Επιστροφή στο Forum : ΛΙΠΟΔΙΑΛΙΤΙΚΑ με ΕΦΕΔΡΙΝΗ
ckdiablo555
12-07-06, 17:39
Καλησπερα σας,σαν νεο μελλος του site θα ηθελα να σας συγχαρω για την καλη δουλεια που γινεται,συνεχιστε ετσι....!
Στο θεμα μας,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σκεφτομαι να αγορασω το Dymatize Dyma-Burn Xtreme το οποιο περιεχει και ephedrina from herbal extracts εκτος απο τις αλλες ουσιες και εχω ακουσει και διαβασει οτι η εφεδρινη ειναι πολυ επεικινδυνη,αλλα ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι το καλυτερο στη κατηγορια του και οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα γιατι ειναι φυτικη,τωρα αυτο κατα ποσο ισχυει?και σαν λυποδιαλιτικο πως το κρινεται?
Ειμαι 18 ετων....μπωρει να μου επιφερει καποιο προβλημα υγειας ειτε μακροποθεσμο ειτε τωρινο?και γενικως η εφεδρινη ειναι τοσο επεικινδινη?Ευχαριστω πολυ...!
Καλησπερα φιλε.Καταρχην μην εμπιστευεσαι αυτα που σου λενε οι πωλητες συμπληρωματων κανουν την τριχα τριχια,και γενικοτερα θα σου πουν οτιδηποτε για να πουλησουν...Τωρα οσον αφορα την εφεδρινη θα σου πω εγω τι ξερω προερχεται απο το φυτο εφεδρα και ειναι γνωστη για τις διεγερτικες της ιδιοτητες δηλαδη οταν θα την περνεις η γενικοτερα σκευασματα που την περιεχουν θα αυξανεται ο καρδιακος σου παλμοσ και θα εισαι στην τσιτα(μπορει ακομα να εχεισ αυπνιες που ειναι το πιο συχνο και χωρις να περνο ορκο νομιζω πως σε σπανιες περιπτωσεις προκαλει αρρυθμια) με αποτελεσμα να αυξανεται ο βασικος σου μεταβολισμος και να καις πιο ευκολα λιπος.Τωρα οσον αφορα το οτι ειναι φυτικη εμενα το να μην ηταν φυτικη θα μου προκαλουσε εντυπωση...αφου οπως σου ειπα προερχεται απο το φυτο εφεδρα.Επισης να συμπληρωσω οτι και η ινδικη καναβη φυτο ειναι λες αυτο να την κανει ακινδυνη(πω με αυτα που λεω θα με ξαποστειλουν απο το forum :geek:).Γνωμη μου καλυτερα απεφευγε τετοιου ειδους σκευασματα και προσπαθησε να βασιστεις σε καλυτερα λιποδιαλυτικα οπως αεροβια σωστη διατροφη και και βαρη με ενταση :squat: :hantel:
File ckdiablo555 tha symfwnhsw me ton filo sotos87 gia oti eipe.H ephedrine den exei apagoreutei epishma apo thn FDA alla einai pshla sth lista gia ta epomena xronia. Giauto to logo k piezei etairies mia meta thn allh na arxhsoun na vgazoun ta proionta tous xwris ephedrinh opws to Xenadrine, Hydroxycut, Trimsba, Animal Cuts ktl. Etsi loipon einia zhthma xronou ola ta prointa na epanakykloforhsoun xwris thn ephedrinh opote k emeis gia kati pou allazei giati na epimeinoume sto 'hmi-apagoreumeno'? Den yparxei logos.
Kai ypopshn to fat burner den to pernoume olo se synexh xrhsh giati apla meta apo 3 evdomades o organismos mas antidraei k to apotelesma epeita einia elaxisto.Etsi loipon 3 ebdomades xrhsh meta diakoph gia kana 1 2 evdomades k pali apo thn arxh. Egw xrhsimopoihsa thn Xenadrine k emeina ikanopoihmenos.Twra eimai sth dokimh tou Animal Cuts pou an k akousa poly kala logia k mono pou pernw kathe mera 18 xapakia (!) kapou me xalaei :?