -> MB :green:
http://i258.photobucket.com/albums/hh274/bbinggr/th_kontor.jpg (http://s258.photobucket.com/albums/hh274/bbinggr/?action=view¤t=kontor.flv)
KATERINI 144
15-03-08, 22:15
:shock: ρεσύς ποιος μιλάει στο βίντεο με τη φωνή μου?! :shock: ολόιδια μιλάμε !
πολύ δυνατός ο KontorinisMD :awesome:
toula_nomikou
15-03-08, 22:38
Μια χαρα εισαι,ωμοι και χερια πολυ εντυπωσιακα :clapping:
Yep!! :thumbup:
:shock: ρεσύς ποιος μιλάει στο βίντεο με τη φωνή μου?! :shock: ολόιδια μιλάμε !
παλιογερε τα εχεις χαμενα μου φενεται :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γιατρε πολυ καλος μονο στο στηθος εχεις πεσει μπορω να πω οτι τα καλυτερα σου σωματικα τμηματα ειναι χερια και ομοι μετα ετσι δεν ειναι? :idea:
TRIANTAFYLLOU
16-03-08, 01:21
πραγματικά πολύ καλή δουλειά αψογος μ αρέσει πολύ να βλέπω ποιότητα στους αγώνες στις φοτο δεν φαίνετε κάποιος καλύτερος αλλά απο φοτο μόνο δεν μπορείς να κρίνεις . εκείνο που έχω να πω οτι στο ββ δεν μετράει μόνο η θέση γιατί κάποιος μπορει να κερδίσει χωρίς να ειναι καλός λόγω έλειψης ανταγωνισμού και να είναι στους τυφλούς ο μονόφθαλμος, η αντίθετα να πάρει μια θέση εκτός τριάδας και να είναι φανταστικός απλά να τύχει οι άλλοι να ειναι σε τέλεια φορμα και οι διαφορα να είναι στον πόντο.
Muscleboss
16-03-08, 12:55
εγω σου ειχα πεί να βγάλεις φωτογραφίες πριν ένα μήνα αλλά χάζευες... :P
τέλοςπάντων, το βίντεο τον αδικεί.
ΜΒ
Ετοιμάζεσαι για κανένα αγώνα?
φανταρος δεν ειναι ο γιατρος η κανω λαθος? :?
πολυ καλος μπραβο και απο μενα!!ποσο χρονων εισαι?
Ποσα cm ειναι τα χερια σου τωρα? :unsure: :unsure:
φανταρος δεν ειναι ο γιατρος η κανω λαθος? :?
/ρουφιάνος mode On
Θα μπεί Μάιο.Ελπίζει δηλαδή... Σε πρόλαβα Γιώργο...
/ρουφιανος mode Off
σειρα 303 :lol: :lol: :lol: :lol: νεο νεο :lol: :green: :P :P :P
τώρα πρόσεξα το τόπικ. πολύ καλός!!!! :clap:
στις φωτό μου φαίνεσαι καλύτερος πραγματικά από τους άλλους και πιστεύω ότι έπρεπε να ήσουν πιο πάνω θέση.
ωραίο και το βιντεάκι. αν έχεις υλικό βάλε να σε δούμε και τώρα.
καλή συνέχεια! :weights: :rocking:
Νταούλια οι ώμοι...Στο βιντεάκι είσαι πολύ πιο μπροστα απο τις φότο
konstantina
16-03-09, 12:43
Γιώργο τώρα ειδα φωτο σου!!! Καλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!!!!! αυτά ειναι muscles! Eχεις ΤΟ καλούπι!! Πλάτη, ωμοι, δικεφαλα, ΣΚΑΜΕΝΑ!!! Μπραβο George τοχεις κ πολύ!!!
Cube Capacity
16-03-09, 20:17
:bodybuilder2:
Αξιοθαυμαστο σωμα φιλε μου μπραβο για τη δουλεια που εχεις κανει!!!!!!!!!!!
Αλλα δεν καταλαβαινω κατι.
Γιατι τον λετε γιατρο??????????????????
Αξιοθαυμαστο σωμα φιλε μου μπραβο για τη δουλεια που εχεις κανει!!!!!!!!!!!
Αλλα δεν καταλαβαινω κατι.
Γιατι τον λετε γιατρο??????????????????
Τον λεμε γιατρο ,επειδη ειναι γιατρος! Καταλαβες τωρα?
thegravijia
29-04-09, 23:21
Τον λεμε γιατρο ,επειδη ειναι γιατρος! Καταλαβες τωρα?
what kind of doctor??????????
μπραβο φιλε και συναδελφε, πολυ πολυ καλος! χαντακωμα ο στρατος για σενα τωρα αλλα ξερεις τον τροπο να συνεχισεις να ανεβαινεις!
να δειτε τη βγαζει η ιατρικη ρε!!!!:turtle:
what kind of doctor??????????
Αργησες λιγο, αλλα την αμολησες...
Μεινετε on topik και κομμενες οι αδιακρητες ερωτησεις.
thegravijia, για το προγραμμα του δεν θα ρωτησεις τιποτα?
thegravijia, για το προγραμμα του δεν θα ρωτησεις τιποτα?:lol::lol::drunken::drunken::eleph::turtle::joker::clown2:
Πω πω , κομμάτια !!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
congrats !!!!!!!!!!!!!!