PDA

Επιστροφή στο Forum : Επιστρεφει ο Kevin Levrone

thegravijia
06-10-08, 01:26
EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο kevin levrone???
http://www.2-bodybuilding.com/2007/04/26/kevin_levrone_returning.html
http://www.flexonline.com/news/205

Muscleboss
06-10-08, 12:46
το χα δεί και εγώ... δε νομίζω.

ΜΒ

thegravijia
06-10-08, 22:54
δεν νομιζεις οτι θα ξαναμπορεσει να γινει ετσι οπως ηταν ή οτι δεν θα προσπαθησει καν...

παντως στα αρθρα που διαβασα λεει πως ο ιδιος το ειπε σε ραδιοφωνικη του συνεντευξη... οτι θα ξαναγυρισει...

napstor
06-10-08, 23:15
καλα εγω γουσταρω πολυ να γυρισει.θα τους σκισει ολους.πολυ αδικημενος αθλητης για μενα.

thegravijia
06-10-08, 23:24
αν τον εχεις παρακολουθησει θα ξερεις οτι μολις τελειωνε τις υποχρεωσεις του απο τους αγωνες τα παρατουσε κ εχανε παρα πολλα κιλα...
κ ξανα αρχιζε προπονηση 5μιση μηνες πριν το ολυμπια και σε αυτο το χρονικο διαστημα καταφερνε και ξαναγινοταν τερας... ξερεις κανεις πως τα καταφερνε π.χ τον προγραμμα που χρησιμοποιουσε για την προπονηση κ την διατροφη του...
αμα ταγνωριζει κανεις ας τα ποσταρει..

Polyneikos
22-10-08, 12:50
Παιδιά αν ήθελε ο Levrone να κατέβει θα μπορούσε να φτάσει σε καλό επίπεδο γιατί οπως προαναφέρθηκε δεν ήταν από τους full time season τύπους,τα παρατουσε και ξεκίναγε προετοιμασία 3-4-5 μήνες πριν τον αγώνα,παρόλα αυτά όμως το σώμα του τον βοηθούσε και ερχόταν την ημέρα του αγώνα σε πολύ καλή κατάσταση.Μάλιστα στο mr Olympia 2002 που είχε πάρει 2η θεση πολλοι θεωρησαν ότι έπρεπε να το πάρει γιατί οντως ηταν πολύ καλός.
Ενας τέτοιος αθλητης σίγουρα έχει καλή μυική μνήμη και οι νευρομυϊκοί του προσαρμογείς μπορούν να ξαναδουλέψουν με βαριές προπονήσεις.
Το θέμα είναι αν θέλει να ξαναμπει σε αυτό το τριπάκι μιας και εχει κάνει άνοιγμα τώρα με ηθοποιηλίκια και ακόμα και από τον Arnold που είχε ακουστεί ότι του έδωσε καποιες συμβουλες ακουσε ότι αν θέλει να κανει καριερα σαν ηθοποιος πρεπει να χάσει κιλα και το κορμί του να γίνει πιο αθλητικο/fitness γιατί αυτό πουλάει στις ταινίες.
Θα δείξει.

SOLID
22-10-08, 16:18
Μακαρι να επιστρεψει να τους σβησει ολους μια ζωη δευτερος ενω σε πολλες φασεις αξιζε για πρωτος!!!!!!!!!Levrone ftw!!!!!!

TRIANTAFYLLOU
22-10-08, 17:35
λίγο χλωμό να κερδίσει δεν το έκανε οταν ήταν στα φόρτε του τώρα θα το κάνει είναι πιό δύσκολο γιατί μιλάμε για ανώτατο επίπεδο ανταγωνισμού

TRIANTAFYLLOU
22-10-08, 18:08
εδώ είμαστε στη νεα υορκη στο NOC δεν είχε πάρει μέρος τότε, ο κουίν είχε κατέβει ηταν ογκώδης αλλα ψιλολάσπη αλλά δεν παύει να είναι ένας απο τούς καλύτερους.

http://i255.photobucket.com/albums/hh151/hliasgym/img052.jpg

stavro
22-10-08, 18:52
ρε Ηλια δεν ξερω αν ειναι οφ σιζον η ξεσιζον στην φωτο, αλλα μπροστα σου σου σαν μυγα φαινεται :affraid:

RUHL
22-10-08, 19:19
ΤΥΧΕΡΕ ΗΛΙΑΑΑ:Α!!!!! :smash: :smash: :smash:

τετοια να ακουω θα γυρησει και θα την πιασει την φορμα μου φενετε απο τοτε που εφυγε ο κολεμαν τι εφηγε απο την ζημια του και ο ντεξτερ νικησε τον jay ολοι θελουν να συμετεχουν τωρα βλεπουν οτι αλαξε λιγο η κριση εκει γιατι οταν καποιος ηταν στον θρονο του ολυμπια δυσκολα επεφτε βλεπε ντοριαν που ανεβηκε στην σκηνη στο τελευταιο του ολυμπια με αναπηρικο καροτσακι :lol: :lol: :lol: :lol:

Οτι ειπε ο πολυνικος αυτος ο ανθρωπος ειναι freak εγω πιστευω θα τα καταφερει

Αυτα ειναι :thumbsup: γυρησε ο markus εχουμε τον levrone τωρα ο κολεμαν λεει οτι θα παει στο 2009 ο μαρτινεζ επιστρεφει και το επιπεδο του ειναι τρελο ο Health κανει σοκ οταν περνει 1 χρονο οφφ και ειπε θα το παρει δεν θα κανει αγωνες πριν το ολυμπια ειπε
Δεστε μια τρελη φωτο του
http://www.imageshack.gr/files/ws2sobvkivqpprj71b7c.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=ws2sobvkivqpprj71b7c.jpg)
Θα παρει μερος και ο και green θα εχουμε και τους πρισηνους με καλη τυχη ισως το καλυτερο ολυμπια :thumbsup:

Steve KinG STyLe
22-10-08, 19:36
^^^ :thumbup:

Παντως ο καλυτερος στην δευτερη φωτο ειναι εκεινος πισω δεξια με το κοκκινο... :rolf: :rolf: :rolf:

RUHL
22-10-08, 20:16
τον βιλλυ15 λες?

gym mind
22-10-08, 20:19
Στην δευτερη φωτο κοιταξτε κ τα μπαλονια της ξανθιας :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

peris
22-10-08, 20:19
ρε Ηλια δεν ξερω αν ειναι οφ σιζον η ξεσιζον στην φωτο, αλλα μπροστα σου σου σαν μυγα φαινεται :affraid:

ναι ρε φιλε οντως τωρα τις ειδα τις φοτωγραφιες κ.Τριανταφυλλου σεβασμος :bowdown: :bowdown:

SOLID
22-10-08, 20:29
Στην δευτερη φωτο κοιταξτε κ τα μπαλονια της ξανθιας :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Tα ειδαμε ασε... μου ηρθε λιγο αποτομα...

Πολυ ωραια φωτο Λεβρονε μαζι με κ.Τριανταφυλλου :bowdown: :bowdown: :bowdown:

peris
22-10-08, 20:46

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :affraid: κολαση η ξανθια :thumbup: :army2:

KATERINI 144
22-10-08, 20:58
Συμφωνώ πως είναι όμορφη γυναίκα αλλά δε μαζεύεστε λίγο καλού κακκού μη δεν είναι άσχετη η κυρία τις φώτο?!
:idea: :idea:

TRIANTAFYLLOU
22-10-08, 21:20
αυτή που λέτε είναι η γυναίκα του μαικ κουιν είναι χρόνια μαζί την θυμάμαι απο το 89 που είχε κατέβει ο κουίν στο noc στην αθήνα και΄τότε ήταν στην καλύτερη φόρμα του αλλά βγήκε 4ος η 3ος δεν θυμάμαι καλά ήταν πίσω απο τον μπερυ ντε μει και πρώτος ο λαμπράντα δεύτερος ο γκασπάρη.
ωραία χρόνια τότε για το ββ .

peris
22-10-08, 21:33
Συμφωνώ πως είναι όμορφη γυναίκα αλλά δε μαζεύεστε λίγο καλού κακκού μη δεν είναι άσχετη η κυρία τις φώτο?!
:idea: :idea:

καλα δε ν ειπαμε και τιποτα ισα ισα :green: :green: :rocking:

thegravijia
28-05-09, 01:31
http://kevinlevrone.wordpress.com/

I got a good workout in this morning, feeling a lot better. No footage, but I’m going back this afternoon for a leg workout. I’ll get some footage of that so please check back tonight if you want to see it and read full details about the day’s workout and my progress. (This morning I did chest, shoulders, tris, bis and traps.) Also, stay tuned for body measurements later today so we have a benchmark to look at my progress.
4 pounds gained in a few days. Hard to believe just from one workout and upping calories, and getting a 24-hour stomach thing. It’s muscle memory, the calorie jump and a lot of rest. My system was empty when I stepped on the scale this morning so I believe my gain is lean.
Even I’m amazed.As many of you like to point out, I’m something of a “genetic freak.” I will try to take that as a compliment. http://s.wordpress.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif I prefer the phrase “genetic marvel.” Either way, my genetics don’t do your workouts any good. So here’s something that might:
This morning I had eight egg whites and a cup of oatmeal. I plan on three more meals today, each will be two chicken breasts, two bowls of rice and mixed vegetables. There’s fat in the chicken and rice but it’s minimal. It’s smart to keep things clean and simple at the beginning of a new program to see how your body reacts in a natural state. Then you adjust upward from there, as I’m sure I’ll need to do, and I’ll be telling you about it.
100,000 blog hits in one week. Something big is happening. It was not planned and not sponsored by anybody. This is a pure moment. This is me doing my thing, inspired by you – just you and me and I’m having more fun than I’ve had in years, believe it. Get out to the gym and let’s do this together, and let me know how you’re doing. Just like you, I look forward to seeing how it’s going to turn out.
Again, for footage and details of today’s workouts check back with me tonight.
– Kevin

Ο ιδιος ειπε πως λογικα δεν θα ξανακατεβει σε αγωνες αλλα θα κραταει συνεχως updates και βιντεο για το πως θα κανει την μεταμορφωση στο σωμα του ..οπως εκανε και παλιοτερα ..
εντελως natural...
:bowdown::thumbup:

billys15
28-05-09, 01:43
Καλα εκανε και ξαναρχισε,δεν του παει το μικροκαμωμενο.Οσο για το τελευταιο,ενταξει δεν βαζουμε το χερι μας στη φωτια...

thegravijia
28-05-09, 01:50
^^εγω προσωπικα τον πιστευω οτι θα το κανει εντελως natural...!
αν ψαξεις την σελιδα του θΑ καταλαβεις.
και εξαλου το πε και ο ιδιος -μην περιμενεις να φθασει σε επιπεδο olympia..

the_big_litho
28-05-09, 01:53
Για ακομη μια φορα τρικ των τεως pro για να μενουν στην επικαιροτητα (αποψη μου).

KATERINI 144
28-05-09, 01:53
μακάρι να επιστρέψει και ας πάρει και τ'αντερα του, τρομερός αθλητής :clap:

thegravijia
28-05-09, 01:59
Για ακομη μια φορα τρικ των τεως pro για να μενουν στην επικαιροτητα (αποψη μου).

ο ιδιος ειπε οτι δεν υπαρχουν χορηγοι πισω απο ολο αυτο...
τεσπα ειδομεν..
θα δειξει η πορια το που θα φθασει..
το καλο ειναι οτι κραταει συνεχεια updates ...

TRIANTAFYLLOU
28-05-09, 04:19
εγω χλωμό το βλέπω! να κάνει καμ μπακ με τα σεα και τα μέα του οκ, αλλα να κατεβεί νατουραλ και να ειναι σκια του εαυτού του πολυ δύσκολο .

ας ετοιμαστεί να βγαλει φρίκες γιατί αν δεν ξέρει θα μάθει ποσο δύσκολο είναι να γυμναζετε κάποιος μετα απο πολύχρονη χρήση αας και να νιώθει τελειώς διαφορετικά ουτε πρηξίματα όπως πρίν τα κιλα θα πέφτουν κατακόρυφα θα κάνει προπόνηση και μια βδομάδα θα είναι πιασμένος.

απλα γιατί έμαθε αλλιώς και αυτα τα έχω ξαναπεί σε κάποια ποστ που έκανα παλιότερα

και το κυριότερο είναι το ψυχολογικό εκτός το σωματικό
εξαρτάτε βέβαια και τι στόχους εχει βάλει

KATERINI 144
28-05-09, 08:28
θα κάνει προπόνηση και μια βδομάδα θα είναι πιασμένος.
σα να φώναξες μεσα στην τουμπα αεκ, και σε πλάκωσε ολοι η κερκιδα στις κλωτσιές ηλια :green:, αλλα και αυτο ωραιο ειναι, εμενα μ'αρεσει να ειμαι πιασμένος τη βρίσκω......................................:bbbiceps:

(έχουμε και τις ανωμαλίες μας :unsure:)

TRIANTAFYLLOU
28-05-09, 19:07
σα να φώναξες μεσα στην τουμπα αεκ, και σε πλάκωσε ολοι η κερκιδα στις κλωτσιές ηλια :green:, αλλα και αυτο ωραιο ειναι, εμενα μ'αρεσει να ειμαι πιασμένος τη βρίσκω......................................:bbbiceps:

το ξέρω φώτη δεν είναι κακό για έναν λάιτ αθλητή αλλα για έναν που είναι στα επίπεδα του λεβρόν είναι πίκρα αυτα εγω τα πέρασα πριν 10 χρόνια όταν σταμάτησα αγωνιστικά και γυμναζόμουν απλα για την πλάκα καμία σχέση οι προπονήσεις με πρίν αλλα μετα απο 10 χρόνια περίπου ξανακάνω προετοιμασία και πέτυχα καλύτερη φόρμα στο πανευρωπαικο χωρίς να κάνω τίποτε το ιδιαίτερο σε σχέση με παλια , αυτό είναι που λέμε η μνήμη του σώματος !

αλλα το πιάσιμο και γω το γουστάρω είναι σαν να μην έκανα αν δεν το νιώσω

pharmacist
28-05-09, 19:14

Τελευταιο work out δεν πιαστηκα και νιωθω εδω και 2 μερες οτι συρρικνωνομαι αντι να μεγαλωνω:green:
Ολη η κουβεντα για natural και τον Levrone ειναι πολυ διασκεδαστικη παντως.:rolf:
Αλλα και αρκετα ενδιαφερουσα.
Ειδικα το θεμα με τη "μυικη μνημη" που λεει ο Levrone οτι εχει, δηλαδη μολις ακουμπησει βαρος φουσκωνει αμεσως.
Το θεμα ειναι ανα υτο πραγματι ισχυει και αν ναι που οφειλεται.
Παρατηρηση που εχω να κανω απο τον εαυτο μου παντως ειναι η εξης:
Μικρος μου πηρε ο πατερας μου κατι ελατηρια και οπως τα ανοιγα γυμναστηκαν με τον καιρο αρκετα οι τρικεφαλοι μου.
Εκτοτε οσο καιρο και αν μεινω αγυμναστος και να ξεφουσκωσω εντελως με το που κανω γυμναστικη οι τρικεφαλλοι μου ξεχωριζουν αμεσως.
Θα μπορουσε να πει κανεις οτι απλα ετυχε οι τρικεφαλοι μου που γυμναζα να ειναι απο τους "καλους" μυες μου αλλα το ιδιο ακριβως εχει γινει και με τους δελτοδειδεις μου και τους πηχεις που ενα φεγγαρι καθομουν και γυμναζα στο σπιτι να περναει η ωρα.
Αντιθετως καποιους μυες οπως οι δικεφαλοι που δεν τους δουλεψα ποτε τωρα πασχιζω να τους κανω να παρουν κρεας πανω τους για πρωτη φορα.
Η υποθεση ειναι οτι αυξανεται ο αριθμος των μυικων κυτταρων καθως αυτα χωριζονται με τη γυμναστικη.
Δεν ξερω αν ισχυει.
Αυτο που γνωριζω ειναι οτι ενα μωρο η πολυ μικρο παιδι θα πρεπει να μη γινει παχυσαρκο γιατι οντας στην αναπτυξη αναπτυσσεται οχι μονο το μεγεθος αλλα και ο αρθμος των λιπποκυταρων του.
Συνεπως αν αποκτησει μεγαλο αριθμο λιποκυτταρων σε αυτη την ηλικια, μελλοντικα θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να κρατησει χαμηλα το βαρος.
Θα μπορουσε να συμβαινει κατι αντιστοιχο και με τα μυικα κυτταρα;
Νομιζω οτι ειναι λογικο, τωρα κατα ποσο αποδιδεται μονο στους μυες ή και αρθρωσεις-τενοντες-οστα εχουν αποκτησει παλαιοτερα τις βασεις να υποστηριξουν περισσοτερη μυικη μαζα και γι'αυτο αναπτυσσεται γρηγορα ενας θεος ξερει!

TRIANTAFYLLOU
28-05-09, 19:32
^ασφαλώς και το ίδιο συμβαίνει με τα μυικά κύταρα εγω παιδευόμουν να βάλω κιλα έβαζα αργα και σταθερα γιατί έπαιρνα καθαρο βάρος λίπος σχεδόν καθόλου απο την στιγμή που κατάφερα και πολλαπλασίασα τις μυικές ίνες και κατόπιν αυτες υπερτροφοδοτούνται , όταν για κάποιο λόγο σταματησα και συρικνώθηκα λογικά ποτέ δεν ξαναέγινα στο επίπεδο που ήμουν αλλα αυτό έχει να κάνει και με πόσα χρόνια υποδομή έχει κάποιος και καθαρός .

αν ξεκινήσει κάποιος ξανά σε πολύ σύντομο διάστημα ανακτα τον όγκο του αυτό το διαπίστωσα και μετα το ατύχημα που έμεινα καθηλωμένος σε ακινησία και έχασα μιλάμε για έναν άνθρωπο γραμμωμένο περίπου 30 κιλά θυμάμε το 89 ζύγιζα 112 κιλα και έμεινα γύρω στα 85 αλλα μαζί με τον γύψο ζυγισμένος , οπότε πολύ γρήγορα ανέκτησα τα κιλά που έκανα χρόνια για να τα βάλω .

απλά οι μυς αδειάζουν κυριολεκτικά και μόλις δεχτούν το ερέθισμα και ξαναφορτώσουν ανακτούν και τον όγκο τους .
γι αυτό αν παρατηρησει κάποιος όταν χάσει όγκο δεν χάνει υπερβολικά σε δύναμη αλλα περισσότερο στην αντοχή στη δύναμη δηλαδή δεν φτανει στα επίπεδα δύναμης που ήταν στην αρχή εκτός και αν αφεθεί τελείως πολλα χρόνια

pharmacist
28-05-09, 20:12
:toast::thumbup:

KATERINI 144
28-05-09, 20:21
Ειδικα το θεμα με τη "μυικη μνημη" που λεει ο Levrone οτι εχει, δηλαδη μολις ακουμπησει βαρος φουσκωνει αμεσως.
ενταξη για τον λεβρον δε χρειάζεται να λαμε τα αυτονόητα..................

όσο για τη "μυικη μνημη" ισχύει στο ακέραιο, το μόνο που δυσκολότερα παλεύεις είναι το καψιμο λιπους οσο περνανε τα χρονια.:toast:

isis
28-05-09, 20:33
πήγε ο τύπος να γίνει ηθοποιός , ¨που πας ρε Καραμήτρο?" , προφανώς δε του είπαν ότι πρέπει να περάσει από "πάγκο" , για να γίνει ηθοποιός! Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός hardore επαγγελματία αθλητή που μετά το έπαιζε στυλάτος , σα τις λοιπές λούγκ*****ες της τηλεόρασης!:turtle::turtle::turtle::turtle:

KATERINI 144
28-05-09, 20:36
πήγε ο τύπος να γίνει ηθοποιός , ¨που πας ρε Καραμήτρο" , προφανώς δε του είπαν ότι πρέπει να περάσει από "πάγκο"! :turtle::turtle::turtle::turtle:χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα λες φιλε να?! :unsure: και το ξανασκέφτηκε και σου λέει "ασε ρε που θα κάνω εγω τον τρυποκάρυδο καλύτερα ξανα στα βαρη" :bbbiceps:

isis :bowdown::bowdown:

:green:

isis
28-05-09, 20:44
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα λες φιλε να?! :unsure: και το ξανασκέφτηκε και σου λέει "ασε ρε που θα κάνω εγω τον τρυποκάρυδο καλύτερα ξανα στα βαρη" :bbbiceps:
isis :bowdown::bowdown:
:green:

Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε , μάλλον δε θα του άρεσε "να μελώνει τη φλογέρα" και μου γύρισε στα βάρη! Ότι το δοκίμασε το μέλωμα είναι σχεδόν σίγουρο , απλώς δεν είχε υπολογίσει πόσο μέλωμα χρειάζεται! :turtle::turtle::turtle:

TRIANTAFYLLOU
28-05-09, 21:47
όλοι γνωρίζουμε πώς κάποια πράγματα συμβαίνουν σ αυτούς τους χώρους αλλα ας μην μιλάμε υποθετικά για τέτοια πράγματα και ειδικά για κάποιον σαν τον λεβρόνε που έχει προσφέρει στο αγωνιστικό επαγγελματικό ββ και το κυριότερο που γνωρίζω απο πρώτο χέρι είναι και καλός σαν άνθρωπος και δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό γι αυτόν , απο κεί και πέρα δικαιωμά του τι κάνει στα προσωπικά και επαγγελματικά εφόσον δεν θίγει κάποιον

isis
28-05-09, 22:28
όλοι γνωρίζουμε πώς κάποια πράγματα συμβαίνουν σ αυτούς τους χώρους αλλα ας μην μιλάμε υποθετικά για τέτοια πράγματα και ειδικά για κάποιον σαν τον λεβρόνε που έχει προσφέρει στο αγωνιστικό επαγγελματικό ββ και το κυριότερο που γνωρίζω απο πρώτο χέρι είναι και καλός σαν άνθρωπος και δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό γι αυτόν , απο κεί και πέρα δικαιωμά του τι κάνει στα προσωπικά και επαγγελματικά εφόσον δεν θίγει κάποιον

Μπορεί ο levrone να είναι εξαίρετος άνθρωπος και αναμφίβολα έχει προσφέρει πάρα πολλα στο αγωνιστικό bbing , ωστόσο όταν έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα, όπως ο συγκεκριμένος άνθρωπος , είναι λογικό ότι αποτελείς πρότυπο για πάρα πολλούς αθλητές , έχοντας κερδίσει το σεβασμό τους ,γι' αυτό και η συμπεριφορά του θα έπρεπε να ήταν πολύ περισσότερο επαγγελματική και η εν γένει στάση του τέτοια που να εμπνέει σεβασμό , ασχέτως αν συνέχιζε το αγωνιστικό bbing ή όχι. Θα ήταν πολύ προτιμότερο , να είχε αποσυρθεί και να ασχολείται με τυχόν επιχειρήσεις του , όλοι θα σέβονταν μία τέτοια κίνησή του που είναι λογική άλλωστε με τη πάροδο των ετών , ωστόσο δε μπορείς από το πουθενά να θέλεις να μου γίνεις ηθοποιός και συγχρόνως να παίζεις σε ταινίες , σειρές κάνοντας το καραγκ****ζη. Τότε χάνεις και αξιοπιστία και σεβασμό!

Levrone
28-05-09, 22:46
Τότε χάνεις και αξιοπιστία και σεβασμό!

οποτε πας σπιτι και βαζεις το Μ3 στο DVD player και ο σεβασμος επανερχεται στα αρχικα υψηλά επιπεδα!!!! :bowdown:

το χω ξαναγραψει παντως και σε αλλο ποστ, οτι μακαρι να πετυχαινουν σε κινηματογραφο και πολιτικη κτλ κτλ διοτι καταλαβαινει ετσι ο κοσμος οτι με bb ασχολουνται ικανοι ανθρωποι και οχι "απλα κορμια που πηραν οτι πηραν και εγιναν τεραστιοι"..

thegravijia
29-05-09, 02:11
ασχολουνται ικανοι ανθρωποι και οχι "απλα κορμια που πηραν οτι πηραν και εγιναν τεραστιοι"..

απο που συμπερανες οτι ο levrone και ο καθε levrone ειναι ικανος ανθρωπος?
επειδη τον ειδες σε ενα dvd ή επειδη εχει τεραστιους τρικεφαλους ...
ασε ρε..

Levrone
29-05-09, 09:20
απο που συμπερανες οτι ο levrone και ο καθε levrone ειναι ικανος ανθρωπος?
επειδη τον ειδες σε ενα dvd ή επειδη εχει τεραστιους τρικεφαλους ...
ασε ρε..

οχι δε με καταλαβες..λεω, μακαρι παλιοι bbers να πετυχαίνουν σε κινηματογράφο και πολιτική και αλλού, ωστε να βλεπει ο κοσμος οτι με το bb οσοι ασχολουνται ειναι πραγματικά αξιοι και ικανοι να πετυχουν σε οτι και αν ασχοληθουν..με πιανεις?

Akis85
29-05-09, 23:03
Και που ξέρουμε οτι θαναι νατουραλ?? ασε που πλεον έχει μεγαλώσει και φοβαμαι μηπως χαλασει τωρα στο τελος το ονομα του και βγαλει κανα σωμα που δεν εχει καμια σχεση με το παρελθον..

thegravijia
29-05-09, 23:58
δεν προκειται να κατεβει σε αγωνες...!
απλα θα προσπαθησει natural να φθασει εκει που ηταν..
και οσο παει ..
ετσι ειπε ο ιδιος..

KATERINI 144
29-05-09, 23:59
απλα θα προσπαθησει natural να φθασει εκει που ηταν..
ναι οκ, θα φτάσει σίγουρα....................................

thegravijia
30-05-09, 00:01
ναι σιγουρα..:P

τα νουμερα απο την πρωτη προπονηση ...natural...

The workout:
Chest
Flat Bench: 4 sets, (135 lbs., 225 lbs., 275 lbs., 315 lbs.) 6-8 reps, cranked out 4 reps of 315 on last set – not bad.
Incline Bench: 4 sets of 6 (225 lbs.)
Peck-Deck Flies: 4 sets of 8 (180 lbs.) Free Weight Flies: 4 sets of 8 (35-pound dumbells)
(No negatives, I’ve never done negatives – more about this in future blog posts.)

Shoulders
Behind The Neck Press, Smith Machine: (1st set, 135lbs, 8 reps, 2nd-4th set, 185, 8 reps.)
Note: Someone asked on the blog about doing these in front of the neck. Behind the neck is ideal because it works front, mid and read delts – all three. If your front delts are lacking or disproportionate you can do some sets in front.
Side Lateral Raises: 2 sets at 35lbs, then 8 sets at 40lbs.

Triceps
Push Downs with EZ Bar: 4 sets at 120lbs.

thegravijia
30-05-09, 00:12
παντως αυτο που μου αρεσει στον levrone ειναι οτι εχει απομυθοποιηση την εικονα του τελειως ...

2Az8KP3NIAA

δικεφαΛα (18 inches ΕΙναι - ποσα εκατοστα ειναι αυτο,ξερει κανεις?

_S9OBBeySI8&feature=channel_page

Leg Workout #1

KATERINI 144
30-05-09, 00:31
1 inches = 2.54 centimeters

δλδ 45,72 thegravijia

thegravijia
30-05-09, 00:33

δλδ 45,72 thegravijia

:thumbup::thumbup:thank you.

stelios30
30-05-09, 02:04
μακάρι να επιστρέψει και ας πάρει και τ'αντερα του, τρομερός αθλητής :clap:Συμφωνω απολυτα ειχε τρομερα γενετικα !!

mantus3
30-05-09, 02:05

δλδ 45,72 thegravijia

φωτη χαλαρα τον εχεις...

τραγικο τοπικ παντως παιδια...
κατα την γνωμη μου, μαλον δεν πρεπει να συζηταμε για το αν θα ειναι νατουραλ η οχι, αλλα για το ποσο θα ειναι νατουραλ...

Exci
30-05-09, 02:11
Λεει οτι στοχευει να παιρνει 9 μυικα κιλα το μηνα :green:

pharmacist
30-05-09, 02:26
Λεει οτι στοχευει να παιρνει 9 μυικα κιλα το μηνα :green:

Μη τα πετατε ετσι, τρωω τοστ και παρα λιγο να πνιγω λεμε:shock:

Exci
30-05-09, 11:08
Δε φταιω εγω, αυτος τα λεει :green:

SOLID
30-05-09, 11:45
He's the man. Μακαρι να επιστρεψει γιατι λιγοι ηταν σαν τον Levrone. MMM FTW!!!!!!!!!!!!!!!

thegravijia
15-06-09, 21:28
τι νατυραλ και λαλακιες λεει ρε..μας δουλευει

http://www.levrone.com/
δειτε τις εικονες

Exci
15-06-09, 22:26
Αφου ειπαμε παιρνει 9 μυικα κιλα το μηνα! :D

the_big_litho
15-06-09, 22:39
Παιρνει και αυτος αυτες τις πως τις λενε τις πρωτεινες και αυτα τα χαπια τα πως τα λενε τα αμινοξυδια....:P

thegravijia
16-06-09, 00:13
^^απο τα λεγομενα του ιδιου ουτε αυτα δεν παιρνει..
μαλλον το πικραγγουρι ή καπως ετσι του εκανε δουλεια:)

mantus3
16-06-09, 00:32

ντροπη! αμαν πια! μην διτε κανεναν πανω απο το φυσιολογικο κατευτιαν να το πεταξετε!!!!!!!! αισχος!!!! μυηκη μνημη ρε παιδια εχει ο ανθρωπος...:turtle::turtle::turtle:

isis
17-07-09, 13:56
Παιρνει και αυτος αυτες τις πως τις λενε τις πρωτεινες και αυτα τα χαπια τα πως τα λενε τα αμινοξυδια....:P

οι πρωτεΐνες αυτές λέγονται φουσκωτίνες! "Levrone transformation" και κολοκύθια, είδε φαίνεται τη τελευταία ταινία "transformers" και ζήλεψε!

ΓΙΑΝΝΗΣ
17-07-09, 15:26

ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΡΓΑ ΛΕΜΕ!

KATERINI 144
17-07-09, 16:25
οπα μιτσο σύρμα!! ανακάλυψαν και αλλοι τη φορμουλα μας!!!!!!!!!! και σε ειπα να κατοχυρωσουμε την πατεντα :sneaky:

ioannis1
18-07-09, 01:18
:green::green::rolf::rolf:

mantus3
18-07-09, 17:58
οπα μιτσο σύρμα!! ανακάλυψαν και αλλοι τη φορμουλα μας!!!!!!!!!! και σε ειπα να κατοχυρωσουμε την πατεντα :sneaky:

οχι ρε συ, απλα ο Λεβρονε τωρα που επιστρεφει με θερμοπαρακαλεσε να μπει και αυτος στο Mitsos Team, μπας κ ξαναπαρει κανενα τιτλο. ε δεν ημουν κ εγω σε φαση να το πολυσκεφτω κ τον δεχτικα. βεβαια δεν εχει τα φοντα πλεον, αλλα με σωστη καθοδιγιση πιστεβω μπορει να σε ψιλοφτασει λιγο. επισεις ρε συ παρτον κανα τηλ, εχει φαγοθει να κανει προπονιση μαζι σου. λεει σε περνει αυτος κ δεν το σικονεις

Niiick
18-07-09, 19:32
να χαμε και μεις λιγο φουσκωτινη:green::green::green:

KATERINI 144
18-07-09, 21:15
επισεις ρε συ παρτον κανα τηλ, εχει φαγοθει να κανει προπονιση μαζι σου. λεει σε περνει αυτος κ δεν το σικονεις
πες δεν εχω χρόνο ρε μανατζερ βρες μια δικαιολογία, δεν μπορω να ασχολούμαι με τον καθενα

mantus3
19-07-09, 03:09
πες δεν εχω χρόνο ρε μανατζερ βρες μια δικαιολογία, δεν μπορω να ασχολούμαι με τον καθενα

να μην του εδηνες θαρος! αφου τον ξερεις τον κεβιν....

Exci
19-07-09, 04:49
Παλιο οφφ-τοπακηδες :geek:

mantus3
19-07-09, 11:58
Παλιο οφφ-τοπακηδες :geek:

sexci, μην πλεκεσαι σε παρακαλω στα ενδοτερα της ομαδας... περναμε κριση...

Φωτη, θες να βγαλουμε κ μπλουζακια? (στον κεβιν δεν στελνω, φοραει χχχχλ - βγενει ακριβα)

Polyneikos
19-07-09, 18:30
Δεν ξερω πραγματικα τι θελει να πετυχει αυτη την στιγμη ο Levrone με αυτες του τις κινησεις,σίγουρα ήταν από τους bbers που ήταν στο top five στους αγωνες που κατεβαινε,μια χρονια θα μπορουσε ίσως να παρει και το Olympia από τον Coleman,τωρα όμως δεν ξερω κατα πόσο αυτες οι παλιοσειρες μπορουν να μπουν μαχιμα και να ανταγωνιστουν τους καινουργιους (Greene,Heath,Martinez,Wolf κτλ),οι οποιοι και τρελλαμενοι είναι να καθιερωθουν αλλά και πιο νεοι,με πιο φρέσκα κορμια,όχι τόσο καταπονημενα σε σχέση με τους παλιους...Πάντως ο τύπος ηταν φοβερός γιατι off season τα παραταγε τελειως και τον έβλεπες και έλεγες αυτός θα κατεβει σε Olympia και όταν ξεκίναγε προετοιμασία κατεβαινε όπως τον ξερουμε όλοι,από τους αθλητες που ποτε δεν ηταν τόσο αφοσιωμενοι όπως τα πρότυπα που επιτασσει ο κόσμος του επαγγελματικου bb...

Paco
28-07-09, 09:21
Κατι διαβασα ότι παει να λανσαρει σειρα συμπληρωματων,αν ισχυει αυτό τότε εξηγείται το comeback του !!

mantus3
29-07-09, 00:06
εμενα παντως δεν μου εχει πει κατι,...:turtle:

KATERINI 144
30-07-09, 01:11
εμενα παντως δεν μου εχει πει κατι,...:turtle::green::green::green::green::green:

thegravijia
30-07-09, 18:14
JK7CsgsqpK4

Day One Cardio
τωρα λεει πως το ποσοστο λιπους του εχει ειναι 6 -8 % και σε ενα μηνα θα το κατεβασει στο 3.%:shock:

moorouple
12-12-09, 15:50
Insulin

I watch Kevin Levrone - M3 yesterday amd that guy is impressive He said in his video, that he takes 4 - 5 months off in the offseason. During that time he doesnt train and he eats whatever he wants. His bodyweight drops to 200-215 and then a couple months before a show he starts back up at the gym.