Επιστροφή στο Forum : Γιάννης Μάγκος
Muscleboss
02-04-08, 13:18
Για όσους δεν τον γνωρίζετε, ο Γιάννης Μάγκος είναι πρωταθλητής μας από την Ρόδο! Τεράστιες μάζες και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. :bodybuilder2:
Μας έστειλε σήμερα τις παρακάτω φωτογραφίες για το φόρουμ μας. ελπιζω σύντομα να τον έχουμε και σαν μέλος. :awesome:
13584
13587
13586
13585
ΜΒ
Πολυ καλος...ποδια φανταστικα!!!πολυ......κρεας εει για ελληνας!!super!! :rocking:
πολυ μαζα.φοβερος. :thumbup:
Πανο ποσα κιλα κατεβαινει σε αγωνες και ποσα παει οφφ season μηπως ξερεις?
α ναι ηλικεια και υψος ? επισης :green:
Παντως ναι ειναι "μεγαλος" :green: με μια εμφαση στα ποδια
toula_nomikou
02-04-08, 17:26
Ειναι 28 χρονων 1.84 υψος στον ογκο του φτανει τα 130 κιλα και στους αγωνες κατεβαινει 105-108 κιλα.
KATERINI 144
02-04-08, 18:01
Γνωστός ο Μάγκος, απο τους αυριανούς κορυφαίους Έλληνες ΒΒερ :rocking:
toula_nomikou
02-04-08, 19:29
Eτσι πιστευω κι εγω Katerini.
TRIANTAFYLLOU
02-04-08, 20:05
πολυ καλος αθλητής και έχει μέλον γιατί είναι μικρός για το ββ μπορεί και μόνο με την μάζα που έχει βελτιώνοντας την ποιότητα να εκτιναχθεί σε ακόμη υψηλότερες διακρίσεις . :thumbsup:
φοβερος ο ελληνας πρωταθλητης απο τους αθλητες που μου αρεσουν μου ειπε ο Παπαδοπουλος Σταυρος οτι απο κοντα ειναι πολυ πιο καλος απ οτι στις φοτο
? παιδιά μήπως είναι ελαφρώς εντελώς ασύμμετρος? μου θυμίζει κάτι παλιά αμερικάνικα αμάξια monster cars που μόνο ρόδες είχανε.
2 είναι οι μόνοι που αξίζουν στο ελληνικό bodybuilding Κεφαλιανός και Καγγελάρης.
και έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλους τους αγώνες nabba και nac τα τελευταία 6 χρόνια και +3 grand prix.
Μου φαινεται οτι παρα το οτι εχεις παρακολουθησει τα τελευταια 6 χρονια ολους τους αγωνες δεν παρακολουθουσες τον αγωνα αλλα...μαλλον χαζευες!!Δεν ειναι δυνατων να λες οτι αξιζουν μονο αυτοι οι 2!!Δηλαδη τον Σαρακινη κ τον Γιαννη.....δεν σου κανουμ!!Μου φαινεται φιλε μου οτι πρεπει να αναθεωρισεις καποιες αποψεις!! :clown2:
Ναι...αν εχεις προτιπα κατι μοσχαρια οπως cutler k coleman τοτε λογικο ειναι να σου αρεσουν μονο ο Κεφαλ κ ο Καγκελ.....!!Ηπροσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ενα απο τα καλυτερα σωματα που εχω δει ever ειναι ο Σαρακινης.Υπαρχουν κ αλλοι αθλητες φανταστικοι που εχουν απιστευτη συμμετρια απλα...δεν ειναι ΖΩΑ οπως στο εξωτερικο.
Μην τα βαζεις ολα σε ενα τσουβαλι..οι Ελληνες ειναι φανταστικοι bb... :bodybuilder2:
? παιδιά μήπως είναι ελαφρώς εντελώς ασύμμετρος? μου θυμίζει κάτι παλιά αμερικάνικα αμάξια monster cars που μόνο ρόδες είχανε.
2 είναι οι μόνοι που αξίζουν στο ελληνικό bodybuilding Κεφαλιανός και Καγγελάρης.
και έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλους τους αγώνες nabba και nac τα τελευταία 6 χρόνια και +3 grand prix.
Και πως γινεται να βγαζεις τον αργυρακη εξω απο την λιστα αφου παρακολουθησες τοσους αγωνες?????????????????? :shock: :shock: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
KontorinisMD
03-04-08, 13:53
πολύ καλός ο Μάγκος. :army2:
arnold είσαι υπερβολικός....
TRIANTAFYLLOU
03-04-08, 19:12
οπως ίσως δεν γνωρίζεις δεν είναι και οι μόνοι αγώνες που γίνονται στην ελλάδα αυτοί που προανέφερες είναι των δύο νέων ομοσπονδιών παρακλάδια της NABBA- INTERNATIONAL.
δυστυχώς οι ομοσπονδίες εγιναν περισσότερες απο τους αθλητές . πέρισυ το καλοκαίρι έγινε ένα ανοιχτό πρωτάθλημα στην λάρισα υπο την αιγίδα της ifbb όπου μπορούσαν να κατεβουν και απο αλλες ομοσπονδίες, γινόταν μια μέρα μετα το πανελλήνιο της NABBA στη θεσσαλονίκη και οι τρείς πρώτοι απο την nabba αργυράκης , τσιρνιωβίτης , τσούνος, αποφασίσαμε να συμετέχουν σ αυτό τον αγώνα στη λάρισα.
το αποτέλεσμα ένας απο τους καλύτερους αθλητες ο μπαμπης ο σαρακίνης που έχει κερδίσει τους περισσότερους αγώνες στην αθήνα ,να βρεθεί σην τεταρτη θέση με πρώτο τον στρατη τον αργυράκη , δευτερο τον πασχάλη τσιρνιοβίτη και τρίτο τον γιαννη τον τσούνο.
δεν σημαίνει οτι ο σαρακίνης δεν ειναι καλός αθλητης απλά οι άλλοι ήταν καλύτεροι . στο ββ πολλές φορές μπορεί ναβγει κάποιος πρώτος και να είναι στους τυφλούς ο μονόφθαλμος η να βγεί τρίτος και να είναι φανταστικός ΄με μικρη διαφορα απο τον πρώτο δείτε τι γίνετε στο ολύμπια πολλες φορές μπορεί να πάρεις τον εκτο και άνετα να σταθει και δευτερος όλα αυτα συμβαίνουν γιατι είναι άθλημα που κρίνετε με το μάτι και είναι υποκειμενικό.
όπως υποκειμενικό είναι και για τον κόσμο και τις εταιρίες ,αθλητές όπως πχ ο lee labrada κέρδιζε πολλή πιο ογκώδεις και έβγαζε περισσότερα χρήματα απο αυτούς που έπαιρναν καλύτερες θέσεις γιατι είχε περισσότερη αποδοχή στο κοινό και κρατούσε φόρμα εκτός αγώνων ενώ κάποιος που είναι τέλειος για μια μέρα , μετά λίγο καιρό μπορεί να γίνει σαπιοκοιλιά γιά τον κόσμο, ενω ένας που ξέρει θα πει είναι σε όγκο αυτα ο περισσότερος κόσμος δεν τα ξέρει και ΄κρίνει αυτό που βλέπει .
για να δείς τον σωματότυπο και να κρίνεις για σκαρί πρεπει να δεις τον αθλητη με λίγα κιλά στο ξεκίνημα όταν κάποιος φορτώσει τρομερούς μυς και γίνει τούμπανο τότε λές τι ωραίος στρογγυλός που είναι κρύβονται όλες οι ατέλειες .
ο κόλεμαν στούς πρώτους αγώνες έχανε σε βασικές ομάδες όμους μηριαίους γάμπες μετά με την μάζα που έβαλε όλα έδειχναν ωραία και εντυπωσιακά και βγήκε mr olympia.
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :awesome:
KATERINI 144
03-04-08, 22:14
έτσι έτσι :bowdown: :bowdown:
:rocking: :rocking: :rocking:
toula_nomikou
05-04-08, 16:49
13588
1.84 υψος στον ογκο του φτανει τα 130 κιλα .
:affraid: Μπράβο άριστος!
Καλησπέρα σε όλη την άξιοσέβαστη παρέα!!! :lol: :lol: :lol:
παιδια ενα μεγαλο σεβασμο στον γιαννη μαγκο και πανω απο ολα μην ξεχναμε και τους προπονητες που κρυβονται πισω απο τους μεγαλους αυτους αθλητες γιατι μην ξεχναμε οτι ολοι μας εχουμε και εναν δασκαλο κανεις δεν γεννηθηκε πρωταθλητης μονος του
μπραβο λοιπον και σε αυτον τον μεγαλο προπονητη!!! :idea: :idea: :idea: :idea:
οσο για την προοδο του μαγκου σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα -> :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Muscleboss
03-08-08, 23:58
Καλησπέρα κ. Χρυσοβέρη.
Για όσους δε γνωρίζουν ο κ. Μιχαλης χρυσοβέργης είναι ο προπονητης του Γιάννη Μάγκου και άλλοων πρωταθλητών, διοργανωτής αγώνων, και χορηγός της σελίδας μας. :clap: :clap: και με την ευκαιρία να τον ευχαρηστήσω και δημόσια για τη στήριξή του.
Μιχάλη, αν έχεις επιπλέον φωτογραφίες του Γιάννη η οποιουδήποτε άλλου αθλητή, μετά χαρά να τις δημοσιεύσεις εδώ, ή σε άλλο θέμα. :thumbup:
ΜΒ
TRIANTAFYLLOU
04-08-08, 00:55
καλησπέρα και απο μενα στον μιχάλη χρυσοβέργη και συγχαρητήρια για τον γιαννη τον μάγκο που είναι πολύ καλός αθλητης και με τρομερές δυνατότητες ακόμη :clap: :clap:
Παιδια εγω τωρα βλεπω αυτο το post...! μου ειχε διαφυγει :D
Συγχαρητηρια στο Γιαννη Μαγκο που πραγματικα δειχνει ενας καλος αθλητης και απο οτι γνωριζω ειναι ανθρωπος με ηθος! Ελπιζω να τον δουμε συντομα αγωνιστικα.
Συγχαρητηρια και ευχαριστιες επισης στον προπονητη του Γιαννη, Μιχαλη Χρυσοβεργη..!
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση
και για τα καλά σας λόγια.
Συνγχαρητήρια και στον Ηλία Τριανταφύλλου.
ΑΘλητές σαν και αυτόν ανεβάζουν με το ήθος και τις ενέργειες τους
το άθλημα μας Να σας θυμήσω ότι υπήρξα μέλος
της γνήσιας ΝΑΒΒΑ (επι Τσοπούριδη) Διπλωματούχος κριτής και Διπλωματούχος προπονητής της.
Σύντομα θα έχω πολύ υλικό στο WWW.dioskuroi.com
Εχω ήδη ανεβάσει αρκετές φώτο... Ρίξτε μια ματιά.
Σύντομα θα υπάρξουν και προσκλήσεις για όλους τους Moderators για το 4ο CHRISBERG
Grand Prix στη Ρόδο που τελικά θα γίνει στις 15/11/2008.
Στο Site μου θα βρείτε πολλές φώτο και απο το περσινό αγώνα.
Με την αποκατάσταση του σκληρού μου δίσκου θα σας στείλω αρκετές φώτο του Μάγκου όπως μου ζητήσατε.
Ευχαριστώ
Χρυσοβέργης Μιχάλης.
TRIANTAFYLLOU
04-08-08, 20:23
βεβαίως και θυμάμαι οτι ο κ χρυσοβέργης ήταν μέλος της ναββα επί εποχής τσοπουρίδη τότε μάλιστα γινόταν και πολλοι αγώνες σε όλη την ελλάδα και πάντα στηριζε και στηρίζει και με τις οργανώσεις το ελληνικό ββ που τόσο ανάγκη έχει απο τέτοιες προσπάθειες .
μακάρι να υπάρχουν κι άλλα τέτοια άτομα να προβάλουν το άθλημά μας που είναι αρκετα παρεξηγημένο και να πάρει την θέση που του αξίζει . :thumbsup:
Θα παρακαλούσα τον MuscleBoss και τους moderators να μου στείλουν Διεύθηνση και λοιπά στοιχεία στο
chrisb68@otenet.g για να τους στείλω προσκλήσεις και να υπάρχει και η δυνατότητα ποιό άμεσης επαφής
nicksigalas
08-11-08, 18:35
Ο Γιαννης εχει κανει μια τρομερη βελτιωση τα τελευταια χρονια μπραβο στον ιδιο αλλα και στον προπονητη του , τον κυριο Χυσοβεργη
εντυπωσιακος πολυ, πιστευω πως θα παει αρκετα καλα.
:roll:
Polyneikos
02-07-10, 19:02
Λιγα λόγια για τον φίλο Γιαννη και τον πολυ καλο αθλητη Γιαννη Μαγκο :
Προπονείται 11 χρονια,από το 1999,εχωντας ήδη στις πλατες του αγωνιστικα χρόνια σε πυγμαχία και kick boxing.Τελικα τον κερδισε το σιδερενιο αθλημα και ξεκινωντας με body stats 1.85 και 71(!!) κιλα.Kαθοριστικη για την αγωνιστικη του πορεία ήταν η γνωριμια του με τον προπονητη πρωταθλητων,Μιχαλη Χρυσοβεργη!!
Αγωνιστηκε για πρωτη φορα το 2004,στον Αγωνα της ΝΑΒΒΑ-ΠΕΣΔ,κερδίζωντας στην παρθενικη του εμφανιση την ψηλη κατηγορία και στον Γενικο Τίτλο παίζωντας με τους πολυπειρους Μαρκογλου Βασιλη και Παναγιωτη Σιωτη ήρθαν ισόπαλοι !!
Εκτοτε αρχισε η ανοδικη πορεία και από το 2005 συνεχισαν οι πρωτιες (Μr Hellas NABBA-ΠΕΣΔ 2005,MR Kρητη 2005,Wabba Mr Οδύσσεια 2006)αλλα και οι Γενικοί Τιτλοι,οπως στο Mr Ακροπολις το 2005 !!
Aς βαλω πρίν συνεχίσω με αλλα στοιχεία και μερικες φωτογραφίες από το 2004,την αρχή του Γιαννη...
13589
13592
13591
13590
13593
ΟVERALL NABBA-ΠΕΣΔ MR HELLAS 2004
13594
13595
ειναι καταπληκτικος τα εχει ολα:clap::clap:
mrkommatias
03-07-10, 11:24
O Σιωτης???????????????????
mrkommatias
03-07-10, 11:26
Πολλα μπραβο στον Γιαννη!!!:clap::clap::clap:
Muscleboss
03-07-10, 12:46
Θυμάμαι το Γιάννη Μάγκο, σε ηλικία 20 ετών στη Ρόδο, που δούλευε στο club Colorado, και είχα πάει διακές με κάτι φίλους, στα 20 και εγώ.
Μου είχαν κάνει φοβερή εντυπωση οι διαστάσεις και οι μάζες του Γιάννη από αυτη ακόμα την ηλικία που ήταν ήδη αρκετά πάνω από 100 κιλά.
Θέλω να πώ με αυτό ότι ο Γιάννης γυμνάζεται από πολύ μικρός, είχε τις δυνατότητες και φαινόταν οτι θα γίνει μεγάλος πρωταθλητής. :bodybuilder2:
ΜΒ
Polyneikos
04-07-10, 20:23
Ο Μαγκος το 2005 συμμετείχε στους αγωνες της NABBA-ΠΕΣΔ,όπου κερδισε τις κατηγορίες του σε 3 αγωνες,Μr Hellas,Mr Kρήτη και Mr Aκρόπολις και μαλιστα στον τελευταίο αγωνα κερδισε και τον Γενικο..
13756
13760
13759
13758
13757
ευχαριστουμε κωστα για τις φωτος.:thumbup:
Πολυ ωραια ποδια. Πολυ μαζα.!
JasonBlack
14-09-10, 11:40
Παρα πολυ καλος αθλητης, τρελες μαζες και εξωγηινα ποδια..
Αληθεια τι γινεται με τον συγκεκριμενο πρωταθλητη;;
Θα μπορεσει να χτυπησει θεσεις εξωτερικο; ειναι στις βλεψεις του;;
ωχ:shock::shock::shock::shock: τωρα το ειδα
τι επαθαν τα ποδια του:green::green::green::green::green::green::green:
:rolf::rolf::rolf::rolf::rolf::rolf::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Polyneikos
14-09-10, 17:01
Χαιρομαι που σας αρεσουν οι φωτο του Γιαννη μιας και ειναι φίλος ...
Θα συνεχισω και με καποιες αλλες φωτο,του 2006 πλεον,όπου κατα τα λεγόμενα του προπονητη του Μιχαλη Χρυσοβεργη,ειχε πιασει την καλύτερη του φόρμα.Συμμετείχε σε 2 αγωνες το Νοεμβριο,στο 6ο Ακροπολις της Nabba Hellas του Σερετη και κερδισε την ψηλη κατηγορία αλλα εχασε τον Γενικο από τον Μαρεκ Κοτυλακ καθως και στο Μρ Οδυσσεια της Wabba-ΠΕΣΔ όπου κερδισε την ψηλη κατηγορία και εχασε τον Γενικο από τον Πανο Σιώτη.
6ο Ακροπολις Nabba Hellas
15695
15696
15697
Μρ Οδυσσεια 2006 Wabba-ΠΕΣΔ
15701
15700
15699
15698
lEHCQZmvu1c&feature=related
Polyneikos
30-10-10, 10:27
Με αφορμη το βιντεο που εβαλε ο Γιαννης (ειναι από το 4ο Chrisberg Grand Prix το 2008 ) να αναφερω ότι ο Μαγκος θα μεινει καποιο χρονικο διαστημα στον Καναδα και εκει θα παίξει σε καποιους αγωνες.
Eκει απ΄οτι μου εξήγησε υπάρχουν καποια levels αγωνων μεχρι να φτασεις να παίξεις στους Εθνικους Αγωνες,των οποιων οι νικητες παίρνουν επαγγελματικη καρτα για την IFbb.
Καλη του επιτυχια και αν υπάρξει κανενα νεο θα ενημερωθουμε!
Polyneikos
08-06-11, 11:46
Μερικες φωτο από την τελευταια εμφανιση του Γιαννη Μαγκου,νικητη της κατηγοριας +100 στο 24o Πανελληνιο Πρωταθλημα 2011 της IFBB και κατοχου πλεον της Elite Pro Card,όπου και συμμετειχε την επόμενη μερα στο "Alexander the Great " Εlite Pro Grand Prix:thumbup::thumbup:
27050
27051
27052
Ο Γιαννης αν συνεχίσει να αγωνίζεται, έχει τα φόντα να πάρει και την Pro card και να τον θαυμασουμε να αγωνιζεται σαν Pro.
Δυσκολίες παντα θα υπάρχουν, αλλά ευχόμαστε το καλύτερο.
TRIANTAFYLLOU
08-06-11, 16:52
σ αυτον τον αγώνα ο γιάννης ήταν πολύ καλός απλα χρειαζόταν λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να φορμαριστεί τέλεια , παρ όλα αυτα πάντως ήταν εντυπωσιακός , με δεδομένο ότι είχε λιγότερο απο μήνα για να προετοιμαστεί γι αυτον τον αγώνα .
αν κατέβαινε ακόμη και σε 2 εβδομάδες σ κάποιον αγώνα θα ήταν μεταμορφωμένος , αλλα σημασία έχει που έχει ενα επιπλέον κίνητρο έχοντας στην τσέπη του την ελίτ πρό κάρτα :clap::clap::clap::clap:
Ο Γιαννης αν συνεχίσει να αγωνίζεται, έχει τα φόντα να πάρει και την Pro card και να τον θαυμασουμε να αγωνιζεται σαν Pro.
Δυσκολίες παντα θα υπάρχουν, αλλά ευχόμαστε το καλύτερο.
Μακάρι οι ευχές σου να πιάσουν τόπο φίλε Nasser :bowdown::bowdown::bowdown: