Επιστροφή στο Forum : αυξηση μυικου βαρους
Γεια ςας...Θα ηθελα την γνωμη σας,μπορειτε να με βοηθησετε?Ειμαι 29χρονων,1,68υψος κ 52κιλα.το σωμα μου σε γενικες γραμμες ειναι σωστα κατανεμημενο,το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι στην κοιλιτσα,εχει συσσωρευσει λιπος :( γενικα ειμαι αδυνατη οχι κοκκαλιαρα.Θα ηθελα να χασω λιπος κ να πρειστω μυικα(να παχυνω μυικα).Με το θεμα της γυμναστικης εχω προσπαθησει αρκετες φορες στο gym κ οσες φορες πηγαινα παντα εφευγα με πονοκεφαλους κ υψυλη πιεση,ισως δεν ειχα το σωστο προγραμμα,τελοσπατων...οποτε σταματησα...κ ξεκινησα κολυμβητηριο,κανω κ σπιτι ποδηλατο κ 2 φορες την εβδομαδα Billy Blanks κ ειμαι ευχαριστημενη.Ξερω πως το πιο βασικο ειναι η διατροφη..οποτε αν ειναι ευκολο θα ηθελα να μου προτεινετε ενα συνδιασμο τις γυμναστικης μου με ενα προγραμμα διατροφης.Τι γνωμη εχετε για την L-carnitine?Μπορω να την παιρνω η προτιμοτερο συμπληρωμα πρωτεινης...Σας ευχαριστω πολυ...
KATERINI 144
17-07-09, 16:31
καλος ηρθες στο φορουμ καταρχην,
αλλη δουλειά κανει η καρνιτινη και αλλη η πρωτεΐνη, εχουμε μια σταρ εδω στο φορουμ που μπορει να σου πει τη να κανεις, απλα θα περιμενεις λιγο γιατι ξεκουραζεται απο την προετοιμασια τις,
κανε την ερωτηση σου εδω: H Κωνσταντίνα Κασκάνη απαντά ... (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=3761)
ισως βρεις και την απαντηση που θελεις σε παλαιοτερα ποστ εκει.
TRIANTAFYLLOU
17-07-09, 18:24
Γεια ςας...Θα ηθελα την γνωμη σας,μπορειτε να με βοηθησετε?Ειμαι 29χρονων,1,68υψος κ 52κιλα.το σωμα μου σε γενικες γραμμες ειναι σωστα κατανεμημενο,το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι στην κοιλιτσα,εχει συσσωρευσει λιπος :( γενικα ειμαι αδυνατη οχι κοκκαλιαρα.Θα ηθελα να χασω λιπος κ να πρειστω μυικα(να παχυνω μυικα).Με το θεμα της γυμναστικης εχω προσπαθησει αρκετες φορες στο gym κ οσες φορες πηγαινα παντα εφευγα με πονοκεφαλους κ υψυλη πιεση,ισως δεν ειχα το σωστο προγραμμα,τελοσπατων...οποτε σταματησα...κ ξεκινησα κολυμβητηριο,κανω κ σπιτι ποδηλατο κ 2 φορες την εβδομαδα Billy Blanks κ ειμαι ευχαριστημενη.Ξερω πως το πιο βασικο ειναι η διατροφη..οποτε αν ειναι ευκολο θα ηθελα να μου προτεινετε ενα συνδιασμο τις γυμναστικης μου με ενα προγραμμα διατροφης.Τι γνωμη εχετε για την L-carnitine?Μπορω να την παιρνω η προτιμοτερο συμπληρωμα πρωτεινης...Σας ευχαριστω πολυ...
καλώς ήρθες κατ αρχήν και εχω να σου πώ αυτό που ζητας είναι πανεύκολο με σωστό προγραμματισμό και γίνετε με ένα σωστό πρόγραμμα γυμναστικής με βάρη (εχω ποσταρει και στο φόρουμ) σε συνδιασμο με διατροφη , το γεγονος οτι γενικα δεν εχεις πολύ λίπος σημαινει πως σε βοηθάει ο σωματότυπος αλλα λογω κακής διατροφης έχεις συσωρεύσει στην κοιλια .
η πρωτείνη είναι βασική για το χτισιμο των μυων , η καρνιτίνη είναι λιποτροπικό αλλα αφου δεν έχεις πολύ λίπος μπορείς και χωρίς αυτην να πετύχεις την μείωση η με κάποιο πιο ισχυρό λιποτροπικο , αλλα σε καμια περίπτωση δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτα τα δυο το καθένα χρειάζετε για διαφορετικούς λόγους με βασικότερη την πρωτείνη για το χτίσημο των μυών.
καλο θα ήταν να ποσταρεις σε ανάλογο τόπικ προπόνηση και διατροφη η διάβασε και ότι απορίες έχεις να σε βοηθήσουμε , απλα είναι τα πράγματα μην φανταζεσε τίποτε μαγικα η σωστη εκτελεση και η διάρκεια θα φερει αποτέλεσμα σίγουρα .
καλο θα ήταν γι αυτες τις ζαλάδες που λές να κάνεις και αιματολογικές εξετάσεις να δείς εκτός γενική αίματος και σίδηρο με φεριτίνη καθώς και να μετρήσεις και την πίεση για πιο ασφαλη συμπεράσματα