PDA

Επιστροφή στο Forum : ** Aνακοίνωση 3 μελων της Nac **

Polyneikos
09-12-09, 22:10
Kατόπιν τηλεφωνικής μου επικοινωνίας με τον Μιχαλη Χρυσοβεργη,μελος της Nac,μου εσταλη μεσω e-mail μια κοινοποιηση 3 μελων της ομοσπονδίας της NAC ,του Μιχαλη Χρυσοβεργη,Σαϊτ Γιωργου και Μισαηλίδη Τασου οι οποιοι θελουν να γνωστοποιησουν τα εξης στο κοινο που ασχολείται με το Ελληνικο Αγωνιστικο bbing :

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παρακάτω.

1ον Την ελλειπή ενημέρωση των μελών σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου της ‘ομοσπονδίας’.

2ον Του ότι σαν μέλη του Δ.Σ αλλά και σαν προπονητές της ‘ομοσπονδίας‘ αδυνατούσαμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων αθλητών και θεατών, (για την ημερομηνία και το χώρο τέλεσης του αγώνα) αφού και για μας ήταν άγνωστη.

3ον Την έκθεση μας απέναντι στους φίλους και αθλητές της NAC.

4ον Τη γνωστοποίηση από τρίτους άσχετους προς την ομοσπονδία για τη διεξαγωγή αγώνα για τον οποίο δεν ερωτηθήκαμε.

5ον Την απουσία επίσημης αποστολής στον Αγώνα της NAC International στο Mr Universe με αποτέλεσμα την έκθεση μας στις άλλες αποστολές καθώς και το ότι αθλητής που μας εκπροσώπησε και ο προπονητής του συμμετείχαν με δικά τους έξοδα στη διοργάνωση.

Μετά από όλα αυτά πήραμε από κοινού την απόφαση της αποστασιοποίησης μας από τις ενέργειες της NAC Greece, της πιθανής αποχώρησης μας και την κοινοποίηση της απόφασης μας αυτής μέσω του Forum.

Με τις ευχαριστίες μας για την κοινοποίηση

Σάιτ Γεώργιος .......Μισαιλήδης Αναστάσιος......... Μιχάλης Χρυσοβεργης

Muscleboss
09-12-09, 22:37
Ξεκάθαρη θέση κ κατανοητή.
Ξεκινησε καλά αλλά δε φαινεται να εχει καλό τέλος η προσπάθεια της NAC...

Καλή συνέχεια κ στους 3 πάντως είναι άτομα που δεν είχαν έτσι κ αλλιώς ανάγκη τη NAC, αλλά αυτη τους είχε ανάγκη.

ΜΒ

Polyneikos
09-12-09, 22:44
Πολυ σωστα Πανο.Και τα τρία ατομα είναι πολύ γνωστα στον χωρο και εχουν προσφερει στο άθλημα και σαν αθλητες και σαν προπονητες αλλα και σαν παραγοντες.Σιγουρα αυτη η απόφαση τους δεν παρθηκε εν θερμω και η ενδεχόμενη αποχωρηση τους θα είναι πλήγμα για την ομοσπομδία.Αναμενονται εξελίξεις....

TRIANTAFYLLOU
09-12-09, 23:00
νομίζω ήταν φυσικό επακόλουθο αυτό αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα , γιατι αυτα τα άτομα που έχουν δώσει στον χώρο μπορεί να εκτεθούν ανεπανόρθωτα μένοντας στην νακ , είναι ενα άσχημο συμβάν πάντως και πλήγμα οχι μόνο για την νακ αλλα για το ββ γενικότερα ευτυχώς δεν είχε διάρκεια , γιατι αν έβγαινε αργότερα θα ήταν πιο δύσκολα γιατι θα είχαν επενδύσει περισσότερο σ αυτήν την ομοσπονδία .

καλή συνέχεια τους εύχομαι απο δώ και πέρα γιατι γνωρίζω προσωπικα και τον μιχάλη και τον γιώργο και δεν πτοούνται εύκολα :thumbup:

ioannis1
09-12-09, 23:21
εγω για λογους που δε θα πω φανταζομουνα την εξελιξη.ευχομαι στα τρια αυτα πρωην στελεχη της νακ να συνεχισουν την προσφορα τους στο σθλημα απο καποια αλλη πλευρα που σιγουρα τους αξιζει.

NASSER
10-12-09, 17:14
Μετά από όλα αυτά πήραμε από κοινού την απόφαση της αποστασιοποίησης μας από τις ενέργειες της NAC Greece, της πιθανής αποχώρησης μας και την κοινοποίηση της απόφασης μας αυτής μέσω του Forum.

Εγω για τους λογους που ανεφεραν τα τρια μελη, θα τους ελεγα πως καλο θα ηταν να δηλώσουν αποχωρηση και οχι αποστασιοποίηση, καθως την ιδια συμπεριφορα και τροπο λειτουργιας ειχαν αντιμετωπισει και στο παρελθον απο διοικητικα προσωπα.
Ειναι προσωπα με δυνατοτητες και σαν προπονητες μπορουν να προσφερουν περισσοτερα τοσο στο χωρο οσο και στους αθλητες τους.
Ο χώρος χρειαζεται ενωμένους τους παράγοντες του και οχι διασπασμένους σε εικονικές ομοσπονδίες.

Tsounakis
17-12-09, 14:39
Η WABBA HELLAS γνωριζοντας τα προβληματα και τα εσωτερικα καθε ομοσπονδιας ! γνωριζoντας οτι οι συγκεκριμενοι τρεις αθλητες - παραγωντες της NAC εχουν προσφερει στο ελληνικο Β.Β ! Για τον λογο αυτο η wabba θα τους δεχτει και τους τρεις με ανοιχτη αγκαλια ! ετσι θα παει το αθλημα μας μπροστα !

Polyneikos
17-12-09, 14:56
Πολύ καλή η κίνηση εκμερους της Wabba,σε αυτό το άθλημα χρειαζεται η ενότητα μιας και εκ των πραγματων δεν είμαστε πολλοι,όλοι είναι απαραιτητοι...:clap::clap:

Muscleboss
17-12-09, 15:21
Για να δούμε τι θα γίνει, μακάρι....
Εγώ περιμένω με αγωνία το 5ο Chrisberg Grand Prix να δώ πότε και κάτω από τη στέγη ποιάς ομοσδπονδίας θα γίνει :green:

ΜΒ

chrisberg
18-12-09, 12:39
Η WABBA HELLAS γνωριζοντας τα προβληματα και τα εσωτερικα καθε ομοσπονδιας ! γνωριζoντας οτι οι συγκεκριμενοι τρεις αθλητες - παραγωντες της NAC εχουν προσφερει στο ελληνικο Β.Β ! Για τον λογο αυτο η wabba θα τους δεχτει και τους τρεις με ανοιχτη αγκαλια ! ετσι θα παει το αθλημα μας μπροστα !

Ευχαριστώ Φίλε Νικόλα για την πρόσκληση.
Οταν σκοπός είναι η προσφορά στο μέγιστο είναι και οι απαιτήσεις πολλές.

chrisberg
18-12-09, 12:40
Για να δούμε τι θα γίνει, μακάρι....
Εγώ περιμένω με αγωνία το 5ο Chrisberg Grand Prix να δώ πότε και κάτω από τη στέγη ποιάς ομοσδπονδίας θα γίνει :green:

ΜΒ

Θα γίνει σίγουρα αλλά σε συνεργασία με το Forum!!!

NASSER
18-12-09, 13:07
Ευχαριστώ Φίλε Νικόλα για την πρόσκληση.
Οταν σκοπός είναι η προσφορά στο μέγιστο είναι και οι απαιτήσεις πολλές.

Θα γίνει σίγουρα αλλά σε συνεργασία με το Forum!!!

Μαρεσει που κοιτας μπροστα chrisberg. Ειναι καλο να βαζουμε στοχους. Ελπιζω να πανε ολα καλα και στο τελος να ειναι κερδισμενοι οι αθλητες και το αθλημα! Αυτο θελουμε ολοι οσοι αγαπαμε το bodybuilding :thumbup: