PDA

Επιστροφή στο Forum : Γιατί δεν μπορούμε να δούμε το θέμα αναβολικά?

RAMBO
07-01-09, 21:25
γιατι δεν μπορουμε να δουμε το θεμα αναβολικα και να μαθουμε καποια πραγματα??????????????? :moderator:

slaine
07-01-09, 21:33
:1laugh: :1laugh: :1laugh:
:banghead: :banghead: :banghead:

peris
07-01-09, 22:30
γιατι δεν μπορουμε να δουμε το θεμα αναβολικα και να μαθουμε καποια πραγματα??????????????? :moderator:

καλα μαθε πρωτα τα βασικα διατροφης και προπονησης και μετα δες και τα αναβολικα :affraid: :affraid: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Polyneikos
07-01-09, 22:56
Σε αυτην την ενότητα μπαίνουν άτομα υπό προϋποθεσεις.Σίγουρα να είναι ενήλικες,να είναι καποιο χρονικο διαστημα στο φόρουμ,δεν μπορεί καποιος με εναν μηνα να αποκτησει πρόσβαση γιατι πρέπει πρωτα να εχει δωσει δειγμα γραφης και ωριμότητας μιας και που πρόκειται για πολυ σοβαρο κ λεπτο ζήτημα.
Προτιμαμε καποιοι να νευριασουν ή να στεναχωρηθούν μαζι μας παρα να παρει καποιες πληροφοριες που δεν εχει την εμπειρια να τις αξιοποιησει και την ωριμότητα να τιχρησιμοποιησει.Είναι γενική μας τοποθετηση και στάση,δεν αφορα εσένα προσωπικα.

RUHL
07-01-09, 23:05
αχχααχαχαχαχαχ οχι μονο στο πηγαδι αλλα σε ολα τα πηγαδια της γης

αν και το εχω ξαναβαλει αλλα ο Ιlidan σου εχει ενα μηνυμα ακουσε τον
http://www.youtube.com/watch?v=zsf9D0IpOLU

εσυ ακομα οχι να περπατας να μπουσουλας δεν ξερεις χεχε και θελεις να τρεξεις σε ολυμπιαδα που πας ρε :lol: :P

slaine
07-01-09, 23:11
άλλος ξυδάκης μας βρήκε

TRIANTAFYLLOU
07-01-09, 23:45
μικροί μεγάλοι στο καφενείο τι το περάσαμε ? :spank:

RUHL
07-01-09, 23:51
μικροί μεγάλοι στο καφενείο τι το περάσαμε ? :spank:

αχαχαχαχαχαχαχα

KontorinisMD
08-01-09, 13:23
Δε τα χρειάζεσαι ακόμα. Κάποια πράγματα ακόμη και αν τα γνωρίζεις πριν την ώρα σου μπορούν να σου κάνουν κακό.

isis
08-01-09, 14:20

play the game safe , αδερφέ! 8)

slaine
08-01-09, 16:12
άκου τον isis τον safe :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
:toast:

RUHL
08-01-09, 16:19

play the game safe , αδερφέ! 8)

Ρε ισις ο ραμπο ειναι ο αδερφος σου? :rabbit: :rabbit: :rabbit: :rabbit: μαζεψε τον ρε μας εχει ταραξει και επειδη δεν τον αφηνεις και κρυβεις στο σπιτι τα αας απο αυτον δεν ειναι αναγκη να τα ζηταει εδω :sneaky: :sneaky: :sneaky: :sneaky:

mantus3
08-01-09, 17:17
υπαρχουν αρκετα τοπικ που εξηγούν πως κ γιατι. επισεις το φορουμ ανοικει σε καποιον ο οποιος θετει τους κανονες, οσο ειμαστε μεσα τους τηρουμε.

πρωφανως μια που μενεις κ σε μια μεγαλη πολη ειναι δυσκολο να κατουρισεις σε ενα πιγαδι, αλλα απο την αλλη κ να ειχες κατουρισει θα ηταν τελειως ασχετο. δυστοιχως τετοιες φρασεις δεν αρμοζουν σε μια παρεα...
ασ διατιρουμε το καλο κλημα

JohnyB
08-01-09, 18:34

καλα μαθε πρωτα τα βασικα διατροφης και προπονησης και μετα δες και τα αναβολικα :affraid: :affraid: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

+1000000000!!!!!!!
Αν και πιστευω οτι δεν συμβαινει παντα αυτο!!!!!!!!

Polyneikos
09-01-09, 10:50
Πάντως φίλε Rambo σου αξζουν συγχαρητητρια με 2-3 μερες στο φόρουμ έχεις γίνει το αγαπημενο μελος πολλών με τα posts σου ! :clap: :clap: :bowdown:

billys15
10-01-09, 04:53
Ωραιος ο τιτλος...

Cube Capacity
19-03-09, 23:02

Φιλε ραμπο δεν χρειαζεται παρα να βαλεις στο google τις καταλληλες λεξεις και ως δια μαγειας θα βρεις πολλα και για ολα....

Οπως και στο youtube....;)

slaine
19-03-09, 23:27
Φιλε ραμπο δεν χρειαζεται παρα να βαλεις στο google τις καταλληλες λεξεις και ως δια μαγειας θα βρεις πολλα και για ολα....

Οπως και στο youtube....;)
αληταρά λες τα μυστικά μας:smash::smash::smash::geek:

Polyneikos
19-03-09, 23:47
Το βασικο δεν είναι να τα βρεις αλλα να εχεις την εμπειρία , τις γνωσεις αλλά και την ωριμότητα να αξιολογήσεις και να "φιλτραρεις" ότι πληροφορίες μαζέψεις...

Cube Capacity
20-03-09, 08:00
Το βασικο δεν είναι να τα βρεις αλλα να εχεις την εμπειρία , τις γνωσεις αλλά και την ωριμότητα να αξιολογήσεις και να "φιλτραρεις" ότι πληροφορίες μαζέψεις...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου και οπως ειπαν και πιο πανω πρεπει πρωτα να μαθεις καποια βασικα πραματα ασκησεων/διατροφης
και να εχει και καποιο χρονικο διαστημα που να ασκησε...

Αλλα.......

αν δεν ρωτησει/διαβασει/συμβουλευτει εδω μεσα καποιος για οτιδηποτε οπως στεροιδη κ.α πως θα αποκτησει γνωσεις για 5 πραματα που θελει να μαθει?(Η εμπειρια,η χρηση δλδ,αποκτατε με τη γνωση και την πληροφορηση))

Οπως να αποκτησει και μια αντικειμενικη γνωμη για το αν θελει τελικα να προβει στην χρηση τους η οχι??και αν μπορει να αντεπεξελθει στο κοστος..

Ακομα πως θα μαθει για τους πραγματικους κινδυνους που εγκυμονουν?Οπως και πολλα αλλα.(σωστη δοσολογια,προστασιες,αποκατασταση κ.α)

Οποτε θα καταφυγει σε αυτη την λυση,να ψαχνει στο διαδυκτιο η και ακομα να ρωταει στο εκαστοτε γυμναστηριο και αυτη ειναι η χειροτερη λυση..

Polyneikos
20-03-09, 09:25
Συμφωνω μαζί σου απλά υπαρχουν καποιοι "κανόνες" στο ποιοι θα αποκτουν πρόσβαση στην αυγκεκριμενη ενότητα.Κατ΄αρχην πρεπει να είναι μια συγκεκριμενης ηλικιας και πανω,που ο Ραμπο συγκεκριμενα δεν είναι,επίσης να εχει ένα επίπεδο εμπειρίας στο άθλημα,δηλαδη όταν ένα παιδί μπαινει εδω μεσα και είναι φανερό ότι ασχολείται 1 χρόνο και καλα καλα ρωταει τι πρωτεϊνη να παρει,ή δεν ξερει βασικα πραγματα για την διατροφή του,όπως καταλαβαίνεις η επαφή του με χημικη υποστήριξη μόνο επικινδυνη μπορεί να αποβεί.
Υστερα μην ξεχνας ότι εσυ σαν μελος δεν έχεις καμια νομικη ευθυνη ενώ οι διαχειριστές του φόρουμ πρεπει να είναι πιο προσεκτικοι για ευνόητους λόγους.
Πολύ βασικό είναι και η συμμετοχή του στο φόρουμ με ένα ικανοποιητικό αριθμό ποστς και να εχει δώσει καποιο δειγμα γραφής,καποιος δηλαδη με το καλημερα να ζητησει πρόσβαση δεν είναι λογικό ούτε θεμητο...
Ελπίζω να σε καλυψα ....

Cube Capacity
20-03-09, 16:31
Εχεις δικιο για τους κανονες και για την νομικη ευθυνη +10000

Για τον αριθμο των ποστ τωρα ειναι σχετικο γιατι μπορω να γραφω συνεχεια ''καλως ηρθες'' και πολλα αλλα σπαμοποστ να τα πω ετσι και να εχω 1000 μυν ξαφνικα,αλλα αυτο ελεγχεται.

Και κατι αλλο δεν θελω να παρεξηγηθω και να γινω ο σπασαρχ******δας και ο αντιδραστικος του φορουμ,ειμαι και εγω συντονιστης σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ και μαθαινω απο τις παρατηρησεις των αλλων.

Και για επιλογο..

Για να μην πω ολοι λεω οι περισσοτεροι το πρωτο πραμα που θελουμε να μαθουμε σε καθε τι που ασχολουμαστε ειναι τα ''μυστικα'' και την ευκολη λυση......

Ετσι δεν ειναι???;)

Φιλικα και χωρις εντονο υφος Γιωργος.

Polyneikos
20-03-09, 17:17
Η αξιολογηση των ποστς δεν είναι μονο ποσοτική αλλα και ποιοτικη.Άρα από την άσκοπη γραφη κανεις δεν κερδίζει πόντους στο φόρουμ.
Η εύκολη λυση που αναφερειςείναι σχετικό,πως το αντιμετωπιζει ο καθενας,για μενα η πιο ευκολη λύση ειναι να μαθεις καποιος πρωτα να γυμναζεται ορθα,μετα να μαθει τα μυστικα της διατροφης και των συμπληρωματων και μετα αν νομιζει ότι έχει φτάσει στο pick του να ακολουθησει άλλα μονοπατια,το οποιο εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν θεωρω μονόδρομο,το αντίθετο μαλιστα.
Η συγκεκριμενη λύση μόνο ευκολη δεν είναι,ακόμα και να μαθει καποιος δύο ονοματα-σκευασματα το πολύ σημαντικο είναι από που μπορεί να τα βρεί και πόσο ασφαλή είναι γιατί υπάρχουν πολλά σκευασματα μαϊμου και επικινδυνα.
Θα παρέπεμπτα τον οποιοδήποτε διαβασει την συζητηση μας σε αυτό το link:

http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=2619

Εννοείται ότι παντα μιλαμε φιλικα και με συμπάθεια.

TRIANTAFYLLOU
20-03-09, 19:26
αν δεν προσέξουμε σ αυτό το λεπτο θεμα με τα αασ τότε θα πεσουμε στην παγίδα και θα δημιουργήσουμε αρώστους που θα παίρνουν φάρμακα για να βγούν στην παραλία , γι αυτό τονίζω πρότυπο δεν είναι να είναι κάποιος όπως πχ εγω αλλα να έχει ενα γυμνασμένο συμμετρικό σώμα χωρίς υπερβολές κοινά αποδεκτό που χωρίς να είναι τεράστιο θα τραβάει τα βλέματα σαν μαγνήτης .

είναι όπως τα συμβατικά καλά και όμορφα αυτόκίνητα και γρήγορα που δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνουν φόρμουλας γιατί απλά δεν είναι για αυτούς τους δρόμους , έτσι και το υπερβολικά ανεπτυγμένο σώμα είναι καθαρά για αγωνιστικό επίπεδο .

και πιστεύω θα με δικαιώση σ αυτό που λέω οτι δηλαδή μπορεί κάποιος όπως παλιά που το κάναμε να κατεβεί σε αγώνες χωρίς φαρμακα , το μέλος ρουλ ο γνωστός μας στο φόρουμ που ήδη βρίσκετε σε καλό επίπεδο .

γιατί αν περάσουμε το μύνημα πως χωρίς αας δεν γίνετε τίποτε τότε αυτός που δεν θέλει να μπει σ αυτό το τρυπάκι ούτε ψυχολογία να γυμναστεί δεν θα έχει , γι αυτό πρέπει να χαιρόμαστε και να απολαμβάνουμε την οποιαδήποτε αλλαγή έχουμε στο σώμα μας και να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πειθερχίας.

RAMBO
21-03-09, 15:52
ειναι αυτο που ειπατε πιο πανω πωσ θεσ πρωτα να μαθεισ τα μυστικα οχι μονο στο ββ αλλα γενικα με οτιδιποτε ασχολεισαι πχ εγω και στο ψαρεμα...βεβαια σκοποσ που ακανα την ερωτηση δεν ειναι πωσ θα ηιελα να τα χρεισημοποιησω απλα να εχω περρισοτερεσ πληροφοριεσ επι το αντικειμενο τελειωσ εγκυκλωπεδικα για το λογο οτι ακουσ πολλα πραματα για αυτα και δεν ξερεισ τι ειναι κτλ...μπορει να σε μπερδεψουν να σε παρασυρουν κ αλλα.κ η γνωση σωζει.με αφορμη το παραπανω κειμενο του slaine μπορω να πω οτι ανατριχιασα με οτι διαβασα και δεν μπορω να καταλαβω ακομα και αγωνεσ γιατι να μπει καποιοσ στην διαδικασια να επιφερει τοσο μεγαλο κακο στον οργανισμο του για να παρει ενα κυπελλο και τα παντα στην ζωη του να εχουν να κανουν γυρψ απο αυτα..ασε που ειναι κ πανακριβα..μπορει να μην εχει να φαει για να παρει την δοση του

thegravijia
21-03-09, 16:21
δεν ειναι πανακριβα τα περισσοτερα - φθηνα ειναι.

mantus3
21-03-09, 20:01
καπως ετσι ειναι rambo.. ασε που εκτως αυτου μπορει να φενετε σαν ευκολη λυση αλλα μαλον δεν ειναι...

δεν ειναι πανακριβα τα περισσοτερα - φθηνα ειναι.

ε οχι κ φτηνα...

mitsakos
22-03-09, 00:50
απο εξω μονο ακριβα δεν ειναι...

εγω ειμαι της αποψης οτι καλυτερα να ξερεις παρα να μην καταλαβαινεις τι ειναι το καθενα

καποιος που δεν πληρει τις προυποθεσεις χρησης αας και τα παρει ειτε ξερει τι παιζει ειτε οχι θα ειναι ο ιδιος που θα παρει οτιδηποτε του πει ο καθενας.δεν νομιζω οτι τον σωνει απο κατι να μην τα διαβαζει εδω

RAMBO
22-03-09, 00:58
παιδια το θεμα δεν ειναι τα λεφτα αν θελει καποιοσ να παει θα παρει ειναι δεν ειναι φτηνα.βρηκα κ με 30 ευρω.το θεμα ειναι πριν τα παρεισ οχι να φτασεισ να τα αγορασεισ

slaine
22-03-09, 01:13
δε θα σχολιάσω το αν πρέπει αν έχετε πρόσβαση ή όχι, αλλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες και οφείλετε να τους σεβαστείτε, είτε συμφωνείτε είτε όχι. δε νομίζω ότι τι να το συζητάτε περεταίρω βγάζει κάπου.

RAMBO
22-03-09, 12:23
:awesome::awesome::awesome:

BRaWNy
22-03-09, 13:09
Έχετε την εντύπωση πως και αν έχετε πρόσβαση στην ενότητα και διαβάζετε και μάθετε τι είναι το ένα το άλλο κλπ, αυτόματα θα σημαίνει ότι ότι οι γνώσεις είναι κατάλληλες και επαρκείς για να μπορειτε να κάνετε τυχόν χρήση, ή θα σας γλυτώσουν απο τυχόν κινδύνους κλπ?

Αν κάποιος φτάσει στο σημείο να θέλει να κάνει χρήση και δεν έχει καμμία εμπειρία με αυτά, δεν θα περιμένει ένα φόρουμ και μια ενότητα για να πάρει οδηγίες και τέτοια.

Όσο για εγκυκλοπαιδκές γνώσεις και τέτοια, που αφορουν κάποια προϊόντα κλπ, υπάρχουν ένα σωρό στο διαδύκτιο.

το θέμα είναι ότι στην ενότητα περα απο αυτά, συζητιούνται και κύκλοι κλπ, ειτε σαν προτάσεις, είτε σαν επιλογές απο κάποιους κλπ, οι οποίοι συμμετέχοντες έχουν και την εμπειρία (που δεν την απέκτησαν απο το ιντερνετ), για να καταλάβουν κάποια πράγματα και για τι ακριβως συζητιέται κλπ.
Και κάτι τέτοιες συζητήσεις μπορει καμμιά φορά να μην είναι ασφαλείς για κάποιους που δεν έχουν καμμία εμπειρία, και ειδικότερα όταν δεν έχουν ακόμη αποκτήσει και την εμπειρία το πως να γυμνάζουμε ένα σώμα και να διατρεφόμαστε, πράγμα που μπορει να τους κάνει εύκολα να πέσουν στην παγίδα των ευκολων λύσεων.
Για να μπορει όμως να αποτελέσει λύση κάτι, θα πρέπει να υπάρχει και ανάλογο υπόβαθρο, χωρις αυτό, παυει να είναι λύση ή οτιδήποτε.

Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε που θέλω να καταλήξω, και επειδή κάποια πράγματα είναι δύσκολο να χειριστούν καμμιά φορά, λόγω της πληθώρας των μελών (δεν είμαστε στο φόρουμ μόνο 5-10 άτομα), θα πρέπει να μπαίνουν κάποιοι κανόνες, οι οποίοι αναγκαστικά ίσως εμποδίζουν την πρόσβαση και σε μέλη που δεν θα υπήρχε κίνδυνος για αυτά, παράλληλα με τα άτομα που θα είναι "υπο κίνδυνο", για λόγους ασφαλείας.
Μπορει κάποιοι δικαιολογημένα να μπορουν να έχουν πρόσβαση και να μην έχουν, αλλά και κάποιοι που έχουν πρόσβαση να μην δικαιολογείται, αλλά δεν μπορει να κάθονται οι διαχειριστές κλπ, να λειτουργούν σαν ψυχολόγοι κλπ και με όλους, για αυτό και θα πρέπει να τηρούνται κάποιοι κανόνες, ωστε όσο το δυνατόν γίνεται να υπαρχει κάποια σωστή λειτουργία (κατα κάποιον τρόπο), που να εξασφαλίζει τις λιγότερες επιπτώσεις, και όχι μόνο για τα άτομα, αλλά και για το ίδιο το φόρουμ.
Αυτο που μπορουν να κάνουν και είναι πιό εύκολο, είναι να "επέμβουν" αν τα πράγματα πάρουν μη αρμόζουσα τροπή.

Υ.Γ.Έχω την εντύπωση πάντως, πως πολλοί που δεν έχουν πρόσβαση, θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση όχι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, ή ίσως όχι μόνο για αυτούς, αλλά και για να δουν ποιοί παίρνουν ΑΑΣ και ποιοί όχι και τέτοια κλπ.

Εγω πάντως είμαι υπερ του να υπάρχει θεμα προσβάσεων κλπ, και όχι να είναι εντελώς ανοιχτή η ενότητα.

yasou
22-03-09, 13:50
Γιατi δεν κανετε μια Happy-Hour για τον Rambo στο thread για τα roids?:Dκαντε το 3-4 τα μεσανυχτα να το ευχαριστηθεί το παιδι.
Rambo εκει που πας Jym εχεις ρωτησει κανα γυμναστη για τα Roids και αν ναι τη σου απαντησε?

RAMBO
22-03-09, 15:46
γιατι αν δεισ που παω γυμ θα καταλαβεισ σαν λωριδα τησ γαζασ ειναι.και οι γυμναστεσ δεν ξερουν σχεδον τπτ περι συμπληρωματων κ αλλων.το μονο καλο γυμν ειναι που παω παρεα με τον poleineikos και κανουμε καμοια φορα μαζι.brawny αυτο που ανεφερεσ δηλ οτι καποιθοι μπορει να θελουν να δουν ποιοι περνουν δεν νομιζω να ειναι ετσι για το λογο οτι στουσ περισσοτερουσ εχουμε δει φωτο και δεν χρειαζεται ιδιαιτερεσ ικανοτητεσ για να το καταλαβεισ απλα φαινεται τουλαχιστον στισ περισσοτερεσ φορεσ.

konstantina
22-03-09, 16:14
γιατι αν δεισ που παω γυμ θα καταλαβεισ σαν λωριδα τησ γαζασ ειναι.και οι γυμναστεσ δεν ξερουν σχεδον τπτ περι συμπληρωματων κ αλλων.το μονο καλο γυμν ειναι που παω παρεα με τον poleineikos και κανουμε καμοια φορα μαζι.brawny αυτο που ανεφερεσ δηλ οτι καποιθοι μπορει να θελουν να δουν ποιοι περνουν δεν νομιζω να ειναι ετσι για το λογο οτι στουσ περισσοτερουσ εχουμε δει φωτο και δεν χρειαζεται ιδιαιτερεσ ικανοτητεσ για να το καταλαβεισ απλα φαινεται τουλαχιστον στισ περισσοτερεσ φορεσ.

RAMBOYKO για χαλαρωσε λιγο γιατί θα φας πολλες ξυλιες!!!!

RAMBO
22-03-09, 16:39
μηπωσ ειπα καμοια πατατα???

mantus3
22-03-09, 16:53

ραμπο πολες παραμετροι διαμορφωνουν ενα σωμα, τα φαρμακα ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα.. βεβαια η πιο πανω δηλωση σου κριβει κ μια δωση αληθειας αλλα ποτε δεν ξερεις.. το ανθρωπινο σωμα δεν ειναι μια εξησωση με μεταβλητες οστε να ξερεις οτι αμα ριξεις κατι, θα παρεις ενα χ η ξ αποτελεσμα...

konstantina
22-03-09, 16:54

RAMBOUKO ανοιξε τα αυτιά σου κ ακουσε με για να μην στα βγάλω, πρώτον κοίτα τα μαθήματα σου, δευτερον την προπόνηση σου, τριτον παίξε με τα κοριτσάκια κ τεταρτον μην ξαναμπεις σε τετοια θεματα κ κάνεις ερωτήσεις γιατί θα σε τσακίσω μαυρε μου!!!:):)

RAMBO
22-03-09, 16:58
:oops:πατατα

konstantina
22-03-09, 17:13
:thumbup:
:oops:πατατα

Να τέτοια μου κάνεις κ σε αγαπάω οταν παραδέχεσαι τις πατάτες σου!!:thumbup:

kyriakos23
22-03-09, 18:09
RAMBO εγω θα στα πω με αλλη σειρα.
πρωτο παιξε με τα κοριτσακια,μετα μαθηματα.μετα προπονηση..:P:P

BRaWNy
22-03-09, 18:25
Κι όμως χρειάζεται ικανότητες.
Ακου με που σου λέω.

Υπάρχουν και πολλοί που παίρνουν, κι όμως δεν δείχνουν καν, απο την πλευρά που το θέτεις.

RAMBO
22-03-09, 18:30
Ακου με που σου λέω.

Υπάρχουν και πολλοί που παίρνουν, κι όμως δεν δείχνουν καν, απο την πλευρά που το θέτεις.
ναι αλλα μεχρι ενα σημειο.

yasou
22-03-09, 18:42
Ακου με που σου λέω.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

BRaWNy
22-03-09, 20:13
ναι αλλα μεχρι ενα σημειο.
Κι όμως υπάρχουν, και σε σημείο να δειχνουν ότι δεν ακούμπησαν ποτε βαρη.
Ακου με που σου λέω, εχω δει πολλά τα τόσα χρόνια, εσυ τωρα αρχίζεις να τα βλέπεις και να τα γνωρίζεις σιγα σιγά.

peris
23-03-09, 01:07
δε θα σχολιάσω το αν πρέπει αν έχετε πρόσβαση ή όχι, αλλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες και οφείλετε να τους σεβαστείτε, είτε συμφωνείτε είτε όχι. δε νομίζω ότι τι να το συζητάτε περεταίρω βγάζει κάπου.

το πιο σωστο που ειπωθηκε:thumbup::thumbup::thumbup:

vagg
23-03-09, 02:33
παιδια το θεμα δεν ειναι τα λεφτα αν θελει καποιοσ να παει θα παρει ειναι δεν ειναι φτηνα.βρηκα κ με 30 ευρω.το θεμα ειναι πριν τα παρεισ οχι να φτασεισ να τα αγορασεισ

αααα ωστε τα βρηκες με 30ε και τωρα θες να μαθεις...υποπτον.....αχχαχααχαχ

RAMBO
23-03-09, 15:20
αααα ωστε τα βρηκες με 30ε και τωρα θες να μαθεις...υποπτον.....αχχαχααχαχ
οχι τυχαια τα βρηκα εγω πρωτεινεσ εψαχνα...αμεσωσ να με παρεξηγησεισ

Polyneikos
23-03-09, 16:02
Αν καταλαβω κατι τετοιο για τον Ραμπο θα τον δωσω κατευθειαν στους γονείς του !!Τους εχω γνωρίσει προσωπικα μιας και κινουμαστε στην ίδια περιοχη,ασε που δεν γλυτωνει από εμενα πρώτα !:weights::weights::weights:

leyteris_fit
25-03-09, 02:06
εγώ δεν εχω προσβαση, αλλα συμφωνω με αυτο το συστημα

kyriakos23
25-03-09, 02:23
αυτο ελειπε να ειχαμε ολοι προσβαση.
να μας πεθανει και κανεις:(

vagg
25-03-09, 03:13
και οχι τπτ αλλο θα δυσφημισει και το φορουμ και το αθλημα αυτος ο θανατος:turtle::turtle:

peris
26-03-09, 01:30
quote=kyriakos23;64933]αυτο ελειπε να ειχαμε ολοι προσβαση.
να μας πεθανει και κανεις:([/quote]

εγω που εχω προσβαση λες να κινδυνευω αν κανω χρηση αας?:lol::lol::greenalien::turtle::turtle:

the_big_litho
26-03-09, 01:40
αυτο ελειπε να ειχαμε ολοι προσβαση.
να μας πεθανει και κανεις:(

Κυριακο σε βρισκω υπερβολικο, μαλλον χιουμορ κανεις....;)

kyriakos23
26-03-09, 02:33
μαλλον δεν καταλαβατε τι ενοω.
σκεφτειτε ποσοι διαβαζουν αυτο το site(και αυτοι που δεν ειναι καν γραμενοι)
και σκεφτειτε ποσοι που το διαβαζουν ειναι ανηλικοι η δεν σκεφτοντε σωστα.
λετε να λεω υπερβολες?σας φενετε χαζο αυτο που λεω?
και σκεφτειτε να τα διαβαζαν ανηλικοι και να μαθενε ο πατερας τους διαβαζουν την σελιδα αναβολικα.
αν σας φενονται χαζα ολα αυτα τι να πω....

peris
26-03-09, 11:05
μαλλον δεν καταλαβατε τι ενοω.
σκεφτειτε ποσοι διαβαζουν αυτο το site(και αυτοι που δεν ειναι καν γραμενοι)
και σκεφτειτε ποσοι που το διαβαζουν ειναι ανηλικοι η δεν σκεφτοντε σωστα.
λετε να λεω υπερβολες?σας φενετε χαζο αυτο που λεω?
και σκεφτειτε να τα διαβαζαν ανηλικοι και να μαθενε ο πατερας τους διαβαζουν την σελιδα αναβολικα.
αν σας φενονται χαζα ολα αυτα τι να πω....

τι σχεση εχει αυτο που εγραψες τωρα με το να πεθανει καποιος και να δυσφημιστει το φορουμ:doh::doh::lol::lol:

αυτο που εγραψες μπορει να μην ειναι υπερβολικο αλλα μεχρι το να πεθανει καποιος εχει διαφορα μεγαλη δε νομιζεις?και εγω νομιζα οτι κανεις πλακα αλλα τελικα μαλλον τα εννοεις οποτε σου λεω οτι εισαι πολυ υπερβολικος :lol::lol::lol::lol:

the_big_litho
26-03-09, 12:19
Παιδια ας θεωρηθει το θεμα ληξαν και ας μην δοθει περαιτερω συνεχεια.

Svein
01-06-09, 22:08
Ούτε εγώ έχω πρόσβαση γιατί είμαι νέος στο forum αλλα σέβομαι τους κανόνες του και δεν επιμένω να πάρω ....ΑΛΛΑ η ημιμάθεια (που έχουν οι περισσότεροι) για τα αναβολικά είναι πολύ χειρότερη από την γνώση....άποψη μου και ελπίζω να είναι σεβαστή.....!!!!!!!!!!

thegravijia
02-06-09, 01:49
εγω διαφωνω με το να μην εχουν ολοι προσβαση για τον εξης λογο..
οταν ζητησα απο τον boss να μου δωσει προσβαση ηταν επειδη να αρχιναγα ενα κυκλο με drugs αλλα καθοντας και διαβαζοντας το συγκεκριμενο υποφορουμ με τα αναβολικα συνιδητοποιησα οτι ακομα δεν γνωριζω τιποτα για τα φαρμακα παρα ελαχιστα πραγματα...
αν δεν επερνα προσβαση λογικα θα ειχα αρχισει τον κυκλο μου..
οποτε καλο μου εκανε παρα κακο...

vagg
02-06-09, 04:31
εγω διαφωνω με το να μην εχουν ολοι προσβαση για τον εξης λογο..
οταν ζητησα απο τον boss να μου δωσει προσβαση ηταν επειδη να αρχιναγα ενα κυκλο με drugs αλλα καθοντας και διαβαζοντας το συγκεκριμενο υποφορουμ με τα αναβολικα συνιδητοποιησα οτι ακομα δεν γνωριζω τιποτα για τα φαρμακα παρα ελαχιστα πραγματα...
αν δεν επερνα προσβαση λογικα θα ειχα αρχισει τον κυκλο μου..
οποτε καλο μου εκανε παρα κακο...

μπας και τον ξεκινησες ρε;;;και μας λες οτι σου εφταιξε η πρωτεινη:green::green::green:

fotis hks
09-09-09, 22:27
δε βαριεστε ρε παιδία...η παρημοια το λεει 3εκα8αρα ''οσα λιγοτερα 3ερεισ τοσο το καλυτερο'' κανε τη διατροφη σου παρε και καμια whey και ολα οκ....χαλαρα...:P

narta
09-09-09, 23:44
Αμα δεν ειναι καποιος ηδη "βραχος" σε θεματα διατροφης και προπόνησης τα ΑΑΣ δεν θα κανουν τιποτα εκτος απο το να τον μπερδεψουν. Γιατι ολοι μπορουν να παρουν ενα χαπακι, οι περισσοτεροι να χτυπησουν μια ενεση, αλλα λιγοι που μπορουν να κανουν σωστη διαχειρηση του Post Cycle Therapy ωστε να εχουν επιτυχημενο κυκλο αφου "κατακαθισει η σκονη". Οι πλειονοτητα δεν χρειαζεται ΑΑΣ για τους στοχους που εχει. ;)

thegravijia
09-09-09, 23:57
μπας και τον ξεκινησες ρε;;;και μας λες οτι σου εφταιξε η πρωτεινη:green::green::green:

oxi ρε..αμα το αποφασισω θα το μαθεις..εχουμε χρονια ακομα...

pepeismenos karga
10-09-09, 01:00
απο τη μια ειναι καλο να υπαρχει ανοικτο το θεμα για ολους για να μαθαινονται πραγματα και να μην μενει κανεις στν ημιμαθεια και τα κανει χαλια...απο την αλλη εαν ηταν ανοικτο το θεμα για ολουσ,γραμμενους και μη...τοτε πολλα πραγματα ισως παρερμηνευοντουσαν και χρησιμοποιουνταν για παραδειγματα νεων κυκλων...δηλαδη επειδη το εκαν εο κωστας π.χ και το εκανε ετσι και πηρε τοσο ακι εκανε τετια αποθεραπεια να το κανω και εγω ετσι..και το κανει και γινεται ενας αχταρμας και μαυρα χαλια και μετα γραφεται στο φορουμ και κατηγορει και τον κωστα[το τελευταιο ειναι απλα χιουμορ]...πολαλ πραγματα δεν γινεται να τα δεις εμπειρικα,ουτε σαν παραδειγμα...πρεπει να τ αμετουσιωσεις σε πραξη να δεις εαν οντως γινονται ετσι οπως λενε...κανεις δεν αντιδραει το ιδιο και κανεις δεν εχει τις ιδιες παρενεργειες....

οπιος εχει μυαλο σωστο και δεν θα ηθελε να τα παρει γιατι νομιζει οτι κανουν θαυματα..αλλα γιατι εχει αλφα στοχους και θελει το κατι παραπνω...τοτε καλο θα ηταν να εχει προσβαση και να ρωταει και να μαθαινει και να τα κανει ολα σωστα...για να μην εχει περαιτερω προβληματα...
οσο και για τα αας...το εχω ξαναπει και το ξαναλεω,επειδη βλεπω πολλους γνωστους κανουν ενα μηνα γυμναστικη και λενε τι να παρω??οταν καπιος δεν ξερει να ανοιγει καλα καλα το στομα του να ακταπιει μια μπουκια κοτοπουλο οτι και να παρει αχρηστο θα ειναι και κακο για την υγεια του...εαν δεν υπαρχει υποδομη στο ατομο τοτε τα κιλα ερχονται και παρερχονται,ανεβαινεις ευκολα...κρατιεσαι ομως εκει τοσο ευκολα???
εγω τα θεωρω ειλικρινα υπερκτιμημενα...και ολοι οσοι δεν αχολουνται με το αθλημα δεν βλεπουν τιποτα αλλο εκτος απο αυτα..και οτι μονο με αυτα αλλιως τιποτα...ξερω ανθρωπους και γιατρους μαλιστα που ειναι 12 μηνες μεσα και με ιλιγκιωδεις δοσεις επειδη δεν ηξεραν να κανουν γυμναστικη χωρις αυτα και δεν ειχαν υποβαθρο και με το που χαναν τα κιλα δωστουυ παλι και πιο πολυ...και οταν ηταν εκτοσ,οσες βδομαδες αντεχαν να ηταν εκτος γινονταουσαν χαλια...γιατι δεν μπουρουσαν και ριχναν το φτεξιμο στο οτι δεν γινετια και οτι δεν μπορουν κτλ...
λες και ειναι δεδομενο το που φτανει κανεις χωρις αας...ειναι στανταρ και ολοι το εχουν φτασει κα δδεν πανε αλλο...κατι τετια ακουω και πραγματικα απορω...λες και δεν μπορουν να σηκωσουν βαρακι χωρις αυτα..λες και δεν εχουν δυναμη...προσωπικα απο μερικους γνωστους κανω οχι απλα καλυτερη προπονηση και ειμαι μονο με συμπληρωματα αλλα την τριπλασια καλυτερη θα ελεγα...
δεν τα κατακρινω αλαλ κατακρινω οσοι πιστευουν οτι μπορει και να παρουν και να γινουν σουπερμαν...πορεις να κανεις σπουδαια πραγματα και χωρις αυτα...αρκει ο νους σου να ειναι ελευθερος και οταν τα χρσημοποιεις να τα χρησιμοποιεις για καπιον στοχο και για καπιο αποτελεσμα που δεν θα ειναι προσωρινο αλλα οσο γινετια μονιμο...να μην στοχευεις σε αυτα...προσωπικα εαν θα εμπαινα πεζει να ημουν πιο ευχαριστημενος οταν θα εβγαινα...αποψη μου..δεν τα κατακρινω...οπιος θελει παιρνει..επιλογη του...καλα κανει...αλλα να ξερει απλα για καλο του...

TRIANTAFYLLOU
10-09-09, 02:24
το θέμα το εχουμε πολυεξαντλήσει όταν κάτι το συζητας ελεύθερα ανοιχτα δηλαδή πρός όλους είναι σαν να το κάνεις διαφήμηση γιατί δεν τα συζηταν στον στίβο και κεί παίρνουν αλλα μόνο σε κάποιο επίπεδο και πάνω και για κάποιο σκοπό αν κάποιος συνέχεια ρωταει για αυτα απλα είναι θέμα χρόνου να πάρει ,

ό νέος άλλα πρέπει να μάθει και αλλού να κατευθυνθεί αν απο το ξεκίνημα το μόνο που τον απασχολεί είναι αυτό τότε το μόνο που θέλει να ικανοποιήσει είναι η ματαιοδοξία και ανασφάλεια του για μένα τυχεροί είναι αυτοί που ποτε δεν ρώτησαν δεν έμαθαν και δεν χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν για χρόνια να γυμνάζονται .

ενω οι έξυπνοι και γνώστες έχουν φτασει σε σημείο να μην μπορούν να γυμναστούν όταν δεν παίρνουν δεν ευχαριστιούνται την προπόνηση ούτε πρήξιμο νοιώθουν ούτε τίποτε χώρια την ψυχολογική κατάπτωση και όλα αυτα που εχουμε χιλιοπεί

είναι μόνο υπο προυποθέσεις και σε άτομα που μπορούν να ελέγξουν την κατασταση , αυτο εγω το καταλαβα εδω και πολλα χρόνια γι αυτό πάντα τα κρητήρια για να κατεβάσω κάποιον σε αγώνες δεν ήταν μόνο να έχει καλές προδιαγραφες , αλλα και προδιαγραφες στο μυαλό και παρ όλα αυτα την πάτησα κάποιες φορες αλλα πρόσεχα ακόμη περισσότερο .

όσο δεν ήξερε κανένας κατέβαιναν σε αγώνες ειδικά τζούνιορ χωρίς τίποτε και είχα αναφέρει σαν παραδειγμα τον στρατη επειδή είναι γνωστός .

αν κάποιος πιστεψει οτι δεν μπορεί να γίνει χωρίς αυτα τότε έχασε το παιχνίδι ούτε γυμναστική δεν θα κάνει , γι αυτό προσοχή πως μιλάτε και σε ποιούς μιλάτε , έχουμε ξεφύγει τελείως μερικοί κάθονται σε καφετέρεις και μιλάνε για θεραπείες έχοντας δίπλα άσχετους αφού το άθλημα δεν εχει αντιντόπινκ και ποιόν θα δωσουμε λογαριασμό που λέει ο λόγος και μετα γιατί μας χρεώνουν εμάς και αναρωτιόμαστε τι φταίει γι αυτό λέει η παροιμία θέλει η που**να να κρυφτεί κι η χαρα δεν την αφήνει.

έχουν γίνει εκτενείς αναφορες στο θέμα σε άλλα τόπικ και μάλιστα είχα κάνει και μια εκπομπή στην τηλεόραση γι αυτό το θέμα γι αυτό δεν θα το αναλύσω άλλο εδω

kyriakos23
10-09-09, 09:26
για να μαθει οποιοσδηποτε για τα αναβολικα πρεπει πρωτα να μαθει τα αλλα ολα,να τα κανει κ μετα ας μαθει για αυτα.εδω δεν ξερουν πολλοι τι ειναι πρωτεινη ,υδατανθρακας, κ.τ.λ και θελουν για αναβολικα...

-beba-
26-10-09, 13:47
Πότε θα μπορέσω και εγώ να δώ το θέμα "αναβολικά"?Για εκπαιδευτικούς λόγους. Κάθε φορά που βλέπω κάτω από το όνομα μου ένα νέο πρασινο τετραγωνάκι κάνω την προσπάθεια να δώ το θέμα "αναβολικά" και μόνιμα παίρνω την ίδια απάντηση ότι δεν μου επιτρέπεται η προσβαση. Πότε θα μπορέσω να το δώ???????

Polyneikos
26-10-09, 13:51
Eίσαι νινι ακόμα !!:turtle:

-beba-
26-10-09, 14:05
Eίσαι νινι ακόμα !!:turtle:

Eντάξει παππού! Στα πόσα πράσινα τετραγωνάκια θα μπορώ να το δώ?

Polyneikos
26-10-09, 14:11
Δεν είναι θέμα ποσα ποστς θα κανεις,εχει να κανει με τις γνωσεις του καθενος και με την κατάρτιση του σε αυτα τα θεματα.Αν θες να μπεις απλα από περιεργεια δεν μπορεί να γίνει.Ο καθενας που ζηταιει πρόσβαση αξιολογείται στο αν είναι έμπειρος ή εξοικιωμενος για να χρησιμοποιησει καποιες γνωσεις ή πληροφορίες.Θεωρείς ότι είσαι;

-beba-
26-10-09, 15:36
Δεν είναι θέμα ποσα ποστς θα κανεις,εχει να κανει με τις γνωσεις του καθενος και με την κατάρτιση του σε αυτα τα θεματα.Αν θες να μπεις απλα από περιεργεια δεν μπορεί να γίνει.Ο καθενας που ζηταιει πρόσβαση αξιολογείται στο αν είναι έμπειρος ή εξοικιωμενος για να χρησιμοποιησει καποιες γνωσεις ή πληροφορίες.Θεωρείς ότι είσαι;

Πιστευω ναί!

NASSER
26-10-09, 17:45
Πιστευω ναί!

Δεν εχεις δώσει δείγματα γνωσεων οσο αφορα τη προπονηση και τη διατροφη αρχικα. Πως θες να πιστεψουμε πως εχεις τα προσόντα να μπεις σαυτη την ενοτητα? Μαλλον μονο περιεργη εισαι...
Οταν θα δωσεις δειγματα γραφης τοτε το ξανασυζητάμε.

Polyneikos
26-10-09, 18:37
Γενικα είναι λαθος να ζηταει καποιος ανοικτα την πρόσβαση,δεν θεωρω ότι είναι κατι που πρεπει να το δουν όλοι.Εφόσον το θετεις ανοικτα είμαι υποχρεωμενος να σου απαντησω ανοικτα.
Αυτό το θεμα έχει εξαντληθεί,λιγο πολύ ο καθένας με την παρουσία του κερδίζει καποια credits στο φόρουμ,η Χημικη Υποστήριξη είναι μια Ενότητα που παίρνει καποιος πρόσβαση όταν έχει δείξει δείγματα γραφης σε θεματα διατροφής,συμπληρώματα,προπονηση,ένα αρκετο αριθμό ποστς με απόδειξη των γνωσεων του.Εξαιρεσεις γίνονται μόνο σε ατομα που είναι χρόνια αθλητες και κατεχουν τα σχετικα όπου εκει δεν εξεταζεται ο αριθμος των ποστς αναγκαια.
Επίσης εχουν δημιουργηθεί παραπονα από μελη,και σε μενα προσωπικα,ότι με τις αναφορες καποιων μελων που η μόνη τους εμπειρία ήταν σε θεωρητικο επίπεδο και λανθασμενες αντιλήψεις ,κινδυνευει η αξιοπιστία της παροχής πληροφοριών αλλα και η υγεία καποιου που μπορεί να δεχθει μια λαθος πληροφορία.Δεν θελουμε να νομίσεις ότι δεν σε εμπιστευόμαστε για κατι,ή ότι σε θεωρουμε αρχαρια,απλά θεωρουμε ότι η κίνηση σου να ζητησεις πρόσβαση είναι λίγο παρακινδυνευμενη και ίσως αστοχη.
Συγνωμη αν μακρυγόρησα αλλα θελω να καταλαβεις ότι δεν είναι θεμα συμπαθειας αυτό το ζήτημα,γιατί κατα τα άλλα μου είσαι πολύ συμπαθης.Φιλικα.
υ.γ. Καποτε και ο Ραμπο είχε ζητησει πρόσβαση,μαλιστα αυτος είχε ανοιξει το τοπικ αυτο,είναι γνωστο ότι προπονουμαστε στο ίδιο γυμναστηριο και τον συμπαθω ιδιαιτερα,πρόσβαση όμως δεν του εχω δωσει ΕΓΩ ο ίδιος.

Yorgos
26-10-09, 19:29
-beba-, πάνως, με βασικά αγγλικά μπορείς να μπεις σε ξένο φόρουμ που ανάλογα τόπικ είναι ελεύθερα να τα δεί ο καθένας.

Η δική μου άποψη πάνω σε αυτό (δεν είναι να σας στείλω το πτυχίο μου σε μέηλ) είναι ότι θα βοηθούσε όλους να ήταν ανοιχτό, πράγμα το οποίο θα "ανάγκαζε" όσους ξέρουν ή και κάνουν χρήση, να μπούν στην πολύ χρήσιμη διαδικασία του να μάθουν στους "αδαείς" και αρχάριους ποιές είναι οι συναίπειες, ποιό είναι το μέτρο τα διάφορα "γιατί" (που θα οφελούσε και τους ίδιους τους γνώστες στην τελική). Το να μην αφήνεις τον άλλον να δει δεν νομίζω ότι είναι λύση. Δηλαδή δεν πιστεύω ότι τον προστατεύεις. Δοσολογίες προγράμματα κτλ μπορεί να τα βρεί και από αλλού. Καθαρά η γνώμη μου. Τίποτα περισσότερο. Δεν χρειάζεται να απαντήσουν admins κτλ.. σας διάβασα και σέβομαι αυτά που λέτε και το γεγονός ότι το τόπικ κορέστηκε.

drago
26-10-09, 21:36
-beba-, πάνως, με βασικά αγγλικά μπορείς να μπεις σε ξένο φόρουμ που ανάλογα τόπικ είναι ελεύθερα να τα δεί ο καθένας.

Η δική μου άποψη πάνω σε αυτό (δεν είναι να σας στείλω το πτυχίο μου σε μέηλ) είναι ότι θα βοηθούσε όλους να ήταν ανοιχτό, πράγμα το οποίο θα "ανάγκαζε" όσους ξέρουν ή και κάνουν χρήση, να μπούν στην πολύ χρήσιμη διαδικασία του να μάθουν στους "αδαείς" και αρχάριους ποιές είναι οι συναίπειες, ποιό είναι το μέτρο τα διάφορα "γιατί" (που θα οφελούσε και τους ίδιους τους γνώστες στην τελική). Το να μην αφήνεις τον άλλον να δει δεν νομίζω ότι είναι λύση. Δηλαδή δεν πιστεύω ότι τον προστατεύεις. Δοσολογίες προγράμματα κτλ μπορεί να τα βρεί και από αλλού. Καθαρά η γνώμη μου. Τίποτα περισσότερο. Δεν χρειάζεται να απαντήσουν admins κτλ.. σας διάβασα και σέβομαι αυτά που λέτε και το γεγονός ότι το τόπικ κορέστηκε.

Νομιζεις οτι υπαρχει αρκετη οριμοτητα ωστε να μπορει να παιξει κατι τετοιο? εμενα μου φαινεται θα εχει το αντιθετο αποτελεσμα. θα δοθει μετα η εντυπωση οτι ειναι οκ για τον καθενα και οτι τοσα ατομα τα παιρνουν οποτε δεν τρεχει και τπτ.

Βλεπε ποστσ απο Ραμπο παραπανω που τον επιασαν απ' τα αυτια οι παλαιοτεροι...

Η εποχη που διανυουμε ειναι λιγο περιεργη. ειναι εποχη της ταχυτητας. λιγοι εχουν την υπομονη να ασχολιθουν και να κοπιασουν για να κανουν κατι σωστα. ολοι θελουν αμεσα αποτελεσματα. Οποτε μια τετοια λυση θα ηταν πειρασμος για πολλους...

η γνωμη μου για το θεμα ειναι οτι δεν θα επρεπε να φαινεται καν το λινκ γι αυτο το φορουμ σε εμας τους υπολοιπους

-beba-
27-10-09, 11:25
Γενικα είναι λαθος να ζηταει καποιος ανοικτα την πρόσβαση,δεν θεωρω ότι είναι κατι που πρεπει να το δουν όλοι.Εφόσον το θετεις ανοικτα είμαι υποχρεωμενος να σου απαντησω ανοικτα.
Αυτό το θεμα έχει εξαντληθεί,λιγο πολύ ο καθένας με την παρουσία του κερδίζει καποια credits στο φόρουμ,η Χημικη Υποστήριξη είναι μια Ενότητα που παίρνει καποιος πρόσβαση όταν έχει δείξει δείγματα γραφης σε θεματα διατροφής,συμπληρώματα,προπονηση,ένα αρκετο αριθμό ποστς με απόδειξη των γνωσεων του.Εξαιρεσεις γίνονται μόνο σε ατομα που είναι χρόνια αθλητες και κατεχουν τα σχετικα όπου εκει δεν εξεταζεται ο αριθμος των ποστς αναγκαια.
Επίσης εχουν δημιουργηθεί παραπονα από μελη,και σε μενα προσωπικα,ότι με τις αναφορες καποιων μελων που η μόνη τους εμπειρία ήταν σε θεωρητικο επίπεδο και λανθασμενες αντιλήψεις ,κινδυνευει η αξιοπιστία της παροχής πληροφοριών αλλα και η υγεία καποιου που μπορεί να δεχθει μια λαθος πληροφορία.Δεν θελουμε να νομίσεις ότι δεν σε εμπιστευόμαστε για κατι,ή ότι σε θεωρουμε αρχαρια,απλά θεωρουμε ότι η κίνηση σου να ζητησεις πρόσβαση είναι λίγο παρακινδυνευμενη και ίσως αστοχη.
Συγνωμη αν μακρυγόρησα αλλα θελω να καταλαβεις ότι δεν είναι θεμα συμπαθειας αυτό το ζήτημα,γιατί κατα τα άλλα μου είσαι πολύ συμπαθης.Φιλικα.
υ.γ. Καποτε και ο Ραμπο είχε ζητησει πρόσβαση,μαλιστα αυτος είχε ανοιξει το τοπικ αυτο,είναι γνωστο ότι προπονουμαστε στο ίδιο γυμναστηριο και τον συμπαθω ιδιαιτερα,πρόσβαση όμως δεν του εχω δωσει ΕΓΩ ο ίδιος.
ΟΚ. Σε ευχαριστώ Polyneikos.

TRIANTAFYLLOU
28-10-09, 21:51
εχω πει πολλες φορες την άποψη μου στο θεμα και δεν θελω να επαναλαμβάνω τα ίδια .

αν ήταν κατι απαραίτητο τότε σίγουρα θα ήταν ανοιχτό το θεμα σε όλους , αυτό αφορα μόνο γνώστες και κάποιους αγωνιστικούς
θα μου πείτε και πως γίνετε κάποιος γνώστης ? σίγουρα θα πρέπει να έχει κάποια κρητήρια κατ αρχήν όπως ωριμότητα και αυτοέλεγχο γιατί αυτα είναι κατι σαν τα ναρκωτικα .

και όποιος αμφισβητεί αυτα που λέω τότε απλα δεν ξέρει και αν πιστέψει καποιος πως μόνο με αυτα ΄φτιάχνεις ενα σωμα κοινα αποδεκτό τότε την έχασε την μπάλα

και η πρώτη επαφη θα πρεπει να γίνει απο ατομο απολύτου εμπιστοσύνης καλοπροαίρετο και όχι απο κάποιον έμπορο που σκοπό θα έχει να πουλήσει και όχι να προστατέψει την υγεία αυτού που ζητάει .

και στην συνέχεια στο φόρουμ εμπλουτίζει ανταλάσονας απόψεις και εμπειρίες , δεν είναι το φόρουμ εγχειρίδιο χρήσης αναβολικών και δεν εχουμε σκοπό να το κάνουμε , εγω είμαι κάθετος σε αυτό.

γιατι θα καταλήξουμε ο καθενας που θέλει να κανει σωμα για παραλία , η για να ρίξει μια γκόμενα θα νομίσει οτι γίνετε με αας , και όταν θα του την πέρνει την γκόμενα κανένας αγύμναστος θα αναρωτιέτε γιατί , απλα επειδή ο άλλος έχει καλιεργήσει περισσότερο το μυαλό .

επίσης είναι λεπτο το θεμα ,επειδή ενω υπάρχουν σε ολυμπιακα αθλήματα με κυρώσεις φανταστείτε τι θα γίνετε σε μας που δεν υπάρχει και αντιντόμπινκ κοντρόλ και επίσης οι αθλητες ολυμπιακων αθλημάτων δεν μιλάν ουτε μεταξύ τους γι αυτα και όλο το χρεωμα πέφτει σε μας .δίπλα στην λέξη αναβολικα υπάρχει ενας ββερ , ενώ ξέρουμε οτι δεν είμαστε τα μαύρα πρόβατα στον πλανήτη

όπως λέει η παροιμία θέλει η που ***να να κρυφτεί κι χαρα δεν την αφήνει .

ενας λόγος που ενας τελείως άσχετος που δεν πρέπει να γίνει σχετικός μέσω του φόρουμ είναι και το γεγονός ο γραπτός λόγος παρερμηνεύετε και εμεις εδω σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε αρώστους με τα φαρμακα .

παλιότερα που υπήρχαν ταμπού και κανείς δεν μιλούσε έκαναν λιγότεροι χρήση και πολύ λιγότερα φαρμακα , τωρα θα φτασουμε να τα βάλουμε πάνω απο όλα την προπόνηση και την διατροφή και μην το παίρνει καποιος προσωπικα αλλα έτσι είναι ,λάθος βέβαια αλλα θα νομίσουν είναι ο εύκολος δρόμος.

υπάρχουν πολύ πιο σοβαρα πράγματα να μάθει κάποιος απο το να μυηθεί μεσω του φόρουμ στα αναβολικα

BILLMMAN
13-11-09, 12:42
καλημερα πως μπορουμε να μπουμε στο θεμα χημικη υποστιρηξη?

Μαρία
13-11-09, 14:40
Για αυτούς τους λόγους! http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=3310

Polyneikos
13-11-09, 17:57
Μεταφέρθηκε το ποστ του Billman αλλά και η απαντηση της Μαιρης σε αυτό το τόπικ.Όπως σου έγραψε και η Μαιρη διαβασε από την αρχή όλο αυτο το τόπικ και θα σου λυθουν οι απορίες !!:thumbup:

RAMBO
17-11-09, 12:57
κανεισ αλλοσ για χημικη υποστηριξη????????

-beba-
17-11-09, 12:59
κανεισ αλλοσ για χημικη υποστηριξη????????
Ασε ρε Ράμπο θα μας κράξουν πάλι.

isis
17-11-09, 13:47
Ασε ρε Ράμπο θα μας κράξουν πάλι.

είναι ρώσικη ρουλέτα τα αας beba , όταν είσαι στα καλά σου το ευχαριστιέσαι , όταν έρθουν τα άσχημα τρέχεις και δε φτάνεις και το μεγαλύτερο μειονέκτημα αυτών είναι, πως όταν ανεβαίνεις τα "σκαλοπάτια" , δύσκολα δέχεσαι μετά να τα κατέβεις , παρά τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη χρήση τους. Όταν οδηγείς ferrari , δε σου αρέσει μετά να πηγαίνεις με το ποδήλατο.

Μαρία
17-11-09, 13:57
είναι ρώσικη ρουλέτα τα αας beba , όταν είσαι στα καλά σου το ευχαριστιέσαι , όταν έρθουν τα άσχημα τρέχεις και δε φτάνεις και το μεγαλύτερο μειονέκτημα αυτών είναι, πως όταν ανεβαίνεις τα "σκαλοπάτια" , δύσκολα δέχεσαι μετά να τα κατέβεις , παρά τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη χρήση τους. Όταν οδηγείς ferrari , δε σου αρέσει μετά να πηγαίνεις με το ποδήλατο.

Δηλ τα αας ειναι οτι πιο top υπάρχει?Αν δεν εχεις αθλητική παιδεία,αν δεν εχεις ενα επίπεδο σαν αθλητης,αν δεν εχεις καταρριψει τα φυσικά σου όρια πρώτα οσα αας και να πάρεις δεν θα σε κανουν υπεραθλητή δεν θα κάνουν τίποτα.Ειναι σαν να λες πως οποιος παρει εχει ενα σωρο ωφέλη και ελυσε το προβλημα ,δηλ αν παρει καποιος που δεν γυμναζεται,δεν κανει διατροφή και ειναι απο το πρωί ως το βραδυ σε εναν καναπέ θα γινει πύραυλος?Ποια Ferrari?Τουλάχιστον εισαι και ακάλυπτος απο τους κινδύνους που υπάρχουν καλύτερα να έλεγες μηχανή χωρις φρένα.

isis
17-11-09, 14:06
Δηλ τα αας ειναι οτι πιο top υπάρχει?Αν δεν εχεις αθλητική παιδεία,αν δεν εχεις ενα επίπεδο σαν αθλητης,αν δεν εχεις καταρριψει τα φυσικά σου όρια πρώτα οσα αας και να πάρεις δεν θα σε κανουν υπεραθλητή δεν θα κάνουν τίποτα.Ειναι σαν να λες πως οποιος παρει εχει ενα σωρο ωφέλη και ελυσε το προβλημα ,δηλ αν παρει καποιος που δεν γυμναζεται,δεν κανει διατροφή και ειναι απο το πρωί ως το βραδυ σε εναν καναπέ θα γινει πύραυλος?Ποια Ferrari?Τουλάχιστον εισαι και ακάλυπτος απο τους κινδύνους που υπάρχουν καλύτερα να έλεγες μηχανή χωρις φρένα.

Αυτά που ανέφερες , νομίζω ότι είναι ευνόητα και προαπαιτούνται , όπως το να εξαντλήσεις τα φυσικά σου όρια και να έχεις αθλητική παιδεία. Ωστόσο από το σημείο αυτό και μετά , έρχεται το σκέλος της χημικής υποστήριξης. Εξάλλου οι πρωταθλητές δε γεννιούνται , δημιουργούνται και η χημική ενίσχυση , είτε θέλουμε είτε όχι , είναι ένα μελανό σημείο του αθλητισμού , που υπάρχει για κάποιο λόγο , όταν έχεις αγγίξει τα φυσικά σου όρια. Οπότε από το σημείο εκείνο και έπειτα έρχεται και η ferrari

psv
17-11-09, 14:45
Ρε παιδια αν οντως θελει καποιος να μαθει για αας κι οχι να κουτσομπολεψει η να κανει οτιδηποτε αλλο στο αναλογο φορουμ,μπορει να διαβασει καποιο βιβλιο.Τοσα υπαρχουν.Και μαλιστα στο τοπικ για τα βιβλια εχουν ανεβει μερικα απο καποιους αν δεν κανω λαθος

Niiick
17-11-09, 15:15

πικρη αληθεια..:thumbup:

aqua_bill
17-11-09, 19:05
Αυτά που ανέφερες , νομίζω ότι είναι ευνόητα και προαπαιτούνται , όπως το να εξαντλήσεις τα φυσικά σου όρια και να έχεις αθλητική παιδεία. Ωστόσο από το σημείο αυτό και μετά , έρχεται το σκέλος της χημικής υποστήριξης. Εξάλλου οι πρωταθλητές δε γεννιούνται , δημιουργούνται και η χημική ενίσχυση , είτε θέλουμε είτε όχι , είναι ένα μελανό σημείο του αθλητισμού , που υπάρχει για κάποιο λόγο , όταν έχεις αγγίξει τα φυσικά σου όρια. Οπότε από το σημείο εκείνο και έπειτα έρχεται και η ferrari
:thumbup: ωστοσο η ενημεωση ειναι καλυτερη της αμαθιας...ανεξαρτητα αν καποιος διαλεγει την οδο αυτη ή οχι καλο ειναι να γνωριζει τι και πως.

pepeismenos karga
17-11-09, 23:43
σιγα.....κατσε μαζεψε λεφτα ...σιγα σιγα μονος σου και και θα φτασεις να εχει ςκαι φερραρι....το να εχεις φερραρι απο την αρχη σε καταστρεφει....αλλωστε δεν σε κανει πρωταθλητη το αμξι που οδηγας αλλα ο οδηγος που το οδηγαει...εαν με πιανετε...

Muscleboss
18-11-09, 00:00
σιγα.....κατσε μαζεψε λεφτα ...σιγα σιγα μονος σου και και θα φτασεις να εχει ςκαι φερραρι....το να εχεις φερραρι απο την αρχη σε καταστρεφει....αλλωστε δεν σε κανει πρωταθλητη το αμξι που οδηγας αλλα ο οδηγος που το οδηγαει...εαν με πιανετε...

pepeismenos, μου θύμισες με αυτο κάτι που μου έλεγε ένας φίλος μου αμερικάνος bodybuilder (που τον εχω χασει ειναι η αληθεια):

"Δε μετράει το αμάξι, αλλά το μέγεθος του χεριού που κρέμεται απο το παράθυρο" :bbbiceps: :green:

ΜΒ

pepeismenos karga
18-11-09, 00:23
Δε μετράει το αμάξι, αλλά το μέγεθος του χεριού που κρέμεται απο το παράθυρο

axxaaxaxaxax....οντως...ισχυει περιτρανα....

drago
18-11-09, 00:24
pepeismenos, μου θύμισες με αυτο κάτι που μου έλεγε ένας φίλος μου αμερικάνος bodybuilder (που τον εχω χασει ειναι η αληθεια):

"Δε μετράει το αμάξι, αλλά το μέγεθος του χεριού που κρέμεται απο το παράθυρο" :bbbiceps: :green:

ΜΒ

:rolf: κορυφαιο!!!

MuscleBuildingMachine
03-12-09, 20:08
Κατά την γνώμη μου, πιστεύω πως το τόπικ ''Χειμική υσποστήριξει'' θα πρέπει να ανοίξει ξανά, διότι αν όχι πολλοί, αρκετοί θα είναι αυτοί που θα θέλουν οι ίδιοι να εκφράσουν την γνώμη τους για 1 προσωπική εμπειρία τους με τα λεγόμενα ''φάρμακα'' ή εστω και να μας ενημερώσουν και να μας δώσουν 1 ιδέα για αυτά!

Εγώ πάντως Ψηφίζω ΝΑΙ στο άνοιγμα του τόπικ, Εσείς?

*θυμηθίται πως η καλύτερη πρόληψη, είναι η ενημέρωση*

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

isis
03-12-09, 21:03
Κατά την γνώμη μου, πιστεύω πως το τόπικ ''Χειμική υσποστήριξει'' θα πρέπει να ανοίξει ξανά, διότι αν όχι πολλοί, αρκετοί θα είναι αυτοί που θα θέλουν οι ίδιοι να εκφράσουν την γνώμη τους για 1 προσωπική εμπειρία τους με τα λεγόμενα ''φάρμακα'' ή εστω και να μας ενημερώσουν και να μας δώσουν 1 ιδέα για αυτά!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Προσωπικά και χωρίς διάθεση προσβολής κανενός , ψηφίζω όχι και επίσης , κάποια άτομα που έχουν πρόσβαση στη χημική υποστήριξη και δε χρησιμοποιούν , αλλά απλώς διαβάζουν έρευνες και τίποτα περισσότερο , χωρίς να έχουν ειδικές γνώσεις , να αφαιρεθούν.

m3ssias
03-12-09, 21:32
Προσωπικά και χωρίς διάθεση προσβολής κανενός , ψηφίζω όχι και επίσης , κάποια άτομα που έχουν πρόσβαση στη χημική υποστήριξη και δε χρησιμοποιούν , αλλά απλώς διαβάζουν έρευνες και τίποτα περισσότερο , χωρίς να έχουν ειδικές γνώσεις , να αφαιρεθούν.

+1:thumbup:

Polyneikos
03-12-09, 21:49

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

To θεμα ποτέ δεν ήταν ανοικτο,ήταν περιορισμενης πρόσβασης..
Δεν καταλαβαινω γιατί ανοιγεις καινουργιο τόπικ την στιγμη που για το ίδιο θεμα υπάρχει το Γιατί δεν μπορούμε να δούμε το θέμα αναβολικά? (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=3310) Οπότε μεταφέρεται.....

ΥOU ARE NOT PREPARED !!!

thegravijia
03-12-09, 21:56
To θεμα ποτέ δεν ήταν ανοικτο,ήταν περιορισμενης πρόσβασης..
Δεν καταλαβαινω γιατί ανοιγεις καινουργιο τόπικ την στιγμη που για το ίδιο θεμα υπάρχει το Γιατί δεν μπορούμε να δούμε το θέμα αναβολικά? (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=3310) Οπότε μεταφέρεται.....

ΥOU ARE NOT PREPARED !!!
_p73PZIDQuA&feature

Μαρία
03-12-09, 22:03
thegravijia :clap::clap::clap::clap:

Haris Pilton
04-12-09, 00:09
World Of warcraft...
Aχ παλιες καλες εποχες... :turtle:
Αλλα εδω κολαει απειρα η ατακα του Illidan.
YOU ARE NOT PREPARED :smash:

thegravijia
04-12-09, 00:25
αν και το χω ξαναπει εμενα με βοηθησε που διαβασα το υποφορουμ αυτο γιατι καταλαβα οτι δεν ξερω τιποτα ακομα για χημεια..
και οταν ημουν ετοιμος να μπω σε κυκλο με το που διαβασα
μου βγηκε τελειως απο το μυαλο να μπω σε κυκλο .
οποτε εμενα καλο μου εκανε.

και χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν ακομα οι περισσοτεροι απο τα μελη εδω που νομιζουμε οτι ειμαστε διαβασμενοι ουτε προπονηση σωστη δεν ξερουμε να κανουμε..θελουμε και ενισχυση...ρε ουστ..

primordial
04-12-09, 11:41

Μάλιστα... δηλαδή η "γνώση" να μείνει σε αυτούς που ήδη την κατέχουν...??? Αυτό μας λές...???? ΟΚ..... να φανταστώ ότι εσύ όπως και οι άλλοι που την κατέχουν γεννηθήκατε με αυτό το χάρισμα....????

thegravijia αν και το χω ξαναπει εμενα με βοηθησε που διαβασα το υποφορουμ αυτο γιατι καταλαβα οτι δεν ξερω τιποτα ακομα για χημεια..
και οταν ημουν ετοιμος να μπω σε κυκλο με το που διαβασα
μου βγηκε τελειως απο το μυαλο να μπω σε κυκλο .
οποτε εμενα καλο μου εκανε.

και χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν ακομα οι περισσοτεροι απο τα μελη εδω που νομιζουμε οτι ειμαστε διαβασμενοι ουτε προπονηση σωστη δεν ξερουμε να κανουμε..θελουμε και ενισχυση...ρε ουστ..

Κατάλαβες γιατί βοηθάει η γνώση..???
Λαμπρό παράδειγμα ο φίλος thegravijia... απλά αναγκάιο προσόν στην προκειμένη περίπτωση είναι η ύπαρξη ωριμότητας και η αντίληψη....
Αυτά......

kutsup
04-12-09, 12:39
Μάλιστα... δηλαδή η "γνώση" να μείνει σε αυτούς που ήδη την κατέχουν...??? Αυτό μας λές...???? ΟΚ..... να φανταστώ ότι εσύ όπως και οι άλλοι που την κατέχουν γεννηθήκατε με αυτό το χάρισμα....????

Υπάρχουν ένα σωρό forum όπου μπορείς να δεις για αναβολικά τόσο για τα προφίλ των φαρμάκων όσο και για κύκλους και εμπειρίες χρηστών. Και μάλιστα με περισσότερη γνώση αρκεί να μπορείς να διακρίνεις τα σοβαρά από τις πα....ριές. Γιατί τόση πρεμούρα με το συγκεκριμένο υποφόρουμ?
Ο σκοπός μου δεν είναι να το μειώσω αλλά ο αριθμός των πληροφοριών που περιέχει είναι περιορισμένος (λόγω περιορισμένων χρηστών) και δεν θα μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα από αυτά που θα διαβάζεις. Οπότε αν δεν ξέρεις για τα ΑΑΣ το πιο πιθανό είναι να μπερδευτείς ακόμη παραπάνω.

primordial
04-12-09, 12:55
Υπάρχουν ένα σωρό forum όπου μπορείς να δεις για αναβολικά τόσο για τα προφίλ των φαρμάκων όσο και για κύκλους και εμπειρίες χρηστών. Και μάλιστα με περισσότερη γνώση αρκεί να μπορείς να διακρίνεις τα σοβαρά από τις πα....ριές. Γιατί τόση πρεμούρα με το συγκεκριμένο υποφόρουμ?
Ο σκοπός μου δεν είναι να το μειώσω αλλά ο αριθμός των πληροφοριών που περιέχει είναι περιορισμένος (λόγω περιορισμένων χρηστών) και δεν θα μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα από αυτά που θα διαβάζεις. Οπότε αν δεν ξέρεις για τα ΑΑΣ το πιο πιθανό είναι να μπερδευτείς ακόμη παραπάνω.

Να διευκρινήσω ότι δεν έχει να κάνει με την τρεμούρα για το συγκεκριμένο υποφόρουμ. Πηγές πληροφόρησης υπάρχουν πάρα πολλές και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.... Προσωπικά έχω ασχοληθεί με το θέμα μη έχοντας τις "γνώσεις" όπως ανέφερε και ο isis, αλλά υπήρχε κάποιος ο οποίος είχε τις κατάλληλες γνώσεις να μου υποδείξει τι πρέπει και τι δεν πρέπει.

Η "τρεμούρα" μου είναι σχετική με την στάση του isis ότι οι μη κατέχοντες το θέμα απλά να την κάνουν με ελαφρά βηματάκια. Τότε πρός τι η ύπαρξη του, εάν δεν παρέχει την πληροφόρηση. Το ποιοί θα πρέπει να έχουν αυτή την πληοφόρηση, πιστεύω ότι υπάρχουν διαχειριστες και υπεύθυνοι, οι οποίοι είναι σε θέση να κρίνουν εάν κάποιο μελος μπορεί να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο κομμάτι. Η εμπειρία των μελών δεν είναι δύσκολο να διακριθεί μέσα από τα topic που αναρτά ο καθένας.

Να επαναλάβω ότι εμένα δεν με απασχολεί το θέμα για να μην παρεξηγηθώ.

the_big_litho
04-12-09, 16:34
Παιδια θα το πουμε για αλλη μια φορα. Το υποφορουμ αυτο δεν ειναι εγκυκλοπαιδεια, εκφραζονται προσωπικες γνωμες που μπορει καλλιστα να ειναι εσφαλμενες και να οδηγησουν σε λαθος αποτελεσμα. Το υποφορουμ αυτο δεν ειναι για να μαθεις κατι αλλα εκφραζονται εμπειριες καποιων.

Αν υπηρχε για ενημερωση φυσικα και θα το ειχαμε ανοικτο, εφοσον δεν αποσκοπει σε τετοιο σκοπο παραμενει κλειστο στο ευρυ κοινο.

primordial
04-12-09, 16:55
Παιδια θα το πουμε για αλλη μια φορα. Το υποφορουμ αυτο δεν ειναι εγκυκλοπαιδεια, εκφραζονται προσωπικες γνωμες που μπορει καλλιστα να ειναι εσφαλμενες και να οδηγησουν σε λαθος αποτελεσμα. Το υποφορουμ αυτο δεν ειναι για να μαθεις κατι αλλα εκφραζονται εμπειριες καποιων.

Αν υπηρχε για ενημερωση φυσικα και θα το ειχαμε ανοικτο, εφοσον δεν αποσκοπει σε τετοιο σκοπο παραμενει κλειστο στο ευρυ κοινο.

Λήξης......:thumbup:

"Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω...."

gj
04-12-09, 21:18
Nα πω και γω την γνωμη μου...
Το θεμα αυτο πιστευω καλα κανετε και το εχετε κλειδωμενο. Γνωση ο καθενας μπορει να βρει απο 1.000.000 πηγες στο διαδικτυο και στα ελληνικα μαλιστα. Οπως είπατε και παραπανω στο forum βρισκονται και μικρα παιδια και ατομα με λιγες γνωσεις. Μια εισοδος σε τετοιο θεμα μονο μπριζες θα εβαζε σε τετοια ατομα. Ειδικα οταν πλησιαζει το καλοκαιρακι και ολοι θελουμε να βγουμε φετες στη παραλια.
Τις προαλες βρηκα ενα αλλο φορουμ στα ελληνικα που συζητανε μεσα για τα αναβολικα λες και μιλανε για καροτα ας πουμε.Με τετοια ανεση.:shock:
Οταν λοιπον θα μπει ενα μικρο παιδι και θα δει τα ατομα που ισως γνωριζει ή τα εχει δει να μιλανε για διαφορα θεματα εδω στο forum και θα εχει αποκτησει καποια οικιοτητα μαζι τους θα βλεπει την συζητηση να γινεται στο χαλαρο και θα αρχισει να μπαινει και αυτο στη μπριζα των αναβολικων που οπως ειπατε και εσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Κατα τη γνωμη μου αυτα τα διαολια ειναι για ατομα pro και που δεν τα χρησημοποιουνε για να βγουν στην παραλια αλλα για αγωνες;) Και σε αυτους πρεπει να μεινουν... Ας μαθουμε πρωτα 5-6 πραγματα για την σωστη διατροφη , 10 πραγματα για τα συμπληρωματα και πως πρεπει να χρησιμοποιουντε και αφου φτασουμε στο τερμα με αυτα και θελουμε το κατι παραπανω τοτε εχει ο θεος;)

-beba-
05-12-09, 12:32
Τις προαλες βρηκα ενα αλλο φορουμ στα ελληνικα που συζητανε μεσα για τα αναβολικα λες και μιλανε για καροτα ας πουμε.Με τετοια ανεση.:shock:

Απαπαπαπαπα.............σοκαρίστικα τώρα. Ποιο είναι αυτό το φόρουμ για να μη περάσω ούτε απέξω? Πες μου σε παρακαλώ.

..............................................................................................

Αρκετα. Πάω να φύγω από εδώ γιατί θα με κράξουν πάλι.

jGod
06-12-09, 02:41
γιατι γινεται ολη αυτη η συζητηση?υπαρχει καποιο κριτηριο για την εισοδο ή μη στο υποφορουμ?

drago
06-12-09, 03:03
Απαπαπαπαπα.............σοκαρίστικα τώρα. Ποιο είναι αυτό το φόρουμ για να μη περάσω ούτε απέξω? Πες μου σε παρακαλώ.

..............................................................................................

Αρκετα. Πάω να φύγω από εδώ γιατί θα με κράξουν πάλι.

μπεμπα, μπροκολο εμαθες να βραζεις??? :green:

NASSER
06-12-09, 13:12
γιατι γινεται ολη αυτη η συζητηση?υπαρχει καποιο κριτηριο για την εισοδο ή μη στο υποφορουμ?

Mε λιγα λογια, εισοδο δινουμε εφοσον υπαρχουν δειγματα καλης γραφης τοσο σε γνωσεις οσο και σε ποσοτητα που δηλωνει τη διαρκεια συμμετοχης στο φορουμ. Για μια απλη εικονα δεν εχει νοημα να μπαινει ο καθενας...

isis
06-12-09, 13:32

Φίλε primordial , καταρχήν τις αποφάσεις για τη πρόσβαση στο συγκεκριμένο τομέα τις παίρνουν οι διαχειριστές και όχι τα μέλη. Τη τελευταία φορά που κοίταξα, είχαμε δημοκρατία και νομίζω ο καθένας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του , ασχέτως αν συμφωνούμε ή όχι. Κατά δεύτερο λόγο , είναι γεμάτο το net από boards που έχουν πολύ σκληροπυρηνικό χημικό τομέα , με πληθώρα χρηστών που ελεύθερα ποστάρουν τα πρωτόκολλά τους , τις εμπειρίες τους και τις παρενέργειες που ενδεχομένως έχουν.

Ο συγκεκριμένος τομέας , όπως είπε και ο kutsup , έχει περιορισμένο υλικό και ο καθένας εκεί εκφράζει την άποψή του , χωρίς να σημαίνει ότι είναι σωστή ή λάθος , οπότε το πιθανότερο για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ή προσφάτως ξεκίνησε , είναι να μη βγάζει άκρη.

Όλα αυτά φιλικά!

primordial
06-12-09, 15:58
Φίλε primordial , καταρχήν τις αποφάσεις για τη πρόσβαση στο συγκεκριμένο τομέα τις παίρνουν οι διαχειριστές και όχι τα μέλη. Τη τελευταία φορά που κοίταξα, είχαμε δημοκρατία και νομίζω ο καθένας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του , ασχέτως αν συμφωνούμε ή όχι. Κατά δεύτερο λόγο , είναι γεμάτο το net από boards που έχουν πολύ σκληροπυρηνικό χημικό τομέα , με πληθώρα χρηστών που ελεύθερα ποστάρουν τα πρωτόκολλά τους , τις εμπειρίες τους και τις παρενέργειες που ενδεχομένως έχουν.

Ο συγκεκριμένος τομέας , όπως είπε και ο kutsup , έχει περιορισμένο υλικό και ο καθένας εκεί εκφράζει την άποψή του , χωρίς να σημαίνει ότι είναι σωστή ή λάθος , οπότε το πιθανότερο για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ή προσφάτως ξεκίνησε , είναι να μη βγάζει άκρη.

Όλα αυτά φιλικά!

:toast::thumbup::toast:

-beba-
07-12-09, 12:21
μπεμπα, μπροκολο εμαθες να βραζεις??? :green:

Eμαθα. Εχω βράσει δύο φορές και πάω για την τρίτη σήμερα.

flinstone
13-12-09, 00:27
συμφονω απολιτα με τον gi. ευκολα μπορει να παρεξιγηθει απο λαθος διατυποση ενα θεμα που το παρακολουθει καποιος αρχαριος δυμιουργοντας ετσι λαθος εντιποσεις και καθε αλλο παρα καλο να κανει.

manos_
18-12-09, 01:47
Καποιοι δεν ρωτανε και κανουν οτι διαβαζουν.Αυτο ειναι κακο.Εγω προσφατα πηρα μια προορμονη και ρωτησα τον isis και τον ioanni αν θυμαμαι καλα και οι ανθρωποι δεν ξερανε να μου απαντησουνε γιατι δεν εχουν χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο οποτε εψαξα στο anabolicminds και βρηκα καποιους με τα δικα μου stats οποτε ολα οκ.Να πω οτι οι προορμονες τελικα ειναι οτι μου ειπαν πολλα side λιγα αποτελεσματα.Δεν αξιζει.Σορρυ για το οφφ.Βασικα νομιζω οτι η γνωση ειναι δυναμη και το υποφορουμ αυτο θα επρεπε να γινει ενημερωτικο.Αλλα δεν ειναι δικο μου το μαγαζι.Εγω αν δεν διαβαζα τις παρενεργειες των aas θα ειχα παρει ηδη αλλα σκεφτομαι οτι οκ θα βγαλω λεφτα απο αυτο? Οχι.Θελω να ρισκαρω πραγματα οπως η γονιμοτητα μου?Οχι.Οποτε δεν.

psv
18-12-09, 19:47
Κι εγω εχω ψαξει για το θεμα αυτο σε διαφορα σαιτ που επιτρεπεται η εισοδος και μπορω να πω οτι ΠΑΡΑ πολυ καλα κανουν και το εχουν κλειδωμενο εδω.Παντου επρεπε.Μονο διαβαζοντας τι λενε ο ενας κι ο αλλος για τα αας σου δημιουργειται η εξης εντυπωση:

Οτι τα αας ειναι κατι σαν καραμελες που μονο κερδη μπορουν να σου δωσουν και πως δεν διατρεχεις κανεναν κινδυνο οποτε ορμα!!

Επισης απ'ο,τι καταλαβα δεν δινεται πολυ σημασια στις παρενεργειες απο τους χρηστες.Και επιπλεον τα αποτελεσματα ειναι τοσο θεαματικα που καποιος μικρος και αφελης που κηνυγαει το τελειο σωμα θα τα επαιρνε χωρις δευτερη σκεψη...

Καλα κανει και ειναι κλειδωμενο και κλειδωμενο ας παραμεινει

manos_
18-12-09, 20:07
Κι εγω εχω ψαξει για το θεμα αυτο σε διαφορα σαιτ που επιτρεπεται η εισοδος και μπορω να πω οτι ΠΑΡΑ πολυ καλα κανουν και το εχουν κλειδωμενο εδω.Παντου επρεπε.Μονο διαβαζοντας τι λενε ο ενας κι ο αλλος για τα αας σου δημιουργειται η εξης εντυπωση:

Οτι τα αας ειναι κατι σαν καραμελες που μονο κερδη μπορουν να σου δωσουν και πως δεν διατρεχεις κανεναν κινδυνο οποτε ορμα!!

Επισης απ'ο,τι καταλαβα δεν δινεται πολυ σημασια στις παρενεργειες απο τους χρηστες.Και επιπλεον τα αποτελεσματα ειναι τοσο θεαματικα που καποιος μικρος και αφελης που κηνυγαει το τελειο σωμα θα τα επαιρνε χωρις δευτερη σκεψη...

Καλα κανει και ειναι κλειδωμενο και κλειδωμενο ας παραμεινει

Το ακριβως αντιθετο θα ελεγα εγω την εντελως αντιθετη αποψη απεκτησα.Ενταξει αμα ο αλλος ειναι καμμενος και κατεβαζει οτι βρει το καταλαβαινεις απο το υφος της γραφης του.

kutsup
18-12-09, 22:50
Από τα 100 posts που διαβάζετε στο anabolicminds, bodybuilding.com, leanbulk, PHF κτλ ζήτημα 5-6 να αξίζουν κάτι.
Τα περισσότερα γράφονται από 20χρονους που ακόμη δεν έμαθαν να κάνουν προπόνηση αλλά υποτίθεται ότι είναι γνώστες των PH & DS και η μα...κία πάει σύννεφο.

gj
19-12-09, 00:38
Από τα 100 posts που διαβάζετε στο anabolicminds, bodybuilding.com, leanbulk, PHF κτλ ζήτημα 5-6 να αξίζουν κάτι.
Τα περισσότερα γράφονται από 20χρονους που ακόμη δεν έμαθαν να κάνουν προπόνηση αλλά υποτίθεται ότι είναι γνώστες των PH & DS και η μα...κία πάει σύννεφο.
Ναι αλλα δυστυχως και απο τα 100 ατομα που διαβαζουν τετοια ποστ τα 5-6 ξερουν τι παιζει με αυτα.... Και προφανως σε τετοια ποστ δεν αναφερονται οι παρενεργειες γιατι πολυ απλα οποιος τα χρησιμοποιει ή τις αγνοει ή δεν θέλει να τις συζηταει.
Εγω θα προτεινα στους mod και στα ατομα που εχουν μια εμπειρια με αυτα να φτιαξουν ενα τοπικ και να εξηγουν σε ολους τι ειναι αυτα...πως δουλευουν..πιοι τα χρησιμοποιουν και κυριως ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ. Μπορει να υπαρχει ήδη κατι παρομοιο αλλα δεν εχω δει κατι εδω... Προσοπικα θα το θεωρουσα μια πολυ καλη κινηση διοτι εχω δει πολλα ατομα που αγνοοντας τους κινδυνους ολους καθονται και σουταρουν τετοια πραγματα μονο και μονο για να εχουν το καλοκαιρι ενα καλο σωμα (το σωμα του μηνα το χαρακτηριζω αυτο)
Μια φορα μαλιστα ενας φιλος μου με παροτρεινε και μενα και μου λεγε "ελα μωρε...δεν προκαλουν τπτ...":shock:

Polyneikos
19-12-09, 00:51
Αυξητικά - Ανδρογόνα - Στεροειδή (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=5299)

gj
19-12-09, 00:57
Αυξητικά - Ανδρογόνα - Στεροειδή (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=5299)

:thumbup::thumbup::thumbup:
Μολις το διάβασα. Πολυ καλο...
Συγνωμη για την παρατηρηση απλα δεν το χα προσέξει ...

kutsup
19-12-09, 13:28
Συγνώμη αλλά το άρθρο μου θυμίζει κάτι από την φαρμακολογία του ιδρύματος Ευγενίδη για παλαιού τύπου τεχνικό - επαγγελματικό λύκειο.

KATERINI 144
19-12-09, 13:39
kutsup μπορεις να κανεις εσυ ενα αρθρο καλύτερο η να βελτιώσεις το ήδη υπάρχον αφου εχεις τις γνώσεις.

kutsup
19-12-09, 16:13
Αν δεν υπάρχε ι πρόβλημα μπορώ να γράψω για κάποια designer steroids για τα οποία έχω εμπειρία. Ούτως ή άλλως πωλούνται νόμιμα στο εμπόριο.

Yorgos
19-12-09, 17:38
kutsup, όταν λες design steroids εννοείς τροποποιημένα παράγωγα στεροειδών που υπόσχονται "όχι side effects"?

σόρι για το off .. :)

Yorgos
19-12-09, 17:59
μαλ*κία ρωτάω.. απλά δεν πιάνονται από έλεγχο ντόπινγκ..

kutsup
19-12-09, 18:16
kutsup, όταν λες design steroids εννοείς τροποποιημένα παράγωγα στεροειδών που υπόσχονται "όχι side effects"?

Συνοπτικά είναι τα στεροειδή που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν από την παρασκευή τους και μετά για ιατρικούς σκοπούς είτε γιατί δεν δημιουργήθηκαν από φαρμακευτικές εταιρίες αλλά από εργαστήρια με σκοπό το ντόπινγκ αυτό καθαυτό είτε δημιουργήθηκαν από φαρμακευτικές εταιρίες αλλά για άγνωστους λόγους δεν βγήκαν ποτέ στη παραγωγή.

Polyneikos
19-12-09, 19:54
Συγνώμη αλλά το άρθρο μου θυμίζει κάτι από την φαρμακολογία του ιδρύματος Ευγενίδη για παλαιού τύπου τεχνικό - επαγγελματικό λύκειο.

Αν δεν υπάρχε ι πρόβλημα μπορώ να γράψω για κάποια designer steroids για τα οποία έχω εμπειρία. Ούτως ή άλλως πωλούνται νόμιμα στο εμπόριο.

Φίλε Kutsup περιμενουμε την συνδρομη σου με ένα αρθρο το οποιο να βασίζεται στην εμπειρία σου και στις γνωσεις σου,σαφως και θα είναι χρήσιμο.Βρίσκεις κατι λαθος στο άρθρο που κριτικαρεις,καποια ανακρίβεια;

manos_
19-12-09, 21:02

Εμενα με ενδιαφερει παντως.Να υποθεσω superdrol halodrol clones?

kutsup
19-12-09, 23:25
Φίλε Kutsup περιμενουμε την συνδρομη σου με ένα αρθρο το οποιο να βασίζεται στην εμπειρία σου και στις γνωσεις σου,σαφως και θα είναι χρήσιμο.Βρίσκεις κατι λαθος στο άρθρο που κριτικαρεις,καποια ανακρίβεια;

Είναι πολύ γενικό και αόριστο.

sTeLaKoS
19-12-09, 23:26

Ανυπομονούμε όταν βρεις χρόνο να μας γράψεις μερικά πράγματα. :thumbup:

Polyneikos
20-12-09, 01:20

Ο σκοπος δεν είναι να κατατοπιστουν σε συγκεκριμενες ουσίες καποιοι αρχαριοι , ούτε να τσεκαριστουν οι γνωσεις καποιων έμπειρων,δεν θα μπορουσε να μπει εξαλλου στο ανοικτό φορουμ ένα τετοια άρθρο.
Όταν καποια παιδια που μπαινουν εδω μεσα αμφιταλαντεύονται σε καποια βασικα ζητηματα όπως τι είναι πρωτεϊνη,τι είναι κρεατίνη,τι είναι υδατανθρακας,πόσο εξειδικευμενο θα μπορουσε να είναι ένα αρθρο που ουσιαστικα προσπαθει να αποτρέψει την άσκοπη χρήση αασ,αυτό είναι το target group αυτου του άρθρου,εσυ δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι το νόημα αυτου του άρθρου;
Δηλαδή λεμε κατι για να εχουμε να λέμε,πες εσυ τις δικες σου προτασεις πιο ειδικα και πιο συγκεκριμενα χωρίς να χρειαζεται να απαξιεις ένα αρθρο που σου εξηγησα ποια είναι η ουσία του..Περιμενουμε ένα δικο σου άρθρο λοιπον..

Georges
20-12-09, 05:34
Εγώ θα πρότεινα σε όσους ενδιαφέρονται να ρίξουν μια ματιά στο anabolics 2009.
Το προτείνω γιατί πέρα από το ότι περιέχει όλες τις ουσίες (700 σελίδες), δίνει μεγάλη βαρύτητα στα "side effects" κατατάσσοντάς τα ανά κατηγορία.

Polyneikos
20-12-09, 13:19
Τσεκαρετε ένα πολύ καλό τόπικ του Alextq,μπορεί να μεταφερθει και εκει η κουβεντα:
Πότε κάποιος δεν πρέπει να κάνει χρήση AAS (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=6481)

psv
20-12-09, 19:03
Λοιπον εχω το βιβλιο ''Αναβολικα Στεροιδη The Manual 2002'' του γιατρου Θωμα Παγωνη.Νομιζω καποιο μελος εχει ανεβασει στο rapidshare ενα βιβλιο με αναβολικα στα ελληνικα(για περισσοτερα τσεκαρετε στο αναλογο θεμα).Δεν ξερω αν ειναι αυτο ομως,γιατι δεν το εχω κατεβασει...

Δεν εχω διαβασει αλλα βιβλια επι του θεματος,αλλα μπορω να πω οτι αυτο το βιβλιο,εκτος απο τα ακαταλαβιστικα που εχει στην αρχη με ιατρικη ορολογια για τους πολυ ψαγμενους,πληροφορει θαυμασια τον ενδιαφερομενο και εχει και πολυ ενδιαφερουσες ερευνες,στατιστικα,αλλα και συγκριση αποτελεσματων/παρενεργειων σε διδυμους(που ο ενας επαιρνε,ο αλλος οχι)μακροχρονια.

Το πιο σημαντικο ομως κατα τη γνωμη μου ειναι οτι πραγματικα σε απωθει απο τη χρηση αας και σε κανει να θες να τα χρησιμοποιησεις μονο ως εσχατη λυση.

Εγω πηγα και το αγορασα απο σαλτο για να το εχω σε φυσικη μορφη 15 ευρος....Αξιζει πολυ.

Οποιος ενδιαφερεται για αας νομιζω οτι απο εκει πρεπει να ξεκινησει,καθως διαβαζοντας αυτο μπορει να μην θελησει κιολας να διαβασει κατι αλλο...

Michaelangelo
26-03-10, 15:30
Παιδιά να αναφέρω και εγώ τι γνώμη σχετικά με αυτό το θέμα.

Οποιος είναι να κάνει χρήση, είτε εσείς το έχετε φανερό είτε όχι θα κάνει. Τώρα κάνει χρήση και δεν ξέρει να το χρησιμοποιήσει (ποσότητες και λοιπά), είναι επικίνδυνο! :2guns:
Οποτε καλύτερα να μπορεί να ρωτήσει και να μάθει ελευθερα παρα να πάει στα κουτουρού!

thegravijia
26-03-10, 21:21
Παιδιά να αναφέρω και εγώ τι γνώμη σχετικά με αυτό το θέμα.

Οποιος είναι να κάνει χρήση, είτε εσείς το έχετε φανερό είτε όχι θα κάνει. Τώρα κάνει χρήση και δεν ξέρει να το χρησιμοποιήσει (ποσότητες και λοιπά), είναι επικίνδυνο! :2guns:
Οποτε καλύτερα να μπορεί να ρωτήσει και να μάθει ελευθερα παρα να πάει στα κουτουρού!

και τι ειμαστε εμεις οι μαμα του και ο μπαμπας να του λεμε ποσο κακο κανουν ...
ας παει στα κουτουρου αφου τοσο μυαλο κουβαλαει

Haris Pilton
26-03-10, 21:29
Nαι,αλλα ο ανωριμος,που δεν θα κοιταξει τα side efects και στο δυμηνο προπονησης δεν εχει γινει κατλερ,και δει τον αλλο να γραφει ποσο παιρνει και γιατι,θα πει:

Oπ εδω ειμαστε,ετσι βαζουν μυς ολοι,να παρω και εγω...

thegravijia
26-03-10, 21:34
ε ωραια και τι μας νοιαζει εμας...!?
δηλ τι μου λες ?
αρθρα μεςα στο φορουμ υπαρχουν για το ποσο κακο κανουν ...

δηλ στην ουσια λες να του προτεινουμε κυκλο ε?? (οσο το δυνατον πιο ελφρυ μην μας παθει και τιποτα_)

παντως κατι μαλακισμενα που τα βλεπω στο γυμναστηριο να μπαινουν σε κυκλο χωρις καν ας πουμε να μπορουν να κανουν καθισμα το ιδιο τους το βαρος μου ρχετε να τα αρχισω στις σφαλιαρες

χαρυ γενικα μιλαω δεν αναφερομαι σε σενα

Haris Pilton
26-03-10, 21:36
Α καλα,και εγω στον απο πανω σου μηλαω... :P

Polyneikos
26-03-10, 21:45
Ο ασχετος με τα αασ δεν μπορεί να διακρίνει μια καλή συμβουλη με μια κακή συμβουλη πανω σε αυτο το θεμα:Κοινως αν εχει πειστεί ότι το ατομο που ρωτα ξερει,θα παρει ότι του πει στα ΤΥΦΛΑ.
Για μενα όποιος σε τετοιο ζητημα συμβουλευτει το νετ είναι τουλαχιστον ανευθυνος.Χωρις να ξερει τον αλλο,χωρις να εχει δει αποτελεσματα,χωρις να εχει ακουσει απο αλλους τι συμβουλες τους εχει δωσει...
Το νετ εχει την εξης πολυτελεια:Σε ότι χρειαστει να απαντησεις προκειμενου να το παίξεις ειδικος,googlareis,ψαχνεις και απαντας...
Αλλα σε αυτα τα θεματα πρεπει να εχει καποιος αυξημενο αισθητηριο,κριτηριο και ένστικτο για να μην κινδυνευσει...Επίσης αν καποιος είναι τόσο ασχετος και να παρει μια γνωμη από το νετ δεν θα μπορεί να τα βρει αυτα που του είπαν και αν τα βρει ,κινδυνευει να είναι μουφες...Γιατι αν είχε ακρες να τα βρει θα είχε ακρες και να του τα μαθουνε.....
Και μετα βα βγει και θα πει,με καταστρεψανε,μου είπαν λαθος πραγματα,έπαθα ζημια,με εκμεταλλευτηκαν κτλ.....Τραβηγμενο σεναριο ε;;;Μπορεί....
Απλα να αναλογιστείτε ότι σε μια ιστοσελίδα υπαρχουν ΠΑΝΤΑ νομικες ευθυνες για τους ιδιοκτήτες,μην σκεφτεστε μονο εγωιστικα με την λογικη του HIT and RUN του απλου μελους.Noμίζω το θεμα εχει ξεχειλωθει πλεον,όχι απλα υπεραναλυθει...

GEORGEXX1
26-03-10, 22:28
Ο ασχετος με τα αασ δεν μπορεί να διακρίνει μια καλή συμβουλη με μια κακή συμβουλη πανω σε αυτο το θεμα:Κοινως αν εχει πειστεί ότι το ατομο που ρωτα ξερει,θα παρει ότι του πει στα ΤΥΦΛΑ.
Για μενα όποιος σε τετοιο ζητημα συμβουλευτει το νετ είναι τουλαχιστον ανευθυνος.Χωρις να ξερει τον αλλο,χωρις να εχει δει αποτελεσματα,χωρις να εχει ακουσει απο αλλους τι συμβουλες τους εχει δωσει...
Το νετ εχει την εξης πολυτελεια:Σε ότι χρειαστει να απαντησεις προκειμενου να το παίξεις ειδικος,googlareis,ψαχνεις και απαντας...
Αλλα σε αυτα τα θεματα πρεπει να εχει καποιος αυξημενο αισθητηριο,κριτηριο και ένστικτο για να μην κινδυνευσει...Επίσης αν καποιος είναι τόσο ασχετος και να παρει μια γνωμη από το νετ δεν θα μπορεί να τα βρει αυτα που του είπαν και αν τα βρει ,κινδυνευει να είναι μουφες...Γιατι αν είχε ακρες να τα βρει θα είχε ακρες και να του τα μαθουνε.....
Και μετα βα βγει και θα πει,με καταστρεψανε,μου είπαν λαθος πραγματα,έπαθα ζημια,με εκμεταλλευτηκαν κτλ.....Τραβηγμενο σεναριο ε;;;Μπορεί....
Απλα να αναλογιστείτε ότι σε μια ιστοσελίδα υπαρχουν ΠΑΝΤΑ νομικες ευθυνες για τους ιδιοκτήτες,μην σκεφτεστε μονο εγωιστικα με την λογικη του HIT and RUN του απλου μελους.Noμίζω το θεμα εχει ξεχειλωθει πλεον,όχι απλα υπεραναλυθει...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ :clap::clap:

panosdive
26-03-10, 23:46
σαν αρχαριος κ νεο μελος το βρισκω ΣΩΣΤΟ να ειναι κλιστο το ποστ και σαφωσ να ειπαρχουν κριτηρια για καπιον στην εισοδο του ΤΕΛΟΣ

Michaelangelo
28-03-10, 02:14
Ρε παιδιά, απλά ανέφερα ότι αν κάποιος έχει πάρει αναβολικά εν ολiγεις και ρωτήσει πως να τα πάρει, αν θέλει κάποιος να βοηθήσει του απαντάει! Απλά το θεωρώ καλύτερο από το να μην ξέρει μετά, να κάνει μαλακια και να του γίνει ζημια!

savage
28-03-10, 02:25
να μην παρει καθολου.γιατι να παρει?

Levrone
28-03-10, 02:29
να μην παρει καθολου.γιατι να παρει?

ασε ρε τον ανθρωπο να παρει!!!!!!

savage
28-03-10, 02:36
ελα ντε!!! δε πα' να παρει...

Doctorg
28-03-10, 04:20
Καλό θα ήταν να υπήρχε ένα ανοιχτό , κλειδωμένο topic στο οποίο να γράφονταν (σε γενικές γραμμές) τι μπορούν να σου προσφέρουν τα αας αλλά και τις επιπτώσεις που θα έχεις σε περίπτωση χρήσης. Κάτι σαν εγκυκλοπαιδικό άρθρο.
Καλύτερα δηλαδή σε ένα χώρο που αγαπάει το ΒΒ να βρει κάποιος αυτήν την ενημέρωση παρά αλλού που μπορεί να παγιδευτεί ή να παραπλανηθεί.
Εξάλλου όπου υπάρχει η απαγόρευση και ο νόμος εκεί ξεσηκώνονται τα πάθη.
Πάντως όπως να ΄χει, ήδη το forum έχει προσφέρει παρα πολλά και σε πολλούς τομείς.

panosdive
28-03-10, 13:56
Καλό θα ήταν να υπήρχε ένα ανοιχτό , κλειδωμένο topic στο οποίο να γράφονταν (σε γενικές γραμμές) τι μπορούν να σου προσφέρουν τα αας αλλά και τις επιπτώσεις που θα έχεις σε περίπτωση χρήσης. Κάτι σαν εγκυκλοπαιδικό άρθρο.
Καλύτερα δηλαδή σε ένα χώρο που αγαπάει το ΒΒ να βρει κάποιος αυτήν την ενημέρωση παρά αλλού που μπορεί να παγιδευτεί ή να παραπλανηθεί.
Εξάλλου όπου υπάρχει η απαγόρευση και ο νόμος εκεί ξεσηκώνονται τα πάθη.
Πάντως όπως να ΄χει, ήδη το forum έχει προσφέρει παρα πολλά και σε πολλούς τομείς.

σε αυτο συμφωνω με τον doctor (κατι σαν εκυκλοπαιδικο αρθο) χωρις αλλες αναφορες

Polyneikos
28-03-10, 14:19

Πότε κάποιος δεν πρέπει να κάνει χρήση AAS (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=6481)

ANGEL81
02-04-10, 01:28
Σε αυτην την ενότητα μπαίνουν άτομα υπό προϋποθεσεις.Σίγουρα να είναι ενήλικες,να είναι καποιο χρονικο διαστημα στο φόρουμ,δεν μπορεί καποιος με εναν μηνα να αποκτησει πρόσβαση γιατι πρέπει πρωτα να εχει δωσει δειγμα γραφης και ωριμότητας μιας και που πρόκειται για πολυ σοβαρο κ λεπτο ζήτημα.
Προτιμαμε καποιοι να νευριασουν ή να στεναχωρηθούν μαζι μας παρα να παρει καποιες πληροφοριες που δεν εχει την εμπειρια να τις αξιοποιησει και την ωριμότητα να τιχρησιμοποιησει.Είναι γενική μας τοποθετηση και στάση,δεν αφορα εσένα προσωπικα.
σ αυτη την ενοτητα θελω να συμμετεχω κι εγω καποια στιγμη...και το λεω σοβαρα και μετα απο αρκετη σκεψη....καλο ειναι να ξερουμε ακριβως καποια πραγματα πως εχουν και να μοιραστουμε εμπειριες.....κακα τα ψεμματα ειναι ενα αρκετα δυσκολο αθλημα που η το χεις και παθιαζεσαι και θες να υπερβεις τα ορια η το παρατας......καλο ειναι το παθος απ τη μια αλλα οχι οταν πληρωνεται ακριβα......η υγεια παιδια πανω απ ολα και μετα η εμφανιση.....υπαρχουν ανθρωποι καλος η κακος στο χωρο που κοιτανε μονο το κερδος και δεν υπολογιζουν τιποτα......ειναι κριμα καποιοι να τη πατανε απ τον να εχουν διπλα τους εναν εξιδικευμενο ανθρωπο να τους συμβουλευει επιτελους σωστα κ να τους τα χορηγει......και μεσα σ ολα αυτα βαζω και γω τον εαυτο μου γιατι γι αυτο το αθλημα ,επειδη ειναι ενα απ τα μεγαλυτερα ονειρα της ζωης μου κ οταν βλεπεις αποτελεσματα παθιαζεσαι περισσοτερο,θελει πολλες θυσιες και καμια φορα χανεις πολλα απ τη ζωη σου για ενα μεγαλο στοχο και ειναι κριμα στο τελος να τα χανεις ολα...............ενας σωστος αθλλητης χρειαζεται οπωσδηποτε και σωστη καθοδηγηση και εμψυχωση για να τα καταφερει.....ολα ειναι μια αλυσιδα....το ενα κομματι συμπληρωνει το αλλο.......

KATERINI 144
02-04-10, 02:42
Εχουν μπει κάποιοι οροι από το team προκειμένου κάποιος να αποκτά πρόσβαση.

Πρώτον να είναι μελος στο φόρουμ για 4-5 μηνες,να εχει μινιμουμ ποστς το τελευταίο διάστημα 200(μας ενδιαφέρει κυριως στις ενότητες διατροφής-συμπληρωμάτων-προπόνησης,ετσι ωστε να εντοπίζουμε το επίπεδο του μελους που ζηταει πρόσβαση και να είναι ανω των 22.

περιμένουμε την συμμετοχή σου στο φόρουμ και κατόπιν το ξανακοιτάμε ευχαρίστως.

ANGEL81
02-04-10, 03:29

Πρώτον να είναι μελος στο φόρουμ για 4-5 μηνες,να εχει μινιμουμ ποστς το τελευταίο διάστημα 200(μας ενδιαφέρει κυριως στις ενότητες διατροφής-συμπληρωμάτων-προπόνησης,ετσι ωστε να εντοπίζουμε το επίπεδο του μελους που ζηταει πρόσβαση και να είναι ανω των 22.

καλως ,ευχαριστω....

-beba-
02-04-10, 18:49

Λοιπόν είμαι στο φόρουμ πάνω από πέντε μήνες.

Εχω περίπου 2500 ποστς και έχω πολλά και εκτός του off topik. Δεν τα έχω μετρήσει αλλά σαφώς έχω 200 για το τελευταίο διάστημα που αναφέρονται σε διατροφή και γυμναστική.

Στην ηλικία έχω ένα μικρό πρόβλημα γιατί τώρα έκλεισα τα 20 και μπαίνω στα 19. Αχ τι κρίμα δεν θα μου επιτραπει η πρόσβαση.:P:P:P:P:P

Εφυγα!!!!!!!!!!!
Μην με κάνετε μπαν πασχαλιάτικα......................

TRIANTAFYLLOU
02-04-10, 19:36

Εχω περίπου 2500 ποστς και έχω πολλά και εκτός του off topik. Δεν τα έχω μετρήσει αλλά σαφώς έχω 200 για το τελευταίο διάστημα που αναφέρονται σε διατροφή και γυμναστική.

Στην ηλικία έχω ένα μικρό πρόβλημα γιατί τώρα έκλεισα τα 20 και μπαίνω στα 19. Αχ τι κρίμα δεν θα μου επιτραπει η πρόσβαση.:P:P:P:P:P

Εφυγα!!!!!!!!!!!
Μην με κάνετε μπαν πασχαλιάτικα......................

όλο με το παράπονο η μπέμπα , μα δεν μας άφησες να ολοκληρώσουμε , εσυ σαν ιδιαίτερο μέλος τηρώντας πλέον τις προδιαγραφές θα σε κάνουμε ιδιαίτερα σεμινάρια ταχύρυθμου εκπαιδεύσεως , αμέσως με το παράπονο , εμείς πήγαμε να σε αφήσουμε να ωριμάσεις ακόμη περισσότερο ωστε να έχεις την ιδιαίτερη περιποίηση στο θεμα :P:P:P:P:P:P:P:P

KATERINI 144
03-04-10, 10:13

Εχω περίπου 2500 ποστς και έχω πολλά και εκτός του off topik. τα μετρισα, 2468 ειναι οφ μπεμπα....

:green:

-beba-
03-04-10, 10:17
Δεν το πιστεύω. Μολις εμφανίστηκες αμέσως να μου την πεις.........:-(:-(:-(:-(

Πάω να εξαφανηστώ........

Περαστικά σου.

NASSER
03-04-10, 15:01
τα μετρισα, 2468 ειναι οφ μπεμπα....

:green:

Οταν τα περισσοτερα μηνυματα ειναι εκτος-οφ, θα πρεπει να εχουν αρνητικη βαθμολογια για προσβαση...:angry::angry::angry:

manos_
15-04-10, 00:56
Μπορειτε να κανετε αυτο που κανουν σε αλλα φορουμ τα ποστ σε οφφ τοπικ να μην μετρανε.

beefmeup
15-04-10, 01:14
εεε,υπευθυνοι παιδες του μοντς τιμ,θα μπορουσα μηπως να συμετασχω στην ενοτητα αυτη??υπαρχει καπου???εριξα μια ματια αλλα δεν βρηκα τπτ..

savage
15-04-10, 01:17
πρεπει να στειλεις pm σε καποιο mod νομιζω πρωτα

beefmeup
15-04-10, 01:18
πρεπει να στειλεις pm σε καποιο mod νομιζω πρωτα

α,οκ..ειδα ενα λινκ στην πρωτη σελιδα του θρεντ αλλα θελει κωδικο η κατι τετοιο..

θα δοκιμασω,θεκνς:toast:

NASSER
15-04-10, 01:19
εεε,υπευθυνοι παιδες του μοντς τιμ,θα μπορουσα μηπως να συμετασχω στην ενοτητα αυτη??υπαρχει καπου???εριξα μια ματια αλλα δεν βρηκα τπτ..

Διαβασε λιγο πιο πανω τι εχει αναφερθει για την προσβαση και επειτα ζητα το σωστα :)

ANGEL81
15-04-10, 01:22
καλησπερα...ναι υπαρχει τετοια ενοτητα αλλα εχει προυποθεσεις...θα σ ενημερωσουν τα boss του forum!!

beefmeup
15-04-10, 01:25
Διαβασε λιγο πιο πανω τι εχει αναφερθει για την προσβαση και επειτα ζητα το σωστα :)

εε,αν ενοεις αυτα που γραφει ο κατερινη,του εστειλα πμ..

χμμ,απλα δεν εχω 4-5 μηνες στο φορουμ,αλλα 95%(περιπου:green:)των ποστ μου ειναι για διατροφη,κ ειμαι σιγουρα πανω απο 22..κατσε να δω κ ταυτοτητα(οπως ο κουγιας για το υψος του)για να σιγουρευτω:rolf::rolf::rolf:

φχαριστω,για την πληροφορια,για να δουμε,θα τα καταφερουμε..??

w00t
17-04-10, 21:07
καλο θα ήταν να υπήρχε ένα ανοιχτό post,για την βοήθεια k την ενημέρωση αυτό που περνούν διαφορες ουσίες χωρίς να γνωρίζουν πως k τι...

beefmeup
17-04-10, 21:24
καλησπερα...ναι υπαρχει τετοια ενοτητα αλλα εχει προυποθεσεις...θα σ ενημερωσουν τα boss του forum!!

thnx girl,το βρηκα:thumbup:

καλο θα ήταν να υπήρχε ένα ανοιχτό post,για την βοήθεια k την ενημέρωση αυτό που περνούν διαφορες ουσίες χωρίς να γνωρίζουν πως k τι...

αν υπαρχουν καποιοι,που περνουν πραγματα που δεν γνωριζουν τι ειναι,κακως υπαρχουν..

drago
17-04-10, 21:29

αντε παλι...

φιλε w00t, μερα στις απειρες σελιδες αυτου του τοπικ εχει αναλυθει απο πολλες πλευρες το γιατι δεν υπαρχει ανοικτη προσβαση στο φορουμ... :)

drago
17-04-10, 21:30
thnx girl,το βρηκα:thumbup:
αν υπαρχουν καποιοι,που περνουν πραγματα που δεν γνωριζουν τι ειναι,κακως υπαρχουν..

:rolf::rolf::rolf::rolf::rolf:

w00t
17-04-10, 22:16
αντε παλι...

φιλε w00t, μερα στις απειρες σελιδες αυτου του τοπικ εχει αναλυθει απο πολλες πλευρες το γιατι δεν υπαρχει ανοικτη προσβαση στο φορουμ... :)

δεν αντιλεγο φιλε μου ;)

deluxe
24-06-10, 22:30
Εμενα με την ιδιαιτερη συμπαθεια που μου τρεφει ο giannis δε προκειται να μπω ουτε σε 10 χρονια!! :D

Polyneikos
24-06-10, 22:34
Xα,χα,θεος!!:bowdown::bowdown:

γιαννης93
24-06-10, 22:35
Εμενα με την ιδιαιτερη συμπαθεια που μου τρεφει ο giannis δε προκειται να μπω ουτε σε 10 χρονια!! :D

δεν τα χρειαζεσαι εσυ....εχεις τοσα αλλα να σου κρατουν παρεα.

KATERINI 144
24-06-10, 22:37
Εμενα με την ιδιαιτερη συμπαθεια που μου τρεφει ο giannis δε προκειται να μπω ουτε σε 10 χρονια!! :D:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:

deluxe και να μη σε βαλει για καλο θα ειναι, μπραβο για το χιουμορ σου φιλε. :clap:

giannis64
24-06-10, 22:37

δεν εχω τπτ μαζει σου ρε ντελουξ!!!!:clap:

τι εχω να χωρισω με σενα????:unsure:

εκτός και αν είναι να κληρονομήσουμε κανένα χωράφι γκουαρανα η τριβόλια μαζί!!

ολα καλα!!!:green::green::green:

primordial
24-06-10, 23:44
δεν τα χρειαζεσαι εσυ....εχεις τοσα αλλα να σου κρατουν παρεα.

:bowdown::bowdown:

thanasis reaction
25-06-10, 16:21
τα αναβολικα δεν ειναι θεμα συζητησης για πολλους εδω μεσα,με βαση αυτα που διαβαζω κ ΜΠΡΑΒΟ στους υπευθυνους που το απαγορευουν,εχουν δει πολλα τα ματια μου κ εχουν ακουσει πολλα τα αυτια μου......

gmalamos
28-06-10, 16:03
πολυ καλλα κανετε και εχετε αυτο το περιορισμο..ευχομαι να γινεται υπευθυνη επιλογη ατομων..αν και εγω προσωπικα προτιμουσα να μην υπαρχει κατι τετοιο..:P

tsikman
29-06-10, 02:13
πιστεύω ότι με την στάση αυτή προωθείται τα αναβολικά ως κάτι για τους λίγους για την elite και αυτομάτως τα κάνετε πιο περιζήτητα...

και επειδή ακριβώς ο σκοπός του forum ειναι επιμορφωτικός πρέπει όλοι να έχουμε πρόσβαση.. εγώ προσωπικά γ αυτό μπήκα άλλωστε , για να συμβουλευτω καποιους εμπηρους ανθρωπους στο θεμα των αναβολικων αλλα φενεται οτι θα αναζητησω την απαντησει μου σε ξενα forums γτ .

ευχαριστω

Ramrod
29-06-10, 02:19
εννοείται πως καλά κάνουν και το έχουν κλειδωμένο, μη τρελαθούμε! Υπάρχουν ένα σωρό άπειροι που παίρνουν στα τυφλά ότι ουσία ακούσουν πως σου δίνει super-ουαου σώμα.

και ναι, τα αναβολικά απευθύνονται σε λίγους...

tsikman
29-06-10, 02:28
παρενθεση δεν λέω πιο πάνω ότι προωθείται τα αναβολικά γενικός εξάλλου καλα κάνετε γτ υπάρχουν και ιλικιες που δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση σ αυτό τα θέματα και καλά είναι κλειδωμένο αλλα κάποιες συμβουλές θα μπορούσατε να τις δώσετε και χωρίς να εχουμε προσβαση στο θεμα τον αναβολικων για να αποφυγει ο καθενας την λαθος χρηση των αναβολικων.. εχοντας παντα υποψην οτι και μονο που κανει χρηση ειναι λαθος.

Ramrod
29-06-10, 02:34
παρενθεση δεν λέω πιο πάνω ότι προωθείται τα αναβολικά γενικός εξάλλου καλα κάνετε γτ υπάρχουν και ιλικιες που δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση σ αυτό τα θέματα και καλά είναι κλειδωμένο αλλα κάποιες συμβουλές θα μπορούσατε να τις δώσετε και χωρίς να εχουμε προσβαση στο θεμα τον αναβολικων για να αποφυγει ο καθενας την λαθος χρηση των αναβολικων.. εχοντας παντα υποψην οτι και μονο που κανει χρηση ειναι λαθος.

http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=6481

http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=5299

tsikman
29-06-10, 02:39
εννοείται πως καλά κάνουν και το έχουν κλειδωμένο, μη τρελαθούμε! Υπάρχουν ένα σωρό άπειροι που παίρνουν στα τυφλά ότι ουσία ακούσουν πως σου δίνει super-ουαου σώμα.

και ναι, τα αναβολικά απευθύνονται σε λίγους...

σύμφωνω μαζί σου ...
αλλα περίμενα να βρω κάποιες απαντήσεις από ανθρώπους που πράγματικα ξέρουν από προσωπική εμπειρία . αλλα βρήκα τη πόρτα κλειστή φαίνεται

Ramrod
29-06-10, 02:42
σύμφωνω μαζί σου ...
αλλα περίμενα να βρω κάποιες απαντήσεις από ανθρώπους που πράγματικα ξέρουν από προσωπική εμπειρία . αλλα βρήκα τη πόρτα κλειστή φαίνεται

γιατί δε βλέπεις ένα ωραίο ντοκυμαντέρ? Πολλοί που έχουν κάνει χρήση μιλάνε για τις εμπειρίες τους σε αυτά...

tsikman
29-06-10, 02:53
γιατί δε βλέπεις ένα ωραίο ντοκυμαντέρ? Πολλοί που έχουν κάνει χρήση μιλάνε για τις εμπειρίες τους σε αυτά...

:) ωραίος.

giannis64
29-06-10, 08:53
Tsikman Εχουν μπει κάποιοι οροι από το team προκειμένου κάποιος να αποκτά πρόσβαση.

Πρώτον να είναι μελος στο φόρουμ για 4-5 μηνες,να εχει μινιμουμ ποστς το τελευταίο διάστημα 200(μας ενδιαφέρει κυριως στις ενότητες διατροφής-συμπληρωμάτων-προπόνησης),ετσι ωστε να εντοπίζουμε το επίπεδο του μελους που ζηταει πρόσβαση και να είναι ανω των 22.

gmalamos
29-06-10, 14:56
Tsikman Εχουν μπει κάποιοι οροι από το team προκειμένου κάποιος να αποκτά πρόσβαση.

Πρώτον να είναι μελος στο φόρουμ για 4-5 μηνες,να εχει μινιμουμ ποστς το τελευταίο διάστημα 200(μας ενδιαφέρει κυριως στις ενότητες διατροφής-συμπληρωμάτων-προπόνησης),ετσι ωστε να εντοπίζουμε το επίπεδο του μελους που ζηταει πρόσβαση και να είναι ανω των 22.

:thumbup::thumbup:

KATERINI 144
29-06-10, 16:56
και επειδή ακριβώς ο σκοπός του forum ειναι επιμορφωτικός πρέπει όλοι να έχουμε πρόσβαση.. εγώ προσωπικά γ αυτό μπήκα άλλωστε , για να συμβουλευτω καποιους εμπηρους ανθρωπους στο θεμα των αναβολικων αλλα φενεται οτι θα αναζητησω την απαντησει μου σε ξενα forums γτ .

ευχαριστωστα ξενα φορουμ με το καλημέρα εχεις πρόσβαση? ντιλερς ειναι?!

deluxe
30-06-10, 00:44
Υπαρχουν σε πολλα ξενα sites προσβαση, μη πω σχεδον σε ολα. Επισης σε ενα απο τα 3 ελληνικα bb forum, επιτρεπεται.

thanasis reaction
30-06-10, 00:58
Υπαρχουν σε πολλα ξενα sites προσβαση, μη πω σχεδον σε ολα. Επισης σε ενα απο τα 3 ελληνικα bb forum, επιτρεπεται.

κακως!!!!δεν ειναι συζητηση που μπορουν να την κανουν ολοι.

sTeLaKoS
30-06-10, 05:32

Ανεύθυνοι υπάρχουν πολλοί.

KATERINI 144
30-06-10, 10:07
Υπαρχουν σε πολλα ξενα sites προσβαση, μη πω σχεδον σε ολα. Επισης σε ενα απο τα 3 ελληνικα bb forum, επιτρεπεται.τη να πω..... ρεσπεκτ :bowdown::bowdown:

deluxe
30-06-10, 15:09
Ενταξει οπως το παρει κανεις. Εγω ξερω τα προβληματα που δημιουργουν τα αναβολικα και δε προκειται να παρω ποτε μου. Εδω δε παιρνω καποια αλλα παραξενα συμπληρωματα.. Απλα εχω μπει να διαβασω, για να αποκτησω γνωσεις.

KATERINI 144
30-06-10, 15:57
deluxe απο τη στιγμη που υπάρχουν θεματα σαν αυτο: Πότε κάποιος δεν πρέπει να κάνει χρήση AAS (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=6481) (και υπάρχουν αρκετα ακομη σαν αυτό) στο ανοιχτό φόρουμ, δε βλεπω το νόημα να μπορούν να έχουν ολοι πρόσβαση στην ενότητα, για ποιο λογο, να διαβάζουν απο περιέργεια?.

tsikman
30-06-10, 16:30

ναι ίσως να είναι καλύτερα έτσι γτ μερικοί μπορεί να επιρεαστουν αρνητικα απ τα θεαματικα αποτελέσματα που προσφέρουν τα steroids kai το δουν ως την εύκολη λύση ,
όμως υπάρχουν και ανθρωποι που δεν έχουν το χρόνο να ασχολιθουν τόσο πολύ με το forum αλλα ψαχνουν κάποιες απαντήσεις. αναφέρομαι και σε εμενα..

tsikman
30-06-10, 16:45
στα ξενα φορουμ με το καλημέρα εχεις πρόσβαση? ντιλερς ειναι?!

ναι απ ότι τι είδα και σε ελληνικο forum και όσο για τα forums των dealers διαφιμιστικο trick μου φενεται παρα προσωπικές εμπειρίες ..

giannis64
30-06-10, 19:14
]ναι ίσως να είναι καλύτερα έτσι γτ μερικοί μπορεί να επιρεαστουν αρνητικα απ τα θεαματικα αποτελέσματα που προσφέρουν τα steroids[/COLOR] kai το δουν ως την εύκολη λύση ,
όμως υπάρχουν και ανθρωποι που δεν έχουν το χρόνο να ασχολιθουν τόσο πολύ με το forum αλλα ψαχνουν κάποιες απαντήσεις. αναφέρομαι και σε εμενα..

αυτό βγάλτo από το μυαλό σου!! δεν ισχύει!!!

beefmeup
30-06-10, 21:37
ναι ίσως να είναι καλύτερα έτσι γτ μερικοί μπορεί να επιρεαστουν αρνητικα απ τα θεαματικα αποτελέσματα που προσφέρουν τα steroids kai το δουν ως την εύκολη λύση ,

βεβαια,μην ξεχναμε κ τις περιπτωσεις των θεαματικων παρενεργειων,αν δεν ξερεις τι κανεις..

ευκολες λυσεις δεν υπαρχουν σ αυτη τη ζωη,bro.

Manos1989
30-06-10, 21:57
βεβαια,μην ξεχναμε κ τις περιπτωσεις των θεαματικων παρενεργειων,αν δεν ξερεις τι κανεις..

ευκολες λυσεις δεν υπαρχουν σ αυτη τη ζωη,bro.

Μαλακία δεν είναι αυτό ρε γαμώτο?:P

deluxe
30-06-10, 22:11
Παντως ολοι λενε οτι κανουν κακο, και οι μισοι απο αυτους τα παιρνουν ή τα εχουν δοκιμασει.

beefmeup
30-06-10, 22:20

.

Παντως ολοι λενε οτι κανουν κακο, και οι μισοι απο αυτους τα παιρνουν ή τα εχουν δοκιμασει.

μην διαβαζεις επιλεκτικα ρε..

εδω με τα συμπληρωματα,καποιοι μπερδεουν τα μπουτια τους,λες να ειναι συνετο να δοκιαζουν φαρμακα,ετσι για "δοκιμη"?

κ οι τετραγωνοι κουραμπιεδες της μπεμπας ειναι καλοι κ τους εχουμε δοκιμασει,παει να πει οτι,αν φας 2 κιλα θα σου κανουν καλο??

KATERINI 144
30-06-10, 23:14
Παντως ολοι λενε οτι κανουν κακο, και οι μισοι απο αυτους τα παιρνουν ή τα εχουν δοκιμασει.εγω λεω οτι κανουν κακο και δεν παίρνω ουτε εχω σκοπό ποτε να δοκιμάσω....
τη θες να πεις με αυτο ρε ντελουξ?

deluxe
01-07-10, 00:17
Δε αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα απο εδω μεσα. Γενικα και αοριστα το λεω.

KATERINI 144
01-07-10, 00:25
Δε αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα απο εδω μεσα. Γενικα και αοριστα το λεω.ναι το καταλαβα, αλλο εννοώ, δεν παίρνουν οι μισοί αλλα πολλοί λιγότεροι.

τεσπα δεν εχει καμία σχέση αυτο με το θεμα, πιστεύω εξηγήσαμε γιατι δεν επιτρέπεται σε όλους η πρόσβαση και ελπίζω να έγινε κατανοητό.

deluxe
01-07-10, 00:36
Απο εμενα ειναι σιγουρα κατανοητο. Θελω να ρωτησω κατι για τις παρενεργειες. Συμβαινουν μονο οταν γινεται κακη χρηση ή καταχρηση ή παντα;

Οταν τα σταματησεις, συνεχιζεις ομως να γυμναζεσαι, τι γινεται;

tsikman
01-07-10, 00:37
να διορθώσω τότε !!!
θεαματικά αποτελέσματα με τραγικές επιπτώσεις στην υγειά και την σεξουαλική ζωη, απ τα όσα έχω διαβάσει γτ όσους έχω ρωτήσει φίλους που κάνανε αρκετά βαρη κύκλο δεν είχανε παρενέργειες τρέλες όπως ισχυρίζονται..( αλλα ποιος θα παραδεχτεί ότι δεν του κάνει κουκου , κανείς νομίζω )..

αλλα υπάρχει η χρήση και η κατάχρηση..
μήπως δεν είναι όλα τα αναβολικά ιδια μήπως υπάρχουν και αναβολικά με λιγότερες παρενέργειες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε χρήση .

giannis64
01-07-10, 00:38
έχουμε ξεφύγει παιιααααααααα!!!!!

βγαίνουμε οφ τοπικ!!!

KATERINI 144
01-07-10, 00:48
οτι θελετε να ρωτήσετε εδω: http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=5299

η εδω: http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=6481

το εδω θεμα εξαντλήθηκε και κλειδώνεται.