Επιστροφή στο Forum : Dennis Wolf
προσφατες φωτο
24027
24029
24028
οι δελτοειδης του ειναι απο αλλο πλανητη!
και του markus ειναι απο αλλο συμπαν :sneaky: :sneaky: αλλα 2ος καλυτερος μαλον τωρινος wolf wolf :inandout:
Φωτογραφίες + Βίντεο
SZdFeK5P4oA&feature=player_embedded
που εισαι levrone να δεις τον wolf που λεγαμε χθες...το οτι ειναι τεραστιος παντα το ξεραμε...εξαδα ομως δεν τον κοβω να πιανει....
Τρελη φλεβικοτητα ο τυπος..Ακομη και η κοιλια ειναι γεματη..:shock:
πιστευω πως θα τα παει καλα..
λευτερια στους οσους εναπομήναστες λευκους μποντιμπιλντεραδεσ..:rolf:
Απο τη μεση και πάνω υπαρχει βελτιωση! Ακομα και στη πλατη!
Ποδια δεν μας εδειξε.. επομενως δεν ξερουμε πως ειναι συνολικα.
Στο τελευταιο ελληνικο MD διαβασα πως προβληματα μέσης τον εχουν αφισει πισω και δεν το αποκαλυπτει λογο συμβολαιων.
Αυτος πιστευει πως απλα ακουλουθουσε λαθος συμβουλς και πλεον θα λειτουργει μονος του οσο αφορα τις προετοιμασιες του.
Ελπιζω να τα καταφερει και να ικανοποιησει τους fan του.
Στην most muscular και πισω διπλη δικεφαλων ειναι τεραστιος!!Πολυ καλοι ωμοι,χερια και μεση.Κατα τη γνωμη μου αυτο που σηκωνει βελτιωση ειναι η κατω πλατη του.
Μακαρι να τα παει καλα γιατι τον παω.
που εισαι levrone να δεις τον wolf που λεγαμε χθες...το οτι ειναι τεραστιος παντα το ξεραμε...εξαδα ομως δεν τον κοβω να πιανει....
νομιζω και εγω οτι η εξαδα ειναι τρελα δυσκολο..ποιος θα πρωτομπει σε μια τετοια εξαδα. Αλλα και 10αδα ετσι οπως ειναι τα πραγματα ειναι επιτυχια.
Μου φαινεται σε καλη κατασταση, αλλα το θεμα ειναι απο τωρα πως θα ειναι την Κυριακη, γιατι και περυσι καλα ηταν (ασχετα απο τραυματισμους καλα εδειχνε) αλλα τη μερα του αγωνα ηταν πιο θολος και απο το τζαμι του ατμομαγειρα.
Πιστευω εχει καταλαβει και αυτος οτι ειναι η τελευταια του ευκαιρια, να αποδειξει οτι το περσινο ηταν μια κακια παρενθεση.
νομιζω και εγω οτι η εξαδα ειναι τρελα δυσκολο..ποιος θα πρωτομπει σε μια τετοια εξαδα. Αλλα και 10αδα ετσι οπως ειναι τα πραγματα ειναι επιτυχια.
Μου φαινεται σε καλη κατασταση, αλλα το θεμα ειναι απο τωρα πως θα ειναι την Κυριακη, γιατι και περυσι καλα ηταν (ασχετα απο τραυματισμους καλα εδειχνε) αλλα τη μερα του αγωνα ηταν πιο θολος και απο το τζαμι του ατμομαγειρα.
Πιστευω εχει καταλαβει και αυτος οτι ειναι η τελευταια του ευκαιρια, να αποδειξει οτι το περσινο ηταν μια κακια παρενθεση.
αντε να δουμε...11 ωριτσες εμειναν...
chaniotis.manos
24-09-10, 20:18
ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα σε ενα διαγωνισμο τετοιου επιπεδου.εδω δεν ξερουνε πλεον ποιον να βαλουνε στην δεκαδα,για εξαδα μιλαμε?ειναι ολοι τους σε τετοιο επιπεδο πλεον που αντε να βγαλεις βαθμολογια.
Madd_Chadd
28-07-11, 19:27
http://www.youtube.com/watch?v=DHGex9AuD54
30270
30271
Ατσαλι!!!!!!!!!! :bowdown:
Ευχομαι να παει καλα στο olympia!
απορια για τους επαγγελματιες κυριως του φορουμ,γιατι ενω ο wolf ειναι τεραστιος(για εμενα εχει το καλυτερο σωμα σε σχεση με τους αλλους) πλασαρεται συνηθως σε χαμηλες θεσεις στα ολυμπια??υστερει σωματικα καπου η ειναι ολα θεμα χορηγων κ διασημοτητας?
Madd_Chadd
21-08-11, 23:03
Πως μεγαλωσε ετσι ο ατιμος!!!:shock: Ειναι και 1.80 θα φαινεται τεραστιος διπλα στους αλλους στο Olympia.;)
Θελω να τα παει οσο καλυτερα γινεται μονο και μονο γιατι ειναι Panzer!!!:thumbup:
Φανταστικo σωμα...
Αυτος, ο Shawn Ray kai o Lee Priest...
Αυτους τους 3 προτιμω προσωπικα...
Αν θυμάμαι καλά οι γάμπες ήταν το αδύνατο σημείο του, τώρα αλήθεια πως να είναι?
Από αυτό που βλέπω πάντως έχει απίστευτους ώμους και γενικά είναι πολύ "γεμάτος" παντού!
Madd_Chadd
24-08-11, 12:35
http://www.youtube.com/watch?v=9-wlccO8m7E ;)