Επιστροφή στο Forum : Kris Dim: το βιντεο που εφτιαξα
thegravijia
10-09-08, 22:59
bcdtGDfAEvE
Μισος ββερ θελει πολυ πραμα στα ποδια ακομα που χαθηκε? καιρο εχω να δω το ονομα του σε αγωνες
thegravijia
10-09-08, 23:11
επαθε εμφραγμα μετα το sacramento 2007 και τα παρατησε... αφου εζησε κιολας τυχερος ειναι... πλεον προπονητε οπως παλια ... οσο για το μεγεθος μπορει να μην εχει ποδια αλλα τρικεφαλους δεν τον φθανει κανεις...
μηπως μπορεις να βρεις το dvd του??????????????
5 φορες με ρωτησες χαχαχαχα αν δε το βρηκες εσυ δεν νομιζω οτι μπορω εγω
Σε ενα περιοδικο musclemag ειχα διαβασει εκανε μονο 1 σετ για χερια και μερικους μηνες δεν τα προπονουσε καθολου για να δωσει εμφαση σε αλλα τμηματα και παλι δεν χαλασαν αυτο θα πει γενετικο πλεονεκτημα :rabbit:
thegravijia
10-09-08, 23:22
δεν γυμναζε τρικεφαλους καθολου μετα το 2003 και την νικη του στο usa για καποιο διαστημα γιατι τον κατηγορουσαν ολοι οτι εχει κανει synthol στους τρικεφαλους γιατι ειναι τεραστιοι.... 60εκατοστα χερι εχει...
συνεργαΖΟΤΑΝ και με τον milos καταλαβαινεις....
thegravijia
10-09-08, 23:35
http://www.bodybuilding.com/fun/2004grandprix_holland.htm
http://www.bodybuilding.com/fun/2004grandprix_england.htm
προς RUHL ... ο μισος ββερ νικησε το θηριο 2 φορες κιολας...
χαχαχαχχχαχαχχχχααχχαχχαχχχαχχχαχαχαχχχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :P :army2:
Θα σε στεναχωρησω γιατι εκεινη ηταν απο τις καλυτερες χρονιες του ruhl επειδη αυτος ο αγωνας ειανι ενα απλο Grand Prix ολοι μπαινουν με νερα μεσα και οχι σε τοσο καλη φορμα ακομα και ο μρ Ο επειδη ειναι μετα το ολυμπια με λιγα λογια δεν μετραει και πολυ
αλλα 5η θεση στο ολυμπια εκεινη την χρονια και παραλιγο 4 επειδη τον αδικησαν εκει με τον cutler στο στηθος και εχασε τον ποντο
ο mustafa ειχε βγει 10ος νομιζω στο ολυμπια εκεινη την χρονια ομως ηταν σε καλη κατασταση στον γκραν πρι :green:
ετσι για το αρχειο :P
thegravijia
14-11-08, 18:15
http://www.briansdome.com/me3.html
hDZ4GUlTc8o
SHteiVSvSTU&feature=related
Muscleboss
14-11-08, 18:19
ωραίος... :thumbup:
ΜΒ
thegravijia
23-11-08, 02:35
GHVirWVOztc&feature=related
XPbo_Ezbohw
Yhlsb_W2wbo&NR=1
thegravijia
23-08-09, 15:55
new video ;)
58h01Z2iQKI
πολυ καλο υλικο!!!
συρχαριτηρια για το ανεβασμα!
thegravijia
14-03-10, 03:41
eq_wk7h1Gzo:clap::clap:
:shock: αντε ρε συ δεν ηξερα οτι υπεστη καρδιακο επεισοδιο..... μπραβο παντως για την επανοδο του..:clap:
χμμμ καρδια ...μηπως τον πειραξαν κατι λιγα φαρμακακια? λεω εγω τωρα....:green:
thegravijia
15-03-10, 00:02
ναι καρδια ...το χε και κληρονομικο ...και ο πατερας του απο καρδια εφυγε στα 40...
ωχ αμα ηταν κληρονομικο,....παω πασσο....:unsure:
thegravijia
15-03-10, 01:53
κληρονομικο + ντραγκιδια..το χε πει και ο ιδιος...
!
Haris Pilton
15-03-10, 02:04
Και τα 2 συνέβαλαν!Νταξ!
Αλλα απορώ πως συνέχισε!...Και δεν επαθε χειρωτερα....
thegravijia
15-03-10, 02:16
τι πως συνεχισε ?
αυτος ειναι αυτο κανει..!
δηλαδη ο kai greene και οι υπολοιποι πως συνεχιζουν (καπου ειχα βαλει τους κυκλους που των βαζει ο oscar να κανει στα κουτσομπολιστικα νομιζω-δες)
οι υπολοιποι δηλαδη πως συνεχιζουν...
Haris Pilton
15-03-10, 02:20
Γενικα μιλαω ρε συ,αλλα και για τους κυκλους...
Ακυρο,αλλα το βιντεο που ειχες ανεβασει αν θυμαμαι καλα εσυ,με τον Yates που εδηχνε στον οσκαρ και μετα στον γκριν,αναθεμα και αν εκαναν και οι 2 τους τιποτα οπως το ελεγε ο Yates...
Ο οσκαρ,τι ρολο βαραει;...
thegravijia
15-03-10, 02:31
xaxaxao νταξ ρε συ .ο green ηταν με 0 υδατανθρακες και καμια ωρα αεροβια καθημερινα σιγουρα..ποσο να την παλεψει...
ο oscar επαιρνε μερος σε αγωνες παλια μαζι με τον green και νομιζω εχει γυμναστηριο δτην νεα υορκη..κατι τετοιο...
παντως τον εχει κανει μαγκα τον green δες πως ηταν το 2006 και πως ειναΙ τωρα.
εμενα παντως δεν μου γεμιζει το ματι αυτος ο οσκαρ... σαν καημμενος ειναι... χαχα
φυσιογνωμια φλουφλη που που και που παει να το παιξει και λιγο σκληρος.. :bbbiceps:
και 2ο ασχετο.... μου τη σπαει που ο greene συνηθιζει να ειναι καπως... μελαγχολικος να το πω... τελος παντων... "καπως"
thegravijia
15-03-10, 15:08
εμενα παντως δεν μου γεμιζει το ματι αυτος ο οσκαρ... σαν καημμενος ειναι... χαχα
φυσιογνωμια φλουφλη που που και που παει να το παιξει και λιγο σκληρος.. :bbbiceps:
και 2ο ασχετο.... μου τη σπαει που ο greene συνηθιζει να ειναι καπως... μελαγχολικος να το πω... τελος παντων... "καπως"
εχεις διαβασει για την ζωη του?
που σε καποια φαση ζουσε στους δρομους αστεγος κτλ...
?
giorgospet
15-03-10, 17:47
ναι καρδια ...το χε και κληρονομικο ...και ο πατερας του απο καρδια εφυγε στα 40...
χαχα, όλοι τα ίδια λένε , και ο Άρλοντ το ίδιο είχε πει.
εχεις διαβασει για την ζωη του?
που σε καποια φαση ζουσε στους δρομους αστεγος κτλ...
?
ωραια και.... τωρα φανταζομαι τα εχει ολα... δε βρισκω λογο να ειναι παντα σαν κατσουφιασμενος και υποτονικος..
τωρα αν εχει προσωπικα προβληματα τι να σου πω... δεν ειμαι και γκομενα του να τα ξερω..
thegravijia
15-03-10, 19:09
ωραια και.... τωρα φανταζομαι τα εχει ολα... δε βρισκω λογο να ειναι παντα σαν κατσουφιασμενος και υποτονικος..
τωρα αν εχει προσωπικα προβληματα τι να σου πω... δεν ειμαι και γκομενα του να τα ξερω..
:rolf::rolf:
Αγωνιστης κτλ κτλ αλλα και ανευθυνος και υποκριτης κατα τη γνωμη μου αφου ξαναμπηκε στα ΑΑΣ εχοντας ηδη προβλημα με την καρδια,η αγαπη του μαλλον ειναι στον καθρεφτη και οχι στην οικογενεια του.
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
:bowdown::bowdown::bowdown:
Polyneikos
15-03-10, 22:58
Αγωνιστης κτλ κτλ αλλα και ανευθυνος και υποκριτης κατα τη γνωμη μου αφου ξαναμπηκε στα ΑΑΣ εχοντας ηδη προβλημα με την καρδια,η αγαπη του μαλλον ειναι στον καθρεφτη και οχι στην οικογενεια του.
Αυτη ειναι σκοτεινη πλευρα του επαγγελματικου bbing που πίσω από ταλαμπερα φωτα της σκηνης δεν βλέπει ο πολυς ο κόσμος.
Οταν καποιος αφιερωνεται τοσο πολύ σε κατι είναι ευκολο να χαθουν οι εσωτερικες ισορροπίες,η αίσθηση του μετρου καθως και αλλες πτυχες της ζωης υστερουν και μενουν πίσω...όχι σε όλους βεβαια...Και εδω κολλαει τελεια αυτό που εχει πει ο Ηλίας επανελειμμενα,πρεπει καποιος να επενδυει και σε αλλα πραγματα και να είναι πολυπλευρικος,όχι όταν πρεπει να σταματησει το αγωνιστικο κομματι να καταρακώνεται γιατί αισθανεται ότι από πίσω δεν εχει κατι άλλο να τον περιμενει ή ότι παυει να είναι σπουδαίος...
Χωρίς να θελω να το παίξω ψυχολογος κατι τετοιο φαίνεται να έχει παθει ο Dim.H ζωη και ο οργανισμος του,του έδωσαν ενα ηχηρο χαστούκι αλλα αντι να ακουσει το καμπανακι περναει στον επόμενο γύρο...Βεβαια για καποιους ίσως ειναι μονοδρομος γιατί ισως δεν εχουν μαθει να κανουν κατι αλλο στην ζωη τους και αυτό είναι ο μονος τρόπος να βγαζουν χρήματα...
Ετσι παντως και ο Don Long εκανε καθε μερα αιμοκαθαρση και ηθελε να ξανακατεβει σε αγωνες,δεν ξερω αν το έκανε τελικα.
Ο καθενας είνια τελικα υπευθυνος κ υπόλογος για την ζωη του και τις επιλογες του.
Γιατι ρε συ Κωστα,πιστευεις πως θα ειχε προβλημα επιβιωσης αν δεν συνεχιζε κανει επαγγελματικο bb?Θα μπορουσε να συνεχισει να κανει τα personal του κανονικα,και ισα ισα που θα ειχε και περισσοτερο χρονο.Θα μου πεις,μιλας υποθετικα.Οκ συμφωνω,μπορει να εχανε πελατες αν τον εβλεπαν να ηταν ο μισος σωματικα ως natural πλεον,αλλα ενταξει οπως και να'χει απο ενα σημειο και μετα ειναι ψυχωση.Δεν θες να δεις το σωμα σου να καταρρει(γιατι περι καταρευσης προκειται).Εδω εμεις 2-3 μερες απεχουμε παο την προπονηση γιατι κατι ετυχε και τρελεινομαστε οτι θα μεινουμε πισω(που στην τελικη μπορει να μας κανει και καλο).Σκεψου αυτοι.
thegravijia
25-04-11, 08:06
φρεσκες φρεσκες...
24093
24094
και μια απο τις παλιες:) ...
24095
thegravijia
24-11-11, 03:52
34717
πως κρατιεται ετσι μετα απο 2 εγχειρησεις καρδιας :unsure:
δεν μ αρεσει καθολου...δες το χερι του...βασικα μονο ενα χερι βλεπω και τιποτε αλλο....:(
34717
πως κρατιεται ετσι μετα απο 2 εγχειρησεις καρδιας :unsure:
ουαουυ, ενας ανθρωπος πανω σ'ενα τρικεφαλο:shock:
Polyneikos
24-11-11, 08:14
E ρε ατιμος τρικεφαλος,αν τον φτιαξεις ,δεν χαλαει με τίποτα,δεν πα να γινεις 80 κιλα:P
COBRA_STYLE
24-11-11, 13:30
wtf?:shock:2 εγχειρησεις καρδιας?γτ?
Πως θα λεγόταν αν ήταν Ινδιάνος;;
Μεγάλο Τρικέφαλο :P
http://www.bodybuilding.gr/forum/attachment.php?attachmentid=24095&d=1303704340
Εδώ μου άρεζε πολύ. ^^
thegravijia
24-11-11, 15:18
και μενα αυτο μου ρθε με το που τον ειδα:green: