Επιστροφή στο Forum : Γυναικα bber και εγκυμοσυνη
konstantina
29-04-09, 00:52
Ανοίγω αυτο το τόπικ για παρα πολλές απορίες κ ερωτήσεις γυναικών π.χ
Μπορει μια γυναίκα ββ να τεκτοποιήσει?
Ειναι αδύνατον το σώμα να επανέλθει μετά απο μια εγκυμοσύνη?
Πρώτα μια γυναίκα πρεπει να κατέβει σε αγώνες κ μετά να κάνει παιδί?
Και μια σιγουριά απο παρα πολλές γυναίκες οτι κάνοντας ενα μωρό τέλος τα κιλά θα τις ακολουθούν
ΛΑΘΟΣ πολύ μεγάλο!!
Η γυναίκα οταν τεκνοποιεί ανανεώνονται τα κύταρα της γίνεται πολύ ποιό φρέσκια πολύ ποίο ομορφη σαν μωρό
Δεν ΤΡΩΕΙ στην εγκυμοσύνη της για 2
Αν προσέξει την διατροφή της τα κιλά της θα είναι καθαρά κ μόνο μια κοιλια θα εχει καθαρή κ σφιχτή!
Το μωρό μου τους πρώτους μήνες είναι πόντους σχεδόν ανυπαρκο!!
Οπότε τα κιλά που βλέπουμε τους πρώτους μήνες είναι κιλά απο πολύ φαγητό, κ οχι του μωρού
PM που πηρα εχθες!! Πόσα χρόνια θα μου πάρει να φτιάξω το σώμα μου?? είμαι 6 μηνών εγκυος??
Τίποτα δεν κερδίζεται!! ολα εμεις οι ανθρωποι με αγώνα μπορουμε να τα πετύχουμε!! Οσο ο θεος θα μας χαρίζει υγεια
Και επειδή σαν αγωνιστική αθλήτρια τα εχω κάνει πραξη στο σώμα μου!!
Και σαν ανθρωπος αυτά που λεω θελω να τα αποδείξω στις φίλες μου του φόρουμ κ σε νεες φίλες που μπαινουν κ μου ποσταρουν PM θα ποστάρω κάποιες φωτο τις εγκυμοσύνη μου, γιατί ετσι λύνονται καλύτερα οι απορίες κ είμαι σίγουρη οτι θα είμαι ενα καλό κίνητρο για πολλές γυναίκες
Εμένα βέβαια τώρα σαν γυναίκα ββ δεν μου αρέσει κ πολύ που θα ποσταρω φωτο με μια κοιλιά τουρμπο, γιατί τα τελευταία χρόνια ποζάρω στην σκηνή τους κοιλιακούς μου!!!
Αλλά την περίοδο εκείνη είχα αφήσει για λίγο πίσω τις φιλοδοξίες μου, γιατί η μεγαλύτερη ευτυχία είναι η γυναίκα να φέρνει στην ζωη αγγελούδι
Ομως επειδή περα απο αυτό είμαστε κ θηλυκά πρέπει κ επιβάλεται να προσέχουμε τον εαυτό μας
TRIANTAFYLLOU
29-04-09, 01:23
είναι ενα σοβαρό θέμα αυτό που άνοιξες κωσταντίνα απο τα σοβαρότερα θα έλεγα και ο μόνος τρόπος να καταριφθούν κάποιοι μύθοι είναι οι αποδείξεις με φωτο και ζωντανά παραδείγματα όπως είσαι εσύ.
και εμένα μου έχουν θέσει τέτοια ερωτήματα και πληροφοριακά γυναίκες και απαντώ αλλα ο πλέον καταλληλος να απαντήσει είναι μια γυναίκα αθλήτρια του ββ που έχει τεκνοποιήσει ,όπως η κωσταντίνα, αλλα και έχει καταφέρει να επαναφέρει το σώμα της σε καλή κατάσταση και όχι απλά καλή αλλα αγωνιστική χωρίς κανένα κατάλοιπο της εγκυμοσύνης απο την αυξηση του βάρους .
και είναι κρίμα μια απο τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής , η μάλον η μεγαλύτερη γι αυτες που το θέλουν να δημιουργεί άγχος για μια αθλήτρια η μια γυναίκα που φοβάτε μήπως χαλάσει η σιλουέτα της .
ακόμη και με την κοιλιά μια γυναίκα αν δεν υπερβάλει με το φαγητό , μπορεί να είναι όμορφη και ελκυστική αν ξέρει τι να κάνει σε αυτή την φαση της ζωής της.
και μιας και είμαστε ενα φόρουμ για το ββ αλλά και πολυπλευρικό καλό θα ήταν να συμπεριλάβουμε και ένα τόσο σημαντικό θέμα ζωής και να καταρήψουμε κάποιους μύθους .
:clap::clap::clap:
konstantina
29-04-09, 01:39
29/9/2002 τεσσάρων μηνών εγκυος
konstantina
29-04-09, 02:02
29/9/2002
KATERINI 144
29-04-09, 02:16
μπραβο κωσταντινα, ετσι για να μη βρισκουν δικαιολογιες μερικες μερικες :clap:
konstantina
29-04-09, 02:21
9/4/2003 κατι ωρες πριν γεννηθεί η Στεφανία
ΤΟΥΡΜΠΟ!!!!!!!!!
TRIANTAFYLLOU
29-04-09, 02:25
καλά εσύ κωσταντίνα με τον μεταβολισμό που έχεις και λόγω μυών , αν έκανες και διατροφή στην εγκυμοσύνη που πολύ πιθανό μου φαίνετε και στον ένατο μήνα πιστεύω ,το μόνο βάρος που πήρες ήταν απο το μωρό και υγρά και μόλις βγήκες απο την κλινική θα ήσουν πάλι φέτες , αλλά και κιλά να πάρει μια γυναίκα αν προσέχει πιστεύω γρήγορα επανέρχετε γιατί το ββ συν των άλλων που προσφέρει είναι και πειθαρχεία και αυτοσυγκράτηση απο διάφορους πειρασμούς ενοώ στην διατροφή !!
πιστεύω και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αν έβαζες φωτο το μόνο που θα είχες θα ήταν η κοιλιά:shock:
TRIANTAFYLLOU
29-04-09, 02:31
απίστευτο έβαλες την φωτο πρίν τελειώσω το πόστ αυτή είναι για εξώφυλλο περιοδικού σύμβολο θυληκότητας και η μητρότητα πιστεύω όπως είπε και η κωσταντίνα την γλυκαίνει την γυναίκα και την κάνει πιο θυληκή , αρκεί να έχει καλή ψυχολογία που σ αυτό βοηθάει και το περιβάλον της , ασε που η κωσταντίνα έχει και αυτή την θετικη ενέργεια :clap::clap:
μετα απο αυτό άντε όλες να κάνετε παιδιά :P:P
KATERINI 144
29-04-09, 02:36
σε αυτες φαινεται και ποιο ηρεμη, τις παει η εγκυμοσυνη τελικα :geek::geek:
konstantina
29-04-09, 02:41
Αξίζει τόσο πολύ δες φωτο κ θα καταλάβεις!! απευθύνομαι σε μια φίλη !!! ξέρει αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TRIANTAFYLLOU
29-04-09, 02:41
κατι υπονοείς φώτη μου φαίνετε :rolf::rolf::rolf:
KATERINI 144
29-04-09, 02:51
κατι υπονοείς φώτη μου φαίνετε :rolf::rolf::rolf:
ναι ηλια, αλλα μισο να βαλω κρανος εξαρτισεις και μετα να το πω :P:P
konstantina
29-04-09, 03:02
.
konstantina
29-04-09, 03:34
.
konstantina
29-04-09, 03:56
Σας εβαλα κ φωτο 4 μήνες μετά την γέννηση της Στεφανίας!! Οπως βλέπετε είμαστε οτι τρώμε!!! είναι τόσο απλό κ κρατάει τόσο λίγο η εγκυμοσύνη!!!
konstantina
29-04-09, 04:14
Δεκεμβριος 2008 αν κ την συνέχεια την ξέρετε απο φωτο στις φωτο μελών, τις πόσταρα για να δείτε οτι κάθε χρόνο το σώμα οταν γυμναζεται ανελλιπώς κ διατρεφεται σωστά, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα εχει τα καλύτερα αποτελέσματα!! Μην σας τρομάζει η εγκυμοσύνη!! ολα είναι στο χέρι μας!!
konstantina
29-04-09, 04:30
Κ μια φωτο πριν 20 ημέρες
Το σχήμα κ η εμφάνιση των μυων βελτιώνεται με την σωστή εξάσκηση κ διατροφή 12 μήνες τον χρόνο κ οχι μόνο στην προαγωνιστική περίοδο!
Πολλοί νομίζουν οτι οποιδήποτε πρόοδος θα γίνει 3 μήνες πριν τους αγώνες αλλά αυτό ειναι μεγάλο λάθος
Οι μυες μας δεν αναπτύσονται απο την μια στιγμή στην αλλη, θέλουν τον χρόνο τους
Και είναι το μόνο σημείο του σώματος που αναπτύσεται κ μεγαλώνει κ σε μεγάλες ηλικίες
Το ομορφο γυμνασμένο κορμί είναι μεγάλο πλεονέκτημα!! είναι στο χέρι ολων μας να το εχουμε!!! Αρκει να το ΘΕΛΟΥΜΕ
Παράδειγμα προς μιμηση!!!!!Γιατι οι περισσοτερες γυναικες στην εγκυμοσύνη παραμελουν τον εαυτό τους και κυριως το σώμα τους με αφορμη την εγκυμοσύνη βάζοντας πολλα παραπανω κιλα και ασχημα κιλα(τρωμε τωρα οτι θελουμε)και μετα ερχεται το μωρο αλλα μενουν τα κιλα!!!Ειλικρινα σε χαίρομαι και το εννοω παράδειγμα προς μιμηση!!!!
Παράδειγμα προς μιμηση!!!!!Γιατι οι περισσοτερες γυναικες στην εγκυμοσύνη παραμελουν τον εαυτό τους και κυριως το σώμα τους με αφορμη την εγκυμοσύνη βάζοντας πολλα παραπανω κιλα και ασχημα κιλα(τρωμε τωρα οτι θελουμε)και μετα ερχεται το μωρο αλλα μενουν τα κιλα!!!Ειλικρινα σε χαίρομαι και το εννοω παράδειγμα προς μιμηση!!!!
+1000 :thumbup:
καλα κωνσταντινα εσυ ησουν 4 μηνων και κατεβενες ανετα σε αγωνα και επερνες και τη 1 θεση:shock::shock::shock::green:
μπραβο για μια ακομη φορα και μετα απο 4 μηνες που ειχες γεννησει οι κοιλιακοι ηταν φετες τι να πεις respect αυτο μου δειχνει εμενα οτι το αγαπας παρα πολυ αυτο που κανεις:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::thumbup::welcome:
konstantina
29-04-09, 12:43
καλά εσύ κωσταντίνα με τον μεταβολισμό που έχεις και λόγω μυών , αν έκανες και διατροφή στην εγκυμοσύνη που πολύ πιθανό μου φαίνετε και στον ένατο μήνα πιστεύω ,το μόνο βάρος που πήρες ήταν απο το μωρό και υγρά και μόλις βγήκες απο την κλινική θα ήσουν πάλι φέτες , αλλά και κιλά να πάρει μια γυναίκα αν προσέχει πιστεύω γρήγορα επανέρχετε γιατί το ββ συν των άλλων που προσφέρει είναι και πειθαρχεία και αυτοσυγκράτηση απο διάφορους πειρασμούς ενοώ στην διατροφή !!
πιστεύω και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αν έβαζες φωτο το μόνο που θα είχες θα ήταν η κοιλιά:shock:
Eιναι ετσι οπως τα λες Ηλία μου! πέρα απο το οτι εχω καλο μεταβολισμό ( αλλά κ να μην είχα θα το εκανα εγω να είχα γιατί με τον αερα κιλά δεν πέρνουμε) ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με 48 κιλά κ την στιγμή που πήγα να κάνω το μωρό μου ημουνα 56, εκανα πολύ καλή διατροφή κ οχι δίαιτα, ωσ κ την τελευταία στιγμή πήγαινα στο gym εκανα διάδρομο κ καθιστή στους παγκους επεζα χέρια, είναι περιττό να σας πω οτι τα παιδιά μέσα στο gym γελούσανε μαζί μου κ μου ελεγαν "" εσυ εδώ μέσα θα γεννήσεις"" !!! Δεν πρόλαβα να φτάσω στην κλινική σε 5 λεπτα γεννήθηκε η Στεφανία, ο γιατρός μου είπε οι κοιλιακοί σου πνιγουν το μωρό το σπρώχνω κ σε 5 γεννάς!!!! Ηταν απίθανη εμπειρία κ εντελώς ανώδυνη!! Οπως καταλαβαίνουμε λοιπόν το λίπος φρακάρει κ ταλαιπωρεί τόσο την μητέρα οσο κ το μωρό!
Είναι λογικό λοιπον με 8 κιλά που πήρα το σώμα να επανέλθει αμέσως!!
Ολα στο μυαλό μας γιαυτό πάντα επιμένω σε ολα μου τα ποστ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
konstantina
29-04-09, 12:48
καλα κωνσταντινα εσυ ησουν 4 μηνων και κατεβενες ανετα σε αγωνα και επερνες και τη 1 θεση:shock::shock::shock::green:
μπραβο για μια ακομη φορα και μετα απο 4 μηνες που ειχες γεννησει οι κοιλιακοι ηταν φετες τι να πεις respect αυτο μου δειχνει εμενα οτι το αγαπας παρα πολυ αυτο που κανεις:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::thumbup::welcome:
Ευχαριστώ Περάκο μου!! ακόμα κ στο gym που με εβλεπαν κάθε μέρα, μετά απο ενα μήνα μετά την γέννηση της Στεφανίας που αρχισα αμέσως προπόνηση( γιατί βιαζόμουνα να βρω αμέσως φόρμα) μου είπαν μήπως το μωρό δεν το εκανες εσυ?:turtle::turtle:
Η διατροφή κ η γυμναστική το Α κ το Ω
konstantina
29-04-09, 12:49
+1000 :thumbup:
Ευχαριστώ αυστηρό αγόρι του φόρουμ!!:bbbiceps:
konstantina
29-04-09, 12:51
:) :) :)
TRIANTAFYLLOU
29-04-09, 14:26
H κωσταντίνα είναι ζωντανή απόδειξη πως όλα είναι στο μυαλό και αν θές κάτι πολύ και σεβεσε και τον εαυτό σου και δεν πιστέψεις πως μετα απο μια εγκυμοσύνη τελειώνουν όλα , τότε όλα είναι εφικτά.
και πάνω σ αυτό που είπε η μαρία πως πολλές γυναίκες μετα την εγκυμοσύνη παραμελούν τον εαυτό τους , ένας λόγος είναι πως μπαίνουν άλλες προτεραιότητες στην ζωή τους αλλά και είναι δικαιολογία , ο λόγος είναι πως δένουν τον γαίδαρό τους με τον γάμο και στην συνέχεια με την εγκυμοσύνη , αυτό βέβαια και για κάποιους άντρες ισχύει αλλα το θέμα μας εδω είναι η γυναικεία εγκυμοσύνη.
τέτοια παραδείγματα όπως η κωσταντίνα καταρήπτουν αυτούς τους μύθους:clap::bowdown::bowdown:
έχω τρελα8εί με τις φώτο!!!! :love:
konstantina
29-04-09, 15:49
έχω τρελα8εί με τις φώτο!!!! :love:
:love::love::love:
Σας εβαλα κ φωτο 4 μήνες μετά την γέννηση της Στεφανίας!! Οπως βλέπετε είμαστε οτι τρώμε!!! είναι τόσο απλό κ κρατάει τόσο λίγο η εγκυμοσύνη!!!
:shock:Respectia!
Aπορια παντως το εχω, ειναι προγραμματισμενο το σωμα να κανει.. "συσφιξη" της κοιλιας μετα την εγκυμοσυνη? Γιατι με τοσο μεγεθος που εχει παρει με το μωρο..
Tani Mc'Roth
30-04-09, 00:17
Συμφωνω απολυτα με την Κωνσταντινα και τρελο respect,οχι μονο για το τοπικ που ανοιξε αλλα γενικα σαν ανθρωπος :bowdown:!!
Πρεπει να ενημερωθουν ολες οι γυναικες και να ξεκολλησουν απο μυθους που διαιωνιζονται εδω και χρονια!!!
Θα προσπαθησω να τηρησω βασικα στοιχεια μια σωστης διατροφης και στο μελλον και ιδιαιτερα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!!!
Οι φοτος καταπληκτικες!!!
konstantina
30-04-09, 01:57
:shock:Respectia!
Aπορια παντως το εχω, ειναι προγραμματισμενο το σωμα να κανει.. "συσφιξη" της κοιλιας μετα την εγκυμοσυνη? Γιατι με τοσο μεγεθος που εχει παρει με το μωρο..
Ο οργανισμός προετοιμάζεται γιαυτήν την διαδικασία, περα απο αυτό, το σώμα μας εχει πολύ μεγάλη ελαστικότητα
Ασφαλώς κ είναι προγραματισμένο
Και οπως εχει αποδειχτεί απο γυναίκες που προσέχουν την διατροφή τους κ γυμνάζονται, είναι σαν να μην εχουν μείνει εγκυος ποτέ
Exci ευχαριστώ!
konstantina
30-04-09, 01:58
Συμφωνω απολυτα με την Κωνσταντινα και τρελο respect,οχι μονο για το τοπικ που ανοιξε αλλα γενικα σαν ανθρωπος :bowdown:!!
Πρεπει να ενημερωθουν ολες οι γυναικες και να ξεκολλησουν απο μυθους που διαιωνιζονται εδω και χρονια!!!
Θα προσπαθησω να τηρησω βασικα στοιχεια μια σωστης διατροφης και στο μελλον και ιδιαιτερα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!!!
Οι φοτος καταπληκτικες!!!
Ευχαριστώ γλυκιά μου Χριστίνα!!
να προσ8έσω και κάτι ακόμη σχετικά με το σώμα της γυναίκας και την εγκυμοσύνη,
η γυναίκα έχει 2 πλευρά λιγότερα απ τον άντρα, για να έχει υπάρχει αρκετός χώρος στη πορεία της εγκυμοσύνης για το μωράκι.
Polyneikos
30-04-09, 09:12
Προσκυνω και χειροκροτω την Γυναικα-Μητερα-Αθλητρια Κωνσταντίνα η οποια καταρρίπτει όλους τους μύθους ότι χαλαει το σωμα μιας γυναικας μετα την εγκυμοσυνη και πως δεν μπορεί μια γυναικα να κανει αθλητισμό επιπεδου μετα απο την δημιουργία οικoγενειας και την γεννηση παιδιων. RESPECT !:bowdown::bowdown:
ANNA VANDEVA
30-04-09, 11:31
Κωνσταντίνα μου, είσια πολύ όμορφη και κατα τη διάρκεια της εγγυμοσίνης ακόμα πιο όμορφη!!!!!:turtle::turtle::turtle::turtle::turtle::turtle:
Τέλειες φώτο!!!:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
:clap::clap::clap::clap: έχω χάσει τα λόγια μου, ότι και να πω είναι περιτό!!!!!:):):):)
konstantina
01-05-09, 01:55
να προσ8έσω και κάτι ακόμη σχετικά με το σώμα της γυναίκας και την εγκυμοσύνη,
η γυναίκα έχει 2 πλευρά λιγότερα απ τον άντρα, για να έχει υπάρχει αρκετός χώρος στη πορεία της εγκυμοσύνης για το μωράκι.
Πολύ σωστα Elenaki μου γλυκό:toast:
konstantina
01-05-09, 01:57
Προσκυνω και χειροκροτω την Γυναικα-Μητερα-Αθλητρια Κωνσταντίνα η οποια καταρρίπτει όλους τους μύθους ότι χαλαει το σωμα μιας γυναικας μετα την εγκυμοσυνη και πως δεν μπορεί μια γυναικα να κανει αθλητισμό επιπεδου μετα απο την δημιουργία οικoγενειας και την γεννηση παιδιων. RESPECT !:bowdown::bowdown:
Ευχαριστώ Polyneikos!!!
konstantina
01-05-09, 02:30
Κωνσταντίνα μου, είσια πολύ όμορφη και κατα τη διάρκεια της εγγυμοσίνης ακόμα πιο όμορφη!!!!!:turtle::turtle::turtle::turtle::turtle::turtle:
Τέλειες φώτο!!!:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
:clap::clap::clap::clap: έχω χάσει τα λόγια μου, ότι και να πω είναι περιτό!!!!!:):):):)
Kαλώς την Αννούλα!! σε ευχαριστώ πάντα με τα καλά σου λόγια!
Σε χάσαμε για λίγο, για ελα στο αλλο τόπικ να μου πεις τι αταξίες εχεις κάνει μακρια μου με την διατροφή σου γιατί εχουμε καιρο να τα πουμε κ α ν η σ υ χ ω......
Αξίζει αυτό το τόπικ κ το θεωρώ απο τα καλύτερα στο γυναικείο, το ανοιξα για σας!! γιατί αν θέλουμε ΟΛΑ γίνονται
Το μάτι του ανθρώπου δεν χορταίνει ποτέ!! τι να λεει να τρωμε οτι νάναι!! πάλι δεν θα πεινάσουμε???
Ε κ τι θα καταλάβουμε??
Θα κουβαλάμε επάνω μας λίπη κ κυτταρίτιδες
Και δεν μίλησα ποτέ για δίαιτα στα ποστ μου, είμαι κατα σε αυτό!
Παντα μιλάω για διατροφή κ πολλά γευματα, οπότε το στομάχι μας είναι πάντα γεμάτο
Ολα τα αλλα είναι περιττά::λοιποτροπικά και και και........ κρατάνε λίγο! κ με φτωχά αποτελέσματα
Ενα σώμα που κάνει σωστη διατροφή κ προπονηση δεν το αγγίζει φθορα απολύτως καμία ουτε στην εγκυμοσύνη
Σήμερα μια πελάτισσα μου (δεν ειναι η πρωτη φορα βέβαια που το ακουω) δεν τις εκανε κανένα ρουχο στην κοιλια της ολα κολαγαν επανω, κ μου ειπε κ 10 φορες "" ειναι τα κιλά της εγκυμοσύνης"" λεω ποσο είναι το μωράκι σας μου λεει 17 μηνων!!! Τα λόγια είναι περιττά.......
Μία γυναίκα που προσέχει την διατροφή της στην εγκυμοσύνη( κ σε καμία περίπτωση δεν μιλάω για ακρότητες) κ θηλάσει κ το μωρο της για ενα διάστημα, σας διαβεβαιω οτι θα ¨¨σουρώσε騨 γιατι με το γάλα που τραβάει το μωρό φευγει μαζί κ ολο το λίπος!! Κ αν προσέξει κ στην συνέχεια, γιατί κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης εχουν ανανεωθεί τα κυταρα της θα είναι ποιο αστερι απο πριν!!!
Οι παλαιοι ελεγαν ''η γυναίκα οσο γενναει ξαναγεννιέται''
Αν και εγω δεν εχω γινει ακόμα μανουλα , ωστόσο διαβασα με ενδιαφερον το τοπικ και πραγματικά ειμαστε οτι τρώμε , Θυμαμαι και ένα βιβλιο παλιο που ειχε φερει ο φαδερας στο σπιτι με αυτον ακριβως τον τιτλο !!!!!!!!!!!!
Εξαιρετικό να υπαρχει ενα τετοιο τοπικ ...... Ειναι παρήγορο να ακούω οτι όλα μπορουν να γινουν οχι μονο οπως πριν αλλά ακόμα και καλύτερα ...... :)
ΣυνηΘως εμείς οι γυναικες εχουμε ενα φόβο σχετικά με την ιδεα της εγκυμοσύνης , τα κιλα , την ταλαιπωρια , ολα , ιδίως οι νεοτερες , τραβαμε μεγάλα ζόρια !!!!! Τελικά , ολα ειναι μεσα στο κεφάλι μας και ολα γινονται !!!
Η Κωνσταντινα το αποδεικνυει περιτρανα αυτό καΘημερινά ...... Ευγε !!!!
ΥΓ . Ποτε Θα γινω μανα , ε ;;;; ( αχαχαχαχαχαχαχαα )
Muscleboss
07-05-09, 11:21
κωνσταντίνα τα είπα όλα οι παραπάνω... να μην επαναλαμβάνω και εγώ...
ευχαριστούμε για το πολύ όμορφο θέμα:clap::clap:
ΜΒ
βιβλιογραφία: Φυσιολογία της Ασκησης, Βασίλης Κλεισούρας ΤΕΦΑΑ
KATERINOULA
12-08-09, 01:26
RESPECT mammy!!!! :bowdown:
Αποδεικνύεις και είσαι ζωντανό παράδειγμα οτι ειδικά μετά την εγκυμοσύνη λόγω αντικατάστασης κυττάρων, η γυναίκες μπορούν να διαμορφώσουν το σώμα τους οπως εκείνες θέλουν..
Παρεπιπτόντως να σας ζήσει η Στεφανία να την καμαρώνετε πάντα με υγεία πάνω απ'όλα!
konstantina
14-08-09, 00:38
RESPECT mammy!!!! :bowdown:
Αποδεικνύεις και είσαι ζωντανό παράδειγμα οτι ειδικά μετά την εγκυμοσύνη λόγω αντικατάστασης κυττάρων, η γυναίκες μπορούν να διαμορφώσουν το σώμα τους οπως εκείνες θέλουν..
Παρεπιπτόντως να σας ζήσει η Στεφανία να την καμαρώνετε πάντα με υγεία πάνω απ'όλα!
Σε ευχαριστώ Κατερινούλα μου!!! Υγεια σε εσένα κ στην οικογένεια σου!!
KATERINOULA
14-08-09, 00:44
Σε ευχαριστώ Κατερινούλα μου!!! Υγεια σε εσένα κ στην οικογένεια σου!!
Να είσαι καλά πάντα κούκλα μου. Ευχαριστώ πολύ. Ξέρω οτι είναι το σημαντικότερο απ'όλα αυτό! Ανταποδίδω φυσικά!
TRIANTAFYLLOU
14-08-09, 03:33
Να είσαι καλά πάντα κούκλα μου. Ευχαριστώ πολύ. Ξέρω οτι είναι το σημαντικότερο απ'όλα αυτό! Ανταποδίδω φυσικά!
για να τα λές αυτα κατερινούλα πρέπει να σου έχει χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι για τεκνοποίηση σαν μελ γκιμπσον αυτό το συμπερασμα εβγαλα .
η κωσταντίνα είναι ζωντανό και τρανταχτό παράδειγμα πως η εγκυμοσύνη όχι μόνο δεν χαλάει την γυναίκα αλλα την κάνει και πιο όμορφη , ακόμη και αγωνιστική:P
KATERINOULA
14-08-09, 03:44
για να τα λές αυτα κατερινούλα πρέπει να σου έχει χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι για τεκνοποίηση σαν μελ γκιμπσον αυτό το συμπερασμα εβγαλα .
η κωσταντίνα είναι ζωντανό και τρανταχτό παράδειγμα πως η εγκυμοσύνη όχι μόνο δεν χαλάει την γυναίκα αλλα την κάνει και πιο όμορφη , ακόμη και αγωνιστική:P
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ;;;;
Όντως η Κωνσταντίνα είναι σούπερ...!!!!!
TRIANTAFYLLOU
14-08-09, 03:58
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ;;;;
Όντως η Κωνσταντίνα είναι σούπερ...!!!!!
ακόμη και αυτό μπορούμε να το απαντήσουμε κατερινούλα οι επιστήμονες του φόρουμ αλλα στα οφ τόπικ έπρεπε να θέσεις το ερώτημα σου :P
β-Χοριακη Γοναδοτροπινη Κυήσεως (προγεστερονη)
Φυσιολογικά: 0-5
Eγκυμοσύνη :
0-1η εβδομαδα :0-50 mUI/mL
1-2η εβδομαδα :40-300 mUI/mL
2-3η εβδομάδα :100-1000 mUI/mL
3-4η εβδομαδα :500-6000 mUI/mL
4-5η εβδομαδα :3000-10000 mUI/mL
5-6η εβδομαδα :10000-50000 mUI/mL
6-8η εβδομαδα :500-200000 mUI/mL
8-12η εβδομαδα:10000-100000 mUI/mL
2o τρίμηνο : 3000-50000 mUI/mL
3o τρίμηνο : 1000-50000 mUI/mL
spirospros
03-11-09, 09:01
θέμα είναι να μην ξεχνάει η γυναίκα τον ρόλο της - να γίνει μητέρα -
Από εκεί κ έπειτα 1000:bowdown: μπράβο στην κωνσταντίνα που τα συνδιαζει όλα , με βασικότερο ένα υγειεστατο παιδάκι κ ένα καταπληκτικό κορμί
Συνέχισε έτσι είσαι καταπληκτική :thumbup:
konstantina
05-11-09, 17:00
θέμα είναι να μην ξεχνάει η γυναίκα τον ρόλο της - να γίνει μητέρα -
Από εκεί κ έπειτα 1000:bowdown: μπράβο στην κωνσταντίνα που τα συνδιαζει όλα , με βασικότερο ένα υγειεστατο παιδάκι κ ένα καταπληκτικό κορμί
Συνέχισε έτσι είσαι καταπληκτική :thumbup:
Σε ευχαριστώ Σπύρο!!! 2 υγειέστατα κοριτσάκια !!! εχω κ αλλη μια κόρη 25 χρονών!!:)
konstantina
05-11-09, 17:01
β-Χοριακη Γοναδοτροπινη Κυήσεως (προγεστερονη)
Φυσιολογικά: 0-5
Eγκυμοσύνη :
0-1η εβδομαδα :0-50 mUI/mL
1-2η εβδομαδα :40-300 mUI/mL
2-3η εβδομάδα :100-1000 mUI/mL
3-4η εβδομαδα :500-6000 mUI/mL
4-5η εβδομαδα :3000-10000 mUI/mL
5-6η εβδομαδα :10000-50000 mUI/mL
6-8η εβδομαδα :500-200000 mUI/mL
8-12η εβδομαδα:10000-100000 mUI/mL
2o τρίμηνο : 3000-50000 mUI/mL
3o τρίμηνο : 1000-50000 mUI/mL
Μπράβο Μαιρούλα μου!!! προοδευουμε πολύ πάνω στο θέμα βλέπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο Μαιρούλα μου!!! προοδευουμε πολύ πάνω στο θέμα βλέπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ετσι,ετσι και ακομα εχει να πεσει μελετη γιατί εχουμε μέλλον ακόμα!!!!χα,χα,χα
konstantina
07-02-10, 18:50
Ετσι,ετσι και ακομα εχει να πεσει μελετη γιατί εχουμε μέλλον ακόμα!!!!χα,χα,χα
Θέλω φωτο σου εδω, κάθε μήνα απο μια κοντινή πλαινή;) baby μόνο!!
Καλημέρα κι από εμένα
πέρασε πολύς καιρός από το τελευταίο μου μηνυματάκι
και είπα σήμερα να έρθω να σας δω.
Κωνσταντίνα μου, όλα καλά?
Εγώ όλα καλά, και έχω πλέον για παρέα μου έναν μπέμπαρο που σήμερα
βαδίζει τον 5ο μήνα ζωής.
Γεννήθηκε στις 21 Νοέμβρη που μας πέρασε
με καισαρική τομή, και 2600 κιλά.
πολύ fit!
Όσο για μένα, δεν έβαλα κιλά παρά μόνο 8 και μέχρι να βγω
απ το νοσοκομείο ήμουν 10 κιλά λιγότερη!
Στο προφίλ μου μπορείτε να δείτε τον μπέμπη μου!
φιλιά πολλά πολλά και
μια καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι σε όλους σας :love:
Polyneikos
29-03-10, 12:51
Ελενακι φτου φτου ,μην στο ματιασουμε,να σου ζησει !!!
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ polyneikos :):shifty:
να σαι πάντα καλά :D (συγγνώμη που σε αναφέρω με το nick αλλά
ξέχασαω το όνομά σου :oops:)
Να σου ζησει elenaki* πολύ ωραιος ο μπεμπης,να εχει παντα υγεια και να ειναι τυχερο!!!!:toast::toast::toast::toast::toast:
Αντε ζηλεψα και εγω,εγω απο Ιουνιο μερια θα εχω τον δικο μου μπεμπη(Νασεροπουλο)μεχρι τοτε υπομονη.:)
Μπαινω στον 7ο και εχω βαλει(6κιλα).Τωρα μετα το Πασχα δεν ξερω ποσα θα εχω παει:P:P:P:P
http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=9982&d=1269856431 (http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=9982&d=1269856431)
Iιιιιιιιιιιιιιχχχχχχχχχ!!! Ψυχή μουυυυυυυυυυυ
Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Μαράκι μου, με το καλό το μπεμπάκι σου!
Αχ δε μπορείς να φανταστείς τι ΈΡΩΤΑΣ είναι!!!!!!!
θα ποστάρω στο προφίλ μου φώτο όταν ήμουν 7 μηνών και 6 μηνών και μια μια βδομάδα πριν γεννήσω.
Εγώ τώρα τα έβαλα τα κιλά, μετά που γέννησα....
κλεισμένη όλο τον Χειμώνα μέσα, δεν είχα καμιά δραστηριότητα εκτός σπιτιού,
συν ότι είμαι στο πατρικό μου ακόμη, δε κουράστηκα καθόλου με το μωρό (μετά το Πάσχα θα φύγω για Ορεστιάδα) και απ τη νευρικότητά μου που καθόμουν ήθελα να τρώω... και έτρωγα. Συν ότι έκανα καισαρική και δε μου επιτρεπόταν η άσκηση.
Ευελπιστώ με το που θ αρχίσω λίγο να κινούμαι... να πάρω μορφή το σώμα μου πάλι.
έχεις καλή εγκυμοσύνη?
Μεχρι τον τριτο μηνα ειχα λιγουρες και καουρες,εφυγαν αυτα και οι καουρες με ξαναξεκινησαν τωρα,μαλλον επειδη μεγαλωνει ο μπεμπης και ολα πιεζονται.
Η πλακα ειναι οτι εχει εξελιχτει σε υπερκινητικο,κλωτσαει ολη την ωρα και οταν δεν κλωτσαει και σκουντηξω λιγο την κοιλια μου αρχιζει το κλωτσιμα και δεν σταματαει μετα,εχει πολύ γελιο!!!!
Αντε λεω να γεννηθει,δεν αντεχω αλλο να περιμενω και να τον τσιμπαω μετα κανονικα χαχαχαχα!!!!
Οσο για τα κιλα οκ το σωμα μου στα ματια μου ειναι ασυνηθιστα παραμορφωμενο αλλα μετα θα μπω σε σειρα.Δεν υπαρχει μεγαλυτερο πραγμα στην ζωη απο το παιδι ολα τα άλλα ειναι δευτερα!!!
:toast::toast::toast::toast::toast:
αχ ζηλεύω! χωρίς πλάκα θα θελα σύντομα να κάνω κι άλλο μωράκι.
Πάντως είναι αλήθεια ότι το μωρό όπως είναι στη κοιλιά θα είναι και όταν γεννηθεί.
εγώ σπάνια τον ένιωθα, μόνο όταν δε βολευόταν.
και τώρα που γεννήθηκε... έρχονται φορές που τον ξεχνάω.
τόσο ήσυχος είναι!!
Ωχ,καταλαβα.....τι με περιμενει......!!!χαχααχχαχαχαχα!!!!
Μας βλεπω να μας τρεχει ο μικρος απο την πρωτη στιγμη!!!!χαχαχα!!!
Υγεια να εχουν και ας κανουν και τα ναζακια τους!!!!:toast::toast:
ακριβώς, γερά να είναι!!
έχουν πολύ φάση όταν αρχίζουν τα κόλπα τους!
σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!!!
konstantina
09-04-10, 18:19
Καλημέρα κι από εμένα
πέρασε πολύς καιρός από το τελευταίο μου μηνυματάκι
και είπα σήμερα να έρθω να σας δω.
Κωνσταντίνα μου, όλα καλά?
Εγώ όλα καλά, και έχω πλέον για παρέα μου έναν μπέμπαρο που σήμερα
βαδίζει τον 5ο μήνα ζωής.
Γεννήθηκε στις 21 Νοέμβρη που μας πέρασε
με καισαρική τομή, και 2600 κιλά.
πολύ fit!
Όσο για μένα, δεν έβαλα κιλά παρά μόνο 8 και μέχρι να βγω
απ το νοσοκομείο ήμουν 10 κιλά λιγότερη!
Στο προφίλ μου μπορείτε να δείτε τον μπέμπη μου!
φιλιά πολλά πολλά και
μια καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι σε όλους σας :love:
Ελενάκι μουυυυυυυυυυυ τέλεια να σου ζήσει!!Σε σκέφτηκα πολλές φορές κ περίμενα νεα σου.
Πολύ χαίρομαι για σένα!!Φιλιά σε σενα κ στο καινούργιο μωρουλάκι που ηρθε στην ζωη!!!!
Μπηκα στον 7ο(μεσα) και προχωραμε μεχρι τον Ιουνιο !!!!!!
http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=10165&stc=1&d=1270902895
http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=10166&stc=1&d=1270902895
TRIANTAFYLLOU
10-04-10, 18:53
μπράβο ρε μαρία πολλες θα ήθελαν στην εγκυμοσύνη να είναι σ αυτη την κατάσταση τα μόνα κιλα που πήρες είναι το μωρό :toast:
Muscleboss
10-04-10, 22:01
Μαρία μπράβο κ από εμένα! :clap::clap::clap:
Ακολουθείς κάποια διατροφή και πρόγραμμα γυμναστικής ή όχι;
ΜΒ
μπράβο ρε μαρία πολλες θα ήθελαν στην εγκυμοσύνη να είναι σ αυτη την κατάσταση τα μόνα κιλα που πήρες είναι το μωρό :toast:
Μαρία μπράβο κ από εμένα! :clap::clap::clap:
Ακολουθείς κάποια διατροφή και πρόγραμμα γυμναστικής ή όχι;
ΜΒ
:oops::oops::oops::oops:
Διατροφη οχι προγραμμα θα φαω τα παντα αλλα δεν το παρακανω με λιπαρα και γλυκα και προπονηση χαλαρα οχι τρεξιμο αλλα στα οργανα για τονωση.......και οταν δεν με βλεπει ο Νασερ παω μεσα στην αιθουσα και κανω καμια 3*20 προβολες προχωρητικες και 3*20στατικες με το βαρος του σωματος πλεον για καποια συντηρηση.(γενικα οτι μπορω κανω)
και οταν δεν με βλεπει ο Νασερ παω μεσα στην αιθουσα και κανω καμια 3*20 προβολες προχωρητικες και 3*20στατικες με το βαρος του σωματος πλεον για καποια συντηρηση.(γενικα οτι μπορω κανω)
:spank:
Η αληθεια ειναι πως προσεχει αρκετα, καθως επισης οι ποσοτητες στη διατροφη της ειναι αναλογες με τις καυσεις της.
Αυτα περι ''της μυρισε'' ή ''το ζητησε'' δεν ισχύουν στην προκειμενη περιπτωση.
Καλησπέρα κι από εμένα
Κωνταντίνα μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές
να σαι πάντα καλά!
Μαράκι είσαι σούπερ!
θα γεννήσεις τέλεια, ούτε που θα το καταλάβεις!
Καλησπέρα κι από εμένα
Κωνταντίνα μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές
να σαι πάντα καλά!
Μαράκι είσαι σούπερ!
θα γεννήσεις τέλεια, ούτε που θα το καταλάβεις!
Απο το στομα σου και στου Θεου τ΄αυτι!!!!:toast::toast::toast:
Ενας μηνας εμεινε...........
http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=10949&stc=1&d=1274180553
http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=10950&stc=1&d=1274180553
:turtle::turtle: αντε με το καλο! Η μεση σου πως ειναι Μαρια?.... ελπιζω να μην υποφερεις πολυ....:(
Με το καλό παιδιά ,1 μήνας = τίποτα περνάει πολύ γρήγορα αλλα η αγωνία μεγαλώνει
Μαρία σου εύχομαι καλή λευτεριά και με ενα πόνο που λενε..
αχ μωρε.....τι ωραια!!!!!!!αντε με το καλο με το καλο...με μισο πονο να βγει ο μπεμπης!!!!!!!!!!
KATERINI 144
18-05-10, 15:38
με το καλο, μια χαρα σας βλεπω, στον φουρνο πισω ψήνουμε κανενα ψωμάκι η μονο για μοστρα τον εχουμε? :green:
εντιτ: και φασολακια βλεπω!! :thumbup:
Σας ευχαριστουμε ολους !!!!
Η μεση οχι ακομα τιποτα,μια χαρα ολα ....!!!
με το καλο, μια χαρα σας βλεπω, στον φουρνο πισω ψήνουμε κανενα ψωμάκι η μονο για μοστρα τον εχουμε? :green:
εντιτ: και φασολακια βλεπω!! :thumbup:
Εννοειται στο φουρνο ψηνει η πεθερα του Νασερ και ψωμακια και πιτες και φαγητα και εμεις τιμαμε οποτε ειναι!!!
Οχι μονο φασολακια αλλα τα παντα της εποχης και μαρουλια ολα βιολογικα.....δεν τα φυτεψαμε εμεις ,εμεις τα τιμαμε ομως!!!!!:toast:
TRIANTAFYLLOU
19-05-10, 02:34
αντε με το καλό κοντεύει ο καιρός και εχω να πω πως δεν άλλαξες απο την τελευταία φορα που σε είδα μαρία και όταν το σώμα της γυναίκας έχει υποδομή λόγω αθλητισμού ούτε προβλήματα μέσης και κόπωσης λόγω βάρους ούτε τίποτε και η γέννα είναι πιο εύκολη , είναι κανόνας αυτος .:toast::toast:
αντε εμείς οι άντρες τραβάμε όλο το ζόρι στην δημιουργία των παιδιών :P:P:P:P
αντε εμείς οι άντρες τραβάμε όλο το ζόρι στην δημιουργία των παιδιών :P:P:P:P
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Mε το καλό Μαρία να έρθει ο μπέμπης σου!
Εγώ έχω μια απορία.
Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε προσπάθειες για μωρό.Εγώ κάνω κανονικά gym και διατροφη, γιατί αν ας πούμε μείνω μετα από 1 χρόνο εγκυος δε γίνεται να κόψω το gym για ένα χρόνο+1 της εγκυμοσύνης!
Είναι ασφαλές να συνεχίζω κανονικά gym?Υπάρχει περίπτωση τις 2-3 βδομάδες που μεσολαβούν από τη στιγμή που μείνεις έγκυος μέχρι να το μάθεις, να συμβει κάτι κακό λόγω τις προπόνησης;
Κάποιοι μου λένε να σταματήσω και έχω μπερδευτεί!
Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν είναι δύνατόν να πάθεις κάτι τις πρώτες βδομάδες εξαιτίας της γυμναστικής, το έμβρυο δεν είναι ούτε όσο 1 φασόλι!
Τι λέτε βρε κορίτσια εσείς που τα έχετε περάσει;
Πρέπει να προσέχω κάτι ή συνεχίζω κανονικά μέχρι να έρθει η εγκυμοσύνη;
Mε το καλό Μαρία να έρθει ο μπέμπης σου!
Εγώ έχω μια απορία.
Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε προσπάθειες για μωρό.Εγώ κάνω κανονικά gym και διατροφη, γιατί αν ας πούμε μείνω μετα από 1 χρόνο εγκυος δε γίνεται να κόψω το gym για ένα χρόνο+1 της εγκυμοσύνης!
Είναι ασφαλές να συνεχίζω κανονικά gym?Υπάρχει περίπτωση τις 2-3 βδομάδες που μεσολαβούν από τη στιγμή που μείνεις έγκυος μέχρι να το μάθεις, να συμβει κάτι κακό λόγω τις προπόνησης;
Κάποιοι μου λένε να σταματήσω και έχω μπερδευτεί!
Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν είναι δύνατόν να πάθεις κάτι τις πρώτες βδομάδες εξαιτίας της γυμναστικής, το έμβρυο δεν είναι ούτε όσο 1 φασόλι!
Τι λέτε βρε κορίτσια εσείς που τα έχετε περάσει;
Πρέπει να προσέχω κάτι ή συνεχίζω κανονικά μέχρι να έρθει η εγκυμοσύνη;
Καλημερα κουκλιτσα μου να εισαι καλα και αντε με το καλο να γινεις μανουλα.
Ολα εξαρτιωνται απο την πορεια της εγκυμοσυνης σε συνδιασμο οτι σου πει και ο γιατρος.
Εγκυμοσυνη με εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.
Για παραδειγμα εγω εμαθα οτι ημουν εγκυος μετα απο 2 μηνες(1η Οκτωβρη εμεινα και το εμαθα τελη σχεδον Νοεμβρη)εκεινο το διαστημα ειχα πλακωθει στην προπονηση τρεξιμο φουλ και στα βαρια κιλα στις προπονησεις να μην πω οτι εκανα και ενα πακετο την ημερα(η ατιμη),δεν εγινε τιποτα(ευτυχως).
Μετα ο γιατρος κατοπιν συμβουλης του ηταν οτι προκειται για φυσιολογικη εγκυμοσυνη και θα κανεις οτι εκανες πριν και προπονηση αλλα πιο χαλαρα(μου ειπε δεν ξερω σε τι επιπεδο εισαι αλλα θα κανεις πιο χαλαρα απ΄οτι πριν)και αυτο κανω μεχρι τωρα(σε δυο βδομαδες μπαινω στον 9ο)εννοειται καθε μηνα τον ρωταω και ξαναρωταω αν κανει να συνεχισω γυμναστικη και ειναι θετικοτατος και εγω συνεχιζω ετσι ψιλοσυντηρουμαι,μου κανει καλο και ψυχολογικα μιας και κατακρατηση υπαρχει φουλ απο την εγκυμοσυνη ασχετα αν δεν εχω βαλει πολλα κιλα(6μεχρι τωρα).
Παντως οτι κανεις θα το κανεις με την επιβλεψη του γιατρου γιατι αυτος ξερει-βλέπει την εκβαση της εγκυμοσυνης.
Για το διαστημα πριν μεινεις εγκυος κανε οτι θες και μην το σκεφτεσαι ΑΛΛΑ το μονο που θα κοιτας αν κανεις γυμναστικη ειναι να προσεχεις την διατροφη σου οχι ακραια πραγματα για να αδιαθετεις.....αυτο παιζει ρολο(εγω οταν εκανα πιο σκληρη διατροφη ολα αυτα τα χρονια μου κοβοταν συνηθως καλοκαιρι για κανα τριμηνο-τετραμηνο και ετσι συνδιαζα και μπανια,οπως και φετος εγινε αλλα απο Αυγουστο εφαγα νορμαλ και τσουπ ο μπεμπης τον Οκτωβρη).:toast::toast:
Mαρία σ΄ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση!
Ακριβώς αυτό ηλπιζα να διαβάσω!
Όχι διατροφή δεν κάνω ακραία, την έχω από την Κωνσταντίνα και είναι πολύ χορταστική!
Αδιαθετώ κανονικά κάθε μήνα και το βάρος μου δεν είναι χαμηλό!(Το αντίθετο θα έλεγα!).
Να είσαι καλά κορίτσι μου!
Αρχες 9ου τελευταια προπονηση.......:P:P
(παντα με την συγκαταθεση του γιατρου)
http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=12686&stc=1&d=1276706096
http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=12687&stc=1&d=1276706096
http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=12688&stc=1&d=1276706096
αντε μαρια υπομονη!! φτανει η ωρα!!!:toast:
Polyneikos
16-06-10, 20:53
Μαχιμη η μαμα,το Νασσερακι θα βγει τούμπανο!!Αντε πλησιασαν οι μερες παιδια,καλη λευτερια να εχετε !:clap:
Muscleboss
16-06-10, 21:07
Respect... παράδειγμα προς μίμηση και άξια συγχαρητηρίων!:clap:
Καλή λευτερία Μαρία!
ΜΒ
Σας ευχαριστουμε παρα πολύ και εμεις τον περιμενουμε πως και πως απο μερα σε μερα,ειμαι ηδη 2 βδομαδες μεσα 9ου και αναμενουμε ποτε θα μας κανει εκπληξη!!!:)
Ο γιατρος μου στο θεμα προπονησης μου ειχε ελευθερια αλλα με χαλαρους ρυθμους σε σχεση με πριν και αυτο εκανα προσπαθουσα σε στυλ τονωσης οπως και μου τονισε αν γεννησω φυσιολογικα και δεν εχουμε καμια επιπλοκη μετα απο 40 μερες μπορω να ξεκινησω προπονησεις δυναμικα.:)
:toast::toast::toast::toast::toast::toast:
TRIANTAFYLLOU
17-06-10, 03:32
μιλάμε είδα φωτο και έπαθα πλάκα μαρία είσαι παράδειγμα εγκυμονούσας , περνάνε οι μήνες και μόνο η κοιλιά σου μεγαλώνει είναι απίστευτο , όπως και η ενέργεια και διάθεση σου που ακόμη και στον τελευταίο μήνα κάνεις προπονήσεις , αυτο πραγματικα είναι παράδειγμα και απόδειξη πως μια έγκυος γυναίκα δεν είναι άρωστη και αν το θέλει βέβαια μπορεί να κάνει ότι έκανε και πρίν .
και είμαι σίγουρος και είναι αποδεδειγμένο πως η θετική σκέψη και η καλή ψυχολογία της γυναίκας έχει άμεση θετική αντίδραση και στο έμβρυο , άντε με το καλό μαίρη να μας πείτε τα ευχάριστα :toast::toast::toast::toast:
α ρε Μαρια εισαι δυναμη :toast:!! μπραβο αυτο θα πει παθος για κατι !!
με μετρο ομως ε??;)
χαχα αν σ εβλεπε καμια γιαγια μου θα λεγε " καλεεεεε τι κανειιι η τρεληηηη? το παιδιι το παιδιιι!! αππαπαπαπα":rolf:
Αλλα κι εγω πιστευω στη θεση σου τα ιδια θα εκανα.... η θα προσπαθουσα να κανω τουλαχιστον...:turtle:
Αντε πλησιαζει η D-day!!! (---->D=Delivery day);)
Απλα οταν η εγκυμοσυνη ειναι φυσιολογικη και ο γιατρος ειναι λιγο προοδευτικος εχεις πιο πολλες επιλογες στο να εχεις πιο ελευθερια στις κινησεις!!!
Αντε να ερθει να τον χαρουμε απο κοντα!!!!
:toast::toast::toast::toast:
KATERINI 144
17-06-10, 14:50
:shock::shock::shock: μαιρη μάχιμη οπως παντα :bowdown: :clap::clap::clap:
konstantina
17-06-10, 23:38
Απλα οταν η εγκυμοσυνη ειναι φυσιολογικη και ο γιατρος ειναι λιγο προοδευτικος εχεις πιο πολλες επιλογες στο να εχεις πιο ελευθερια στις κινησεις!!!
Αντε να ερθει να τον χαρουμε απο κοντα!!!!
:toast::toast::toast::toast:
Mαράκι μου πολύ χαίρομαι, μου θυμίζει εμένα στην εγκυμοσύνη μου :toast: ως τελευταία ημέρα στο gym!!Eχουμε ομως κ κορυφή γιατρό!!:thumbup:
Με το καλό μωρό μου, να πάρεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου!!
^^ Να ειστε καλα και εσυ Κων/να για τον γιατρο δεν το συζηταω και κορυφη και ανοιχτομυαλος και προοδευτικος,αφου τον ξερεις!!!!!!!!!!1:toast::toast:
Και πρέσα βρε θηρίο;;;;;
Με το καλό να σας έρθει Μαράκι!!
Μη ξεχάσεις να μας τον συστήσεις ε;;;;
Και πρέσα βρε θηρίο;;;;;
Με το καλό να σας έρθει Μαράκι!!
Μη ξεχάσεις να μας τον συστήσεις ε;;;;
:toast::toast::toast: Εννοείται!!!!!!!!!!!!!:toast:
beatshooter
23-06-10, 16:22
Με το καλο!Καλη λευτερια :thumbup:
Κωνσταντίνα μου για μια γυναίκα που θέλει να ξεκινήσει να μεινει εγκυος τι διατροφή θα πρότεινες?
konstantina
14-07-10, 22:12
Κωνσταντίνα μου για μια γυναίκα που θέλει να ξεκινήσει να μεινει εγκυος τι διατροφή θα πρότεινες?
Nάσια μου να μεταφέρεις το ποστ στο αλλο τόπικ μου, για να μην γράφουμε κ σε αυτό για διατροφή!!Κ θα σου απαντήσω εκει μωρό μου!
Nάσια μου να μεταφέρεις το ποστ στο αλλο τόπικ μου, για να μην γράφουμε κ σε αυτό για διατροφή!!Κ θα σου απαντήσω εκει μωρό μου!
Έτσι όμως δεν ενθαρρύνεται ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων αλλά ο μονόλογος.
Έτσι όμως δεν ενθαρρύνεται ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων αλλά ο μονόλογος.
Εχει δικιο εδω ο Αντρεας καθως η ερωτηση ειναι θεμα που θα πρεπει να αναλυθει σαυτο το τοπικ και αφορα θεμα υγειας πιο πολυ και οχι γυμναστικης. Το υποστηριζω και εγω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις,
Αντρεα αν μπορεις μπορεις να δωσεις τη δικη σου αποψη και αμα ειναι και επιστημονικα τεκμηριομενη λογο γνωσεων σου, θα μου αρεσε ιδαιτερα!
Εχει δικιο εδω ο Αντρεας καθως η ερωτηση ειναι θεμα που θα πρεπει να αναλυθει σαυτο το τοπικ και αφορα θεμα υγειας πιο πολυ και οχι γυμναστικης. Το υποστηριζω και εγω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις,
Αντρεα αν μπορεις μπορεις να δωσεις τη δικη σου αποψη και αμα ειναι και επιστημονικα τεκμηριομενη λογο γνωσεων σου, θα μου αρεσε ιδαιτερα!
Νομίζω ότι μακράν το πιο σημαντικό στην εγκυμοσύνη είναι πως υπάρχει λαθεμένα ένας φαύλος κύκλος σωματικής απραξίας και υπερβολικής σίτισης. Και αυτό γιατί υπάρχουν προκαταλήψεις όσον αφορά και τα 2 στην τεμπέλικη νεοελληνική κουλτούρα ,και φυσικά αυτές είναι διαδεδομένες και σε πολλούς ιατρούς που δεν ενθαρρύνουν την σωματική άσκηση. Και πιάνω όλα αυτά τα θέματα συμπεριφοράς και προκαταλήψεων που είναι πολύ σημαντικά κατά την γνώμη μου, δεν θέλω να δίνω συγκεκριμένες διατροφικές οδηγίες προς ναυτιλλομένους σε τέτοια ζητήματα από το δίκτυο γιατί αυτό το θέμα είναι εξατομικευμένο σε κάθε γυναίκα , νομίζω αυτό είναι αυτονόητο.
Σαν γενική παρατήρηση οι γυναικολόγοι λαθεμένα ανακατεύονται και σε θέματα σίτισης και σε θέματα άσκησης που είναι αντικείμενο άλλων επαγγελματιών που έχουν εξειδίκευση σε αυτά τα θέματα. Λίγες γυναίκες ξέρουν ότι ένας γιατρός στην πορεία για το πτυχίο έχει 1 μάθημα διατροφής που και αυτό είναι προαιρετικό.
Αλλά πάλι εκεί έχουμε προκαταλήψεις και ότι πει ο γιατρός είναι νόμος για πολλές γυναίκες άσχετα αν τοποθετείται σε άσχετα με το αντικείμενό του θέματα. Λίγες καταλαβαίνουν πως είναι το ίδιο όπως να τις ξεγεννήσει ένας διατροφολόγος.Η' λέει ο γιατρός " 'όχι βάρη" και το βολικό είναι να κάτσουν να τεμπελιάσουν , αλλά το νόημα της λέξης "βάρη" έχει τεράστια διαβάθμιση και όσοι επιστήμονες γυμναστές είναι ενημερωμένοι ξέρουν πόσα βάρη και τι ακριβώς ενδείκνυται σε μία γυναίκα έγγυο. Αν μη τι άλλο , η απραξία κάνει κακό στην ψυχική και σωματική υγεία της γυναίκας είτε είναι έγκυος είτε όχι , το ότι πρέπει να κάθεται η έγκυος σε ένα κρεβάτι είναι αστικός μύθος που δεν πατά στην επιστήμη αλλά σε προκαταλήψεις.
Επίσης πολλές κοπέλες που κουβαλούν διάφορους τρελούς περιορισμούς στην διατροφή τους από προκαταλήψεις που έχουν και φλερτάρουν με την ανορεξία είναι δύσκολο να συλλάβουν έτσι κι αλλιώς , και όταν αυτό γίνεται το πάρτυ ορμονών τις κάνει να πηγαίνουν στο άλλο άκρο στην διατροφή τους και τα κιλά που παίρνουν στην εγκυμοσύνη είναι υπερβολικά , βάζοντας σε κίνδυνο και την δική τους υγεία και του νεογνού.
΄Ενα άλλο θέμα είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες θυμούνται να ελέγξουν την διατροφή τους αφού συλλάβουν, και αυτό είναι επικίνδυνο για το παιδί αν έχουν κάποια έλλειψη ή/ και αν είναι παχύσαρκες ή ακόμα και υπέρβαρες. Καλύτερα μία γυναίκα να χάσει όσα κιλά πρέπει και μετά να συλλάβει .
Επίσης οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα τρώνε χαμηλής θρεπτικής αξίας τρόφιμα, ή δεν τρώνε σχεδόν τίποτα, άλλες φοβούνται αδικαιολόγητα το κρέας ή τα συμπληρώματα διατροφής , δεν τρώνε αρκετά γαλακτοκομικά και αυτά είναι κολλήματα που δύσκολα αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη , ειδικά όταν υπάρχουν γιαγιάδες θείες κτλ σε ένα σπίτι να προετοιμάσουν την διατροφή της εγκύου ή που θα πιέσουν σε λάθος διατροφή είτε επίτηδες είτε ακούσια με το να βάζουν μπροστά στην έγκυο γλυκά ή αλκοόλ. Γενικά το θέμα της συμμόρφωσης σε μία διατροφή είναι πολύ μεγάλο στις γυναίκες και είναι ακόμα μεγαλύτερο στις εγκύους.
Έχω βαρεθεί να ακούω να λένε στις εγκύους τώρα πρέπει να τρως για 2!!!!!
Η απραξία επίσης όπως λες είναι ότι χειρότερο! Και τι γίνετε?? Πρισμένα πόδια, πολλά κιλά ..... Βέβαια πάνω από όλα η γυναίκα να έχει μια φυσιολογική εγκυμοσύνη.
Όσο αυτό που λες για τις γιαγιάδες και τις θείες είναι το πιο αστείο! Να τα τυροπιτάκια να και τα γλυκά! Όταν βλέπουν ειδικά μια αδύνατη γυναίκα που μόλις γέννησε και δεν πήρε κιλά λένε '' από που το έβγαλε το παιδί αυτή καλέ?'' χαχαχαχα! είμαι σε φάση που χάνω κιλά και δε μπορείτε να φανταστείτε τι ακούω από γιαγιά, θείες, μάνα κτλ Φοβούνται μη πάθω ανορεξία! Και είμαι ακόμη 1,65 με 69 κιλά! που να κατέβω και άλλα που θέλω!
Γενικά υπάρχει πολύ αμάθεια στο κόσμο και ασχετοσύνη ως προς τη διατροφή και γυμναστική!
Τέλοσπάντων!