Επιστροφή στο Forum : The X-Man - Ο Toney Freeman απαντά!
Muscleboss
03-06-09, 18:42
http://www.bodybuilding.gr/bbgr/MD/MD_1.jpg
Muscleboss
04-06-09, 00:07
enjoy! :thumbup:
MB
Polyneikos
04-06-09, 09:16
Eυχαριστούμε το Muscular Development για την προσφορα του αρθρου του !!!:thumbup::thumbup:
υ.γ. Πολύ τον παω τον Freeman !
KATERINI 144
04-06-09, 10:48
:clap::clap::clap::clap:
O Freeman προτείνει κλείσμα στον αναγνωστη για να διώξει όλα τα περιττα που υπάρχουν στο εντερο,μαλιστα του αναφερει ότι μπορεί να χασει και 5 κιλα με αυτον τον τρόπο,εφόσον αναφερεται σε ατομο των 175 κιλων.Το εχω ακουσει και απο αγωνιστικους πριν απο την ζύγιση όταν δεν προλαβαίνουν να ¨πεσουν¨εκεινη την μερα στα σωστα κιλα της κατηγορίας τους ,ισχυει αυτό;
Πολυ καλή η κινηση με τα αρθρα από το MD,είναι πραγματι πολύ εγκυρο και ενημερωμενο περιοδικο του χωρου !:clap:
O Freeman προτείνει κλείσμα στον αναγνωστη για να διώξει όλα τα περιττα που υπάρχουν στο εντερο,μαλιστα του αναφερει ότι μπορεί να χασει και 5 κιλα με αυτον τον τρόπο,εφόσον αναφερεται σε ατομο των 175 κιλων.Το εχω ακουσει και απο αγωνιστικους πριν απο την ζύγιση όταν δεν προλαβαίνουν να ¨πεσουν¨εκεινη την μερα στα σωστα κιλα της κατηγορίας τους ,ισχυει αυτό;
Πολυ καλή η κινηση με τα αρθρα από το MD,είναι πραγματι πολύ εγκυρο και ενημερωμενο περιοδικο του χωρου !:clap:
Το κλεισμα ειναι μια τακτικη που κακως ακολουθουν καπιοι αθλητες, καθως στις κρισημες ωρες πριν τον αγωνα μπορει να προκαλεσει επιπλοκες και τελικα να ζημιωθει ο αθλητης.
Muscular Development ευχαριστουμε για την προσφορα σας τοσο στο φορουμ οσο κι στο αθλημα! :clap:
Το κλεισμα ειναι μια τακτικη που κακως ακολουθουν καπιοι αθλητες, καθως στις κρισημες ωρες πριν τον αγωνα μπορει να προκαλεσει επιπλοκες και τελικα να ζημιωθει ο αθλητης.
Muscular Development ευχαριστουμε για την προσφορα σας τοσο στο φορουμ οσο κι στο αθλημα! :clap:
ασε που και για την ψυχολογια δεν θα ειναι οτι καλυτερο:P:P
πολυ ωραιο αρθρο:thumbup:
:clap::clap::clap:
σε ό,τι αφορά τη επιχείρηση εκαθαρισμού του εντέρου, ο μεσος αμερικάνος έχει έως και 10 κιλα!!! απεξέργαστο πραμα στα εντερα του και γιαυτό αναφέρεται, γενικά όπως αναφέρει ο Νασσερ μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές και διαταράσει τη χλωρίδα του εντέρου και θα πρέπει να αποφεύγεται. σε αγωνιστικούς προτείνεται γιατί όσοι ακολουθούν water deplete με ταυτόγχρονη sodium deplete και carb load (στις τελευταίες μέρες αναφέρομαι) έχουν υδατάνθρακα-γλυκόζη στο λεπτό έντερο μια και the glucose transporter, SLGT-1, in the small intestine is a sodium dependant transport και δείχνουν φουσκωμένοι
Πάντως το κλύσμα εντέρου πρέπει να είναι επίπονη και ταλαίπωρη διαδικασία..... :affraid:
iliaspap88
05-06-09, 23:22
κανουν κλυσμα πριν τον αγωνα??? κ μετα με τι ψυχολογια σφιγγονται??? δε φοβουνται μη φυγει καμια.............????
Πολύ καλό το άρθρο... :clap:
υ.γ. έχω την εντύπωση ότι o freeman πρέπει να πάρει λίγη μάζα ακόμα.........θα φαίνεται καλύτερα............ :cool:
:turtle::turtle:
mazarakiotis
08-06-09, 19:57
ΩΡΑΙΟ αρθρο αλλα εγω δε θακανα ποτε κλισμα ουτε σε αγωνες και νομιζω οτι αυτη η φωτο του φριμαν ειναι λιγο παλια και τωρα εχει βαλει περισσοτερο κρεας πανω του
Polyneikos
09-06-09, 10:52
Ενδιαφερουσα είναι επίσης η προσέγγιση που κανει σχετικα με τον αριθμό των σετ...12-15 για τις μικρες μυϊκες ομαδες ,15-20 για τις μεγάλες μυικες ομάδες...
KontorinisMD
10-06-09, 12:05
Ευχαριστούμε για το άρθρο, πολύ καλό! Το κλίσμα πάντως που λέει έχει και ιατρικώς μια βάση.
O X-Man καταφερε και κερδισε τις εντυπωσεις το Σαββατο! Και σιγουρα θα ειναι στο επομενω Ολυμπια να τον απολαυσουμε! Λετε να ειναι ακομα πιο βαρύς?
Polyneikos
09-11-09, 09:46
Eμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ ο Freeman,εντυπωσιακος !!Και ξεκίνησε αργα τις αγωνιστικες του παρουσίες,είναι πανω από 40 ,αλλά βελτιώνεται συνεχώς !!
Muscleboss
09-11-09, 12:36
Είναι απόδειξη οτι και τα ψηλά σώματα με δουλειά και προσπάθεια μπορούν να κάνουν επιτυχημένο bbing.
Να σημειώσουμε οτι ειναι και ο αθλητής που έχουν βρεί στο δρόμο τους και οι δύο έλληνες επαγγελματίες αθλητές, κεφαλιανός και καραμανλάκης στους αγωνες τους στην αμερική.
Σχετικα με τη συνέντευξη δεν έχω δοκιμάσει βίσωνα που λέει οτι τρώει και μου κέντρισε την περιέργεια... και την όρεξη :food:
ΜΒ
και μενα.:green:.οι αμερικανοι πολυ τρωνε βισωνα.που να βρουμε;
και μενα.:green:.οι αμερικανοι πολυ τρωνε βισωνα.που να βρουμε;
Βισωνα εχει στα ΑΒ.
Εχω φαει.... φιλετο βισωνα... αλλα ειναι πολυ σκληρο κρεας.....
Για το κλύσμα που αναφέρει, είναι σωστός. Μιλάει για έναν άνθρωπο που είναι παχύσαρκος. Έγινε παχύσαρκος, επειδή τρώει ότι βρει και το κάνει αυτό για πολλά χρονια.
Ακούστε τώρα αποτελέσματα ερευνας, φίλου γιατρού στην Ελλάδα σχετικά με το παχύ έντερο. "Βρήκαμε (μετά από νεκροψία) περιττώματα 14 ετών μέσα στο παχύ έντερο ανθρώπων." Και από ότι μου είπε, όλο αυτό έγινε, γιατί πολύ απλά, τα άτομα αυτά, έτρωγαν ότι πιο άχρηστο υπήρχε σε όλη σχεδόν τη ζωή τους. Κάτι τέτοιο, οδηγεί σε καρκίνο του ράχεως εντέρου.
Ο μονος τρόπος για να το αποφύγεις, είναι η σωστή διατροφή. Αν ωστόσο, είναι ήδη αργά, τότε θα πρέπει να κανεις κλύσμα για να καθαρίσεις αυτή την περιοχή. Φυσικά, μετά από αυτό, θα πρέπει να επανέλθεις σε μια σωστή διατροφή... για να μην είναι εντελώς αργά!
Ωστόσο, δεν ανέφερε ποτε (και δεν το συνιστώ ούτε και εγώ) κλύσμα για λόγους απώλειας βάρους. Για λόγους υγείας και μονο. Το ίδιο αναφέρει και εδώ. Για λόγους υγείας.
Madd_Chadd
21-04-11, 21:23
Ευχαριστω κ εγω απο μεριας μου για το αρθρο να ειστε καλα !!!! :clap::thumbup: