PDA

Επιστροφή στο Forum : Απώλεια λίπους και δίαιτες

Gasturb
13-01-08, 00:57
Άρθρο (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=1512)

Gasturb
13-01-08, 11:32
:thumbup:

ioannis1
13-01-08, 11:36
Χρησιμο αρθρο στρατο που λυνει με απλο τροπο πολλες αποριες σχετικα με την ληψη υδατανθρακων στις δυο βασικες διαιτες που υπαρχουν.

billys15
13-01-08, 12:08
Πολυ καλο αρθρο Γιαννη.

RUHL
13-01-08, 12:24
Mπραβο Γιαννη ειπα και εγω τι εγραφες χτες :P

Τι θα γινει menzer :cursing: :cursing: οχι munzer που πεθανε μετα τον αγωνα αυτος με το μουστακι :banghead: αντε Γκας κανε καμια διωρθωση μην βαριεσε η αναμενεις απο τωρα τον αγωνα :joker:

musclemag :P

Gasturb
13-01-08, 12:26
η αναμενεις απο τωρα τον αγωνα

Άσε δεν είχα κ καλό όνειρο :evil:

toula_nomikou
13-01-08, 12:31
:thumbsup: :thumbsup:

Steve KinG STyLe
28-08-08, 14:53
Μπραβο γιανναρα!!!!! :clapping:

tragianos
05-06-09, 06:20
Επίσης έχετε υπ' όψιν σας ότι εάν κάνετε αεροβική αμέσως μετά την προπόνηση με βάρη το μόνο που κάνετε είναι να μένετε περισσότερη ώρα στο γυμναστήριο και επιπλέον μπορεί να οδηγήσει σε, υπερκόπωση λόγω υπερβολικής προπόνησης.

Γιατί ισχθεί αυτό? Για γράμμωση είναι καλύτερα αν γίντετε η αερόβια μετά τα βάροι γιατι ο οργανισμος είναι ήδη στο σημείο να καιεί λίπος..

puka
05-06-09, 12:24
λιγο μπερδευτηκα ετσι οπως το εχεις γράψει .. τελικα ποτε ειναι καλά να γινεται η αεροβικη , μετα τα βαρη ε ;;;;;

KATERINI 144
05-06-09, 12:29
ναι μετα τα βαρη για να εχεις καψει οσες περισσοτερες θερμιδες γινεται και να εισαι ''αδεια'' κατα τη διαρκεια τις αεροβιας, ετσι οστε να καις λιπος :thumbup:

Exci
05-06-09, 13:51
Nαι απλα ο τραγιανος οντως εγραψε 2 αντιτιθεμενες προτασεις..

puka
05-06-09, 15:04
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σεξυ ... :)

tragianos
05-06-09, 19:10
"""Επίσης έχετε υπ' όψιν σας ότι εάν κάνετε αεροβική αμέσως μετά την προπόνηση με βάρη το μόνο που κάνετε είναι να μένετε περισσότερη ώρα στο γυμναστήριο και επιπλέον μπορεί να οδηγήσει σε, υπερκόπωση λόγω υπερβολικής προπόνησης."""
Αυτό είναι quote από το άρθρο

vAnY
06-06-09, 11:50
με μπερδεψατε και μενα?? ο ενας λεει ετσι ο αλλος λεει το αντιθετο :P

Παντως μετα απο την συμβουλη της Κωνσταντινας κανω 40 λεπτο διαδρομο μετα τα βαρη και νιωθω πολυ ωραια, μαλιστα νομιζω πως οντως εχω γραμμωσει λιγο παραπανω, γι αυτο και συνεχιζω αυτην την τακτικη:weights:

TRIANTAFYLLOU
08-06-09, 02:22
με μπερδεψατε και μενα?? ο ενας λεει ετσι ο αλλος λεει το αντιθετο :P

Παντως μετα απο την συμβουλη της Κωνσταντινας κανω 40 λεπτο διαδρομο μετα τα βαρη και νιωθω πολυ ωραια, μαλιστα νομιζω πως οντως εχω γραμμωσει λιγο παραπανω, γι αυτο και συνεχιζω αυτην την τακτικη:weights:

δεν υπάρχει πρόβλημα αν τρώμε σωστα οι μυς δεν χάνονται έτσι εύκολα αν βέβαια παίρνουμε σωστη ποσότητα πρωτείνης .

απλα μετα τα βάρη έχοντας κάψει γλυκογόνο στην προπόνηση καίμε περισσότερο απο τις αποθήκες λίπους κάτι σαν την πρωινή προπόνηση .

αν όμως έχουμε ενα ήδη γραμωμένο σώμα μπορούμε να ελατώσουμε τον χρόνο.

αν πάλι νοιώθουμε οτι μας βγάζει κούραση και καταβολισμό μπορούμε να μην κάνουμε κάθε φορα και να ελατώσουμε την συχνότητα .

σε κάθε περίπτωση καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψην τα μυνήματα που μας δίνει το σώμα .

και έχω πεί πολλες φορες κατέβαινα σε αγώνες χωρίς ούτε μια ώρα αερόβια προπόνηση αφήστε που τότε στο γυμναστήριο δεν είχαμε ούτε ποδήλατα ουτε διαδρόμους και πάντα κέρδιζα απο την γράμωση και όχι απο τον όγκο και μιλάω πάντα με ντοκουμέντα που εχω βάλει και στο φόρουμ .

το 89 με βάρος 92 κιλά είχα βγεί μρ ελλας που τα τελευταία χρόνια δεν μπορω να κατεβω κάτω απο 106 σε αγώνες

απλα δεν ισχύουν όλα για όλους .

η βανυ το είπε πως την αρεσει βλέπει αποτέλεσμα και την ευχαριστεί αν αρχίσει να νοιώθει διαφορετικά η να χάνει μάζα μυική τότε απλα όλα ελέγχονται και είναι αναστρέψιμα .

εχω πετύχει εξίσου καλά αποτελέσματα με τελειως διαφορετικούς σωματότυπους αθλητών και με διαφορετικές μεθόδους .

το σώμα δεν είναι μια μηχανή που αποδίδει σταθερα κάποιους ίππους κάποιες μέρες που είμαστε στα κάτω και η απόδοση είναι πεσμένη πρέπει να λαμβάνουμε τα μυνήματα και να ελατώνουμε τον όγκο προπόνησης

vAnY
09-06-09, 08:29
:thumbup: τελικα ολα ειναι σχετικα..... thx Ηλια !!

KATERINI 144
09-06-09, 12:31
απλα μετα τα βάρη έχοντας κάψει γλυκογόνο στην προπόνηση καίμε περισσότερο απο τις αποθήκες λίπους κάτι σαν την πρωινή προπόνηση .

σε κάθε περίπτωση καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψην τα μυνήματα που μας δίνει το σώμα .

το σώμα δεν είναι μια μηχανή που αποδίδει σταθερα κάποιους ίππους κάποιες μέρες που είμαστε στα κάτω και η απόδοση είναι πεσμένη πρέπει να λαμβάνουμε τα μυνήματα και να ελατώνουμε τον όγκο προπόνησης
αυτα...................................

puka
09-06-09, 22:35
αχαχαχα Αχ Ρε Φωτη , παλι τα ειπε ο Ηλίας και τα ειπε ΟΛΑ !!!!

Blackie
07-06-11, 19:10
Θα ξεθάψω αυτό το θέμα γιατί μου γεννήθηκε μια απορία... Δεδομένου πως αυτή η τακτική απαιτεί λίγους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για μυϊκή ανάπτυξη, οι μυς μπορούν να αυξηθούν σε όγκο και αν ναι, σε τι αποτελέσματα συγκριτικά με περίπτωση διατροφής με πολλούς υδατάνθρακες;

sTeLaKoS
11-06-11, 23:35
Δεδομένου πως τρέφεσαι υποθερμιδικά δε μπορεί να υπάρξει μεγάλη μυική αύξηση.
Σε κάποιους αρχάριους παρατηρείται ανάπτυξη αλλά μη φανταστείς σπουδαία πράγματα.

gsisr
11-06-11, 23:48
προφανώς το άρθρο δε μιλάει για δίαιτα όγκου...