Επιστροφή στο Forum : Kick Box Και ΒΒ
Παιδια ειμαι σε περιοδο ογκου και κανω 3 φορες την εβδομαδα βαρη και 3 Kick box αμα θα ηθελα να κανω 6 φορες την εβδομαδα βαρη και 3 Kick box ( Δηλαδη τις μερες που κανω Κιck box να παω 4-5 ωρες πιο νωρις για ) θα ηταν υπερβολικο για τον οργανισμο μου?????
λιγο δυσκολο να παρεις ογκο.. το ειχα προσπαθησει παλαιοτερα. πολυ φαι...
Παιδια ειμαι σε περιοδο ογκου και κανω 3 φορες την εβδομαδα βαρη και 3 Kick box αμα θα ηθελα να κανω 6 φορες την εβδομαδα βαρη και 3 Kick box ( Δηλαδη τις μερες που κανω Κιck box να παω 4-5 ωρες πιο νωρις για ) θα ηταν υπερβολικο για τον οργανισμο μου?????
1ον. Καλο θα ηταν να μην το κανεις... Δεν θα μπορεις να αποδοσεις και με την παροδο του καιρου αντι να ανεβενεις θα πεφτεις σε επιδοσεις.
2ον.Για να καταφερεις ογκο μαζι με κικ μποξ θες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΑΙ. Καποτε μου χε πει καποιος οτι στην προπονηση του κικ μποξ καις πανω κατω 1000 θερμιδες. Θες παρα πολυ φαι να το αναπληρωσεις. Παντως με αρκετα σωστη διατροφη θα μπορεις να κερδισεις παρα πολλα καθώς δεν θα βαζεις λίπος ;)
δεν νμζ οτι θα κανεις καλο στο σωμα σ...απο καποια στιγμη και μετα δεν γυμναζεις τπτ...ασε π μπορει να προκαλεσεις και κανενα τραυματισμο και το λιγοτερ να βγεις out για λιγο καιρο...
συνηθως τρωω 6 γευματα την ημερα
συνηθως τρωω 6 γευματα την ημερα
με τοση γυμναστικη φιλε μ για να κανεις ογκο εγω θα σ προτεινα 8γευματα!!!
aπλα θελω να βαλω αυτα τα κιλα και μετα γραμμωση εχω καποια γραμμωση βεβαια.. τελος παντων να παω καλυτερα 3 μερες Κικ βοχ και 3 γυμναστηριο καλυτερα λες???
ναι καντο ετσι...αν και θα νιωθεις πολυ κουραση επειδη το εκανα και εγω αυτο...judo+gym αλλα τοτε δεν ειχα οτι εχω σημερα=]
εχεις σκεφτει να παρεις καποιο συμπληρωμα να σε βοηθησει?φυσικα με καλη διατροφη!γτ αλλιως θα πεσεις κατω...
κοιταξε αν θες την εναλλακτικη με προγραμματα δυναμης και εκρηξης, μπορει να σε βοηθησουν περισσοτερο.
αλλα σιγουρα οχι την ιδια μερα.
Σπανια να φαω απο εξω τα φαγητα που διαβαζω εδω μεσα τρωω σαλατες με τονο και τυρι cottage 2% αν θυμαμαι καλα ρυζι μακαρονια δημητριακα ολικης αλεσεως με καρυδια κανα φρουτο.. αυτα εχω διαβασει.. εχω κοψει τα γλυκα και τους γυρους αντε να φαω μια φορα τη βδομαδα να ειμαι εξω και δεν εχω τι να φαω .... επερνα 1 μηνα πρωτεινη .. δεν θελω να παρω κρεατινες κτλ.
Σπανια να φαω απο εξω τα φαγητα που διαβαζω εδω μεσα τρωω σαλατες με τονο και τυρι cottage 2% αν θυμαμαι καλα ρυζι μακαρονια δημητριακα ολικης αλεσεως με καρυδια κανα φρουτο.. αυτα εχω διαβασει.. εχω κοψει τα γλυκα και τους γυρους αντε να φαω μια φορα τη βδομαδα να ειμαι εξω και δεν εχω τι να φαω .... επερνα 1 μηνα πρωτεινη .. δεν θελω να παρω κρεατινες κτλ.
η κρεατινη κατακτρατηση κανει και πρηξηματα στην προπονηση!πρωτεινη παρε+ αμινοξεα και με καλη διατροφη θα εχεις το αποτελεσμα π θες!παρε σολωμο+κανα κοτοπουλακι στηθος παντα!οταν βγενεις εξω και δεν μπορεις και θες να φας προτιμησε να φας ενα σαντουιτς πες τ να μην το ψησει με βουτυρο αλλα με νερο!και βαλε γαλοπουλα,κοτοπουλο αλεμενο,μαρουλι και ισως και αυγο αν θες..και κεσταπ θα προτεινα γτ δεν κατεβενει...!αλλα αν ειναι να κανεις διατροφη κομμενα τα εξω!το ταπερακι της μαμας xD:clap:
Αμα τρως σωστα και προπονεισαι σωστα δεν εχεις να φοβιθεις τιποτα. Οτι βαζεις θα ειναι μονο υπερ σου!
Για μενα ισως ειναι ο καλυτερος συνδιασμος.
Για μενα ισως ειναι ο καλυτερος συνδιασμος.
Το τελευταιο χρονο εκανα παραλληλα και κιckboxing, και μου εφευγε ο πατος με σχεδον 3 ωρες προπονηση σε φουλ ενταση, αλλά το αποτελεσμα ητανε εκπληκτικο. Εδω θα ανοιξω μια παρενθεση και θα πω οτι ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν εχω δει τετοια τρομερη βελτιωση σε οτι αφορα την μυοδικοτητα και τη φλεβικοτητα αλλά και το "ανοιγμα" ολου του σωματος (και βεβαιως απιστευτη βελτιωση αντοχης) oπως εγινε με το συνδυασμο του kickboxing σε ιδιαιτερα το τονιζω, ιδιαιτερα μικρο διαστημα.....
Oτι καλυτερο μπορεις να κανεις, GO FOR IT
υγ. αμα πας για μεικτες προπονησεις bb\κb στο μεσοδιαστημα, πιες οπωσδηποτε κατι της προκοπης αλλιως θα ψοφησεις (υλεκτρολυτες, υδατανθρακες, αμινοπρωτεινες σαν βασικα αλλα μπορεις να προσθεσεις και αλλα ;) )
υγ2. γνωμη μου πηγαινε πρωτα για bb και μετα κb, ωστε να εξαντλήσεις τον οργανισμο σου απο γλυκογονο που ειναι ανωτερη πηγη ενεργειας και μετα κb που θα καψεις πιο ευκολα λιπος λογω του οτι το γλυκογονο θα εχει παει περιπατο και η αεροβικη φυση του κb θα βοηθησει τα μαλα να διωξεις νερα-λιπος
οκ παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις