Επιστροφή στο Forum : Πως ειναι σωματικα ο Kevin levrone τωρα?
Δειτε στο παρακατω βιντεακι(μου το δωσε o ivieta)
http://youtube.com/watch?v=45gT5fu5PKU
Παρα τα οσα δειτε εγω πηστεω οποτε θελει μπορει να επανελθει οποτε θελει στην παλια του φορμα
παρολαυτα ακομα εχει τα σχηματα !και εχεις δικιο για το οτι μπορει να επανελθει οποτε θελει , αυτο νομιζω εκανε παντα!
εχω ενα musclemag με συνεντευξη του και λεει πως αμα θελει μπορει να βαλει 2 μυικα κιλα σε 3 μερες :unsure: ακομα λεει πως εκτος απο ολο τον ογκο που αφησε πισω του,μικρινε κ η πατουσα του κατα 2 νουμερα :affraid: :affraid: :affraid: ακομα και εκει εχασε :affraid:
TRIANTAFYLLOU
17-06-08, 21:30
αυτό συμβαίνει σ αυτούς που μπήκαν κατευθείαν με χημεία και δεν δουλεψαν χρόνια χωρίς αας ,εγω βλέπω κάποιους παλιούς που ενώ έχει χρόνια που τα παράτησαν κάτι έμεινε εγώ όταν δεν κάνω τίποτε γίνομαι χάλια αλλά το χάλια είναι όπως είμαι τώρα αν προσέξω λίγο την διατροφή και απλά να γυμνάζομαι κρατιέμαι με αξιοπρέπεια αν μπώ πιο δυνατά τότε όπως λέει και ο κεβιν κάθε μέρα μεταμορφώνομαι απλά γιατί το σώμα έχει μνήμη και αν φτάσεις σε ένα επίπεδο και σταματήσεις όταν επανέλθεις τότε πολύ γρήγορα ξαναφτάνεις εκεί που ήσουν αυτό ισχύει σε όλους .
ναι και εγω πιστευω στο muscle memory πολυ προσφατα κιολας μου εγηνε περισυ αφου τελιωσα απο φανταρος "τρελο αναβολικο" το muscle memory :lol: :lol: :lol:
Είπαμε να αδυνατίσει αλά αυτός το παράκανε
http://www.youtube.com/watch?v=0buevZgld_Y
thegravijia
15-12-08, 22:27
ποιο muscle memory ...?
χωρις φαρμακα ουτε μισος δεν μπορει να γινει απο οτι ηταν πριν..
προσωπικα πιστευω ουτε καν προπονηση δεν μπορει να αρχισει παλι χωρις φαρμακα ...κ για ψυχολογικους λογους κυριως..
το πρώτο βιντεάκι πολύ γέλιο.
σαν να μίκρυνε το κεφάλι του ή μου φαίνεται? το κρανίο εννοώ...
thegravijia
15-12-08, 23:54
παντως τι σκατα μπορει να επαιρνε κ να αλλαζε τοσο πολυ σε 4-5 μηνες ..?
νομιζω off season ηταν περπου 190p κ οταν κατεβαινε στους αγωνες ηταν 250ρ
Polyneikos
16-12-08, 00:01
Δειτε στο παρακατω βιντεακι(μου το δωσε o ivieta)
http://youtube.com/watch?v=45gT5fu5PKU
Παρα τα οσα δειτε εγω πηστεω οποτε θελει μπορει να επανελθει οποτε θελει στην παλια του φορμα
Αν ξαναξεκινησει την γυμναστικη και τα φαρμακα,ναι μπορει να ξαναεπανελθει..Δυστυχως αλλά με αυτά ευτελίζεται η έννοια της προπονησης γιατί έτσι τα βλέπουν οι τρίτοι και λένε μετα"εντάξει,ότι εκανε το εκανε με τα αναβολικα,κοιταχτε τον πως ξεφούσκωσε"
Για μένα είναι μεγάλη απογοητευση να βλέπω έναν από τα πρωτα ονοματα του επαγγελματικου ββ με 2ες θεσεις σε Mr Olympia να είναι τόσο flat και σε τόσο λιγο χρονικο διαστημα που σταματησε.
thegravijia
16-12-08, 00:06
Αν ξαναξεκινησει την γυμναστικη χωρις τα φαρμακα ...
τι μπορει να κανει..?
τιποτα το ιδιαιτερο
παλι καλα που σχολιαζετε το λινκ το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ :thumbsup: :thumbsup: και οχι τα περσυνα ξυνα σταφυλια :thumbsup: :wave:
θα σχολιάζουμε ότι γουστάρουμε :nana:
Muscleboss
16-12-08, 00:57
ωραία συνέντευξη... τον κέβιν τον πάω πολύ και τον παραδέχομαι σαν άτομο πολύ περισσότερο από άλλους olympia... :thumbup:
thanks ruhl!
MB
Polyneikos
16-12-08, 09:58
Δεν κριτικάρισα την συνεντευξη του Kevin αλλά την σωματικη του κατάσταση.Πάντως για να λεμε και την αλήθεια τον όγκο του ξεκινησε να τον χάνει όταν αρχισε να ασχολειται με την υποκριτικη,ακούγεται ότι τον είχε συμβουλεψει και ο ίδιος ο Arnold ότι αν θελει να κανει καριερα στο Hollywood θα έπρεπε να αποκτησει περισσότερο fitness κορμί γιατί το σώμα ενος αγωνιστικου αθλητη δεν είναι ελκυστικο στους παραγωγους ταινιων και περιορίζει σε συγκεκριμένους ρόλους.Ο Keνin θέλωντας να κάνει άνοιγμα σε αυτη την αγορά έκανε αυτή την αλλαγή.
Πάντως και παλια ήταν off season για αρκετο χρόνο και ηταν γνωστο ότι ξεκιναγε να γυμναζονταν 3-4 μήνες πριν άπό τους αγώνες με τα αποτελέσματα που βλέπαμε,δεν ήταν ποτε full time σε φόρμα.