PDA

Επιστροφή στο Forum : Φθηνά Μαγαζιά στην ελλάδα

Albert_Wesker
11-07-06, 20:02
Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι; που έχει στην αθήνα και γενικά στην ελλάδα μαγαζιά με φθηνά προιόντα bodybuilding?δηλαδή οκ έχω ψάξει σε μερικά και οι τιμές είναι απίστευτα τσιτωμένες. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω φθηνά?

sakisboy
13-07-06, 17:45
Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι; που έχει στην αθήνα και γενικά στην ελλάδα μαγαζιά με φθηνά προιόντα bodybuilding?δηλαδή οκ έχω ψάξει σε μερικά και οι τιμές είναι απίστευτα τσιτωμένες. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω φθηνά?

pouthena den tha breis stin ellada ftina,oli tis exoun tis times tsimpimenes,gi auto kai
i pio poli mas psonizoume apo eksoteriko.

Albert_Wesker
13-07-06, 20:20
Γεια σου σάκις μπόι... ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Λοιπον ναι έχεις δίκιο, και πολυ μάλιστα...
Είναι άδικος κόπος να ψάχνεις στην ελλάδα για φθηνά μαγαζιά, παντού είναι σούπερ-αυξημένες τιμές(αν και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση βρήκα μια γούει της future line αρκετα φθηνή τις είχε και σε προσφορά λες να μην είναι καλές χαχα).
Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής:ναι είναι πιο φθηνά αν το ψάξεις online. Αλλά αν είναι θα κάνεις μεγάλες αγορές, διότι τα έξοδα μεταφοράς είναι τσούχτρες. Αν είναι να πάρεις πχ μόνο μια σκόνη οπως κάνω εγώ(γούει, γενικά την παλεύω με το φαί) δεν συμφέρει ρε. Εκτός αν πάρεις πχ δέκα κουτιά λολ και τις εχει για μισό χρόνο. τέσπα, περιμένω με ανυπομονοσία το κομμάτι store του forum να πάρεις μπρος γιατί θέλω να το...τιμήσω ιδιαιτέρως. Απλά θα θελα να μου πεις γενικά που έχιε μαγαζιά εδώ στην αθήνα. αυτά. ευχαριστώ.

sakisboy
14-07-06, 12:53
Γεια σου σάκις μπόι... ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Λοιπον ναι έχεις δίκιο, και πολυ μάλιστα...
Είναι άδικος κόπος να ψάχνεις στην ελλάδα για φθηνά μαγαζιά, παντού είναι σούπερ-αυξημένες τιμές(αν και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση βρήκα μια γούει της future line αρκετα φθηνή τις είχε και σε προσφορά λες να μην είναι καλές χαχα).
Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής:ναι είναι πιο φθηνά αν το ψάξεις online. Αλλά αν είναι θα κάνεις μεγάλες αγορές, διότι τα έξοδα μεταφοράς είναι τσούχτρες. Αν είναι να πάρεις πχ μόνο μια σκόνη οπως κάνω εγώ(γούει, γενικά την παλεύω με το φαί) δεν συμφέρει ρε. Εκτός αν πάρεις πχ δέκα κουτιά λολ και τις εχει για μισό χρόνο. τέσπα, περιμένω με ανυπομονοσία το κομμάτι store του forum να πάρεις μπρος γιατί θέλω να το...τιμήσω ιδιαιτέρως. Απλά θα θελα να μου πεις γενικά που έχιε μαγαζιά εδώ στην αθήνα. αυτά. ευχαριστώ.

ontos anglia kai ameriki einai poli akriba ta metaforika omos apo sto big muscle house ta metaforika einai mono 6 euro.Ego peira tora teleutaia tin 100% Whey protein tis eas kai mou bgike mazi me metaforika 56 euro.Auti xreonoun gia paketa eos 10 kila 6 euro.

to store to perimeno kai ego san trelos (les na exei kai EAS???). :bounce:

Xorxhs
21-07-06, 17:28
pws kanete etsi me thn EAS? psiloxalia prwteinh einai.Dokimasa thn ON kai exei tromerh diafora toso sta gr prwteinhs/serving oso kai sthn dialytothta ths.Ase pou exoun kai thn idia timh

Muscleboss
21-07-06, 20:58
Το STORE θα αρχίσει να λειτουργεί από Σεπτέμβριο μάλλον.

Xorxhs: Οι διαφορές μεταξύ των προιόντων που αναφέρεις είναι μηδαμινές. Πρόκειται για πρωτείνες της ίδιας κατηγοριας...

Και ένα μυστικό: Θα υπάρχει και 100% ON Whey αλλά και 100% EAS στο STORE από Σεπτέμβρη, σε τιμές που έχετε συνηθίσει στο δίκτυο, αλλά μη το πείτε πουθενά... :wink:

:army2:

Muscleboss

Xorxhs
22-07-06, 04:45
απλά ξαναλέω οτι απο προσωπικη εμπειρια η ΕΑS αφηνε μεγαλα κοματια στο shaker + το οτι η ΟΝ εχει περισσότερα gr πρωτεινης ανα serving.Αν δεν ειναι αυτοι λογοι να προτιμησεις την ON,πες μου που κανω λαθος.
Επισης η ΟΝ αυτη την στιγμη ειναι best-seller στην Αμερικη

Muscleboss
22-07-06, 14:03
Φίλε Χόρχη,

Πάνω σε αυτά που είπες αρχίζοντας από το τέλος.

1) Το best selling protein in USA δεν είναι κάτι σημαντικό. Και το Hundai είναι το 1ο σε πώλήσεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα .... είναι το καλύτερο;;;

2) Το θέμα της διαλυτότητας. Δεν έχεις άδικο, ΑΛΛΑ είναι κάτι το οποίο λύνεται πανευκολα, αραιώνοντας την σκόνη πριν το χτύπημα στο shaker και χρησιμοποιώντας το ειδικό πλαστικό διχτάκι.
Σε αυτό το ζήτημα νομίζω ότι η EAS έκανε μια υποχώρηση στη διαλυτότητα για χάρη της καλύτερης γεύσης και καλύτερης απορρόφησης.

3) Σχετικά με τα περισσότερα γραμμάρια πρωτείνης στο scoop, από τα στοιχεία που έχω μπορστά μου, η ΟΝ έχει ένα γραμμάριο πρωτείνης παραπάνω αλλά και 1 γραμμάριο υδατανθράκων παραπάνω, ενώ έχει 1 γρ λιγότερο λίπος, αλλά και περισσότερο νάτριο ανά δόση.... ενώ έχουν τις ίδες θερμίδες. Και στις αρκιβείς αναλογίες αμονοξέων νομίζω ότι σε κάποια προηγίεται η μία και σε κάποια άλλα η άλλη.

Αυτό που θέλω να πώ με τα παραπάνω είναι ότι πρόκειται για δύο πολύ καλές εταιρίες στον χώρο των συμπληρωμάτων. Μικροδιαφορές υπάρχουν και κάποιος μπορεί να προτιμάει τη μία έναντι της άλλης...είναι απολύτως φυσιολογικό.
Αλλά αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η μία πρωτείνη θα του χτίσει περισσότερους μυς από την άλλη, τότε είναι βαθειά νυχτομένος.

Θα μπορύσα να κουβεντιάσω το θέμα πολύ περισσότερο αναφέροντας και τα isolate, αλλά και την έγκριση του Dopping-free που έχει η ΕAS αλλά και πάλι τα δυο προιόντα παραμένουν παραπλήσια.

Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει και τις δύο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Muscleboss

Albert_Wesker
23-07-06, 01:00
Ρε παιδιά έχει δίκιο ο muscleboss. Και πολύ μάλιστα. Τέτοιες ψιλοδιαφορές δεν έχουμε σημασία. στο κάτω κάτω έλεος για ένα γραμμάριο κάνουμε έτσι?έλεος...
Για μένα μεγάλη σημασία έχει να ΜΕΤΡΑΣ τι τρως και να το τρως στην μορφη που θες. Πως να το κανουμε μου ηρθε να φαω πατατα αντι για ρυζι, πως να το κανουμε προτιμω στραπατσαδα με ασπραδια αντι για βραστα!
Η ποικιλια ακομα και μεσα στις ιδιες τις τροφές για μένα βοηθάει πολύ...
Τα υποκατάστατα(που έχω αρκετά πιστέψτε με) τα χρησιμοποιω οταν εχω πολλες δουλειες εξω απο το σπιτι και δεν εχια χρονο να ετοιμάσω μπόλ με τόνο και ρύζι!

Ας μην κολλάμε σε αυτά...

MUSCHLEBOSS ακόμα περιμένω απάντηση σε αυτό που σου ρώτησα, δηλαδή για την πορεία των διατροφικών ομάδων κατα την περίοδο της γράμμωσης... πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ απάντα μου. Κι εσύ ASMODEUS αν θες...

Gasturb
23-07-06, 01:24
Ρε παιδιά έχει δίκιο ο muscleboss. Και πολύ μάλιστα. Τέτοιες ψιλοδιαφορές δεν έχουμε σημασία. στο κάτω κάτω έλεος για ένα γραμμάριο κάνουμε έτσι?έλεος...
Για μένα μεγάλη σημασία έχει να ΜΕΤΡΑΣ τι τρως και να το τρως στην μορφη που θες. Πως να το κανουμε μου ηρθε να φαω πατατα αντι για ρυζι, πως να το κανουμε προτιμω στραπατσαδα με ασπραδια αντι για βραστα!
Η ποικιλια ακομα και μεσα στις ιδιες τις τροφές για μένα βοηθάει πολύ...
Τα υποκατάστατα(που έχω αρκετά πιστέψτε με) τα χρησιμοποιω οταν εχω πολλες δουλειες εξω απο το σπιτι και δεν εχια χρονο να ετοιμάσω μπόλ με τόνο και ρύζι!

Ας μην κολλάμε σε αυτά...

Otan file mou Albert kapoios thelei na kanei optimisation sta results tou dinei megalh shmasia sta details! :drunken: :geek:

Albert_Wesker
23-07-06, 01:40
Καλά μωρέ οκ. αλλα στην διατροφή σου δεν θα σε σώσει ένα γραμμάριο πάνω η κάτω πρωτεινής!έλεος!
Άντε μην τα πάρω τώρα και φωνάξω τον νέμεσις... το προτιμότερο θα ήτανε να τα βγάζαμε πέρα μόνο με την τροφή!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αντε η γουεί η μόνη που δεν μπορείς ποσο τυρόγαλο να φας κι όλας χιχι).
Είχα διαβάσει και κομμάτια απο αυτά που έλεγε ο Τόμ Βενούτο και είχα δει ποσο δίκιο είχα απο μόνος μου σε ορισμένα θέματα στον τρόπο που σκεφτόμουνα...τεσπα ο καθείς με τα πιστεύω του. για μένα τα συμπληρώματα μόνο σε περίπτωση τρομερής ανάγκης(για υτό και πήρα προμήθειες πρόσφατα χαχαχα-θυμάσαι την γουεί που σου έλεγα?επίσης και κάτι σοκολάτες και μια άλλη σκόνη γενικά πρωτείνη χαχα).
ΦΑΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ-ΖΕΙΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ

Muscleboss
24-07-06, 00:34
Otan file mou Albert kapoios thelei na kanei optimisation sta results tou dinei megalh shmasia sta details! :drunken: :geek:

file strato, pistepse me, to teleytaio pragma pou tha kaneis optimize sti diatrofi sou einai i etairia tis whey proteinis, eidika an ayti apotelei epilogi mias ekton 5-6 kaliteron etairion sympliromaton.

Albert: Tha apantiso analytika molis vro xrono

Muscleboss

sakisboy
24-07-06, 16:04
pws kanete etsi me thn EAS? psiloxalia prwteinh einai.Dokimasa thn ON kai exei tromerh diafora toso sta gr prwteinhs/serving oso kai sthn dialytothta ths.Ase pou exoun kai thn idia timh

mipos den tin xtipas me to idiko shaker?? ego palia tin xtipousa me to shaker tou frappe kai ebgane me komatakia,to idio kai stin ON.Tora pou tin xtipo sto shakeraki me to dixti den exo kanena problima.Pano kato oles to idio einai(i EAS bebaia kaliteri :geek: )

Albert_Wesker
24-07-06, 16:40

mipos den tin xtipas me to idiko shaker?? ego palia tin xtipousa me to shaker tou frappe kai ebgane me komatakia,to idio kai stin ON.Tora pou tin xtipo sto shakeraki me to dixti den exo kanena problima.Pano kato oles to idio einai(i EAS bebaia kaliteri :geek: )

Προς Muscleboss: εντάξει ρε μεγάλε όποτε μπορείς... Θα περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία!!!!!!!!!!!

Προς sakisboy:υπάρχει ειδικά shaker με δικτάκι???για πες απο που το αγοράζουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εγώ με το shaker του φραπέ το χτυπάω!αλλα πολύ έντονα σε σημείο που βγάζει αφρό κι όλας λολ.αλλά πάλι μένουν κομματάκια μέσα... πες μου λοιπον για να απολαμβανω υπέροχα ροφήματα.
Αλήθεια να ρωτήσω κάτι:έχετε σκεφτεί να τηγανίσετε σε νερό πρωτείνη που να έχει γέυση και λίγο ζελατίνη για να το κάνετε γλυκό(ισως και με λίγα φρούτα μέσα)?χιχιχι σόρι αλλα όλα μου περνάνε απο το μυαλό!χαλάει η πρωτείνη η τα αμινοξέα?αλλάζε κάτι στην τελική?
Αυτά...

Gasturb
24-07-06, 17:24
Tetoia provlhmata mh kalhs dyalhtothtas eixa me thn Dymatize alla meta me thn Dynasport, thn USN k twra me prima force ola mia xara (kyriws h dynasport oute kan shaking den xreiazete). Gaiti den xrhsimopoieite ena mikromixer gia ligo apo to na sas vgainoun ta xeria apo to kouna kouna (fysika u add workout me auto opote fouskwnoume perissotero :P )

Albert_Wesker
24-07-06, 19:37
Μωρέ εγώ ακόμα και στο μίξερ την βάζω την σκόνη το πρωί με το γάλα 0%(που έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη αλλά παραδόξως υψηλό ινσουλινικό δείκτη) και γίνεται υπέροχο!
Πάντως σκοπεύω να φτιάξω ζελατινουχο γλυκό με πρωτείνη...χεχε.με φρούτα κι όλας μέσα(ανανάς που αδυνατίζει κι όλας λολ) και θα το τρώω σαν πλήρες γεύμα (χωρίς άλλο υδατάνθρακα ποτέ φρούτα με άλλο υδατάνθρακα γίνονται λίπος).
Ελπίζω να δίνω ωραίες συμβουλές για νόστιμα γέυματα!

Gasturb
24-07-06, 19:53
Μωρέ εγώ ακόμα και στο μίξερ την βάζω την σκόνη το πρωί με το γάλα 0%(που έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη αλλά παραδόξως υψηλό ινσουλινικό δείκτη) και γίνεται υπέροχο!
Πάντως σκοπεύω να φτιάξω ζελατινουχο γλυκό με πρωτείνη...χεχε.με φρούτα κι όλας μέσα(ανανάς που αδυνατίζει κι όλας λολ) και θα το τρώω σαν πλήρες γεύμα (χωρίς άλλο υδατάνθρακα ποτέ φρούτα με άλλο υδατάνθρακα γίνονται λίπος).
Nai gine synaiteros k me thn Vefa tha vgaleis polla :geek:

Albert_Wesker
24-07-06, 20:08
Nai gine synaiteros k me thn Vefa tha vgaleis polla :geek:

Ναι ρε!καλή ιδέα!!!!!!!!!!δεν το είχα σκεφτεί!!!!!!!!!!έχεις δίκιο!!!!!!!!!!
Σε λίγο θα βγάλω και το βιβλίο μου: Markos' kitchen!λολ

Gasturb
25-07-06, 08:18
Anadyetai ena neo asteri dld meta k apo ton mamalakh wraia :geek:

sakisboy
25-07-06, 10:58
mipos den tin xtipas me to idiko shaker?? ego palia tin xtipousa me to shaker tou frappe kai ebgane me komatakia,to idio kai stin ON.Tora pou tin xtipo sto shakeraki me to dixti den exo kanena problima.Pano kato oles to idio einai(i EAS bebaia kaliteri :geek: )[/quote]

Προς sakisboy:υπάρχει ειδικά shaker με δικτάκι???για πες απο που το αγοράζουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εγώ με το shaker του φραπέ το χτυπάω!αλλα πολύ έντονα σε σημείο που βγάζει αφρό κι όλας λολ.αλλά πάλι μένουν κομματάκια μέσα... πες μου λοιπον για να απολαμβανω υπέροχα ροφήματα.

Ego pira dyo proteines tis Eas kai mou to dosan doro,omos apo oti eida 4,50 eurolakia kostizei.Mono prosekse kai pare auto pou bidonei giati an pareis to palio einai psilomapa.
(to palio einai san to shaker tou frappe mono me dixti kai to kainourgio pou exo ego to bidoneis to kapaki kai meta to paizeis tom krouz).