PDA

Επιστροφή στο Forum : ΖΜΑ

Gasturb
15-12-06, 04:31
Άρθρο (http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=546)

v@g
20-03-07, 02:31
Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο το άρθρο σου Gasturb. :army2:

Είχα δοκιμάσει πριν 4 μήνες το συμπλήρωμα αυτό και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Η ποιότητα του ύπνου ήταν άριστη, και τα όνειρα που έβλεπα ακόμα καλύτερα! :green: Σίγουρα θα το ξαναχρησιμοποιήσω!

Gasturb
20-03-07, 03:15
και τα όνειρα που έβλεπα ακόμα καλύτερα!

Nαι ε?? Για πες μας τι έβλεπες δλδ ?? :green: :green:

Gt

asdf
20-03-07, 14:36
Εγω που εχω παρει σκετες καψουλες μαγνησιου με τι δοσολογια να τις χρησημοποιω?

Teo70
20-03-07, 14:49
Μου φαίνεται ότι είναι καιρός να το δοκιμάσω.Αν και τα συμπληρώματα που επηρεάζουν τις ορμόνες τα φοβάμαι λίγο.
Αλήθεια έχει ακούσει κανείς αν επηρεάζεται ο προστάτης; ή κάτι παρόμοιο;
Μην ξεχνάμε ότι κάνουμε βάρη για να έχουμε και καλή υγεία.

theodore_tsi
20-03-07, 14:51
κάτι είχα ακούσει για τις ώρες που πρέπει να κοιμάσαι αλλιώς δεν κάνει η κατανάλωση του εν λόγω συμπληρώματος.....ξέρουμε κάτι γι' αυτό;;; :???:

gpol
20-03-07, 15:01
Εγω που εχω παρει σκετες καψουλες μαγνησιου με τι δοσολογια να τις χρησημοποιω?

στο ΖΜΑ η δοση ειναι 450mg, πριν τον υπνο. Αφησε τουλαχιστον 1 ωρα απο τροφημα που περιεχουν ασβεστιο γιατι εμποδιζει την απορροφηση του μαγνησιου

asdf
20-03-07, 15:10
1 ωρα μετα την καζεινη δλδ λες ε?

v@g
20-03-07, 15:26
Ή επίσης μπορείς να το πάρεις πριν το βραδινό. 45' λεπτά πριν το τελευταίο σου γεύμα (και ας είναι και γαλακτοκομικό αυτό). Πολλοί το χρησιμοποιούν έτσι!

Τα όνειρα που έβλεπα είναι [X-Rated]... :love: :lol: :lol: :lol:

pikolo
24-10-07, 19:25
Κανει για μενα που ειμαι 19,5?Γιατι εχω καποιες δυσκολιες στον υπνο...

gpol
24-10-07, 20:09
Γιατι να μην κανει????? Συνδιασμος 2 μεταλλων ειναι με μια βιταμινη σε καταληλλες αναλογιες. Πολυ πιθανον να σε βοηθησει και στον υπνο. Καφεδες πινεις το απογευμα? μηπως οφειλεται γενικα στην διατροφη σου?

pikolo
24-10-07, 20:18
πινω δυο καθημερινα σκετουσ....μαλλον να ναι απο αυτο....δεν ειναι ομως οτι δεν κοιμαμαι....απλα κανω αστατο υπνο....απλα εχω ακουσει τοι οταν εισαι κατω απο 21 δεν θα ωφελησει σε τιποτα.

Gasturb
24-10-07, 21:15
οταν εισαι κατω απο 21 δεν θα ωφελησει σε τιποτα.

.. λόγω των υψηλών επιπεδών τέστο σε εκείνές τις ηλικίες λόγω της ανάπτυξης.

Gt

gpol
24-10-07, 21:39
απλα το μαγνησιο θα τον χαλαρωσει λιγο

pikolo
25-10-07, 19:02
ναι αυτο που λεει ο Gast εχω ακουσει....

jiujitSu
26-10-07, 03:01
καλο αρθρακι Gas..

Βασικα αυτο που ακουγεται σχετικα μετα επιπεδα τεστοστερονης κατω απο τα 18 ειναι λιγο υπερβολικο. Δεν ειναι τοσο υψηλα τα επιπεδα οστε να μπορουν εστω να συγκριθουν πχ με χορηγηση νορμαλ δοσης εξωγενους τεστοστερονης. Απλα ειναι στα βελτιστα peak levels του οργανισμου και αυτο μπορει να συνεχιστει και μετα τα 20. Ειναι στον ανθρωπο δλδ.

Μονο τα Growth hormone spurts αξιζουν λιγο πριν τα 18 που ειναι αναλογικα αρκετα i.u 3-4 φορες την μερα.

Το zma ειναι απλα υπερδοσολογια ψευδαργυρου και μαγνησιου τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο.
Η ασπαρτικη μορφη δεν ειναι περισσοτερο bioavalable απο τις αλλες μορφες και απλα το πλασαρουν ετσι οστε να αγορασεις ZMA και οχι ξεχωριστα ΖΙΝC και MAGNESIUM σε οποιαδηποτε μορφη.
Για τον Ψευδαργυρο αμα δεν εχεις καποιο deficiency δεν θα κανει και πολλα. Μπορεις να δεις τα επιπεδα του με μια αιματολογικη. Μore is better δεν λεω..

Tο μαγνησιο σε αυτες τις συγκεντρωσεις κανει modulation τους GABA και NMDA receptors χαλαρωνοντας το νευρικο συστημα. Για να καταλαβετε ποσο σημαντικοι ειναι αυτοι οι υποδοχεις αναφορικα λεω οτι στους GABA δρουν τα διαφορα αγχολυτικα φαρμακα και στους NMDA δρουν τα διαφορα παρασθισιογονα( βλεπε μανιταρια χιχι) οπως επισης και ελαφρια αναισθητικα.