PDA

Επιστροφή στο Forum : Γιαούρτι 0% ή 2% ?

Gasturb
31-10-06, 06:38
Παραθέτω ένα απόσπασμα απο ένα ενδειαφέρον άρθρο που βρήκα πρόσφατα:

'Σύμφωνα με μελέτες εάν αντικαταστήσουμε το πλήρες γιαούρτι με ένα αντίστοιχο 2%, γλιτώνουμε αρκετές θερμίδες το χρόνο. Επιπρόσθετα εάν συγκρίνουμε το γιαούρτι 2% με το άπαχο (0%) και το πλήρες (0%), θα διαπιστώσουμε ότι έχουν περίπου την ίδια ποσότητα ασβεστίου. Οπότε είναι προτιμότερο να καταναλώσουμε το γιαούρτι με τα χαμηλότερα ή καθόλου λιπαρά, αφού μπορεί να μας προσφέρει την ίδια ποσότητα ασβεστίου. Ωστόσο για να απορροφηθεί το ασβέστιο από τον οργανισμό χρειάζεται και η παρουσία του λίπους και της βιταμίνης D. Επίσης στο άπαχο γιαούρτι λόγω της μεγάλης επεξεργασίας που έχει επιδεχθεί, το χρώμιο έχει αφαιρεθεί και δεν έχει προστεθεί έπειτα. Ενώ μειώνοντας την περιεκτικότητα ενός τροφίμου σε λίπος μειώνονται ταυτόχρονα και η περιεκτικότητα τους στις λιποδιαλυτές βιταμίνες Α [όραση], D, E [αντιοξειδωτική] και K [αντιαιμορραγική]. Γι΄ αυτό και τα περισσότερα επεξεργασμένα γιαούρτια είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνη D.

Για ποιο λόγο όμως σύμφωνα με τα παραπάνω υπάρχουν τα άπαχα γιαούρτια; Η χρήση των άπαχων γαλακτοκομικών ενδείκνυται κυρίως και σε περιστατικά που επιβάλλεται η άμεση μείωση θερμίδων και κορεσμένων λιπαρών οξέων, όπως συμβαίνει σε οξείες παθήσεις, σε προ και μετεγχειρητικές καταστάσεις.'

Ε.Ν. - Gasturb

muaythaispirit
31-10-06, 14:04
total o% με ενα κουταλακι του γλυκου μελι :bodybuilder2:

r1ddl3r
31-10-06, 14:18
2% με μια χουφτα αμυγδαλα, ενα σκουπ πρωτεϊνη, μια κουταλια ταχίνι και 1 κουταλια μελι

:army2:

CHANGO
03-11-06, 02:57
1 ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%
1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΡΩΜΗ
1/4 ΚΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΕΝΟ ΑΜΥΔΑΛΟ
1 Κ/Σ ΜΕΛΙ

+ ΕΝΑ ΣΕΪΚΕΡ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΜΕ ΝΕΡΟ

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!

sakisboy
04-11-06, 05:11
1 ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%
1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΡΩΜΗ
1 Κ/Σ ΜΕΛΙ

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!

poli kaloooooo :army2:

NIKOLAKIS
26-11-08, 00:06
1 ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%
1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΡΩΜΗ
1 Κ/Σ ΜΕΛΙ

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!αυτο ειναι ενα γευμα δηλαδη?

slaine
26-11-08, 00:11
ναι αλλά εξαρτάται από πολλά αν είναι καλό για σένα. ανάλογα με το στόχο και την ώρα που το κάνεις.

peris
26-11-08, 01:00
ναι αλλά εξαρτάται από πολλά αν είναι καλό για σένα. ανάλογα με το στόχο και την ώρα που το κάνεις.

+1 και μια καλη επιλογη για αρχη θα ηταν γιαουρτι με καρυδια και ασπραδια η τονο η whey

αλλα αυτο που ειπε και ο slaine και αναλογα με τις αναγκες σου

Gasturb
21-04-09, 14:34

γιατι? οπως?

mantus3
22-04-09, 00:38
εγω ψιφιζω 2% μονο κ μονο επιδι το 0% δεν παιζει σε στραγκιστο.. κ για τα γουστα μου το νερουλο κλασικο γιαυρτι ειναι πολυ οφφφφφ! βλεπετε κυριος το τρωω το πρωι πριν την πρωτεινη κτλ η το βραδι (μερικες φορες υπαρχουν κ γευματα που γυνοντε πολυ μετα το "γιαουρτακι" αλλα αμα σε κοψει η λορδα...)

επισεις οταν θελω κατι να με "κρατισει" οπως πχ ζημαρικα η μικρες ποσοτητες κρεατος καθος τα γαλακτοκομικα + κατι ακομα = βραδιτερη πεψη

tezaman
22-04-09, 03:30
να ξέρετε όσο ποιο λίγο της % σε λίπος τόσο χαμηλότερης βιολογικής αξίας είναι και τα αμινοξέα του

peris
22-04-09, 03:47
να ξέρετε όσο ποιο λίγο της % σε λίπος τόσο χαμηλότερης βιολογικής αξίας είναι και τα αμινοξέα του

+1:thumbup:

και αυτο που εχω απορια για να απορροφηθει το ασβεστιο δεν θελει και καποια ποσοτητα λιπαρων?:unsure::unsure:

Gasturb
22-04-09, 17:50

που το στηριζεις αυτο?

και αυτο που εχω απορια για να απορροφηθει το ασβεστιο δεν θελει και καποια ποσοτητα λιπαρων?:unsure::unsure:

ναι

RUHL
22-04-09, 18:35
ναι

Λιπαρα στο προιον η σε εκεινο το γευμα:unsure:?

Gasturb
22-04-09, 20:51
Παιζει ρολο αν φας κοτοπουλο με ρυζι στο ιδιο πιατο ή σε 2 ξεχωριστα?

KATERINI 144
22-04-09, 21:11
ναι στη δευτερη περιπτωση λερωνεις δυο πιατα (το βρηκα ε?!) :P

καλα ο ρουλ διαβαζει διαβαζει αλλα αυτα που λεει η λογικη δεν τα πιανει :turtle:

ο τεζας θα μας πει που το διαβασε αυτο?!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tezaman http://forum.bodybuilding.gr/images/totallypro/buttons/viewpost.gif (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?p=70299#post70299)

εντιτ: δλδ τη ειναι καλυτερα 0% με λιπαρα απο αμυγδαλα η 2% χωρις αλλα λιπαρα?!

RUHL
22-04-09, 21:55
Παιζει ρολο αν φας κοτοπουλο με ρυζι στο ιδιο πιατο ή σε 2 ξεχωριστα?

Φυσικα και παιζει ρολο αν βαλεις το κρεατακι μειωνετε το GI του ρυζιου:green: και ο ανταγωνηστης της ινσουλινης glucagon δεν θα σε κανει χοντρουλη:green:(που ειναι στο κρεας)

Αλλα ποιο πολυ ειναι αυτο που λεει ο φωτης :rolf:

Ρε απαντα τι λιπος χρειαζετε να εχει εξωγενης λαδια ξηρους καρπους κτλ η αυτο που εχει ηδη μεσα?για να αποροφηθει το ασβεστιο

Αν ξαναδωσεις εβραικη απαντηση θα σε χτυπησω:green::P

skrwz21
22-04-09, 21:57
εντιτ: δλδ τη ειναι καλυτερα 0% με λιπαρα απο αμυγδαλα η 2% χωρις αλλα λιπαρα?!

ουτε η πρωτη ειναι σωστη ουτε η δευτερη.. :)

Gasturb
22-04-09, 22:18
Φωτη δεν εχεις κ αδικο :green:

Φυσικα και παιζει ρολο αν βαλεις το κρεατακι μειωνετε το GI του ρυζιου και ο ανταγωνηστης της ινσουλινης glucagon δεν θα σε κανει χοντρουλη (που ειναι στο κρεας)
Μπραβο :clown:

Ρε απαντα τι λιπος χρειαζετε να εχει εξωγενης λαδια ξηρους καρπους κτλ η αυτο που εχει ηδη μεσα?για να αποροφηθει το ασβεστιο
2% + λιγους ξηρους καρπους

Αν ξαναδωσεις εβραικη απαντηση
:unsure:

KATERINI 144
22-04-09, 23:06
ουτε η πρωτη ειναι σωστη ουτε η δευτερη.. :)
Οκ τωρα ηρέμισα γιατι αυτό εχω τελευταίο γευμα, γιαούρτι 2% με αμύγδαλα η καρύδια. :toast:

ο ρουλ καποτε ειχε σαλαμια και κασερια τελευταιο.............................................

Gasturb
22-04-09, 23:26
ο ρουλ καποτε ειχε σαλαμια και κασερια τελευταιο.............................................

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν το κανει ακομα? :turtle:

KATERINI 144
22-04-09, 23:40
δεν ξερω, η φωτογραφια στο αβαταρ του ισως :rolf::rolf:

Gasturb
23-04-09, 03:19
μην το γελας τραβηγμενη απο τα εργαστηρια του ειναι, κ μετα σου λεει εγινε σοβαρος επιστημων κ πηρε κ πτυχιο :unsure:

:green:

leangains
23-04-09, 03:37
Φυσικα και παιζει ρολο αν βαλεις το κρεατακι μειωνετε το GI του ρυζιου:green: και ο ανταγωνηστης της ινσουλινης glucagon δεν θα σε κανει χοντρουλη:green:(που ειναι στο κρεας)

glucagon= γλυκαγόνη (αν κάνω λάθος διωρθώστε με)

Το εξηγείς λίγο παρακαλώ :???:γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή :drunken::roll::sleeping::help::rabbit:

Gasturb
23-04-09, 03:44
τσεκαρε τα αρθο της γραμμωσης του mb στο σημειο

Έλεγχος της Ινσουλίνης και η σημασία της Γλυκαγόνης στην καύση λίπους!

leangains
23-04-09, 03:58
^^ ευχαριστώ.

Το ξανακοίταξα, το είχα διαβάσει και πριν γίνω μέλος.

Συγνώμη που θα σε κουράσω, αλλά δεν καταλαβαίνω που μπαίνει η γλυκαγόνη στο γιαούρτι ή στο κρεατάκι.

Συγνώμη αυτή τη στιγμή καίω κάρβουνο δεν καταλαβαίνω

RUHL
23-04-09, 05:05
Συγνώμη που θα σε κουράσω, αλλά δεν καταλαβαίνω που μπαίνει η γλυκαγόνη στο γιαούρτι ή στο κρεατάκι.

Τι κοινο εχει ενα κοτοπουλο μια γαλοπουλα μια αγελαδα ενα γουρουνι ενα αλογο ενα βουβαλι και ενας πιγουινος?:green:

Νταξ σταματαω τις ερωτησεις τυπου GT στην πρωτεινη μπαινει =το glucagon

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν το κανει ακομα?2 μηνες εχω να κανω cheat meal mmm2mmm3mmm4mmm1

μην το γελας τραβηγμενη απο τα εργαστηρια του ειναι, κ μετα σου λεει εγινε σοβαρος επιστημων mmm5

:green:

leangains
25-04-09, 11:34
^^ Tnx Ruhly!

αλλού το πήγαινα, αλλά ήταν άστοχο-άκειρο. μια χαρά!

εγώ έχω να κάνω 3 χρόνια cheat meal :P:P:P μετά το εξάμηνο είσαι μια χαρά δε σου λείπει τίποτα, σε μερικά δε θα θυμάσαι ούτε τι γεύση είχαν.:thumbup:

Υ.Γ: Ruhly ACV τρώς-πίνεις??

ADRIKOULAS7
16-11-10, 13:17
1 γιαουρτι 2% η γαλα 2%
8 κ.γ βρωμι
1 σκουπ γουει
6-8 κ.γ βρεφικη κρεμα
1 μπανανα
για πρωινο η και για 2 ωρες πριν την προπονηση!!!!!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!!!!ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!!!!!!!!!

deluxe
16-11-10, 22:53
Βγαλε τη κρεμα!!

Ariel
16-11-10, 23:06
εμενα μου αρεσει το becel!
;)

alexandros91
28-11-10, 17:08
εμενα μου αρεσει το becel!
;)

αυτα τα μενου με γιαουρτι για ποτε λετε??τελευταιο γευμα για βραδυ??

prt_sxs
17-01-11, 15:43
ισχυει πως το γιαυρτι βγαινει 2% κ μετα προσθετουν ή αφαιρουν τα λιπαρα...?

prt_sxs
17-01-11, 15:46
εχει διαφορα το στραγγιστο με το στραγγισμενο...?
εγω περνω τοταλ 2% δεν ειναι καλο..?

giannis64
17-01-11, 16:42
σταγγιστο και στραγγισμενο ειναι το ιδιο.

το 2%ειναι μια χαρα.

sTeLaKoS
17-01-11, 19:01
ισχυει πως το γιαυρτι βγαινει 2% κ μετα προσθετουν ή αφαιρουν τα λιπαρα...?

Το πλήρες γάλα έχει 3,5-3,7% λιπαρά. Άρα ~3,5 έχει και το πλήρες γιαούρτι.
Έχω την εντύπωση πως τα γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά, πρώτα γίνονται 0%.
Αρχικά δλδ αφαιρούν όλο το λίπος και μετά το ξαναπροσθέτουν.

PMalamas
17-01-11, 19:14
carrefour 1,5%
1Kg
2€

prt_sxs
18-01-11, 04:08
γιαννη σε ευχαριστω πολυ για ολα.....
:) απλα διαβασα μια διατροφη μιας κοπελας κ της ελεγαν να μην περνει τοταλ 2%....γτ κ εγω αυτο περνω...!

giannis64
18-01-11, 12:30
και εγω αυτο παιρνω, οπως και αλλες μαρκες. αναλογα τι προσφορες εχουν τα σουπερ μαρκετ.;)

prt_sxs
18-01-11, 13:08
κ κατι τελευταιο...πως γινετε μερικα γιαουρτια να εχουν 8.4 γρ πρωτεινης κ αλλα να εχουν 9....?
εμενα αυτα μ φενονατι λιγο παραπλανιτικα-μουφες...
δλδ εσυ δεν τα διαβαζεις αυτα γιαννη..?
περι πρωτεινης....

pan0z
18-01-11, 13:24
ακου απο θεμα γιαουρτιων αν ψαχνεις γιαουρτι με την περισσοτερη πρωτεινη ειναι το cottage που δινει 11γρ στα 100.Τωρα εγω τα 2% που περνω εχω βρει μονο με 8γρ πρωτεινης αλλα παραπλανητικα γιατι να ειναι λες να βαζουν ψευτικα στατς πρωτεινης επειδη τα κοιταει το 5% των ανθρωπων που πανε να το αγορασουν?:rolf:Μονο τα λιπαρα υπαρχει περιπτωση να μην ειναι τοσο οσο λενε.

prt_sxs
18-01-11, 14:13
απλα μ φενετε περιεργο....
δλδ αυτοι τρεφουν καλυτερα τα αγελαδια τους...?
το ολυμπος εχει 9γρ πρωτεινης παντος..!! :)

Pavlos17
18-01-11, 14:16
εγω παιρνω απο σκλαβενιτη και εχει 10 γρ πρωτεινη :green: και το αγελαδιτσα αν θυμαμαι καλα 10 εχει

billcrx
18-01-11, 14:26
απλα μ φενετε περιεργο....
δλδ αυτοι τρεφουν καλυτερα τα αγελαδια τους...?
το ολυμπος εχει 9γρ πρωτεινης παντος..!! :)

Επίσης δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά στα Τοταλ % έχουν περισότερη πρωτείνη από τα αντίστοιχα των 2%....πως γίνεται αυτό???λογικά το 0% δε θα πρεπε να έχει λιγότερη πρωτείνη λογω επεξεργασίας?α λέγεται επίσης ότι τα 0% έχουν παρπάνω ζάχαρη από αυτά με 2% και να απογεύγονατι....ισχύει????γιατί από τα συστατικά τους δε μπορείς να το δεις...

prt_sxs
18-01-11, 20:31
ερωτηση :
εαν φαμε σκετο γιαουρτι 0% θα αποροφιθει σε 3ωρες...?

ευχαριστω εκ των προτέρων

prt_sxs
18-01-11, 20:37
Επίσης δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά στα Τοταλ % έχουν περισότερη πρωτείνη από τα αντίστοιχα των 2%....πως γίνεται αυτό???λογικά το 0% δε θα πρεπε να έχει λιγότερη πρωτείνη λογω επεξεργασίας?α λέγεται επίσης ότι τα 0% έχουν παρπάνω ζάχαρη από αυτά με 2% και να απογεύγονατι....ισχύει????γιατί από τα συστατικά τους δε μπορείς να το δεις...

εγω πιστευω πως τα 0% πρεπει να περιεχουν περισσοτερη πρωτεινη απο τα 2%...
καθως αν π.χ. στα 2% υπαρχει περιεκτικοτητα 80%γαλακτοκομικου κ 20%λιπαρων...
τοτε τα 0% θα εχουν περισσοτερη ποσοτητα γαλακτοκομικου π.χ. 98%...
αρα περισσοτερη πρωτεινη...!!!αφου τα γρ παντα ειναι ιδια...
εγω ετσι το αντιλαμβανομαι...απλη λογικη....!!!
διορθοστε με εαν κανω λαθος...

pan0z
18-01-11, 20:50
ρε παιδια δηλαδη νταξ ελεος ενα μαμιμενο γιαουρτι ειναι που το τρωτε πριν πεσετε για υπνο καθεστε και αναλυετε ποση πρωτεινη και γιατι και περιεκτικοτητες και βλακειες.Δηλαδη εχετε τελειωποιησει τα παντα απο την διατροφη σας/προπονηση σας και σας ενοχλει τοσο για το ποσο πρωτεινη σας δινει το κολογιαουρτι?Με ολα αυτα που καθεστε και διαβαζετε πιο πολυ αγχωνεστε και επιγκεντρωνεστε σε ανουσια πραγματα παρα εκει που χρειαζεται.Αμαν πια ειναι 2% γιατι να μην φαω 0% ουτε σε αγωνες να κατεβενατε που και τους αγωνιστικους να ρωτησεις δεν εχουν τοσο υστερια.

No Cash
18-01-11, 21:19
ελα ντε... ποσο κουραση...

τρως 1μιση να εισαι ωραιος και τελειωνεις :thumbup:

billcrx
19-01-11, 01:21
ρε παιδια δηλαδη νταξ ελεος ενα μαμιμενο γιαουρτι ειναι που το τρωτε πριν πεσετε για υπνο καθεστε και αναλυετε ποση πρωτεινη και γιατι και περιεκτικοτητες και βλακειες.Δηλαδη εχετε τελειωποιησει τα παντα απο την διατροφη σας/προπονηση σας και σας ενοχλει τοσο για το ποσο πρωτεινη σας δινει το κολογιαουρτι?Με ολα αυτα που καθεστε και διαβαζετε πιο πολυ αγχωνεστε και επιγκεντρωνεστε σε ανουσια πραγματα παρα εκει που χρειαζεται.Αμαν πια ειναι 2% γιατι να μην φαω 0% ουτε σε αγωνες να κατεβενατε που και τους αγωνιστικους να ρωτησεις δεν εχουν τοσο υστερια.

Φίλε δίκιο έχεις, αλλά το τόπικ έχει θέμα "Γιαούρτι 0 ή 2%" και καλώς η κακώς αναλύουμε το συγκεκριμένο θέμα.........αλλιώς να το σβήσουμε το τοπικ και να τελιώνουμε.Ε τι να πω???Το να μπαινει ο καθένας και να σνομπάρει τις απορίες εμάς των ασχέτων με την παραμικρή απορία που έχουμε δεν έχει νόημα,κουράζει και δεν ωφελεί πουθενά.
Ωραία εσύ τα ξέρεις,και καλά κάνεις και τα ξέρεις. Αν έχεις κάτι να προσθέσεις που θα βοηθήσει στο εκάστωτε θέμα ποσταρέ το.........αλλά μη postareis σνομπαρίες τσάμπα και γεμίζουνε οι σελίδες..........δηλαδή έλεος....

billcrx
19-01-11, 01:27
εγω πιστευω πως τα 0% πρεπει να περιεχουν περισσοτερη πρωτεινη απο τα 2%...
καθως αν π.χ. στα 2% υπαρχει περιεκτικοτητα 80%γαλακτοκομικου κ 20%λιπαρων...
τοτε τα 0% θα εχουν περισσοτερη ποσοτητα γαλακτοκομικου π.χ. 98%...
αρα περισσοτερη πρωτεινη...!!!αφου τα γρ παντα ειναι ιδια...
εγω ετσι το αντιλαμβανομαι...απλη λογικη....!!!
διορθοστε με εαν κανω λαθος...

Είναι μια πολύ καλή λογική εξήγηση,απλά εγώ κόλλησα στο θέμα επεξεργασίας....μιας και το 0% είναι περισσότερο επεξεργασμένο......και για να έχει γεύση λένε ότι έχει προστεθεί και ζάχαρη....ώρα τι να πω....ας μας απαντήσει κάποιος πιο ειδικός στο θέμα έτσι να μας λυθεί η απορία

TheWorst
27-03-11, 22:11
Τελικα να παιρνουμε 0 % ή 2% Γιατι και στο γιαουρτι και στο γαλα παιρνω ημι (γαλα 1.5 και γιαουρτι 2%)

venom1987
29-08-11, 21:44
ολυμπος 0% εχει την περισσοτερη πρωτεινη
με 1 κ.σ μελι και 40 γρ δημητριακα τελειο απογευματινο :)

Hercules
29-08-11, 22:56
Τελικα να παιρνουμε 0 % ή 2% Γιατι και στο γιαουρτι και στο γαλα παιρνω ημι (γαλα 1.5 και γιαουρτι 2%)

μην κολλας...αν δεν εισαι παχυσαρκος και το 2% μια χαρα ειναι

Metal Machione
30-08-11, 18:18
Αν κάποιος θέλει να κάνει διατροφή υποθερμιδική για να χάσει σιγά σιγά πολλά κιλά, π.χ 1200 θερμίδες ημερησίως, τότε το 0% είναι το καλύτερο. Αν γυμνάζεται ταυτόχρονα, πάλι είναι το καλύτερο επειδή αν πάρει κάποιος το 2% και το 0%, έχουν τα ίδια από τα υπόλοιπα στοιχεία (ή σχεδόν). Οπότε το 2% στην ουσία πιστεύω, ότι είναι μία ενδιάμεση κατάσταση,που οι γαλακτοβιομηχανίες θέλουν να κυκλοφορεί λόγω της έξτρα ελάχιστης γεύσης που έχει λόγω των λιπαρών σε σχέση με το 0%.

rey1989
30-08-11, 18:29
παιδιά εγώ μετά από 4ης μήνες το άλλαξα σε 2% complet και ειμαι στο χάσιμο κιλών ακόμα (στα τελευταία 10).
επάνω λέει αποβουτυρωμένο γάλα κλπ.

Metal Machione
30-08-11, 18:36
Χμμμ κοίτα, προσωπικά πάντα διαβάζω τα συστάτικά. Αν περιέχει ζελατίνη ή και άλλα πράγματα, απλά δεν το παίρνω. Κι επειδή δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, απλά κάποτε που έκανα υποθερμιδική, έπαιρνα πάντα κάποιο από αυτά που έχουν μόνο γάλα, συμπυκνωμένο γάλα και καμιά μαγιά ή καλλιέργεια γιαούρτης.

Adinamos
05-09-11, 00:10
Ηθελα να ξερα ποσοι εδω μεσα βρισκονται σε τετοιο επιπεδο που να δικαιολογει 3 σελιδες σε αυτο το τοπικ.:unsure:

rey1989
05-09-11, 00:14
Ηθελα να ξερα ποσοι εδω μεσα βρισκονται σε τετοιο επιπεδο που να δικαιολογει 3 σελιδες σε αυτο το τοπικ.:unsure:

τι εννοείς ? :unsure:

leftis
05-09-11, 00:19

Γιατί κακό είναι να προσέχει κάποιος και τις λεπτομέρειες? Τι καραμέλα είναι αυτή που λέτε κάποιοι, φτιάξε πρώτα τα βασικά και άσε τα υπόλοιπα... Κάποιος μπορέι να γουστάρει να προσέχει και το παραμικρό κι ας είναι αρχάριος κακό είναι?

tolis93
05-09-11, 00:21
Γιατί κακό είναι να προσέχει κάποιος και τις λεπτομέρειες? Τι καραμέλα είναι αυτή που λέτε κάποιοι, φτιάξε πρώτα τα βασικά και άσε τα υπόλοιπα... Κάποιος μπορέι να γουστάρει να προσέχει και το παραμικρό κι ας είναι αρχάριος κακό είναι?

+1 στη τελικη 4 γρ λιπαρα συν γιατι να μη τα βαλω σε 0% γιαουρτι σε ταχινι η φυστικοβουτηρο ε?:green: εγω προτυμω τα 0% τα τοταλ συγκεκριμενα.γιατι οκ τρωω πολυ γιαουρτι βασικα θα πεθενα στο κορεσμενο αλλιως

Adinamos
05-09-11, 00:21
Πολυ κουβεντα για κατι μικρης σημασιας. Αν το γιαουρτι μας θα εχει 2% ή 0% fat ειναι πολυ μικρη λεπτομερεια της διατροφης μας πιστευω.

rey1989
05-09-11, 00:28
Πολυ κουβεντα για κατι μικρης σημασιας. Αν το γιαουρτι μας θα εχει 2% ή 0% fat ειναι πολυ μικρη λεπτομερεια της διατροφης μας πιστευω.

και εγώ 2% το έκανα ενω έτρωγα 0% αλλά το έκανα μόνο και μόνο γιατι η διατροφή μου είχε μηδενικά λιπαρά με αποτέλεσμα να μην τρέφομαι σωστά. Κάποιος που είναι όμως σε ένα Α επίπεδο κερδίζει κόβοντας λίγο από το ένα λίγο απο το άλλο.

Adinamos
05-09-11, 00:36
και εγώ 2% το έκανα ενω έτρωγα 0% αλλά το έκανα μόνο και μόνο γιατι η διατροφή μου είχε μηδενικά λιπαρά με αποτέλεσμα να μην τρέφομαι σωστά. Κάποιος που είναι όμως σε ένα Α επίπεδο κερδίζει κόβοντας λίγο από το ένα λίγο απο το άλλο.

Κ εγω τον τελευταιο χρονο μονο 2% απο 0% τρωω.... και οι κοιλιακοι μου ακομα υπαρχουν.... Ολοι! :green:

tolis93
05-09-11, 00:39
Κ εγω τον τελευταιο χρονο μονο 2% απο 0% τρωω.... και οι κοιλιακοι μου ακομα υπαρχουν.... Ολοι! :green:

το θεμα ειναι κ ποσα γιαουρτια τρως βασικα.εγω τρωω σιγουρα 2 το ενα 2% το αλλο 0 κ παιζω κ σε 3 αλλες φορες.αυριο πχ το μενου εχει 1 κιλο γιαουρτι

rey1989
05-09-11, 00:41
το θεμα ειναι κ ποσα γιαουρτια τρως βασικα.εγω τρωω σιγουρα 2 το ενα 2% το αλλο 0 κ παιζω κ σε 3 αλλες φορες.αυριο πχ το μενου εχει 1 κιλο γιαουρτι

:shock::shock::shock::shock::shock:

tolis93
05-09-11, 00:47
:shock::shock::shock::shock::shock:

300 το πρωι 500 το απογευμα κ 200 το βραδυ:green:

amateur666
05-09-11, 01:59
1 ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%
1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΡΩΜΗ
1 Κ/Σ ΜΕΛΙ

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!

+1
:thumbup:
δικος μ εισαι!..;)

sTeLaKoS
06-09-11, 00:06
Πλήρες 3,7%. Καμιά φορά παίρνω και πρόβιο με 6.6% :green:

rey1989
06-09-11, 00:09
Πλήρες 3,7%. Καμιά φορά παίρνω και πρόβιο με 6.6% :green:

εγώ ακόμα και όταν ήμουν μοσχάρ κανονικό και έτρωγα πολλά λιπαρά , αν έτρωγα γιαούρτι πλήρες άναβε το πρόσωπο μου. ένιωθα τα αυτιά μου να καίνε ! δεν ξέρω γιατι ..:shock: