PDA

Επιστροφή στο Forum : Διατροφολόγοι

giorgos_xania
09-09-06, 05:20
skeftomai na pao se diatrofologo..... na moy vgalei atomikh diatrofh gia lipomethrsh klp...

lete na vohthsei h tzampa ta lefta?

:wcourt:

poso peripoy kymainontai oi times?

an kaneis thelei stelno foto se pm kai moy leei pososto lipoys (pano kato)

kai na proteinei diatrofh

billys15
09-09-06, 14:46
giorgo ego nomizo oti oi diatrofologoi paizoun me ton kosmo.den leo,mporei oi diatrofes pou sou dinoun na voithane,alla mporeis kai monos sou na vgaleis ena kathimerino programma diatrofis kai na deis kala apotelesmata.kalo tha itan na tros ana 2.5-3 ores kai na kaneis 5-6 mikra gevmata tin imera (ennoeitai pos se kathe gevma tha pairneis kala pososta proteinis.ego p.x. pairno se kathe gevma gyro sta 16 me 19 grammaria proteinis,apo tin trofi mou panta.) na sou po kai kati allo sxetika me diatrofologous.eixe paei o pateras mou prin kamposa xronia kai tou eixan pei megali timi kai na kopsei kai to gymnastirio.fysika efyge kai apo tote den ksanapige se diatrofologo.tora kane o,ti apofasiseis

stevengr
09-09-06, 15:55
Για διατροφολογο δεν ξερω, αλλα για διαιτολογο που εχουν παει ατομα/γνωστοι μου "παχυσαρκα" ειδαν αποτελεσμα με την διατροφη που τους εδωσε. Και φυσικα προ-υπηρξε λιπομετρηση.

Απλα αν δεν ακολουθησεις τα φαγητα, τα γραμμαρια που πρεπει να τρως απο καθε ειδος φαγητου τοτε ξεχασε το.

Και εννοειται πως χρειαζεσαι και το γυμναστηριο. Η επισκεψη αν θυμαμαι καλα ηταν ~25? και επρεπε να πηγαινει 1-2 φορες το μηνα, για check και τυχον αλλαγη του διατροφικου προγραμματος.

giorgos_xania
10-09-06, 04:45
eyxaristo ggia thn apanthsh (perimeno kai toys alloys na apanthsoyn.....

:wcourt:

pushhead
10-09-06, 11:25
apo oti kserw apo gnwstous mou file giwrgo (kai an thymame kala) enas DIAITOLOGOS pairnei peripou 25 eyrw thn episkepsh pou nomizw oti einai gyrw sthn mia fora thn evdomada!!!an den exeis provlima me ta xrhmata phgaine...tha se voithisei!!!an omws exeis mporeis na psaxteis kai na rwthseis edw merika vasika pragmatakia (pou einai statheres aksies) pou tha se voithisoun epishs para poly!!!se kamia ma kamia periptwsh den stamatas gymnasthrio opws phre to mati mou pio panw....

pushhead

billys15
10-09-06, 23:12
sygnomi mia diorthosi.den itan diatrofologos autos pou episkeftike o pateras mou,alla diaitologos.kai tou eipe etsi.tora ego den ksero apo auta.an thes psaxto kalitera to thema kai meta apofasise

Albert_Wesker
24-09-06, 03:45
Φίλε μου γεία σου.

Άκου λίγο και μένα την παλιά καραβάνα που έχω περάσει τόσα πολλά σε αυτό το θέμα. Έχει γεμίσει ο τόπος άσχετοσύνη και ιεκτζιλίδικο... Οι διαιτολόγοι διατροφολόγοι κι ότι άλλο σίτ θες δεν έχουνε ιδέα για το πως πρέπει να τρεφόμαστε. Έχουνε δει εμένα τα ματάκια μου... το θέμα είναι το εξής:Αν πας να πας σε κάποιον που να ξέρει τι του γίνεται και να το έχει σπουδάσει το αντικείμενο. Δηλαδη μπορείς πολύ άνετα να πας και στο νοσοκομείο της γειτονιάς σου και να επισκεφτείς το ενδοκρινολογικό τμήμα εκεί και να σου πούνε περί διατροφής και ιδανικού βάρους κοκ. Θα πας σε έναν άσχετο διατροφολόγο και θα σου πεί: ΄ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ στο 20΄! Και θα στο πεί με ένα ύφος κι όλας θα σε αγχώσει και θα σου αλλάξει ότι καλή διάθεση έχεις περί αδυνατίσματος γυμναστικής κι ότι άλλο θες...

Έχω ακούσει διαιτολόγο να δίνει διαιτολόγιο σε έναν άντρα 20 χρονών 150 κιλά 1200 θερμίδες... ε αν αυτός δεν θέλει να τον εξοντώσει τότε τι?αμ η άλλη ******* με τον δείκτη μάζας σώματος?αυτό ίσως είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχει εφεβρεθεί σε όλη την ιστορία περί ιδανικού βάρους. Αλήθεια δεν σου είπε κανείς ότι αυτός ο δείκτης μεταβάλλεται κι αλλάζει ανάλογα με τον σωματότυπο σου και το πόσο μυικό ιστό έχεις πάνω στο σώμα σου... ένας μεγαλόσωμος πχ άντρας ακόμα κι άν θέλει να αδυνατίσει δεν πρέπει να τρώει κάτω απο 2500 θερμίδες την ημέρα αλλιώς πως σιτ θα λειτουργήσει? Και πρέπει να φάει τα σωστά ποσοστά 15% πρωτείνη 30 λίπους και 55% υδατάνθρακες των θερμίδων αυτών. Αυτό που αυξομειώνονται είναι οι υδατάνθρακες... Αυτά πουτ σου λέω τώρα δεν τα ξέρει ούτε το 95% των ιεκτζίδων. να το ξέρεις...

Συμπέρασμα: αν πάς να πάς σε κάνα καλό. αλλιώς κάτσε φτιάξε μόνος σου με βάση αυτά που σου είπα και να μας ρωτάς εδώ μέσα γιατί κάτι ξέρουμε παραπάνω, τα χουμε περάσει...
περιμένω την απάντηση σου κι αν θες ότι άλλο εγώ εδώ είμαι...

-----------
Moderated by Gasturb

giorgos_xania
24-09-06, 22:39
nai re kai ego iek spoudazo texnikos diktyon pc kai ksero oti den soy mathenoyn tpt se ayta ta (insitoyta)........

tha pao na milhso me kana 2 na do ti peripoy paizei .......kai an moy pei gia dms kano epitopoy strofh kai fevgo.....

Albert_Wesker
25-09-06, 01:00
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Πρώτη φορά βρίσκω τόσο ακομπλεξάριστο άτομο που να λέει στα ίσα ότι ξέρεις έχω το γνώθι σ΄εαυτόν και αυτή είναι η αλήθεια... Τώρα σε συμπάθησα ακόμα πιο πολύ!
Αν θες γράψε μου εδώ τα στοιχεία σου να σου πω τι διατροφή να ακολουθήσεις.
αν θες εμπειρικά σου λέω τα εξής: βρές πόσα κιλά θέλω να φτάσω. οκ. φάε ένα γραμμάριο πρωτείνης ανα κιλό μάζας που θέλεις να φτάσεις. αυτό βγαίνει πάντα ένα 15% των θερμίδων που πρέπει να τρώμε. μετά φάε τις διπλάσιες θερμίδες σε λίπος. αυτό βγαινει πάντα το 30% των θερμίδων. ωραία. το υπόλοιπο υδατάνθρακες. αυτό που θα αυξομειώνεις ανάλογα με το αν πας τζίμ η όχι είναι οι υδατάνθρακες. σύν λίγο πρωτείνη παραπάνω τις μέρες που θα τρώς τζίμ όπως λένε όλοι εδώ μέσα. αυτά... περιμένω νέα σου...