Επιστροφή στο Forum : Τα μυστικά της Προπόνησης!!!! (by Steve King Style)
Muscleboss
12-12-08, 03:28
Άρθρο (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=3171)
^ πολύ καλή δουλειά από τον Steve King Style :clap: :clap:
ΜΒ
Μπάβο. Αυτό το παιδί έχει πολύ όρεξη :thumbup:
ολα τα λεφτα .εμαθα αρκετα που δεν ηξερα και απλος τα ειχα ακουσει BRAVO!! :thumbup:
:clap: :clap: :clap: steve πολλα μπραβο :clap: :clap: και στον μβ :bowdown:
Πολυ καλη δουλεια :clap: :clap: :clap:
Συνεχισε να μελετας Steve :thumbsup:
:clap: :clap: :clap: steve πολλα μπραβο :clap: :clap: και στον μβ :bowdown:
Στον ΜΒ γιατι :green: :green: μαλον ενοεις επειδη ειναι το φορουμ του .
Ολη η δουλεια ειναι του steve καθησε ασχοληθηκε διαβασε τα βιβλια τα καταλαβε και ειχε ορεξη να μοιραστει τις γνωσεις μπραβο steve :thumbup: :thumbup:
ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα στεφανε φοβερη δουλεια :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Rise above
12-12-08, 15:06
:clap: :bowdown: :bowdown: :clap: :thumbsup:
Steve KinG STyLe
12-12-08, 15:09
Ευχαριστω παιδια πραγματικα ελπιζω να βοηθησω καπως με καποια βασικα πραγματα περι προπονησης...
Οποιοδηποτε σχολιο/απορια/παρατηρηση πειτε την εδω περα...
Απο μενα ενα μεγαλο ευχαριστω στον RUHL δημοσειως γιατι με κατατοπισε πολυ που να κημανθω :)
well done junior!!! :clap:
πολύ καλός ο μικρός :wink:
βάλε την πίτσα όμως :cursing:
καλος Steve!!!!bravo!Καμια βοηθεια ειχες?/ :lol: :green: :twisted: :twisted: :moderator:
πολύ καλός ο μικρός :wink:
βάλε την πίτσα όμως :cursing:
+1 και συγκεκριμενα τη πιτσα που εφαγες χτες :smash: :smash: :smash: :green: :green: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπραβο Stevako!! Πολυ ωραιο και αναλυτικο αρθρο! :thumbup:
TRIANTAFYLLOU
13-12-08, 22:11
ωραίο και χρήσιμο πολλά μπράβο :clap: :clap: :clap:
μπραβο ρε μικρε.πολυ καλη δουλεια :awesome:
Για να σημειωσω και κατι,τωρα που το ξανασκεφτομαι.Σχετικα με την τεχνικη της επιταχυνσης,για να κανουμε την θετικη γρηγορα,σημαινει οτι στο τελος της αρνητικης πρεπει να κανουμε μια γρηγορα κινηση,ας το πω να ταλαντευτουμε λιγο,για να μπορεσουμε να βγαλουμε σωστα την τεχνικη.Ειναι ετσι ή κανω καποιο λαθος? :?
Steve KinG STyLe
16-12-08, 21:57
Για να σημειωσω και κατι,τωρα που το ξανασκεφτομαι.Σχετικα με την τεχνικη της επιταχυνσης,για να κανουμε την θετικη γρηγορα,σημαινει οτι στο τελος της αρνητικης πρεπει να κανουμε μια γρηγορα κινηση,ας το πω να ταλαντευτουμε λιγο,για να μπορεσουμε να βγαλουμε σωστα την τεχνικη.Ειναι ετσι ή κανω καποιο λαθος? :?
Bill σορρυ αλλα μηπως μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα? :)
Με λιγα λογια εννοω κλεψιμο στην αρχη της θετικης,ωστε να βγει γρηγορα.
αυτό έχει να κάνει και με τα κιλά
billy παλι να κλεψεις θελεις?αμαν! :evilno:
billy παλι να κλεψεις θελεις?αμαν! :evilno: :sneaky: :sneaky: :sneaky:
Steve KinG STyLe
17-12-08, 16:39
Το συζητησαμε,απλα λεω και εδω την γνωμη μου γιατι μπορει και καποιος αλλο να εχει την απορια...Οχι δεν ειναι απαρετητο αυτο,αυτο γινετε στην περιπτωση που το βαρος ειναι πολυ μεγαλο ή ειμαστε στις τελευταιες επαναληψεις που λογικο ειναι να βγουν πιο αργα.Ομως το θεμα σε αυτες ειναι παλι να της εκτελεουμε οσο πιο γρηγορα και εκρηκρηκα μας επιτρεπετε ας χρηαστει και 5δευτερολεπτα να γινει αυτη η κινηση παλι η εκρηκτηκοτητα μπορει να υπαρχει...Εξαλου στο τεμπο την συμβολιζουμε X δηλαδη μπορει να μας παρει και κλασματα δευτερολεπτου αλλα και πολυ παραπανω...Δεν γινετε να το εξηγησω καλα δυστηχως αυτο στην πραξη φαινεται,ελπιζω να καταλαβες παντως τι εννοω :awesome:
KATERINI 144
20-12-08, 13:12
:clap: :clap: :clap: άργησα λιγο γιατι τάιζα το μικρο :P
Πολυ καλη δουλεια steve :clap:
kafros gate 7
11-07-09, 18:15
παρα πολυ καλη δουλεια...πολυ χρησιμο αρθρο μαθαινεις πολλα που δεν τα βρισκεις ευκολα...
συγχαρητηρια!!!
Φοβερος φιλε μπραβο ! :clap::thumbup::clap:
Σιγουρα εμαθα πολλα καινουργια πραγματα απ αυτο το αρθρο που θα βελτιωσει τις προπονησεις μου !
albertob30
22-09-09, 12:07
απο τα καλυτερα αρ8ρα του φορουμ good job!!:thumbup:
συγχαριτιρια mate, ενα απο τα σιμαντικοτερα θεματα που πρεπι να διαβασει καπιος αρχαριος like me, αν και πρεπι να το ξαναδιαβασω μερικες φορες για να το καταλαβω καλα (οχι πως ειναι κακογραμενο) απλα πρεπι να τα χονεψω καλα.
και παλι μπραβο γιατι ψαχνοντας στο φορουμ μου φανικαν βουνο ολα..
το καλύτερο άρθρο μακράν να σε καλά ρε steve τώρα δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν να μου μάθει τις ασκήσεις θα τα βρω όλα στο youtube χάρι σε σένα γιατί που να ψαχνά το κάθε μια !!!! ωραίος φιλαράκο
Μετα τις 12 επαναληψεις τι γινεται?Γιατι για push-ups παντα ο στοχος μου ηταν στο 15+
---------------
Edit : το αναφερει στο κειμενο,αυξανεται η αντοχη των μυων.
στο κειμενο αναφερει οτι για τους μηριαιους δικεφαλους ειναι καλυτερες οι λιγες επαναληψεις συγκεκριμενα να μην περναμε τις 8 λογω των μυικων ινων στην περιοχη.εγω μεχρι τωρα εκανα αρκετες επαναληψεις στα μηριαια μεχρι και 15 και δεν ειμαι τοσο ευχαρηστιμενος απο την αναπτυξη τους, προτεινετε να τις μειωσω?
στο κειμενο αναφερει οτι για τους μηριαιους δικεφαλους ειναι καλυτερες οι λιγες επαναληψεις συγκεκριμενα να μην περναμε τις 8 λογω των μυικων ινων στην περιοχη.εγω μεχρι τωρα εκανα αρκετες επαναληψεις στα μηριαια μεχρι και 15 και δεν ειμαι τοσο ευχαρηστιμενος απο την αναπτυξη τους, προτεινετε να τις μειωσω?
Κι εμενα αυτο μου ειχαν πει γυμναστες οτι οι μηριαιοι θελουν πιο πολλες επαναληψεις οπως και οι κοιλιακοι.
Εμενα αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι για την προοδευτικοτητα που λεει σε καθε επομενη προπονηση 1 επαναληψη παραπανω. Μου φαινεται απιστευτο. Ουτε οταν ημουν αρχαριος δεν ανεβαινα τοσο γρηγορα