Επιστροφή στο Forum : Σοβαρές επιπτώσεις απο επικίνδυνες ουσίες του bodybuilding
Duke-Nukem
14-12-06, 23:59
Άρθρο:http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=538
Καλό Άρθρο
anastasisk
15-12-06, 03:06
Πολυ καλο αρθρο Gasturb.Επισης πολυ καλη η ιδεα σου για τις φωτογραφιες γιατι ειναι σοκαριστικες αρα κανουν καλο . . .
Μια χαρά τα λες gasturb.
Ελπίζω κάποιοι να έχουν τα ματια τους και τα αυτιά τους ανοικτά ώστε να πιάνουν και τόπο τα αρθρα...
Πολυ καλό το άρθρο!
Συγχαρητήρια πιστεύω ένα απο τα πιο ουσιαστικά και χρήσιμα άρθρα του forum.
ρε παιδιά,
πώς μπορούμε να ξέρουμε ότι οι 100% Whey πρωτείνες δεν περιέχουν αναβολικά ή στεροειδή;
Επίσης τα προιόντα που είναι για αύξηση του Μυικού Ογκου, εννοώ τα απλά που έχουν Υδατάνθρακες καί γλυκαιμικά, πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν περιέχουν αναβολικά ή στεροειδή;
Εγώ δεν είμαι bodybuilder αλλά επειδή κάνω σπόρτς θέλω να έχω ανεπτηγμένο μυικό σύστημα γι'αυτό κάνω γυμναστική με βάρη, χρησιμοποιώ 100% Whey, Γλουταμίνη καί σκέφομαι να πάρω καί κάποιο συμπλήρωμα για αύξηση Μυικού Ογκου.
giorgos_xania
26-12-06, 03:39
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!! :^^: :^^:
τί εννοείς;
δεν τους συμφέρει Οικονομικά ή λόγω των συνεπειών που θα έχουν αν αποκαλυφθεί ότι κάποια σκευάσματα τους περιέχουν αναβολικά ή στεροειδή ενώ δέν θα έπρεπε;
Αν αναφερεσε σε ενα μυθο οτι εχουν πιαστει εταιρειες με αναβολικες ουσιες τον εχω ακουσει και επειεδη κανω στιβο ανησυχω ιδιαιτερα....μαλιστα ενας απο το γηπεδο που παω και εγω τον ειχαν πιασει με αναβολικη ουσια και ισχυριζοταν οτι το επαθε απο συμπληρωμα :affraid: .Εταιριες το κανουν αυτο ωστε τα συμπληρωματα τους να εχουν καλυτερα αποτελεσματα και οι καταναλωτες να τα προτιμουν.Η eas εχει στα συμπληρωματα της antidoping control απο τον εοφ (ετσι λεει δηλαδη)αν θες διαλεξε τα δικα της .εγω τα προτιμω παντος :army2:
κι'εγώ ΕΑS παίρνω ακριβώς για τον ιδιο λόγο αλλά είναι σίγουρο αυτο το DopingFree Control από εξουσιοδοτημενο εργαστήριο της wada;
Για wada δεν ξερω αλλα να λεει οτι εχει εγγριση απο τον εοφ και να μην ισχυει δεν νομιζω οτι στεκει....εννοω οτι πρεπει να ειναι παρανομο να λεει ψεματα.τι αθλημα κανεις?
giorgos_xania
26-12-06, 17:42
ρε παιδιά,
πώς μπορούμε να ξέρουμε ότι οι 100% Whey πρωτείνες δεν περιέχουν αναβολικά ή στεροειδή;
Επίσης τα προιόντα που είναι για αύξηση του Μυικού Ογκου, εννοώ τα απλά που έχουν Υδατάνθρακες καί γλυκαιμικά, πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν περιέχουν αναβολικά ή στεροειδή;
Εγώ δεν είμαι bodybuilder αλλά επειδή κάνω σπόρτς θέλω να έχω ανεπτηγμένο μυικό σύστημα γι'αυτό κάνω γυμναστική με βάρη, χρησιμοποιώ 100% Whey, Γλουταμίνη καί σκέφομαι να πάρω καί κάποιο συμπλήρωμα για αύξηση Μυικού Ογκου.
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!! :^^: :^^:
τί εννοείς;
δεν τους συμφέρει Οικονομικά ή λόγω των συνεπειών που θα έχουν αν αποκαλυφθεί ότι κάποια σκευάσματα τους περιέχουν αναβολικά ή στεροειδή ενώ δέν θα έπρεπε;
και τα παραπανω που λες αλλα και οτι δεν θελουν να ''φτιαξεις'' γρηγορα οπως θα γινοταν αν βαζαν μεσα ΑΣ ....
Το θέμα δεν είναι αν θα φτιάξω σώμα αργά ή γρήγορα,
το θέμα είναι να παίρνω αυτές τις ουσίες που γράφουν οι προδιαγραφές.
Μία απλή 100% Whey δεν είναι το σκεύασμα που θα πάρει κάποιος που θέλει να κάνει σώμα γρήγορα αρα καί οι εταιρίες δεν έχουν λόγο να βάζουν απαγορευμένες ουσίες σε μία απλή whey.
Βέβαια αν δεν είναι σε θέση να κατασκευάσουν μία αποτελεσματική whey πρωτεϊνη με τα κλασσικά συστατικά τότε μπορεί να καταφύγουν στο να προσθέσουν αναβολικά κλπ.
Προσωπικά όμως νομίζω ότι όλες οι εταιρίες μπορούν να κατασκευάσουν μία καλή καθαρή whey εφ'όσον η διαδικασία είναι ίδια με εκείνη που κατασκευάζουν παιδικές τροφές.
Κάνω διάφορα σπορτς όπως mountain bike, ski/snowboard, windsurfing, kickboxing (περισσοτερο για την γυμναστική).
Σχετικά με το doping free της ΕΑΣ διάβασε εδώ:
http://www.doping-free.gr/
Εγω δεν νομιζω οτι οι εταιρειες προσθετουν ουσιες που σχετιζονται με στεροειδη στα συμπληρωματα τους,γιατι αν ειχε γινει κατι τετοιο θα ειχαν τιμωρηθει απο τους οργανισμους που τις ελεγχουν,πραγμα που θα οδηγουσε σε πολλα χρεη,αρα πιθανο κλεισιμο της εταιρειας.Με την ευκαιρια να πω οτι,συμφωνα με ενα αξιοπιστο ατομο,στην Αμερικη τα συμπληρωματα περνουν απο πολυ αυστηρους ελεγχους
Albert_Wesker
17-01-07, 07:03
Παιδιά ******* που θα το πω αλλά σε κάτι συμπληρώματα βρήκανε στεροειδή πρίν απο λίγο καιρό...είχε γίνει λίγο ψιλοσάλος μας τό έλεγε ένας αθλήτιατρος στο ΚΑΤ.
Ειδικά αν ακούσετε απο έναν μαγαζάτορα οτι: ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΕΊΝΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΙΚΑ ΚΙΛΑ ειναι σαν να σας λέει ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΕΊΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΗ :lol:
Πάντως στράτο δεν ξέρω για το μποντιμπίλντινγκ αλλα οι αμφεταμίνες είναι μια απο τις ουσίες που εμένα προσώπικα με βοηθάει σε έντονες περιόδους εξεταστικής...
(η πολλη θεραπευτική με πείραξε στο κεφάλι πφφφφφφ - μην το σβήσεις πλίζ τουλάχιστον το πρώτο σκέλος)
μερικές φορές φτιάχνουν στα ίδια μηχανήματα και τα φάρμακα και μένουν ίχνη και στα άλλα συμπληρώματα όπως πχ πρωτείνες-βιταμίνες κλπ.
σπάνιο βέβαια.
μερικές φορές φτιάχνουν στα ίδια μηχανήματα και τα φάρμακα και μένουν ίχνη και στα άλλα συμπληρώματα όπως πχ πρωτείνες-βιταμίνες κλπ.σπάνιο βέβαια.
δε νομίζω slaine , στις πρωτεΐνες για παράδειγμα μπορούν να προστεθούν όλες οι ουσίες των aas. Π.χ μπορείς να παίρνεις whey με οξανδρολόνη για παράδειγμα , αρκεί να υπολογίζεις σωστά τα άλατα. Άντε , στο είπα και αυτό! 8)
δε διαφωνώ ότι μπορεί να γίνει απλά εξήγησα έναν τρόπο που θα μπορούσαν να περάσουν άλλες ουσίες σε προϊόντα.
πχ σε σοκολάτες που λένε μπορεί να περιέχει ίχνη απο ξηρούς καρπούς.
θα δειξει η νεκροψια. :rocking:
κουλο μου ακουγετε το ολα θεμα.. ποιος θελει να ρισκαρει την βιοσιμοτιτα της εταιριας του? κανεις! επισεις για να δεις αποτελεσματα θα πρεπει να παρει κ μεγαλες ποσοτιτες, αρα δεν συμφερει!
εκτως αυτου, υπαρχουν καποιες "ουσιες" οι οποιες απαγορευοντε σε υψιλες ποσοτιτες απο διαφορες ομοσπονδιες οι οποιες ειναι ασχετες με αναβολικα οπως πχ αλκοολ κ καφεινη. αρΑ μπορει να σε πιασει ενα anti-doping χωρις να εχει ενα συμπλιρομα κατι απαγορευμενο μεσα
αυτο που ειπες εσυ εχει καποια βαση σαν λαθος/ατυχιμα...
εγω αναφερομαι στην "σκοπιμη" πλευρα του θεματος
Δεν το περιμενα οτι μεσα σε αυτο το φορουμ θα υπηρχαν ατομα που να λενε οτι περνουν αμφεταμινες! η αμφεταμινη ειναι ναρκωτικο το λεγομενο speedaki κοστιζει αναλογα την ποιοτητα και τον ντιλερ απο 70ε μεχρι και 150ε το γρ(ξεφτιλα δεν αξιζει)... εκτος οτι ειναι πανακριβο και παρανομο η δραση του κραταει λιγο Albert_Wesker σε τι σε βοηθαει ακριβως?? κ οταν λες εξεταστικη?σε βοηθαει για να διαβαζεις δηλαδη ανα μιση ωρα σπας γραμμες και πινεις??? δηλαδη χαλας περιπου 100ε τοσα ευρω την ημερα για να διαβασεις?? ε! δεν αξιζει....Μακρια απο κοκες αμφεταμινες και τα σχετικα... :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Posted: 17/01/2007[/b] :rolf: :rolf: :rolf: :lol: :lol:
ακολουθει τα βηματα σου νικο :lol: :P :P :nana: :joker:
σε παρακαλώ! εγώ από 2006 και κάτω! :spank: :P
Μου εκανε εντυπωση....τι να κανω?
Και στην τεκλικη η γνωμη μου εναντια στα ναρκωτικα δεν περιοπιζετε σε χρονολογιες αφου δεν ειπε κανεις τιποτα το λεω εγω.... 8)
καλα κωστα δε σε ειπαμε και καμπουρη :sneaky: :P
οχι μωρε! κ καμπουρι να με λεγατε δν θα ετρεχε κ τιποτα!!!