Επιστροφή στο Forum : HMB
thelo na paro Kreatini kai HMB.
ti gnomi exetai kai ti dosi einai i kaliteri gia megista apotelesmata?
----
edited by Muscleboss: Είπαμε όχι links
anastasisk
12-09-06, 19:28
Gia pros olous.
Perimeno na mou erthei to HMB tis EAS.I dosologia pou protinei einai 4 caps me kathe geuma.Pisteuo oti 12 xapia einai ligo ipervolika kai leo na ksekiniso me 2 caps ana geuma.
Oi gnomes sas metrane.Thanks
Keep PUMPING . . . :bodybuilder2:
den exo akousei ta kalytera gia to HMB......
paides ti akrivos einai to hmb? ksero mono oti auksanei tin dinami kai tin alipi myiki maza.to erotima einai an aksizei na to pareis i einai akoma mia "koroidia" ton etaireion?
paides ti akrivos einai to hmb? ksero mono oti auksanei tin dinami kai tin alipi myiki maza.to erotima einai an aksizei na to pareis i einai akoma mia "koroidia" ton etaireion?
einai metavoliths ths leytkinhs pou anhkei sta aminoksea diakladismenhs alisidas(bcaa) kai ypotithete oti ayksanei thn apaxh myikh maza....
egw den phra akoma kai den kserw na sou pw an isxeiei!
anastasisk
13-09-06, 23:35
To eixe xrisimopoiisi enas gnostos mou kai mou eixe pei oti eixe dei poli kala apotelesmata.
Tha to xrisimopoiiso kai ego kai meta tha sas po tin apopsi mou.Elpizo na piasei. . .
muaythaispirit
14-09-06, 01:12
ego to exo xrisimopoiisei kana 2 fores kai malista to sugkekrimeno tis eas k den exo katalavei kapio apotelesma!gnostos diatrofologos mou pe oti thelei na to perneis kana dimino gia kalutera apotelesmata.episis lene oti einai kalutera na to perneis se syndiasmo me kreatini!ayta genika den sto sunisto...
εξαρταται την περιεκτικότητα ανα ταμπλέτα λένε οτι χρειάζεται 3 γρ HMB ημερησίως αναλογα λοιπόν την περιεκτικότητα ανα ταμπλέτα.Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποίησε δεξτρόζη για καλύτερη απορρόφηση εγώ που το χρησιμοποίησα είδα αποτελέσματα στην ανάρρωση αλλα οχί και τρελά αποτελέσματα στην άυξηση μυικής μάζας .
Duke-Nukem
14-09-06, 04:43
to HMB einai paragogo tis leukinis. pistevete(den exei eksakrivothei 100%) oti ebodizei tin katastrofi tou miikou istou se katastaseis varias proponisis kai oti mionei to stres.episis ipothete oti voithaei stin auksisi tis dinamis kai ton mion ALLA se agimnasta atoma pou prosfata ksekinisan proponisi.se proxorimena den eixe kapia allagi. nomizo oti prokite gia psilo apati prosopika.merikoi xristes lene oti o sindiasmos tou me kreatini apodidei.
i dosi einai 38mg ana kilo somatikou varous tin imera (px kapios 100 kila tha prepei na pernei 4gr).parapano doseis einai xasimo xrimaton.kalo einai i doseis na einai mirasmenes.
ego to exo xrisimopoiisei kana 2 fores kai malista to sugkekrimeno tis eas k den exo katalavei kapio apotelesma!gnostos diatrofologos mou pe oti thelei na to perneis kana dimino gia kalutera apotelesmata.episis lene oti einai kalutera na to perneis se syndiasmo me kreatini!ayta genika den sto sunisto...
eixa kanei palia ena programa me HMB kai kreatini eixa parei to Betagen kai to Betatec kai eixa ontos kalla apotelesmata.
To Topic μετά από αυτο το σημείο είναι στη κατηγορία "Γενικές Συζητήσεις"
Και εγώ έχω την ίδια απορία γενικότερα όμως για το ΗΜΒ και τι ακριβώς κάνει....
Muscleboss
23-10-06, 13:03
Το ΗΜΒ δε θα στο πρότεινα καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τη πραγματική χρησιμότητά του στους bodybuilders.
Για τη χρήση μονουδατικής κρεατίνης κοίτα εδώ:
http://forum.bodybuilding.gr/viewtopic.php?t=149
Muscleboss
το ΗΜΒ αυξανει τη μυικη μαζα και καιει λιπος,αλλα αφου ο Muscleboss λεει δεν αξιζει,κατι θα ξερει.εγω νομιζα ειναι καλο,αλλα μαλλον κανω λαθος
Muscleboss
25-10-06, 11:15
Είχε ανοίξει ένα θέμα ο sprinter60 νομίζω και μιλούσαμε αναλυτικά γιατί το ΗΜΒ είναι άχρηστο... δεν μπορώ να το βρώ τώρα...
ΜΒ
το βρήκα είναι στην τρίτη σελίδα με θέμα του anastask....
εγω πάντως παιδια το πήρα σε συνδιασμό με κρεατίνη βασικά μου είπαν
να πάρω ΗΜΒ (1 πρωί, 2 πριν το γυμναστήριο και μια αμέσως μετά)
μονουδρική κρεατίνη (1 κουταλιά του γλυκού) και μαζί της δεξτρόζη (1 κουταλιά της σούπας)
και φυσικά πρωτείνη...3 φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ με γάλα και μετα το γυμναστήριο με νερό
αν και σήμερα τελειώνει η φάση υπερπλήρωσης κρεατίνης... βασικά βλέπω αποτελέσματα αλλά δεν ξέρω αν είναι ο συνδιασμός τους ή κάποια από αυτά...
Είχε ανοίξει ένα θέμα ο sprinter60 νομίζω και μιλούσαμε αναλυτικά γιατί το ΗΜΒ είναι άχρηστο... δεν μπορώ να το βρώ τώρα...
ΜΒ
MuscleBoss ήταν δυστυχώς μαζι με ανούσια posts στο topic 'ΗΜΒ μπακλαβάς'... οπότε κ σβήστηκε.
MuscleBoss ήταν δυστυχώς μαζι με ανούσια posts στο topic 'ΗΜΒ μπακλαβάς'
xaxaxaxaxaxaxaxxaxa ακου μπακλαβας
Προσωπικα πιστευω τοι το ΗΜΒ εχει συγκεκριμενη και πολυ στενη χρησιμοτητα, μονο σε περίοδο εξαντλητικης διαίτας ως μεσο αντικαταβολισμου και οταν το κόστος δεν ειναι παράγων. Βέβαια υπάρχουν συμπληρώματα με αποδεδειγμένα ισχυρή αντικαταβολίκή δράση και πολυ πιο φθηνά ( l-leucine, BCAA) :wink:
To HMB μπορεί να έχει τα όποια αποτελέσματα (μόνο) στους beginners, αλλά δεν δικαιολογεί το τόσο υψηλό κόστος του, τη στιγμή που με σωστή προπόνηση κ με το ιδανικό μεταπροπονητικό ρόφημα τα οφέλη είναι περισσότερα.
To HMB μπορεί να έχει τα όποια αποτελέσματα (μόνο) στους beginners, αλλά δεν δικαιολογεί το τόσο υψηλό κόστος του, τη στιγμή που με σωστή προπόνηση κ με το ιδανικό μεταπροπονητικό ρόφημα τα οφέλη είναι περισσότερα.
Το κόστος του ειναι αποτέλεσμα της πατέντας. Ειναι προϊον οριακα χρήσιμο για αθλητη σε σκληρή δίαιτα, με χρήματα να διαθέσει. Και πάλι θα επαναλάβω οτι τα BCAA και η l-leucine ειναι πολυ καλύτερα συμπληρώματα..
Ουσιαστικά Gasturb συμφωνούμε :wink:
muaythaispirit
29-10-06, 19:26
δεν εχω δει αποτελεσματα τις δυο φορες που το χω δοκιμασει!διαιτολογος μου πε οτι δουλευει μετα απο δυο μηνες τουλαχιστον εγω το χο παρει μαξιμουμ εναν