PDA

Επιστροφή στο Forum : Αποτελεσματικά προγράμματα

Muscleboss
17-09-06, 00:13
Άρθρο (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=293)

Nice!!! :hantel:

Muscleboss

MISTER13
17-09-06, 01:34
καλησπερα. πολυ καλο post.συνεχισε ετσι.με την ευκαιρια να αναφερω οτι ετοιμαζω να ανεβασω ενα αρθρο που αφορα τα περισσοτερα- αν οχι ολα- συστηματα προπονησης που μπορουμε να εφαρμοσουμε.θα τα αναφερω και θα γραφω μερικα πραγματα για να αναλυσω το καθενα.

Gasturb
17-09-06, 01:56
καλησπερα. πολυ καλο post.συνεχισε ετσι.με την ευκαιρια να αναφερω οτι ετοιμαζω να ανεβασω ενα αρθρο που αφορα τα περισσοτερα- αν οχι ολα- συστηματα προπονησης που μπορουμε να εφαρμοσουμε.θα τα αναφερω και θα γραφω μερικα πραγματα για να αναλυσω το καθενα.

Ωραίος!! Περιμένουμε λοιπόν... :wink:

Revan
17-09-06, 14:04
poli kalo arthro sigoura prepei na kaneis post kai alla

mia aporia exo mono , prepei na kanoume tis askiseis pou anagrafodai edo
px stin fasi 1 adi gia pieseis me altires se epiklini pagko na kano as poume bithiseis gia stithos h kapoia alli askisi pou protimo ?

sprinter60
17-09-06, 14:46
poli kalo arthro sigoura prepei na kaneis post kai alla

mia aporia exo mono , prepei na kanoume tis askiseis pou anagrafodai edo
px stin fasi 1 adi gia pieseis me altires se epiklini pagko na kano as poume bithiseis gia stithos h kapoia alli askisi pou protimo ?

Όχι δεν είναι απαραίτητο να κάνεις τις ασκήσεις που επέλεξα εγώ. Πρόσεξε όμως:

Η άσκηση πρέπει να είναι πολυαρθρική. Flies, kickbacks, leg extensions και άλλες ασκήσεις απομόνωσης δεν επιτρέπονται για κύριες ασκήσεις. Βέβαια στα δικέφαλα στην πρώτη φάση έχω χρησιμοποιήσει άσκηση απομόνωσης αλλά αυτό έγινε γιατί οι περισσότεροι δεν μπορούν να εκτελέσουν 20 επαναλήψεις στο μονόζυγο με ρυθμό 4 / 1 / x. Οι βυθίσεις είναι κατάλληλη άσκηση αλλά ήδη την χρησιμοποιώ την ημέρα "χέρια - ώμοι". Στείλε μου το πρόγραμμα που σκέφτεσαι και θα σου πώ τη γνώμη μου. Τι κακό έχουν οι πιέσεις με αλτήρες σε επικλινή πάγκο;

sprinter60
20-09-06, 00:17
Ανέβασα και ένα δεύτερο προγραμματάκι. Όσοι πιστοί προσέλθετε...