Επιστροφή στο Forum : ογκος και λυποδιαλητες
γεια σας. ειμαι και εγω ενα απο τα πολλα καινουργια μελοι.ξεκηνησα ενα προγραμα οστε να αυξησω τον μυικο ιστο μου αλλα σκεφτομαι να κανω χρησει και λυποδιαλητη. υπαρχη προβλημα?
Kαι με ποια λογικη θα χρησημοποιεισης τον λιποδιαλυτη?στον ογκο? που περνεις λιπος κρατας παραπανω νερα + αυξανεις μυικο ιστο
αν νομιζεις οτι θα παρεις απαχη μυικη μαζα ξεχασετο δεν θα συμβει ποτε μονο αν κανεις χρηση αναβολικων
αν θελεις να παρεις λιγοτερο λιπος στον ογκο τρωγε πιο καθαρα
οποτε 1ον μην πετας τα λεφτα σου 2ον ειναι ακυρη η λογικη να παρεις λιποδιαλυτη σε τετοια φαση
ναι ετσι νομιζα πως θα παρω απαχυ μυικη μαζα. ξερω οτι μεσα στο φορουμ καπου υπαρχη καποιο προγραμα διατροφης για περισοτερο καθαρη μυικη μαζα. που θα παω για να το βρω? επισης αν παρω ογκο με κατακρατηση υγρων το εμφανισιακο αποτελεσμα θα ειναι ποιο? θα φενετε πως εχω πολυ λοιπος επανω μου?
Gianni Τσεκαρε εδω man και ολες οι διατροφικες σου αποριες θα λυθουν
http://bodybuilding.gr/forum/viewtopic.php?t=2620
:green: :green: παρε κρεατινη με μοιγμα μαλτοδεξρινης+δεξροζης+αλφα λιποικο οξυ πολυ καλυτερα αποτελεσματα θα δεις απο το ΖΜΑ η παρε και τα 2 αυτα
Οστοσο δεν υπαρχει η πιθανοτητα να παρεις ποτε μα ποτε μονο απαχη μυικη μαζα εφοσον δεν περνεις φαρμακα
η κατακρατηση υγρων δημιουγει θωλομα αρκετο αν ειχες καποιες φλεβες δεν ειναι πια εμφανης και λεπτομεροια στους μυιεις αυτα ναι με καποια λογικη θα διχνεις λιγο χοντρος αλλα ειναι μονο νερα που φευγουν ευκολα σχετικα :bounce: