PDA

Επιστροφή στο Forum : Πιτάκι βρώμης

stevengr
31-01-07, 21:05
Πιτακι βρωμης? Τι ειναι αυτο?

Theristis
31-01-07, 21:55
Είναι μια πολύ ωραία συνταγή απο τον φίλο μας Brawny.
Εγώ χτυπάω σε μίξερ 2 ασπράδια αυγών ρίχνω λίγη κανέλα και 50γρ. βρώμης μετά το βάζω στο ψυγείο και την επόμενη μέρα το ρίχνω σε αντικολλητικό τηγάνι και είναι έτοιμο και θρεπτικότατο τώρα απο εκεί και πέρα οι αναλογίες μπορεί να διαφέρουν αυτό θα το διαμορφώσεις εσύ. :wink:

Sourlas
02-02-07, 18:53
Βρώμη με αυγα. Παραλαγη δικία μου. *
Επειδή βαρίεμε να το βάζω στο ψυγείο απο το προηγούμενο βράδυ και επιπλέον μυρίζει και μου την λενε στο σπίτι, κάνω το εξής.

Βάζω στο μιξεράκι μια κουπα βρώμη με 6 ασπράδια και ένα ολόκληρο αυγό. Τα χτυπάω και τα πετάω σε αντικολλητικό. Οταν το βαζω στο πιάτορίχνω και μελάκι απο πάνω, αναλόγως την όρεξη. Θα πουνε μερικοί ότι είναι προτιμότερο να χτυπάς whey και να τρως και βρώμη, αλλα προσωπικά δεν νιώθω κορεσμό (χορτασμένος,) γιαυτό προτιμώ την πιτα.
Προσωπικά τρελένομαι για μέλι , απλα προσπαθώ να κρατιέμαι απο τις μεγάλες ποσότητες.

*Το ορίτζιναλ πιτάκι και η ιδέα ανήκει στον Brawny. Ελπίζω κάποια στιγμή να δημοσιεύσει την συνταγή.

Antonio
22-03-07, 19:40
Το εχει φτιάξει κανεις ψητό?

Τι γεύση έχει? Επίσεις εχει δοκιμάσει κανεις να βάλει το μέλι μέσα πρίν το ψήσιμο.

Ολα αυτά γιατι το κάνουν μια άριστη λύση για γεύμα στην δουλεια. Πιστεύω είναι πιο πρακτικό αν είναι ψητό. Κόβεις ένα κομμάτι και έιναι σαν κέικ!

Επίσης μπορείς να προσθέσεις και ξηροκάρπια όπως σταφίδες αμύγδαλα καρύδια κτλ

Nick3
22-03-07, 19:57
Κι εγώ το κάνω ψητό.Αλλά δε βάζω μέλι πλέον,ούτε πριν ούτε μετά.
Αν βάλεις κρόκο μην το παρακάνεις με τους ξηρούς καρπούς,θα αυξηθούν τα λιπαρά.

Gasturb
22-03-07, 19:59
Αν είστε σε περίοδο όγκου λίγο μέλι επιτρέπεται

Gt

Antonio
22-03-07, 21:09
Πόση ώρα το ψήνεις?

Βάζεις τίποτα για να μην κολήσει στη φόρμα?

Έ εντάξη λιγο μελάκι να πάρει γευση δεν είναι κακό. Σκέφτομαι να το φτιάχνω σε ποσότητες για να παίρνω κάθε μέρα στην δουλεια. Έτσι μια κουταλία της σούπας μέλι σε 1/2 κιλό βρώμη και 20 ασπράδια και 4-5 κρόκους δεν είναι πολύ :wink:

v@g
22-03-07, 21:25
Sourlas κι εγώ το ίδιο ακριβώς κάνω, μόνο που βάζω: 7 ασρπάδια + 1 κρόκο, 70γ βρώμη, κανέλα... :green:

Nick3
22-03-07, 22:11
Πόση ώρα το ψήνεις?

Βάζεις τίποτα για να μην κολήσει στη φόρμα?

Λοιπόν έχω αλουμινένιο κεσεδάκι και ρίχνω εκεί το μίγμα.Το αφήνω κανα εικοσάλεπτο στους 180 περίπου.Μπορεί να θέλει και παραπάνω αν βλέπεις ότι κολάει στο ταψάκι.
Πάντως εγώ το κάνω στο τηγάνι τώρα να ξεμπερδεύω!

Crimson
22-03-07, 23:38
Sourlas κι εγώ το ίδιο ακριβώς κάνω, μόνο που βάζω: 7 ασρπάδια + 1 κρόκο, 70γ βρώμη, κανέλα... :green:

+ Βανίλια σε σκόνη!!!! :wink:

Gasturb
22-03-07, 23:40
Οσο πάει το κάνετε όλο κ πιο trendy το πιτάκι

Gt

v@g
22-03-07, 23:53

!!!! :cyclops: :cyclops: :cyclops:

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ! Μαριάννα, ξέρεις τι περιέχει μία κουταλιά γλυκού βανίλιας; (θερμίδες, υδατάνθρακες κλπ)

Nick3
23-03-07, 00:10
Σταματήστε επιτέλους!!!
Δε με λυπάστε??? :( :( :(
Μέλι,βανίλια....έλεος!!!

v@g
23-03-07, 00:12
Σταματήστε επιτέλους!!!
Δε με λυπάστε??? :( :( :(
Μέλι,βανίλια....έλεος!!!

Για το Σεπτέμβριο μιλάμε ρε Νικόλα!!!! :^^:

asdf
26-03-07, 15:37
Ηταν η πρωτη φορα που το εφτιαξα, και μου βγηκε αυτο (τεμαχισμενο) http://jpg.gr/v.php?id=img_45771.jpeg σε καλο δρομο δεν βρισκομαι ? ...εβαλα και μελακι κανελα μουρλια :D (Τα επομενα θα βγαινουν ζωγραφιες καταλαβα τα μυστικα του )

Nick3
26-03-07, 16:18
Γιατί βγήκε τόσο σκούρο? :?

asdf
26-03-07, 16:20
To αδικει η φωτογραφια και συν της αλλης μου αρπαξε ελαφρα.

Nick3
26-03-07, 17:03
To αδικει η φωτογραφια και συν της αλλης μου αρπαξε ελαφρα.

Xα χα!!! :lol:

Crimson
26-03-07, 20:16

!!!! :cyclops: :cyclops: :cyclops:

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ! Μαριάννα, ξέρεις τι περιέχει μία κουταλιά γλυκού βανίλιας; (θερμίδες, υδατάνθρακες κλπ)

Έλα βρε Βαγγέλη! Τώρα το πρόσεξα!

Όχι, γιατί βάζω από αυτά τα μικρά tubes που έχουν μια δόση και χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική (μπορείς να τα βρεις σε σούπερ-μάρκετ σε συσκευασίες των 4 μικρο-tubes!)...

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα σε τπτ!!! :?

BRaWNy
26-03-07, 22:09
Mαριάνα !!!!!......
Μια δόση τέτοια βανίλιας είναι ακατάλληλη μόνο για ένα πιτάκι, είναι υπερβολική.
Αυτη η δόση είναι για παραγωγή περισσότερου είδους, αν με πιάνεις.
Αν βάλεις ένα τέτοιο ολόκληρο σε ενα πιτάκι, το αποτέλεσμα θα είναι να πικρίζει πολύ και να "τσούζει" ο λάρυγγας.
Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει αλλά δεν το προτείνω.
Θέλει πειραματισμό για το πόσο να ρίχνει κανείς για ένα πιτάκι.

Μην ξεχνάς ότι είμαι πρωην ζαχαροπλάστης και κάτι ξέρω.

v@g
26-03-07, 23:23
Μιχάλη μου γκρέμισες τα Σεπτεμβριανά μου όνειρα... :drunken:

Χεχε!!!

Nick3
27-03-07, 00:01
Μιχάλη μου γκρέμισες τα Σεπτεμβριανά μου όνειρα... :drunken:

Χεχε!!!

Και τα δικά μου επίσης.

BRaWNy
27-03-07, 00:21
Γιατί ρε σεις, αφου είπαμε μπορειτε να βάλετε βανίλια, όμως όχι όλο το tube, δοκιμάστε με το 1/4 και δειτε πως θα είναι και ανάλογα μετά η προσθέστε την επόμενη φορά κι άλλο ή αφαιρέστε.

Crimson
27-03-07, 00:55
Εχμ, ναι!

Να συμπληρώσω ότι εγώ κάνω τις ποσότητες που λέει ο Μιχάλης * 4 (παράλειψή μου από κεκτημένη ταχύτητα)....

Οπότε ναι! Έχει δίκιο ο Μιχάλης: Αν το κάνετε με τις ποσότητες που δίνει, τότε θέλει 1/4 του tube (ή και μισό! δεν πικρίζει τόσο!), αλλά το 1 θα σας στείλει!....

Sorry!!.... :roll: :oops:

asdf
27-03-07, 15:48
Εγω που βαζω 100γρ βρωμης + 5 ασπραδια + 1 ολοκληρο αυγο το σηκωνει το ενα μικρο κουτακι βανιλια ανετα

Antonio
27-03-07, 16:48
Νομίζω οτι πάλι πολύ είναι.Ας μας πεί όμως ο σεφ Brawny..

BRaWNy
27-03-07, 19:50
Eίπα πριν, να πειραματιστείτε, ξεκινήστε με το 1/4 απο το tube και δειτε πως θα ειναι η γευση και ανάλογα μετα μειώστε ή αυξηστε, αν και δεν πιστευω ότι θα χρειαστεί αύξηση.

Έπειτα μην κολλάτε και πολύ με το θεμα της βανίλιας, μια χαρά ειναι το πιτάκι όπως είναι με κανέλα, σταφιδες ή ξερα δαμάσκηνα μέσα, εκτός απο την βρωμη και τα αυγά.

BRaWNy
27-03-07, 19:51
Εγω που βαζω 100γρ βρωμης + 5 ασπραδια + 1 ολοκληρο αυγο το σηκωνει το ενα μικρο κουτακι βανιλια ανεταΌχι, εγω δεν νομίζω ότι το σηκώνει.
Δοκίμασε αν θες.

asdf
27-03-07, 21:42
To δοκιμασα για αυτο το λεω, λες να μη το ειχα δοκιμασει και να το εγραφα...

asdf
04-04-07, 17:04
Σημερα εβαλα και πανω στο πιτακι μπανανα σε ροδελιτσες...Πανδαισια γευσεων :army2:

Nick3
04-04-07, 17:25
Σημερα εβαλα και πανω στο πιτακι μπανανα σε ροδελιτσες...Πανδαισια γευσεων :army2:

I know!!!Κι εγώ μπανάνα έβαζα κάποτε.

Dinos
26-05-08, 22:07
http://img228.imageshack.us/img228/4157/88375147ec7.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=88375147ec7.jpg)

μπανανα - μελι - κανελλα !!!!

μιλαμε γαματο :green:

Steve KinG STyLe
12-10-08, 12:28
Εφτιαξα και εγω το πρωτο μου πιτακι!!!!!! :eleph: :eleph:
ετσι ειανι κανονικα η θα παθω τιποτα??? :lol:

http://i35.tinypic.com/2emlytc.jpg

tezaman
12-10-08, 13:56
steve αν βγάλεις 2 κεφάλια μην το ξαναφάς :nana:

asdf
12-10-08, 20:24
Εφτιαξα και εγω το πρωτο μου πιτακι!!!!!! :eleph: :eleph:
ετσι ειανι κανονικα η θα παθω τιποτα??? :lol:

http://i35.tinypic.com/2emlytc.jpg

Ετσι πρεπει να σου βγαινει :D http://uk.youtube.com/watch?v=VjOKs7BmiWk

dReik0
12-10-08, 22:16
μόλις έφτιαξα και εγώ το πρώτο μου πιττακή , Έβαλα 4 ασπράδια 1 κρόκο περίπου 70-80-85 γραμμάρια βρώμη 1/4 scoop whey γεύση rocky road, και κανελλίτσα . δοκίμασα ένα κομματάκι να δω και μου φάνηκε πολύ καλο . Θα δούμε αύριο το πρωί που θα ρίξω και λίγο μελάκη από επάνω πως θα βγει η γεύση :D

Steve KinG STyLe
13-10-08, 15:18
μόλις έφτιαξα και εγώ το πρώτο μου πιττακή , Έβαλα 4 ασπράδια 1 κρόκο περίπου 70-80-85 γραμμάρια βρώμη 1/4 scoop whey γεύση rocky road, και κανελλίτσα . δοκίμασα ένα κομματάκι να δω και μου φάνηκε πολύ καλο . Θα δούμε αύριο το πρωί που θα ρίξω και λίγο μελάκη από επάνω πως θα βγει η γεύση :D

Και μενα αν και μου βγηκε διαφορετικο επειδη το εβαλα στο μιξερ,κατα τα αλλα ηταν τελειο!!!asdf ευχαριστω για το βινετο :awesome:

Ντρεικ να ξερεις ομως οτι οταν ψηνεις την whey χανει τα θρεπτικα συστατικα της,αν το κανεις για γευση οκ τοτε!!!

Να ευχαριστισουμε παντως τον brawny που ειχε την αρχικη ιδεα!!!! :clap:

geogre
08-01-09, 13:40
πολυ καλο

slaine
08-01-09, 16:16
τι σκατά έκανες και έχεις τόσο μεγάλο άβαταρ ρε γιώργη? :sneaky:

RUHL
08-01-09, 20:21
τι σκατά έκανες και έχεις τόσο μεγάλο άβαταρ ρε γιώργη? :sneaky:
χ2 πες το μυστικο ρε αλητη :smash:

Muscleboss
08-01-09, 20:29
george, μικρυνε το σε παρακαλώ μην το μικρύνω εγώ. στο νέο φόρουμ θα έχει μεγαλύτερο αβαταρ, το είπαμε.

ΜΒ

Doctorg
08-01-09, 20:35
Νέο φόρουμ :bounce: :bounce: :bounce:

geogre
08-01-09, 21:36
Απο τα πολλα πιτακια πηρε ογκο :P

geogre
08-01-09, 21:41
ειναι οκ?

JohnyB
08-01-09, 22:55
http://img228.imageshack.us/img228/4157/88375147ec7.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=88375147ec7.jpg)

μπανανα - μελι - κανελλα !!!!

μιλαμε γαματο :green:

Ετσι ακριβως το φανταζομαι και γω πρεπει να ειναι τελειο!!!!!!!

Muscleboss
08-01-09, 23:39
μάγκες όποιο άβαταρ ξεπερνά τα προβλεπόμενα θα σβηστεί άυριο. απλά ενημερώνω.

ΜΒ

leangains
15-03-09, 20:51
Ωραία η κρέμα βρώμης, καλό και το πιττάκι. :D:D
Η συνταγή του RUHL το καλοκαίρι ή όταν δεν υπάρχει χρόνος στο μπλέντερ με νεράκι whey και casein.
Ένα άλλο πρωινό που τρώω 280μέρες το χρόνο είναι το εξής: 2 κρόκοι 5 ασπράδια στο τεφάλ τα σπρώχνω πέρα δώθε γίνονται τρίμα. Αλέθω τη βρώμη στο μπλέντερ με νερό, τη βάζω σε μπώλ και μετα για 1-2 λεπτα στα μικροκύμματα (εαν θές βάζεις και 1 φεττούλα τυράκι να λειώσει, αλλά μία στο τόσο εεε... έτσι για να σπάει η γεύση).
Μόλις τα ασπράδια ετοιμαστούν τα ρίχνω στο μπωλ και ανακατέβω. Ότι πιο νόστιμο!!!!!

Υ.Γ. Εαν σου θυμίζει κάτι η συνταγή καλά στο θυμίζει. Το είδα το 2003 και τρελάθηκα τι τρώει ο θεός σκέφτηκα. Hint: Light Weight

thegravijia
15-03-09, 21:05
λεπον να πω κ εγω την δικια μου συνταγη...
εγω βαζω τις μπανανες κατα την διαρκεια που ψηνεται στο τηγανη το πιτακι κ μετα το τυλιγω σαν κρεμα...κ το κοβω κοματακια ...
αυτη ειναι η μονη διαφορα αλλα καμια σχεση με το απλα να ριχνεις τις μπανανες απο πανω...

παιζει να βαλουμε κ μηλο μεσα - ξερει κανεις καμια τετοια συνταγη με μηλο...????????

leangains
17-03-09, 00:14
λεπον να πω κ εγω την δικια μου συνταγη...
εγω βαζω τις μπανανες κατα την διαρκεια που ψηνεται στο τηγανη το πιτακι κ μετα το τυλιγω σαν κρεμα...κ το κοβω κοματακια ...
αυτη ειναι η μονη διαφορα αλλα καμια σχεση με το απλα να ριχνεις τις μπανανες απο πανω...

παιζει να βαλουμε κ μηλο μεσα - ξερει κανεις καμια τετοια συνταγη με μηλο...????????
:awesome::awesome::awesome:
Πές μου ότι ρίχνεις και κανέλα στις μπανάνες την ώρα που ψήνονται.....:idea:
Για όσους δε ξέρουν το κλασσικό oatmeal with egg whites ο Θεός σας δείχνει πως
τα grits είναι αλεσμένη βρώμη και προσθέτει νεράκι πρίν βάλει το τυράκι (το τυράκι αραιά κ που εεε, αυτός τρώει τηγανιτές πατάτες στο cutting... αν και στα τελευταία το έκοψε το τυράκι βάζει υποκατάστατο γεύσης http://www.youtube.com/watch?v=hwWa3vjRbA0&feature=related :

thegravijia
19-03-09, 02:01
ναι ρε φιλε.. το χα παρατηρησει κ εγω - τηγανητες πατατες στη προετοιμασια.γιατι το κανει αυτο??????????????????????:bowdown:

vAnY
03-05-09, 13:05
:green:λοιπον η δικη μου παραλλαγη στο Brawn-οπιτακι ειναι
οτι απο την ποσοτητα βρωμης
που θα εβαζα κανονικα, βαζω τη μιση και την αλλη μιση με all-bran (τα κανουμε λιγο ψιχουλα πριν ε:P) ..ανακατεβω στο μπολακι με τα αυγα (εγω βαζω 1κρ. 2 ασπρ) προσθετο μπολικη κανελλα , και λιγες σταφιδες ! Μετα το ψηνω στο αντικολλητικο τηγανακι.... σερβιρω με Μελι απο πανω και γινεται Σλουυυυυρπ !!:thumbup:

Levrone
03-05-09, 16:44
ωραιο το πιτακι, αλλα στο video του asdf οπως και του Coleman, στο τηγανι αλειφεται κατι σαν λαδι? εννοω πριν το ψησιμο, ο asdf με πανι και ο Coleman με σπρέυ. Τι είναι αυτα?

chr04
03-05-09, 16:53
Χαζή ερώτηση αλλά τους κρόκους τους πετάμε, δεν τους χρησιμοποιούμε πουθενά αλλού;

leangains
03-05-09, 18:23
@ Levrone

όχι κάτι σαν, αυτό ακριβώς. το αλοίφεις με πανάκι ή το ψεκάζεις για να πάει παντού και να έχεις ΄λίγη ποσότητα

@ chr04

Αρχικά ο κρόκος του αβγού αποτελει ιδιαίτερα θρεπτική τροφή με κάλα λιπαρά, βιταμίνες και πρωτείνη, χοληστερίνη που λένε είναι άστοχο κοίτα τα αντίστοιχα τοπικς, στα + η λεκιθίνη. περιέχονται 6 γρ λίπους /έναν μεγάλο κρόκο.

τους πετάμε στο συγκεκριμένο γεύμα εάν θέλουμε να έχουμε γεύμα πρωτείνης/υδατάνθρακα/ελάχιστα λιπαρά

@ vAnY

καλή η παραλλαγή. ωστόσο τα all-bran δεν παυει να είναι αρκετά κατεργασμένα, κοίτα τα συστατικά τους. θα μπορούσες σιγά-σιγά να μειώνεις την ποσότητα τους μέχρι να συνηθίσεις την ουδέτερη γεύση της βρώμης. αν το κάνεις για γεύση fine by me whatever works for u.

Θα σας πρότεινα να βάζετε τη βρώμη και τα αβγά σε μπλέντερ και να αλέσετε έτσι τη βρώμη και να χτυπήσετε τα αβγά at the same time. Έτσι vAnY δε θα χρειαστεί να ασχοληθείς και με τη ψιχουλοποίηση των αλλ βραν.
Η βρώμη είναι πολύ πολύ καλύτερη αλεσμένη

vAnY
03-05-09, 18:41
leangains εχεις σιγουρα δικιο για τα all bran απλα για μενα η βρωμη ειναι κατι το τελειως αγευστο και με τα all bran δινει λιγο γευση...οχι πολυ εντονη βεβαια...
:green: αλλα μαρεσει να ειναι γευστικο το φαγητο μου:P

Levrone
03-05-09, 18:48
leangains εχεις σιγουρα δικιο για τα all bran απλα για μενα η βρωμη ειναι κατι το τελειως αγευστο και με τα all bran δινει λιγο γευση...οχι πολυ εντονη βεβαια...
:green: αλλα μαρεσει να ειναι γευστικο το φαγητο μου:P

την αγευστη βρωμη στη διαιτα την τρωω με νερο..σχεδον παντα αναρωτιεμαι "μα τι τρωω αυτη τη στιγμη?" :shock:

leangains
03-05-09, 19:00
@ vAnY

:) :) cool

@ Levrone

τι τρως με λάθος τρόπο τρελέ. η βρώμη τρώγεται, αλλά πιο καλα και γευστικά πίνεται.

βάλε στον Mr Blender τη βρώμη, νερό, την πρωτείνη σου, μπανάνα και μέλι (αν τρως τα τελευταία).

και αν ακόμα σου φαίνεται άγευστη βρώμη, τι να πω. άσε που έτσι έχεις ένα μεγαλιώδες gainer, το μόνο αληθινό gainer ρόφημα που μπορεί να υπάρξει

JohnyB
03-05-09, 19:42
@ vAnY

:) :) cool

@ Levrone

τι τρως με λάθος τρόπο τρελέ. η βρώμη τρώγεται, αλλά πιο καλα και γευστικά πίνεται.

βάλε στον Mr Blender τη βρώμη, νερό, την πρωτείνη σου, μπανάνα και μέλι (αν τρως τα τελευταία).

και αν ακόμα σου φαίνεται άγευστη βρώμη, τι να πω. άσε που έτσι έχεις ένα μεγαλιώδες gainer, το μόνο αληθινό gainer ρόφημα που μπορεί να υπάρξει

Αλλα και με μελι και γιαουρτι εγω πιστευω τρωγεται ανετα!!!!!!
Αν και εγω δεν εχω προβλημα και με χημο την πινω εστι σκετη!!!!!!:green::green:

Exci
03-05-09, 20:44
την αγευστη βρωμη στη διαιτα την τρωω με νερο..
:puke:

vAnY
08-05-09, 09:58
ενα τιπ που δοκιμασα σημερα...αν το πιτακι σας φαινεται πολυ στεγνο ...την ωρα που το ψηνετε στιψτε ενα πορτοκαλι απο πανω... και υγιεινο και γευστικο!:thumbup:

thegravijia
24-07-09, 15:59
επειδη εχω βαρεθει το πιτακι λεω να κανω τιποτα διαφορετικο...
leangains καμια ιδεα για παρομοιο πρωινο να βγαινει σαν κρεπα αλλα coleman δηλ..
εχεις τιποτα.?
για προτεινε τιποτα εσυ που ξερεις πολλα και ο νου σου κατεβαζει;)

leangains
24-07-09, 18:42
Βασίλη με αβγα κ βρωμη, δε μουρχεται κατι αλλο διαφορετικό τωρα. Αν θες φτιάξε αυτό του Κολεμαν (αλλα θα κάνει κ ζεστη τωρα) κ δε ξερω κατα πόσο θα μπορείς να τρως ζεστα γευματα. Τεσπα, δε μου ρχεται κατι το τραγικά διαφορετικό. Για να βγει ετσι ωραία η βρωμη, πριν τη ζεστάνεις θα μπορούσες να την αλεσεις στο μπλεντερ.

Υ.Γ. Τυράκι βάλε καμιά φετουλα δεν θαχεις προβλημα πιστευω
Υ.Υ.Γ αν βαλεις κ κροκους, κάπου δε ταιριάζει στο θεμα.
Υ.Υ.Υ.Γ τους κροκους που ναι να πετάξεις στειλτους εδώ παρακαλώ! Ευχαριστώ!

edit: http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=4842 εδω που λεγαμε για το ταχινι εχω γραψει κατι πρωινά για δες αν σου μπανισει κανενα

thegravijia
25-07-09, 18:41
Βασίλη με αβγα κ βρωμη, δε μουρχεται κατι αλλο διαφορετικό τωρα. Αν θες φτιάξε αυτό του Κολεμαν (αλλα θα κάνει κ ζεστη τωρα) κ δε ξερω κατα πόσο θα μπορείς να τρως ζεστα γευματα. Τεσπα, δε μου ρχεται κατι το τραγικά διαφορετικό. Για να βγει ετσι ωραία η βρωμη, πριν τη ζεστάνεις θα μπορούσες να την αλεσεις στο μπλεντερ.

Υ.Γ. Τυράκι βάλε καμιά φετουλα δεν θαχεις προβλημα πιστευω
Υ.Υ.Γ αν βαλεις κ κροκους, κάπου δε ταιριάζει στο θεμα.
Υ.Υ.Υ.Γ τους κροκους που ναι να πετάξεις στειλτους εδώ παρακαλώ! Ευχαριστώ!

edit: http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=4842 εδω που λεγαμε για το ταχινι εχω γραψει κατι πρωινά για δες αν σου μπανισει κανενα

βασικα ξερεις τι ..τωρα το καλοκαιρι λογο ζεστης δεν μπορω να τρωω συνεχεια στερεο φαι..και ηθελα μια συνταγη σαν κρεμα να βγαινει με αυγα ..δεν ξερω αν με παινεις..
ητε για πρωινο ητε σαν μεταπροπονητικο για να το κατεβαζω στα γρηγορα...
αμα σου ερθει τιποτα πες...

μου ρθε κατι ..
βραζεις βρωμη σε γαλα αφου την εχεις βαλει στο γυρωγυρω να αλεφει
και παραληλα εχεις βαλει στο αντικοληττικο τα αυγα να γινουν .
προτου γινουν που ειναι σε στυλ κρεμα τα βγαζεις τα πετας ολα αυτα στο γυρωγυρω +μελι και ετοιμη η κρεμα ...

leangains
25-07-09, 19:01
^^ αμε αυτο γινεται! το μονο προσεξε τα αβγά να ειναι στεγνουτσικα από λαδια, γιατί θα σου χαλάσουν τη γευση με το μελο-λαδο-γαλο + αβγα (αβγα δε λες τα ασπράδια εεε?)

Γινεται κ αλλιώς και με διαφορετική προετοιμασια των αβγων πχ βραστα αλλά κ με αλλο τροπο αλλά δεν ειναι για τους εχοντας σωας τα φρενας.

και να μη βρασεις τη βρωμη μπορεις, αλλά όπως σου αρεσει ειναι η κατάσταση κ το τραβαει η όρεξη σου.

Υ.Γ. Αν τους κροκους τους πετάς στειλτους εε! Ευχαριστώ!

Υ.Υ.Γ Και λιγη κανελα βαλε στη βρωμη, μελι. Και λιγο οργανικ κακαο (αν σου αρεσει δίνει γευση σοκολατιτσας στην κρεμα)

thegravijia
25-07-09, 19:03
^^ αμε αυτο γινεται! το μονο προσεξε τα αβγά να ειναι στεγνουτσικα από λαδια, γιατί θα σου χαλάσουν τη γευση με το μελο-λαδο-γαλο + αβγα (αβγα δε λες τα ασπράδια εεε?)

Γινεται κ αλλιώς και με διαφορετική προετοιμασια των αβγων πχ βραστα αλλά κ με αλλο τροπο αλλά δεν ειναι για τους εχοντας σωας τα φρενας.

και να μη βρασεις τη βρωμη μπορεις, αλλά όπως σου αρεσει ειναι η κατάσταση κ το τραβαει η όρεξη σου.

Υ.Γ. Αν τους κροκους τους πετάς στειλτους εε! Ευχαριστώ!

Υ.Υ.Γ Και λιγη κανελα βαλε στη βρωμη, μελι. Και λιγο οργανικ κακαο (αν σου αρεσει δίνει γευση σοκολατιτσας στην κρεμα)

ναι ρε χωρις λαδια εχω αντικολητικο.
θα το δοκιμασω αυριο και σας πω κ ο θεος βοηθος.
thank you.

flowin_through
28-07-09, 13:24
Αν στο πιτακι βρωμης βαλουμε και ταχινι, που ειναι και πολυ θρεπτικο τι θα γινει? Θα το δοκιμασω

leangains
28-07-09, 16:06
αν βαλεις ταχινι και αν χρησιμοποιείς ολοκληρα αυγα τότε σε καμία περίπτωση μη βαλεις κ μονοσακχαρίτη ακα μελι, μπανανα, το νου σου!

flowin_through
28-07-09, 17:04
Γιατι? Για να εχει μονο λιπη και πρωτεΐνες? Κετοξικη διατροφη και ετσι?

geogre
14-08-09, 22:36
Εγω που βαζω 100γρ βρωμης + 5 ασπραδια + 1 ολοκληρο αυγο το σηκωνει το ενα μικρο κουτακι βανιλια ανετα
κι εγω τοσα βαζω, ποσες θερμιδες εχει αυτο ? αν υπολογισα σωστα εχι καπου στις

450-500 , σωστα?

kappadee
08-09-09, 01:02
εγω παλι κανω κατι αλο... στα υλικα της βρομο-πιτας:P εχω βαλει και το νερο.. εχουμε και λεμε λοιπον.. 100γρ. ασπραδι αυγου 70γρ. βρομη λιγο νερακι να παει να αρεωσει λιγο το μιγμα και να γινει περισσοτερο.. η ποσοτητα πλεον αρκει για 2 πιτακια (λεπτοτερα φυσικα - σαν κρεπες ενα πραμα) με αποτελεσμα να κανω ενα με 2 φετες γαλοπουλα και ενα με ενα κουταλι του γλυκου μελι και μιση χουφτα ξηροκαρπια (20-30 γρ.)

το παρακανω?

εντιτ.. λογο τυφλαμαρας σημερα μετα που τελειωσα το πρωινο μου συνιδιτοποιησα πως τα 100 γρ. ασπραδι εχουν 10 γρ προτεινης και οχι 30 οπως νομιζα γιαυτο η παραπανς συνταγη ειναι ακυρη (εκτως και αν κανετε ενα πιτακι βρωμης με την παραπανω δοσολογια και μια ομελετα με 200 γρ αυγο που περισευουν για να φτασουμε στα 30 γρ προτεινης)

thegravijia
08-09-09, 02:08
ποση πρωτεινη ειναι 100γρ.ασπραδι?

kappadee
08-09-09, 04:02
ποση πρωτεινη ειναι 100γρ.ασπραδι?
100γρ ασπραδι 10γρ προτ.

Machiavelli
22-09-09, 21:58
Έχω το μείγμα του πιτακίου στο ψυγείο και κάτι μου λέει ότι δεν θα πήξει!! Βοήθεια! Τι να κάνω; Να ρίξω λίγη whey;

vAnY
23-09-09, 11:21
εγω το μιγμα βρωμης+ασπραδια δεν το βαζω στο ψυγειο,
βαζω ολα σενα μπολακι τα ανακατευω ολα μαζι με ενα πιρουνακι (να "σπασει" και το ολοκληρο αυγο για καλυτερο ανακατεμα) και μετα πανω στο αντικολλητικο κατ'ευθιαν σαν να εκανα μια κρεπα.(+κανελλα και σταφιδες συνηθως)

:thumbup:Σημερα δοκιμασα μια αλμυρη εκδοχη η οποια ηταν τελεια!!!
μαζι με τα αυγα + βρωμη, εβαλα και "cottage dirollo 1,4% me αγγουρακι και πιπερια", + λιγο αλατοπιπερο, και βγηκε ΠΟΛΥ γευστικο και ωραιο το πιτακι!! :toast:
Θυμιζε΄λιγο τυροπιτα:turtle:

vAnY
23-09-09, 11:22
εγω το μιγμα βρωμης+ασπραδια δεν το βαζω στο ψυγειο,
βαζω ολα σενα μπολακι τα ανακατευω ολα μαζι με ενα πιρουνακι (να "σπασει" και το ολοκληρο αυγο για καλυτερο ανακατεμα) και μετα πανω στο αντικολλητικο κατ'ευθιαν σαν να εκανα μια κρεπα.(+κανελλα και σταφιδες συνηθως)

μαζι με τα αυγα + βρωμη, εβαλα και "cottage dirollo 1,4% me αγγουρακι και πιπερια", + λιγο αλατοπιπερο,και μετα ολο το μιγμα στο αντικολλητικο και βγηκε ΠΟΛΥ γευστικο και ωραιο το πιτακι!! :toast:
Θυμιζε΄λιγο τυροπιτα:turtle:

anjelica
23-09-09, 11:44
Έχω το μείγμα του πιτακίου στο ψυγείο και κάτι μου λέει ότι δεν θα πήξει!! Βοήθεια! Τι να κάνω; Να ρίξω λίγη whey;

λιγο βρωμη,εαν ειναι αλειμμενη στο μπλεντερ θα πιξει πιο καλα

anjelica
23-09-09, 11:47
μαζι με τα αυγα + βρωμη, εβαλα και "cottage dirollo 1,4% me αγγουρακι και πιπερια", + λιγο αλατοπιπερο,και μετα ολο το μιγμα στο αντικολλητικο και βγηκε ΠΟΛΥ γευστικο και ωραιο το πιτακι!! :toast:
Θυμιζε΄λιγο τυροπιτα:turtle:[/QUOTE]

το κοτατζ ειναι ετοιμο με αγγουρακι και πιπερια???

KATERINI 144
23-09-09, 14:52
ενα σωστο κουοτ!! ενα!!

λιγο βρωμη,εαν ειναι αλειμμενη στο μπλεντερ θα πιξει πιο καλαε?!

vAnY
23-09-09, 15:17
ενα σωστο κουοτ!! ενα!!

ε?!

ελα κι εσυ κακιιουλες!!...:weights:

ναι ετοιμο ειναι ολο μαζι ενα κεσεδακι dirollo cottage με αγγουρακι πιπερια! ειναι σλουυυυρπ!

Levrone
23-09-09, 15:31
ναι ετοιμο ειναι ολο μαζι ενα κεσεδακι dirollo cottage με αγγουρακι πιπερια! ειναι σλουυυυρπ!

υπαρχει τετοιο Dirollo?

Machiavelli
23-09-09, 19:39
λιγο βρωμη,εαν ειναι αλειμμενη στο μπλεντερ θα πιξει πιο καλα

Με φώτισε ο θεός και έκανα αυτό που λες. Δεν βγήκε ιδεώδες αλλά το έφαγα. Ευχαριστώ.
Απορία, αν θέλω να γίνει πιο κρεποειδές πρέπει να αλλάξω αναλογίες σε αυγά/βρώμη;

vAnY
23-09-09, 20:09
υπαρχει τετοιο Dirollo?

αμεε! 5119

:turtle:

anjelica
23-09-09, 23:54
ενα σωστο κουοτ!! ενα!!

ε?!

για πες δασκαλε τι λαθος εκανα,παντως με καταλαβε το παιδι:thumbup: αλλα δεν θυμαμε και τωρα πως ειναι το σωστο:(τεσπα πεταμε ωρωμι στο μπλεντερ,γινετε αλευρι και με λιγοτερα αυγα θα πιξει,μονο δεν ξερω εαν ειναι τοσο καλο για φυτικες ινες.

Exci
24-09-09, 00:46
ε?!
Παιρνεις τη βρωμη και την αλειφεις στο μπλεντερ που κολας εσυ τωρα, πρεπει να ειναι ρωσικη συνταγη :idea:

KATERINI 144
24-09-09, 00:54
μισο ρε παιδια, και πως την τρως μαζι με το μπλέντερ ?! :drunken:

anjelica
24-09-09, 00:57
Παιρνεις τη βρωμη και την αλειφεις στο μπλεντερ που κολας εσυ τωρα, πρεπει να ειναι ρωσικη συνταγη :idea:

a axaxa ναι πως το καταλαβες:turtle:

Exci
24-09-09, 01:02
μισο ρε παιδια, και πως την τρως μαζι με το μπλέντερ ?! :drunken:
Ναι, για ακομα πιο αργη απορροφηση :idea:

Machiavelli
24-09-09, 11:19
Ναι, για ακομα πιο αργη απορροφηση :idea:

Δηλαδή αν αλείψουμε την whey στο blender γίνεται καζεΐνη! Θα επαναστατήσω στο χώρο της αγοράς συμπληρωμάτων διατροφής!!! :idea:
Λοιπόν σήμερα μεταμόρφωσα το πιτάκι σε κρεπάκια. Η γεύση ήταν καλύτερη ή μάλλον η υφή τους (πιο τραγανιστά). Αλλά δεν ξέρω αν αλλοιώνονται τα συστατικά όταν ψήνονται καλά. Κάποιος να ρίξει τα φώτα του;

anjelica
24-09-09, 11:22
Δηλαδή αν αλείψουμε την whey στο blender γίνεται καζεΐνη! Θα επαναστατήσω στο χώρο της αγοράς συμπληρωμάτων διατροφής!!! :idea:
Λοιπόν σήμερα μεταμόρφωσα το πιτάκι σε κρεπάκια. Η γεύση ήταν καλύτερη ή μάλλον η υφή τους (πιο τραγανιστά). Αλλά δεν ξέρω αν αλλοιώνονται τα συστατικά όταν ψήνονται καλά. Κάποιος να ρίξει τα φώτα του;

οχι

anjelica
24-09-09, 11:24
ελα κι εσυ κακιιουλες!!...:weights:

το φτιαξα σημερα!!! :thumbup::thumbup::thumbup:

vAnY
24-09-09, 18:40
το φτιαξα σημερα!!! :thumbup::thumbup::thumbup:

και ..?...και??. ωραιο δεν ειναι??;)

anjelica
24-09-09, 23:27
και ..?...και??. ωραιο δεν ειναι??;)

ναι πολυ ωραιο:thumbup:

Nick Sotiralis
25-05-10, 22:07
σε φαση στεγνωματος το μελι επιτρεπεται? 1 κουταλακι του γλυκου το πρωι?

Orc
31-05-10, 20:53
Παίδες το πιτάκι είναι τέλειο. Πρώτη φορά το έφτιαξα σήμερα και είναι μια πολύ καλή λύση αν δεν αντέχετε να τρώτε σκέτα βραστά αυγά τώρα το καλοκαίρι. Απο πάνω έβαλα φέτες γαλοπούλα στο ένα κομμάτι αλλά τα υπόλοιπα τα καταβρόχθισα σκέτα. Απο γεύση 9/10, ευκολία ψησίματος 10/10 θρεπτική αξία 11/10.:bbbiceps:

thegravijia
31-05-10, 22:55
εγω θελω να αρχισω να βαζω ψημενο μηλο απο πανω αλλα δεν ξερω πως φτιαχνεται το ψημενο μηλο λολ ξερεις κανεις καμια συνταγη ???

eri_87
31-05-10, 23:20
εγω θελω να αρχισω να βαζω ψημενο μηλο απο πανω αλλα δεν ξερω πως φτιαχνεται το ψημενο μηλο λολ ξερεις κανεις καμια συνταγη ???

Γιατί δε βάζεις λιωμένο μήλο στο μουλτι και να το ανακατέψεις με τα υπόλοιπα υλικά απτο πιτάκι? Δοκίμασέ το κι έτσι... Βάλε και κανέλα!

thegravijia
31-05-10, 23:23
Γιατί δε βάζεις λιωμένο μήλο στο μουλτι και να το ανακατέψεις με τα υπόλοιπα υλικά απτο πιτάκι? Δοκίμασέ το κι έτσι... Βάλε και κανέλα!
οκ θα το δοκιμασω ετσι :toast:

sTeLaKoS
01-06-10, 03:07

Ψημένο μήλο μόνο με ζάχαρη έχω δει, δε ξέρω άλλο τρόπο.

Πλένεις τα μήλα, τα βάζεις σε ένα ταψάκι, τους ανοίγεις μια λακουβίτσα από πάνω, τη γεμίζεις με ζάχαρη, κανέλα και κανένα γαρίφαλο και ψήνεις στο φούρνο.
Πεντανόστιμο :toast:

listen your body
15-06-10, 01:12
Εγώ αλέθω την βρώμη στο μπλεντερ βάζω τα ασπράδια λίγη κανέλα και μερικές φορές αλέθω και 5 6 καρύδια μέσα και ανακατεύω καλά το μίγμα.
Ύστερα βάζω λαδόκολλα πάνω στην σχάρα του φούρνου και το ρίχνω πάνω (μάλιστα δεν το ρίχνω όλο ένα αλλά το κάνω μικρά μπισκότα για να ξεροψηθεί καλύτερα και μέσα) ΚΑΙ έτοιμο στο φούρνο 20λέπτακια το πολύ και ανάλογα τον φούρνο και ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ........ :banana:

-manos-
30-06-10, 03:21
να κανω κ μια ερωτηση!!!! σε περιοδο γραμμωσης ας πουμε αντι για το κλασσικο γουει-κουακερ-νερο μπορω να κανω κ εγω το πιτακι βρωμης και απο πανω να ριξω την γουει??? απο την στιγμη που εχει ιδιες θερμιδες το πιτακι με το κλασσικο πρωινο , λογικα δεν ειναι το ιδιο???? και κατι αλλο το λαδι που βαζουμε στο τηγανι ( δειγμα λαδιου δλδ) ποσες θερμιδες να εχει???? ευχαριστωωωωωωωω:toast:

ellaki
30-06-10, 03:28
και κατι αλλο το λαδι που βαζουμε στο τηγανι ( δειγμα λαδιου δλδ) ποσες θερμιδες να εχει???? :

γιατι δεν το κανεις σε αντικολλητικο χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ λαδι??

-manos-
30-06-10, 03:32
γιατι το αντικολλητικο μου ειναι του κολου!!!! σορρυ κιολας!!!! λογικα ομως δεν μπορω στην γραμμωση να τρωω πιτακι???

Devil
30-06-10, 05:09
γιατι το αντικολλητικο μου ειναι του κολου!!!! σορρυ κιολας!!!! λογικα ομως δεν μπορω στην γραμμωση να τρωω πιτακι???

γιατι να μην το τρως?

βαλε λιγο λαδι και απλωσε το παντου με χαρτι κουζινας ουτε 3γρ λαδι δεν ειναι

beefmeup
13-07-10, 00:00
καλα μιλαμε,τωρα το ανακαλυψα-απτο λογκ του νικολα κυριως(κ εφαγα βεβαιως βεβαιως)αυτουνο..

μιλαμε,θα μπορουσα να τρεφομαι αποκλειστικα κ μονο με δαυτο.

Niiick
13-07-10, 00:23
Σκετο χωρις μελι χωρις αλατι χωρις τιποτα? Εγω ετσι το τρωω τωρα καθε μερα αλλα εχω φαει πολυ νοστιμοτερα πραγματα.. Μαλλον εισαι χαρτ-κορ:weights:

beefmeup
13-07-10, 00:25
Σκετο χωρις μελι χωρις αλατι χωρις τιποτα? Εγω ετσι το τρωω τωρα καθε μερα αλλα εχω φαει πολυ νοστιμοτερα πραγματα.. Μαλλον εισαι χαρτ-κορ:weights:

βασικα μονο κανελα εβαλα..
κ δοκιμασα κ ενα κομματακι με μελι,κ τα σπαγε ακομα περισοτερο..αλλα για πρωι ομως με μελακι..

ρε συ φοβερο ειναι!!πολυ "τηγανιτα"φαση κ τις λατρευω τις ατιμες!!

Niiick
13-07-10, 00:33
Ισως επειδη τωρα το γνωρισες εγω το τρωω τρια χρονια ε παραπηγε το κακο. Μελι δεν θελω ουτε το πρωι ασ γραμμωσουμε καθολου, αρκετο carb παιρνουμε με τοση βρωμη θα πιασω 1000 θερμιδες εαν βαλω και μελι. Χτες εφαγα ενα με μισο κουτι μερεντα αυτο μαλιστα!

κουλης
05-08-10, 23:20
γινεται τραγανο σαν μπισκοτο?

underground
09-09-10, 19:39
Μια ερώτηση παιδιά, με απλή βρώμη (όχι αλεσμένη) παίζει να γίνει ή μπα??

beefmeup
09-09-10, 19:40
Μια ερώτηση παιδιά, με απλή βρώμη (όχι αλεσμένη) παίζει να γίνει ή μπα??

εγω με απλη το κανω.

vAnY
09-09-10, 22:30
κι εγω:)

Ramrod
09-09-10, 22:38
παιδιά και με μερμελάδα είναι πολύ καλό!

Βέβαια πλέον και εγώ σκέτο το τρώω...κάνω γύρω στο 40λεπτο να το κατεβάσω όλο...δεν διασπάται με τίποτα!:green:

beefmeup
09-09-10, 22:47
παιδιά και με μερμελάδα είναι πολύ καλό!

Βέβαια πλέον και εγώ σκέτο το τρώω...κάνω γύρω στο 40λεπτο να το κατεβάσω όλο...δεν διασπάται με τίποτα!:green:

πια μαρμελαδα..χαχα!!

εγω εχω φτασει να βαζω ψιλοκομμενο μπεηκον,τυρι,πιπεριες κλπ,για γινεται τουρμπατο τσητ!:P

Ramrod
09-09-10, 22:49
πια μαρμελαδα..χαχα!!

εγω εχω φτασει να βαζω ψιλοκομμενο μπεηκον,τυρι,πιπεριες κλπ,για γινεται τουρμπατο τσητ!:P

Γίνεται και σε μορφή πίτσας αμα βάλεις ντομάτα και όλα τα παραπάνω στο φούρνο για 20 λεπτάκια...εκεί να δείς! ;)

beefmeup
09-09-10, 22:50
Γίνεται και σε μορφή πίτσας αμα βάλεις ντομάτα και όλα τα παραπάνω στο φούρνο για 20 λεπτάκια...εκεί να δείς! ;)

μη λες αλλα γιατι με πιανουν κατι λιγουρες...

arisfwtis
09-09-10, 22:54
ram
πρεπει να σαι μεγαλος σεφ
:green::green:
ολο την ορεξη μας ανοιγεις ναουμε:rolf:

Ramrod
09-09-10, 23:03
ram
πρεπει να σαι μεγαλος σεφ
:green::green:
ολο την ορεξη μας ανοιγεις ναουμε:rolf:

και όμως φίλε απο όλα αυτά σπάνιως φτιάχνω κάτι γιατί βαριέμαι...προτιμώ το φιλετάκι που το πετάς στο φούρνο και ψήνεται, και την πατατούλα ή το ρυζάκι που βράζουν μόνα τους....Ακόμα και σαλάτες βαριέμαι να κόβω και τρωω συνήθως αγγούρι...:green:

Τα σαββατοκύριακα μαγειρευω που έχω πιο πολύ χρόνο και όρεξη και φτιάχνω jumbo μερίδες γι όλη την ημέρα...;)
Ειδικά με τα μακαρόνια κάνω θαυματα...:turtle:

underground
10-09-10, 02:39
εγω με απλη το κανω.

Χίλια ευχαριστώ μαν :)

jimmy007
09-10-10, 19:15
Aς γίνουμε λίγο αυστηροί..:) Ξέρει κανένας κατά πόσο μεταβάλλεται περίπου ο γλυκαιμικός δείκτης της βρώμης με αυτό τον τρόπο?

beefmeup
10-10-10, 17:50
Aς γίνουμε λίγο αυστηροί..:) Ξέρει κανένας κατά πόσο μεταβάλλεται περίπου ο γλυκαιμικός δείκτης της βρώμης με αυτό τον τρόπο?

με ποιον τροπο?

jimmy007
11-10-10, 01:39
με ποιον τροπο?

Με το τηγάνισμα..

beefmeup
11-10-10, 01:40
Με το τηγάνισμα..

δεν ειναι τηγανισμα ακριβως.απλα ζεστενεται κ γινεται συμπαγες σαν κρουστα.

jimmy007
11-10-10, 02:00
δεν ειναι τηγανισμα ακριβως.απλα ζεστενεται κ γινεται συμπαγες σαν κρουστα.

Ναι εντάξει αλλά υφίσταται μία επεξεργασία,οπότε λογικά θα αλλάζει ο εν λόγω δείκτης...

beefmeup
11-10-10, 02:03
αν υποθεσουμε οτι αλλαζει.

σε περιπτωση που το ζεσταινεις απλα,χωρις λαδι,θα χουμε υπολογισιμη διαφορα σε αριθμους η αποτελεσμα?

jimmy007
11-10-10, 02:27
αν υποθεσουμε οτι αλλαζει.

σε περιπτωση που το ζεσταινεις απλα,χωρις λαδι,θα χουμε υπολογισιμη διαφορα σε αριθμους η αποτελεσμα?

Όχι. Απλά αυτό που υφίσταται δεν είναι απλό ζέσταμα. Επίσης, οι περισσότεροι βάζουν λίγο λάδι για να μην τους κολλήσει. 1/3 της κουταλιάς δεν είναι τόσο τραγικό..

beefmeup
11-10-10, 02:29
Όχι. Απλά αυτό που υφίσταται δεν είναι απλό ζέσταμα. Επίσης, οι περισσότεροι βάζουν λίγο λάδι για να μην τους κολλήσει. 1/3 της κουταλιάς δεν είναι τόσο τραγικό..

εγω ας πουμε δεν βαζω καθολου λαδι.εχω σοβαρη μεταβολη στον δεικτη?
που θα χει,κ επιπτωση στην διατροφη μου εννοω.

jimmy007
11-10-10, 02:38
εγω ας πουμε δεν βαζω καθολου λαδι.εχω σοβαρη μεταβολη στον δεικτη?
που θα χει,κ επιπτωση στην διατροφη μου εννοω.

Και δεν σου κολλάει??
Δεν νομίζω να είναι μεγάλη η μεταβολή. Απλά ρώτησα αν γνωρίζει κανένας πως μπορούμε να την γνωρίζουμε...

beefmeup
11-10-10, 11:13
Και δεν σου κολλάει??
Δεν νομίζω να είναι μεγάλη η μεταβολή. Απλά ρώτησα αν γνωρίζει κανένας πως μπορούμε να την γνωρίζουμε...

μπα,καθολου δεν κολλαει..αν ειναι οκ το αντικολητικο που θα χρησιμοποιησεις δεν τρεχει μια.

για την μεταβολη που λες,εχω την εντυπωση οτι,ειναι δυσκολο να βρεις κατα ποσο(κ αν) επειρεαζεται ο δεικτης με αυτον τον τροπο παρασκευης του..πιτακιου.
αλλα κ να γινεται,δεν νομιζω οτι θα ειναι σε επιπεδο που θα σε επειρεασει καθολου στην διατροφη σου.

tolis93
01-05-11, 09:30
Mωλις εφαγα αυτο το επικο κατασκευασμα...τι να πω.τρελενομαι για γλυκα αλλα τετοιο πραμα δεν εχω ξαναφαει...απιστευτο! Το καλυτερο πρωινο ever!εβαλα και λιγο μελι και ενα μηλο με καννελα...

Mimas88
11-09-11, 00:06
Καλησπέρα σας, ερώτηση, έχετε δοκιμάσει το πιτάκι να το ανακατέψετε με τόνο?? Δηλαδή 70-10γρ βρώμη, 5 ασπράδια, 1 με κρόκο και ενα τόνο νερού καλά στραγγισμένο.

tolis93
11-09-11, 00:20
Καλησπέρα σας, ερώτηση, έχετε δοκιμάσει το πιτάκι να το ανακατέψετε με τόνο?? Δηλαδή 70-10γρ βρώμη, 5 ασπράδια, 1 με κρόκο και ενα τόνο νερού καλά στραγγισμένο.

βαλε κ απο πανω σως απο μαγιονεζα κ λεμονι κ λιγο πιπερι...ως γνησιος ανωμαλος δε φοβαμαι να τα κανω αυτα τα κουλα.συμβουλη.οταν ψηνεις το πιτακι κοπανα απο πανω τον τονο να ψηθει κ αυτος λιγο...εκει ειναι ολα τα λευτα

jimmy007
11-09-11, 00:30
μπα,καθολου δεν κολλαει..αν ειναι οκ το αντικολητικο που θα χρησιμοποιησεις δεν τρεχει μια.

για την μεταβολη που λες,εχω την εντυπωση οτι,ειναι δυσκολο να βρεις κατα ποσο(κ αν) επειρεαζεται ο δεικτης με αυτον τον τροπο παρασκευης του..πιτακιου.
αλλα κ να γινεται,δεν νομιζω οτι θα ειναι σε επιπεδο που θα σε επειρεασει καθολου στην διατροφη σου.

Aν έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο post, ναι όντως δεν έχει σημασία ο δείκτης. Απλά τότε ως αρχάριος πίστευα πολύ στην ποιότητα των τροφών και όχι στην ποσότητα που είναι σημαντικότερη.

aepiskeptis
11-09-11, 00:52
δε βρισκω και τοσο καλη ιδεα να ζεσταινεται το ελαιολαδο

αλλα και παλι αυτη ειναι απλα η δικη μου αποψη και τιποτα παραπανω

μου φαινεται καλυτερη ιδεα να βαζετε φρεσκο βουτυρο η κοκονατ οιλ στο τηγανι.

ippokratis
11-09-11, 01:13
φρέσκο βούτηρο εννοείς αγελάδος ή το συσκευασμένο που βρίσκουμε στο σούπερ μάρκετ,πχ τύπου κερκύρας;
ή το πρόβειο βούτηρο χύμα που βάζουν στα γλυκά ;

aepiskeptis
11-09-11, 01:21
οποιο σαρεσει εσενα

το κερκυρας σιγουρα οχι, το προβειο μαλλον ναι.

ippokratis
11-09-11, 01:37
ή μήπως φρέσκο γίδινο;
πλακίτσα κάνω,
από τα λίγα που ξέρω πιστεύω είναι καλύτερο το πρόβειο από το αγελαδινό.

aepiskeptis
11-09-11, 01:48
αν το αγελαδινο ειναι απο καλαμποκοταισμενη και φραγμενη αγελαδα σιγουρα το προβειο

αν η αγελαδα ειναι ελευθερη και τρωει κυριως γρασιδι, το αγελαδινο ειναι καλυτερο

εχει να κανει με τη συσταση του λιπους και την περιεκτικοτητα σε καθορισμενα κορεσμενα λιπαρα

αν ειναι απο αιγες ,ααα προτιμω τις αιγες

ippokratis
11-09-11, 02:06
σωστό,είναι ψιλοσχετικά τα πράγματα τελικά.
ένα-ένα βγαίνουν στην επιφάνεια,αίγες λοιπόν,γίδα-πρόβατο 1-0.

Chris92
19-09-11, 15:12
1η φορα σημερα το εκανα, εβαλα απο πανω μπανανα,μηλο,κανελα και μελι και ηταν :rocking:

franky94
19-09-11, 15:28
Σκεφτομαι και εγω για πιτακι το απογευμα ομελετα δεν με χορτενει πολυ!!λιγη μερεντα επιτρεπεται??βασικα ειναι ωραια με το πιτακι?
η καλυτερα μελι?

ginus
19-09-11, 15:43
Σκεφτομαι και εγω για πιτακι το απογευμα ομελετα δεν με χορτενει πολυ!!λιγη μερεντα επιτρεπεται??βασικα ειναι ωραια με το πιτακι?
η καλυτερα μελι?

αλλο το πιτακι αλλο η ομελετα...με μελι...υποτιθεται δεν θες κακα λιπαρα και σακχαρα υψηλου γλυκαιμικου απο το πουθενα

venom1987
19-09-11, 15:51
η καλυτερα μελι?

μερεντα????πλακα κανεις???
υποτιθεται το φτιαχνεις γιατι ειναι φιτ και δεν παχαινει....!!!!!!!
τωρα αμα αρχιζεις και βαζεις παχυντικα πραγματα αστο ....

και φυσικα το μελι ειναι καλυτερο , δεν παχαινει μεχρι 2 κουτ.σ παραπανω ξεφευγεις λιγο και δινει τελεια γευση....

tolis93
19-09-11, 15:57
μερεντα????πλακα κανεις???
υποτιθεται το φτιαχνεις γιατι ειναι φιτ και δεν παχαινει....!!!!!!!
τωρα αμα αρχιζεις και βαζεις παχυντικα πραγματα αστο ....

και φυσικα το μελι ειναι καλυτερο , δεν παχαινει μεχρι 2 κουτ.σ παραπανω ξεφευγεις λιγο και δινει τελεια γευση....

το δε παχαινει μαρεσε.δλδ αν εχει φτιαξει μια πιτα βρωμης με 10 ασπραδια 5 κροκους 10 κ σουπας βρωμη κ βαλε 2μισι κουταλιες σουπας μελι παει παχυνε:green: εξαρταται κ τι αλλο τρως μεσα στη μερα.ποτε το τρως κτλπ.οσο για τη μερεντα.οκ θες σοκολατιτσα?τραβα παρε ενα σιροπι σοκολατας με γλυκαντικα στη χειροτερη κ βαζε 1 κουταλακι τ γλυκου.κ αυτο επειδη δν εχει λιπαρα κ τετοια.ιδια γευση δν θα χει.θες σοκολατα παρε στη τελικη καθαρο κακαο κ βαζε 1 κ γλυκου στο μειγμα σου πριν το ψησεις σιγα

ginus
19-09-11, 16:04
το δε παχαινει μαρεσε.δλδ αν εχει φτιαξει μια πιτα βρωμης με 10 ασπραδια 5 κροκους 10 κ σουπας βρωμη κ βαλε 2μισι κουταλιες σουπας μελι παει παχυνε:green: εξαρταται κ τι αλλο τρως μεσα στη μερα.ποτε το τρως κτλπ.οσο για τη μερεντα.οκ θες σοκολατιτσα?τραβα παρε ενα σιροπι σοκολατας με γλυκαντικα στη χειροτερη κ βαζε 1 κουταλακι τ γλυκου.κ αυτο επειδη δν εχει λιπαρα κ τετοια.ιδια γευση δν θα χει.θες σοκολατα παρε στη τελικη καθαρο κακαο κ βαζε 1 κ γλυκου στο μειγμα σου πριν το ψησεις σιγα

μιλας σχεδον για την καθημερινοτητα μου:green: ντξ 5 αυγα ολοκληρα...αλλα στα αλλα επεσες ακριβως...εξαρταται το ποτε το τρως και τι αναγκες εχει ο οργανισμος σου...οχι δεν εχω παχυνει:green:

franky94
19-09-11, 16:49
μια ερωτηση εκανα μωρε σιγα!!η μερεντα σε ολους μας αρεσει!!:P μελακι και αγιος ο θεος!!!

venom1987
19-09-11, 18:25

εννοω οτι το νορμαλ δεν παχαινει 5-6 ασπραδια 1 κροκο και 50-100 γρ βρωμη και 1 κ.σ μελι

τελειο γευμα....;)

rey1989
19-09-11, 18:47
ρε παιδιά ρίξτε καμιά ιδέα, το πιτάκι το φτιάχνω με 5 ασπράδια / 3κσ βρώμη και βάζω 1κγλ μέλι απο πάνω. Το πρόβλημα είναι πως δεν παει κάτω εύκολα. Μήπως να διαλύσω την κγλ μέλι σε ελάχιστο νερό και να το ρίξω απο πάνω ?

tolis93
19-09-11, 18:48
ρε παιδιά ρίξτε καμιά ιδέα, το πιτάκι το φτιάχνω με 5 ασπράδια / 3κσ βρώμη και βάζω 1κγλ μέλι απο πάνω. Το πρόβλημα είναι πως δεν παει κάτω εύκολα. Μήπως να διαλύσω την κγλ μέλι σε ελάχιστο νερό και να το ρίξω απο πάνω ?

εσυ τοσο καιρο μαζι με το μειγμα τα βαζες?:green: ρε βαλτε απο πανω γιαουρτι με ταχινι ρε να δειτε για ποτε φευγει.η γιαουρτι με μισο μηλο λιγο μελι κ λιγο κανελλα

rey1989
19-09-11, 18:50
εσυ τοσο καιρο μαζι με το μειγμα τα βαζες?:green: ρε βαλτε απο πανω γιαουρτι με ταχινι ρε να δειτε για ποτε φευγει.η γιαουρτι με μισο μηλο λιγο μελι κ λιγο κανελλα

ναι αλλα δεν θα ξεφύγω στην διατροφή μου αν βάλω γιαούρτι και ταχίνι και μέλι και κανέλα ? :green::P

tolis93
19-09-11, 18:53
ναι αλλα δεν θα ξεφύγω στην διατροφή μου αν βάλω γιαούρτι και ταχίνι και μέλι και κανέλα ? :green::P

αν βαλεις 1-40 του μηλου 1 κ σουπας γιαουρτι(φτανει για να το απλωσεις σε ολο το πιτακι) αν παρεις το ταχινι απο εκει π το χεις κ το βαλεις εκει η ασε το ταχινι.αν βαλεις 1 κ γλυκου μελι π παλι σ αρκει ε δε νομιζω να παθεις τπτ με...20+20+10=50 θερμιδες εξτρα...η κανελλα δεν εχει καν θερμιδες...

rey1989
19-09-11, 18:58
αν βαλεις 1-40 του μηλου 1 κ σουπας γιαουρτι(φτανει για να το απλωσεις σε ολο το πιτακι) αν παρεις το ταχινι απο εκει π το χεις κ το βαλεις εκει η ασε το ταχινι.αν βαλεις 1 κ γλυκου μελι π παλι σ αρκει ε δε νομιζω να παθεις τπτ με...20+20+10=50 θερμιδες εξτρα...η κανελλα δεν εχει καν θερμιδες...

κομπλε! ευχαριστώ θα το δοκιμάσω :P:P:P

Stella
19-09-11, 19:00

Eσύ παιδί μου είσαι ταγμένος στο στόχο σου! :thumbup:Μην τα ακους αυτά και παρασύρεσαι!
Μια κουταλίτσα απο΄δω, ένα κουταλάκι απο΄κει....αστο καλύτερα για όταν κάνεις όγκο το τσιμπολόγημα!:bbbiceps:

Kagias
19-09-11, 19:22
Πείτε ρε παίδες καμιά ιδέα γιατί στέρεψα. Τι άλλο να βάλουμε την ώρα που ψήνεται. Η κανέλα είναι το κλασσικό μου, αλλιώς έχω δοκιμάσει και δυό φορές να βάλω μια κουταλια ροφημα σοκολατας Cadbury και είχε γίνει υπερτούμπανο. Άμα κόψω π.χ. μήλο και το βάλω μέσα στο μίγμα και το τηγανίσω λέτε θα βγεί βλακεία;

tolis93
19-09-11, 19:24
Πείτε ρε παίδες καμιά ιδέα γιατί στέρεψα. Τι άλλο να βάλουμε την ώρα που ψήνεται. Η κανέλα είναι το κλασσικό μου, αλλιώς έχω δοκιμάσει και δυό φορές να βάλω μια κουταλια ροφημα σοκολατας Cadbury και είχε γίνει υπερτούμπανο. Άμα κόψω π.χ. μήλο και το βάλω μέσα στο μίγμα και το τηγανίσω λέτε θα βγεί βλακεία;

βαλτο στο φουρνο κ βαλτο μετα απο πανω.μεσα δε γινεται ωραιο.το απο πανω ειναι η μαγκια...

average_joe
19-09-11, 20:55
ας γραψω και γω την παραλλαγη μου που αποτελουσε το δεκατιανο μου επι 3 χρονια καθως βλεπω αρκετα παιδια χρησιμοποιουν στο δεκατιανο τοστακια που δεν τα πολυσυμπαθω.
η κυρια διφορα με το κανονικο ειναι οτι γινεται σε φουρνο.
ο τροπος εκτελεσης και τα υλικα αναφερονται σε 4 μεριδες.

1) 25 ασπαραδια απο μεγαλα αυγα (υπολογιστε 1000g ασπραδι)
2) 200γρ βρωμη
3) 200g χυμος πορτοκαλι (περασμενο στο μπλεντερ)
4) 60γρ αποξηραμενα δαμασκηνα

σπαμε αυγα (σε μεγαλη λεκανη καθως οτιδηποτε αλλο απλα δεν ειναι πρακτικο), χτυπαμε τα ασπραδια με μιξερ να γινουν μαρεγκα.
ριχνουμε πορτοκαλι, βρωμη.
ξαναχτυπαμε για 2- 3 λεπτα με το μιξερ για να ομογενοποιηθει.
σε μεγαλο ταψι απλωνουμε λαδοκολλα να καλυψει και τα τοιχωματα.
ριχνουμε το μειγμα.
πεταμε απο πανω τα (ψιλοκομμενα) δαμασκηνα για να πανε παντου (αλλα θαψτε τα μετα μεσα στο μειγμα με ενα κουταλι γιατι ""καιγονται").
ψησιμο στους 250 για 35- 40 λεπτα (εξαρταται απο το φουρνο σας ε?)
κλεινουμε φουρνο, το αφηνουμε μεσα να κρυωσει.
μετα ξεκολλαει ανετα απο λαδοκολλα, το χωριζω σε 4 κομματια και αφου εχει κρυωσει για τα καλα
μεσα σε πολυμπαγκ και πεταμα στο ψυγειο.
διατηρειται αψογα για 4 μερες.
την πεμπτη αλλοιωνεται αλλα αν εισαι hardcoras δεν παθαινεις τιποτα!:green:
προετοιμασια οχι πανω απο 30 λεπτα (αλλα ειχα παρει και ντοκτορα στο θεμα :P)
κουβαλιεται ευκολα σε τσαντακι και διατηρειται αρκετες ωρες εκτος ψυγειου (πανω απο 5).

τωρα για τα macros, ο καθενας τα διαχειριζεται οπως θελει.
αν ειναι σε cutting και αποφευγει τα φρουτα, αρκετα γευστικο ειναι και με ξυσμα απο πορτοκαλι και κανελλα.

αυτα δοκιμαστε το αξιζει τον κοπο καθως λυνει τα χερια απο αποψη καθημερινου μαγειρεματος, ειναι καλυτερο απο τοστακι και πιστεψτε με πολυ νοστιμο;)

rey1989
19-09-11, 21:23
παιδιά το πιτάκι δεν πειράζει να το φτιάχνω από το βράδυ και να το αφήνω στο ψυγείο έτσι ? γιατί το πρωί δεν προλαβαίνω και είμαι στο τρέξιμο (στο παραπέντε να χάσω το λεωφορείο κάθε φορα).

Eσύ παιδί μου είσαι ταγμένος στο στόχο σου! :thumbup:Μην τα ακους αυτά και παρασύρεσαι!
Μια κουταλίτσα απο΄δω, ένα κουταλάκι απο΄κει....αστο καλύτερα για όταν κάνεις όγκο το τσιμπολόγημα!:bbbiceps:

προσέχω πολύ γιατί δυστυχώς δεν πρόσεχα όταν έπρεπε με αποτέλεσμα να φτάσω σε άθλιο σημείο.
Τώρα προσπαθώ να φτάσω στο άλλο άκρο και ευτυχώς όσο πάει και γίνεται ευκολότερο , γενικά κάθε αρχή και δύσκολη,όμως το αποτέλεσμα σε δικαιώνει .:thumbup::P:turtle:

Giannistzn
19-09-11, 21:31
Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω πεταω 4 αυγα (2 κροκους), 60γρ κουακερ και ελαχιστο γαλα για να μην ειναι στοκος. Ψιλοκοβω μπανανα και γινεται σαν pancake.

Εναλλακτικες απο πανω? Κανελα και μελι ή κατι που προσφατα λατρεψα στην syntrax σοκολατα, 1/4 σκουπ με 3-5γρ κακαο σε ενα μπολακι, αραιωνω με νερο για να γινει κρεμωδες και το απλωνω απο πανω. Υποψην τα υλικα ειναι για ενα τεραστικο πιτακι.

Συνηθως το πρωι κανω και με μελι και με σοκολατα. Και το απολαμβανω :green:

Stella
19-09-11, 21:31
Καλά κάνεις και μπράβο σου!
Πραγματικά θαυμάζω την πειθαρχία σου στη διατροφή!:bowdown:
Γι΄αυτό σου λέω αφου τα καταφέρνεις και αντέχεις, μην ξεφευγεις καθόλου!

Περιμένω να δω θαυματα από΄σένα!

(Το σχολιο πάει για τον Rey 1989)

venom1987
19-09-11, 21:33
ας γραψω και γω την παραλλαγη μου που αποτελουσε το δεκατιανο μου επι 3 χρονια καθως βλεπω αρκετα παιδια χρησιμοποιουν στο δεκατιανο τοστακια που δεν τα πολυσυμπαθω.

2) 200γρ βρωμη

σπαμε αυγα (σε μεγαλη λεκανη καθως οτιδηποτε αλλο απλα δεν ειναι πρακτικο), χτυπαμε τα ασπραδια με μιξερ να γινουν μαρεγκα.
ριχνουμε το μειγμα.
πεταμε απο πανω τα (ψιλοκομμενα) δαμασκηνα για να πανε παντου (αλλα θαψτε τα μετα μεσα στο μειγμα με ενα κουταλι γιατι ""καιγονται").
μετα ξεκολλαει ανετα απο λαδοκολλα, το χωριζω σε 4 κομματια και αφου εχει κρυωσει για τα καλα
κουβαλιεται ευκολα σε τσαντακι και διατηρειται αρκετες ωρες εκτος ψυγειου (πανω απο 5).

αν ειναι σε cutting και αποφευγει τα φρουτα, αρκετα γευστικο ειναι και με ξυσμα απο πορτοκαλι και κανελλα.

αυτα δοκιμαστε το αξιζει τον κοπο καθως λυνει τα χερια απο αποψη καθημερινου μαγειρεματος, ειναι καλυτερο απο τοστακι και πιστεψτε με πολυ νοστιμο;)

καλα εεε φοβερο αλλα αντι για δαμασκηνα τι αλλο μπορουμε να βαλουμε???
και παλι μπραβο

average_joe
19-09-11, 21:45
^^
κατι σε αποξηραμενο.
σταφιδες, βερυκοκα, μπαναες, συκα τα πρωτα που μου ερχονται.
δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο αυτα γιατι για να το τρωω για 3 χρονια... μαλλον η γευση του με καλυπτε;)

κοιτα, εγω εναν μπουσουλα ηθελα να δωσω.
το πλεονεκτημα αυτης της συνταγης απο το τηγανι ειναι ο χρονος που κερδιζεις απο μαγειρεμα.
το φτιαχνεις μια φορα και καθαριζεις για 4 ημερες απο δεκατιανο.

οι σταθερες ειναι η βρωμη και το ασπραδι.

μετα αυτοσχεδιαζεις με βαση το γουστο σου.
αποξηραμενα φρουτα, πορτοκαλι σε μπλεντερ(ή αλλο φρουτο), ξυσμα πορτοκαλιου, κακαο, βανιλια (tub), κανελλα, κροκοι, ξηροκαρπια, ισως μελι (αν και δε ξερω ποσο πρακτικο θα ειναι σε κουβαλημα).
τι διαολο ολο και κατι απο αυτα που θα σου αρεσει.
αρχικα θα σου προτεινα να το δοκιμασεις οπως το εγραψα.
μπορει να σε εκπληξει.

venom1987
19-09-11, 21:54
^^
κατι σε αποξηραμενο.
σταφιδες, βερυκοκα, μπαναες, συκα τα πρωτα που μου ερχονται.
δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο αυτα γιατι για να το τρωω για 3 χρονια... μαλλον η γευση του με καλυπτε;)

κοιτα, εγω εναν μπουσουλα ηθελα να δωσω.
το πλεονεκτημα αυτης της συνταγης απο το τηγανι ειναι ο χρονος που κερδιζεις απο μαγειρεμα.
το φτιαχνεις μια φορα και καθαριζεις για 4 ημερες απο δεκατιανο.

οι σταθερες ειναι η βρωμη και το ασπραδι.

μετα αυτοσχεδιαζεις με βαση το γουστο σου.
αποξηραμενα φρουτα, πορτοκαλι σε μπλεντερ(ή αλλο φρουτο), ξυσμα πορτοκαλιου, κακαο, βανιλια (tub), κανελλα, κροκοι, ξηροκαρπια, ισως μελι (αν και δε ξερω ποσο πρακτικο θα ειναι σε κουβαλημα).
τι διαολο ολο και κατι απο αυτα που θα σου αρεσει.
αρχικα θα σου προτεινα να το δοκιμασεις οπως το εγραψα.
μπορει να σε εκπληξει.

καλα εννοειται πως θα το δοκιμασω απλος χωρις δαμασκηνα
οντως ξεμπερδευεις απο δεκατιανο :)

κακαο ,κανελα και μελι εε???γαματο εγραψες :)

franky94
19-09-11, 23:39
Παπακια guys σημερα ξεβαφτηστικα πηγα να φτιαξω πιτακι και μου βγηκε η παναγια στο τελος το εκαψα χαλασα 4 αυγα και βλαστιμαγα μετα σαν νταλικιερης!!ασε που κοντεψα να ξερασω!
δεν ξερω γιατι αλλα δε μου αρεσει πολυ το πιτακι!!

gym
19-09-11, 23:47
Παπακια guys σημερα ξεβαφτηστικα πηγα να φτιαξω πιτακι και μου βγηκε η παναγια στο τελος το εκαψα χαλασα 4 αυγα και βλαστιμαγα μετα σαν νταλικιερης!!ασε που κοντεψα να ξερασω!
δεν ξερω γιατι αλλα δε μου αρεσει πολυ το πιτακι!!

δωσε λιγη προσοχη στον τροπο που θα το φτιαξεις γιατι πολυ πεφτουν στο λαθος του να βαζουν τα υλικα στο τηγανι πριν ακομα ζεσταθει καλα με αποτελεσμα να μην ψηθει ομοιομορφα το πιτακι κ να κολλησει...

franky94
19-09-11, 23:55
φιλε μου δεν εχω δοκιμασει με ταχινι μονο βρωμη αυγα και μελι!!μου φενεται λιγο ανοστο αν και φτει το τηγανι μου εχει χαλασει αστα να πανε!!!ολα τα κακα σε μενα!!

tolis93
20-09-11, 09:05
το καλυτερο πιτακι θα το φτιαξετε με τηγανι απο το ικεα αντικολλητικο(ειναι τελειως φλατ σαν αυτο π φτιαχνουν τις κρεπες)οχι μονο δε κολλαει...αλλα μωλις ψηθει ξεκολλαει κ μονο τ κ δν κανω πλακα.κυριολεκτικα γλυστραει.συν του οτι ειναι αθανατο δε νιωθει το χρηστουλη αυτο το πραμα...κ το πηρα κ τζαμπα:green:

Kagias
20-09-11, 13:44
Πιθανον παιδια για σας που λετε οτι δε σας βγαινει κατι γινεται με τις αναλογιες σας. Πρεπει να βγει ενα πηχτο μιγμα με το ματι, μη κολλατε σε κλασσικες ποσοτητες γιατι λιγο μεγαλα ας πουμε αν ειναι τα αυγα η βρωμη θα κολυμπαει ή αν είναι πολύ μικρά μπορεί να σας βγει ξερο το μιγμα. Ακόμη μη το βάζετε σε μεγάλο τηγάνι γιατί βγαίνει πολύ λεπτό, πάρτε ένα μικρό να βγεί μια πίτα συμπαγής με μάζα.

franky94
20-09-11, 13:50
με αυτο που επαθα χτες το συχαθηκα!!:P

rey1989
20-09-11, 13:58
με αυτο που επαθα χτες το συχαθηκα!!:P

τι έπαθες? :turtle:

εγω το μόνο σιχαμένο που έχω πάθει είναι τα αβγά να έχουν μέσα κάτι άσπρο σαν σπε...μα και κάτι μαυράδια αλλά δεν ξέρω τι είναι, τα έβγαλα με ένα πιρούνι καλού κακού.:puke::puke:

franky94
20-09-11, 14:15
Βασικα μου εχει χαλασει το τηγανι αλλα ειχε μια γευση καμενη + οτι μου κοπικε και βλαστημαγα + οτι δε μπορουσα να το φαω μου ερχοταν να ξερασω!!δεν ξερω γιατι!!:(

venom1987
20-09-11, 15:07
το καλυτερο πιτακι θα το φτιαξετε με τηγανι απο το ικεα αντικολλητικο(ειναι τελειως φλατ σαν αυτο π φτιαχνουν τις κρεπες)οχι μονο δε κολλαει...αλλα μωλις ψηθει ξεκολλαει κ μονο τ κ δν κανω πλακα.κυριολεκτικα γλυστραει.συν του οτι ειναι αθανατο δε νιωθει το χρηστουλη αυτο το πραμα...κ το πηρα κ τζαμπα:green:

πρεπει να παρω και εγω ενα...γιατι με λαδι συνεχεια δεν λεει........ :(

tolis93
20-09-11, 16:10
πρεπει να παρω και εγω ενα...γιατι με λαδι συνεχεια δεν λεει........ :(

ειναι τρελα πρακτικο ρ συ δλδ κ στον υπνο σ ψηνεις πιτακια:green:

Giannistzn
20-09-11, 16:17
δωσε λιγη προσοχη στον τροπο που θα το φτιαξεις γιατι πολυ πεφτουν στο λαθος του να βαζουν τα υλικα στο τηγανι πριν ακομα ζεσταθει καλα με αποτελεσμα να μην ψηθει ομοιομορφα το πιτακι κ να κολλησει...

Δωστε εμφαση σε αυτο. Εαν δεν εχει καψει το τηγανι, θα κολλησει ετσι και αλλιως οτι τηγανι και να εχεις.

franky94
21-09-11, 16:09
Φιλοι βγενω λιγο οφ αλλα ξερετε πως αλλιως μπορω να τρωω τα ασπραδια?

George007
29-09-11, 23:32

2) 200γρ βρωμη

ριχνουμε το μειγμα.

φιλαρακι αυτο για ποσα ατομα ειναι ???:P(σοβαρα ρωταω )

average_joe
29-09-11, 23:33
^για εναν (αλλα ζωο:P)
τα υλικα αναφερονται για 4 γευματα.
απλα το ψηνεις και το χωριζεις...

George007
29-09-11, 23:35
^για εναν (αλλα ζωο:P)
τα υλικα αναφερονται για 4 γευματα.
απλα το ψηνεις και το χωριζεις...

και να σ πω ποσο πρωτεινι και υδατ εχει το καθε γευμα?? εσυ το φτιαχνεισ και το τρωσ χ4 μερες δηλαδη??

average_joe
29-09-11, 23:39
ελα βρε δεν ειναι δυσκολο
συνολο απο ασπραδια 110/10/0
βρωμη 22/120/16
πορτοκαλι 0/22/0
δαμασκηνα περιπου 0/30/0
διαιρεσε με το 4.

αν θες αυξομειωνεις, βαζεις λιπαρα κτλ.

George007
29-09-11, 23:42
ελα βρε δεν ειναι δυσκολο
συνολο απο ασπραδια 110/10/0
βρωμη 22/120/16
πορτοκαλι 0/22/0
δαμασκηνα περιπου 0/30/0
διαιρεσε με το 4.

αν θες αυξομειωνεις, βαζεις λιπαρα κτλ.

εγινε αδερφε ευχαριστο πολυ... θα το δοκιμασω μεσα στο σαββατο κυριακο και θα σ πω εντυπωσεις :)αντε καληνυχτα!

Gianna
15-10-11, 14:36
Σήμερα το πρωί έκανα για πρώτη φορά το πιτάκι (4 ασπράδια, 3 κ.σ νιφάδες βρώμη και 1 κ.σ πίτουρο βρώμης, 1/3 σκουπ whey essence syntrax βανίλια, 1 κ.γ λιναρόσπορος και φυσικά μπόλικη κανέλα από πάνω). Δυστυχώς ξέχασα να βάλω λίγο λάδι στο τηγάνι και επειδή ήταν:cursing: μάρκα γτπ. κόλλησε και πάνω στο ξεκόλλημα το γδαρα το τηγάνι, ε, και πήγα και πήρα ένα tefalάκι να χω το κεφάλι μου ήσυχο!!! Δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα, δεν πειράζει, την επόμενη φορά!

venom1987
15-10-11, 15:38
Σήμερα το πρωί έκανα για πρώτη φορά το πιτάκι (4 ασπράδια, 3 κ.σ νιφάδες βρώμη και 1 κ.σ πίτουρο βρώμης, 1/3 σκουπ whey essence syntrax βανίλια, 1 κ.γ λιναρόσπορος και φυσικά μπόλικη κανέλα από πάνω). Δυστυχώς ξέχασα να βάλω λίγο λάδι στο τηγάνι και επειδή ήταν:cursing: μάρκα γτπ. κόλλησε και πάνω στο ξεκόλλημα το γδαρα το τηγάνι, ε, και πήγα και πήρα ένα tefalάκι να χω το κεφάλι μου ήσυχο!!! Δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα, δεν πειράζει, την επόμενη φορά!

βαλε την κανελα στο ανακατεμα και μετα οταν γινει μελι απο πανω.........θα παθεις.....

rey1989
15-10-11, 15:44
@venom1987
εγώ βάζω κανέλα από πάνω
στο ανακάτεμα πάει ? βγαίνει καλύτερο ? πάντως το πιτάκι πιστεύω θα το τρώω για πρωινό για τα επόμενα 10 χρόνια χαλαρά.:rolf:

tolis93
15-10-11, 16:09
σημερα θα ποσταρω βιντεακι με κεικ βρωμης....καλα μαγκες....ακομα στη κανελλα ειστε? καφες καπουτσινο ρε 1 κουταλια σουπας 2-3 ζαχαρινες κ αν το ξανα φατε με τπτ αλλο πειτε μ....το σιροπι κακαο το χειροποιητο δε το ποιανω καν....μαζι με πορτοκαλι....φευγει στο θεο

pankol
15-10-11, 16:19
κόλλησε επειδή δεν το άφησες στην αρχή να ζεσταθεί καλά. και γω ένα μούφα έχω, άλλα άμα το ζεστάνεις καλά στην αρχή δεν κολλάει...

tolis93
15-10-11, 17:44
υλικα
1 φορμακι για κεικ
6 ασπραδια αυγων
μισο με 1 φακελακι μπεικιν παουντερ
3-4 ζαχαρινες
1 κουταλια σουπας καφε καπουτσινο
75 γρ βρωμη
κανελλα(προεραιτικα)
χρονος προετοιμασιας 10 λεπτα
χρονος ψησιματος 25-30 λεπτα
εκτελεση
πρωτα προθερμαινουμε το φουρνο στους 190 βαθμους
βαζουμε πρωτα τα ασπραδια.μετα το μπεικιν παουντερ μετα βρωμη τις ζαχαρινες κ τελος το καπουτσινο κ τη κανελλα
ολα σε σεικερ για να χωρεσουν.τα χτυπαμε σε φραπεδιερα η μπλεντερ κ τα βαζουμε στη φορμα για κεικ.στη συνεχεια στο φουρνο κ ετοιμο

Chris92
15-10-11, 17:53
τολη ενταξει φιλε...τι να λεμε στο χω ξαναπει...ψαγμενος!:green:

tolis93
15-10-11, 17:55
τολη ενταξει φιλε...τι να λεμε στο χω ξαναπει...ψαγμενος!:green:

φιλτατε...φτιαξτο για πρωινουλι κ θα με θυμηθεις;)

Gianna
15-10-11, 22:34
βαλε την κανελα στο ανακατεμα και μετα οταν γινει μελι απο πανω.........θα παθεις.....

Είπα να μη βάλω μέλι γιατί έφαγα και φρουτάκια στο πρωϊνό, αλλά όντως θα το άλλαζαν τελείως, γιατί ήταν αρκετά στεγνό.

Τόλη, καλά τα λόγια είναι περιττά για το...βρωμοκεκάκι σου:bowdown:Αν βάζαμε espresso σκόνη αντί για καπουτσίνο (αυτό μου βρίκεται) θα γινόταν η δουλειά;; Ίδωμεν, θα δοκιμάσω. Το θέμα είναι ότι αν το φτιάξω θα φύγει όλο με τη μία:porc: (αλήθεια, πόσες...φυσιολογικές μερίδες βγαίνει;;)

Gianna
15-10-11, 22:35
Άκυρο, τώρα που το ξαναβλέπω, τα υλικά μια χαρά είναι για ένα γεύμα:green:

Chris92
16-10-11, 15:26
φιλτατε...φτιαξτο για πρωινουλι κ θα με θυμηθεις;)
οταν ευκαιρισω θα το φτιαξω και θα ποσταρω γνωμη

tolis93
16-10-11, 23:38
λοιπον.το δοκιμασα κ με εσπρεσσο και μ αρεσε παραπανω. και με σκετο κακαο βγαινει τελειο.η μαγκια σε αυτο ειναι οτι οι θερμιδες ειναι μια χαρα για 1 κανονικο γευμα.αλλα αν το κοψεις βγαινει 7-9 νορμαλ κοματια κεικ.και η μαγκια ειναι οτι σε χορταινει το ιδιο...οπως καταλαβαινετε τα ειδα ολα οταν εφαγα το πρωτο δε μπορουσα να κουνηθω.... επισης δοκιμαστε και ζελε με γλυκαντικα αν ειστε ετσι πιο "τολμηροι¨με τις γευσεις. εκανα με ανανα και βγηκε σαν αυτα τα κεικ φρουτων που τρωνε οι αγγλοι τα χριστουγεννα:green: δοκιμαζω πολλες κ διαφορες συνταγες παντως.και θα κανω κ τη καφριλα να το δοκιμασω και με κοτατζ( αν δοκιμασετε κοτατζ με μελι κ κανελλα θα καταλαβετε γιατι θα το δοκιμασω...)
θερμιδες να σας πω την αληθεια βγαινει γυρω στις 400 αν θυμαμαι καλα. κατα μεσο ορο 90 τα αυγα κ η βρωμη εξαρταται ποσο θα βαλεις.παντως κ με λιγοτερη θα βγαινε οκ κ με περισσοτερη παλι οκ θα βγαινε.επισης δοκιμασα και παραπανω μπεικιν παουντερ δε το επιρεαζει τοσο.αν βαλετε κ λιγοτερο ισα ισα θα βγει πιο "κεικ" εννοω πιο στερεο αλλα δεν θα χει τον ιδιο ογκο.ο καθε ενας οτι του αρεσει

Chris92
17-10-11, 17:44
το εκανα,καλο βγηκε καλυτερο απο το πιτακι βρομης κατεμε. αντι για καπουτσινο που ελεγες εβαλα σκονη σοκολατα(ροφημα)

tolis93
17-10-11, 19:04
το εκανα,καλο βγηκε καλυτερο απο το πιτακι βρομης κατεμε. αντι για καπουτσινο που ελεγες εβαλα σκονη σοκολατα(ροφημα)

εκανα σημερα με καθαρο κακαο.βγηκε πολυ πολυ καλυτερο.εβαλα κ λιγο κανελλα απο πανω τουμπανο.βασικα ειναι ιδεα μ η σε κραταει παραπανω απο το πιτακι?εμενα προσωπικα με ιδιες ποσοτητες με φουσκωνει παραπανω και δε ξανα πειναω μετα γρηγορα.ειδικα τα απογευματα ολο τσιμπολογουσα ετρωγα κανα κιλο καροτα.τωρα χτυπησα παλι ενα τετοιο με 1 γιαουρτι κ εδω κ 1 ωρα ειμαι κομπλε και σε λιγο παω κ για προπονα.σε αλλες περιπτωσεις με πιτακι δλδ θα ειχα λυσαξει στη πεινα τωρα. κ το καλο με το κεικ ειναι οτι δε παρασυρεσαι να ριξεις και μελια και ιστοριες τετοιες απο πανω.σημερα πρωτη μερα π καταφερα να μη φαω καθολου μελι.αν ετρωγα πιτακι θα χα βαλει 2-3 κουταλιες χλαρα.το κεικ δε χρειαζεται κατ εμε. επισης εκανα κ το αλλο σημερα το πρωι.το φορμακι γιατο κεικ το ψιλο στραβωσα και το κανα στρογγυλο και βγηκε μια πραγματικα μεγαλη μπαρα.πολυ καλη κιολας.στερεα και αφρατη.το μονο κακο ειναι οτι οταν κανω κ το αφηνω στο φουρνο μ το τρωει η μανα μ:green: α παιδια διατηρειται στο ψυγειο για 2-3 μερες χαλαρα και καταψυξη για τη πλακα μια βδομαδα.απλα ζεσταμα θελει μετα

rey1989
17-10-11, 19:47
@tolis93

κοίτα να με κάνεις να ετοιμάζω τα πρωινά της εβδομάδας και να τα βάζω στην κατάψυξη :rolf::rolf::rolf:

ψήνομαι τρελά να το δοκιμάσω!! αλλά να βάλω κακάο ? το φοβάμαι να πω την αλήθεια . με ξύσμα πορτοκαλιού γίνεται για λίγη γεύση ? και αν ναι κατά πόσο το φορτώνει σε θερμίδες κλπ?

η αλήθεια είναι πως το πιτάκι χωρίς μέλι δεν πάει κάτω που να το σπρώχνεις με βεντούζα!
και τώρα που έκοψα τα μέλια κλπ θα με βόλευε να το δοκιμάσω...

ερώτηση 1..
το μισο με 1 φακελακι μπεικιν παουντερ που λες πόσες κγλ είναι ? γιατί έχω μια συσκευασία μπεικιν σε βαζάκι .

ερώτηση 2.. το μπεικιν δεν είναι αλεύρι ? γενικά δεν προσθέτει θερμιδες?

Chris92
17-10-11, 19:53
ναι ειναι χορταστικο:green: ξερουμε ομως θερμιδες μπεικιν παουντερ? παιζει να ειναι στο θεο?

rey1989
17-10-11, 20:00
Η κανέλα που βάζουμε από πάνω παχαίνει? :unsure:

ναι ειναι χορταστικο:green: ξερουμε ομως θερμιδες μπεικιν παουντερ? παιζει να ειναι στο θεο?

μήπως όμως το μπέικιν δεν είναι αλεύρι και δεν έχει θερμίδες? γιατί ουσιαστικά τον ρόλο της τρόμπας παίζει στο επίτευγμα.

Gianna
17-10-11, 22:46
Η κανέλλα δεν παχαίνει βρε!!! Τώρα το μπείκιν μμμ ύποπτο, αλλά και πάλι σιγά το πολύ που θα βάλεις.

tolis93
17-10-11, 23:19
ρευ....εσυ φοβασαι τις θερμιδες?που πρεπει να βαλεις αλλες 600 για να ρθεις σε ισως νορμαλ πλαισια? βαλε 1 πορτοκαλι ολοκληρο μεσα τι θερμιδες να χει το ξυσμα πορτοκαλιου?σε λιγο θα μου πειτε οτι κ ο αρωματικος φιλτρου παχαινει βρε παιδια:green: το μπεικιν παουντερ δεν εχει θερμιδες.δεν ειναι καν αλευρι.διογκωτικη ουσια ειναι.και να μη βαλετε να σας πω την αληθεια δε τρεχει μια.εξαρταται ποσο αφρατο το θελεις.και θερμιδες να χε 2-3 κουταλακια γλυκου ειναι γεματουτσικα.οσο για το κακαο τι το φοβασαι?1 κουταλια γλυκου η ακομα κ σουπας δεν εχει τιποτα.μονο τη κινηση π κανεις να το βγαλεις με το κουταλι κ να το βαλεις στο μειγμα εκαψες τις θερμιδες που λεει ο λογος.ενα τσιγαρο θερμιδες ειναι:green:αυριο θα βαλω λιγο ταχινι.το εκανα σε μαφιν μια φορα και βγηκε υμνος...αν φοβαστε το μπεικιν παουντερ στη τελικη βαλτε μαγια.παλι την ιδια δουλεια κανει.κ μη μ πειτε οτι παχαινει η μαγια:green:

tolis93
17-10-11, 23:22
http://www.calorieking.com/foods/calories-in-baking-ingredients-baking-powder-double-acting-straight-phosphate-dry_f-ZmlkPTEzNjI5OA.html

να και οι θερμιδες του.ενα φακελακι παιζει να ειναι 5-10 γραμμαρια.δλδ μιλαμε για 2μισι με 3 θερμιδες συνολο....

rey1989
19-10-11, 10:43
έφτιαξα το κέικ , μόνο που έβαλα 4κσ βρώμη και όχι 75γρ και βγήκε πολύ καλό.
το μόνο που με χάλασε ήταν ότι είπα να βάλω μια κουταλιά κακάο καθαρό επειδή δεν είχα καπουτσίνο και μετά πίκριζε αρκετά.. (με 3 ζαχαρίνες μέσα).

venom1987
19-10-11, 11:25
υλικα
1 φορμακι για κεικ
6 ασπραδια αυγων
μισο με 1 φακελακι μπεικιν παουντερ
3-4 ζαχαρινες
1 κουταλια σουπας καφε καπουτσινο
75 γρ βρωμη
κανελλα(προεραιτικα)
χρονος προετοιμασιας 10 λεπτα
χρονος ψησιματος 25-30 λεπτα
εκτελεση
πρωτα προθερμαινουμε το φουρνο στους 190 βαθμους
βαζουμε πρωτα τα ασπραδια.μετα το μπεικιν παουντερ μετα βρωμη τις ζαχαρινες κ τελος το καπουτσινο κ τη κανελλα
ολα σε σεικερ για να χωρεσουν.τα χτυπαμε σε φραπεδιερα η μπλεντερ κ τα βαζουμε στη φορμα για κεικ.στη συνεχεια στο φουρνο κ ετοιμο

τολαρα εγραψες παλι .....απλα respect.......
ερωτηση : αντι για καπουτσινο μπορουμε να βαλουμε whey???
την κανελα στο ανακατεμα??

venom1987
19-10-11, 11:25
@venom1987
εγώ βάζω κανέλα από πάνω
στο ανακάτεμα πάει ? βγαίνει καλύτερο ? πάντως το πιτάκι πιστεύω θα το τρώω για πρωινό για τα επόμενα 10 χρόνια χαλαρά.:rolf:

καλυτερα στο ανακατεμα θα καταλαβεις.......
πιτακι the best......

tolis93
19-10-11, 14:38
έφτιαξα το κέικ , μόνο που έβαλα 4κσ βρώμη και όχι 75γρ και βγήκε πολύ καλό.
το μόνο που με χάλασε ήταν ότι είπα να βάλω μια κουταλιά κακάο καθαρό επειδή δεν είχα καπουτσίνο και μετά πίκριζε αρκετά.. (με 3 ζαχαρίνες μέσα).

ρευ βαλε ζελε φρουτων κλασης ανωτερο και πολυ πιο alternative! σημερα εκανα τη δικια σου μαγκια.ξυσμα πορτοκαλιου.μεγαλε εγραψες...

tolis93
19-10-11, 14:40
τολαρα εγραψες παλι .....απλα respect.......
ερωτηση : αντι για καπουτσινο μπορουμε να βαλουμε whey???
την κανελα στο ανακατεμα??

αδερφε οτι θελεις βαζεις.εκανα στη μητερα μου ενα με μελι.δεν εφαγα απλα το μυρισα.στο ψησιμο μεσα αν βαλεις μελι πρεπει να βγαινει ΠΟΛΥ κολαση.οσο για πρωτεινες κτλπ θα σου προτεινα βανηλια.εγω εβαλα βανηλια καρυδα που εχω κ βγηκε τελειο.πολυ αφροδισιακο θα λεγα:green:

rey1989
19-10-11, 14:52
ρευ βαλε ζελε φρουτων κλασης ανωτερο και πολυ πιο alternative! σημερα εκανα τη δικια σου μαγκια.ξυσμα πορτοκαλιου.μεγαλε εγραψες...

να βάλω ζελέ φρούτων μέσα στο κέικ ? η απο πάνω? :green::green:
πάντως αυτό που μου πέρασε από το μυαλό ήταν να βάλω μισό σκούπ whey σοκολάτα (που έχει γεύση σαν μερέντα) με ελάχιστο γάλα 0% να το χτυπήσω και να το αλείψω απο πάνω.(αντί για το κακάο που έβαλα μέσα)

θα δοκιμάσω ξανά το Σαββάτο να δω πως θα γίνει.:P

tolis93
19-10-11, 15:11
να βάλω ζελέ φρούτων μέσα στο κέικ ? η απο πάνω? :green::green:
πάντως αυτό που μου πέρασε από το μυαλό ήταν να βάλω μισό σκούπ whey σοκολάτα (που έχει γεύση σαν μερέντα) με ελάχιστο γάλα 0% να το χτυπήσω και να το αλείψω απο πάνω.(αντί για το κακάο που έβαλα μέσα)

θα δοκιμάσω ξανά το Σαββάτο να δω πως θα γίνει.:P

εγω ολα μεσα τα βαζω.αυτο με τη whey μαρεσε σαν ιδεα.αν θες τη γνωμη μ βαλτη εκει π εχει μισοψηθει.θα παρει τη μιση μεσα κ η μιση θα κατσει απο πανω κ θα γινει σα σιρωπι στερεοποιημενο

venom1987
19-10-11, 15:14
αντι για ζαχαρινες τι μπορουμε να βαλουμε???

tolis93
19-10-11, 15:17
αντι για ζαχαρινες τι μπορουμε να βαλουμε???

stevia.μελι.τιποτα(πχ οταν βαζω ζελε δε θελει τπτ αλλο).τωρα εξαρταται κ ποσο γλυκο το θες.κ το γαλα τ δινει μια γλυκια γευση η αληθεια ειναι

Chris92
19-10-11, 15:25
το φανταζομαι με αυτο απο πανω http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?13351-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%82-carbs-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%82!!! :bowdown:

tolis93
19-10-11, 15:32
το φανταζομαι με αυτο απο πανω http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?13351-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%82-carbs-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%82!!! :bowdown:α το χω κανει αλλα προτυμω τη μερεντα μου γιατι ειναι πιο στερεα.αυτο λεει για καλοκαιρι τρελα

venom1987
19-10-11, 16:38
α το χω κανει αλλα προτυμω τη μερεντα μου γιατι ειναι πιο στερεα.αυτο λεει για καλοκαιρι τρελα

αδερφε δεν φτιαχνεις ενα τοπικ με ολες τις συνταγες σ???
παρλιαρος jr εχεις γινει....
για σκεψου τ θα μας βοηθησει πολυ...

tolis93
19-10-11, 18:07
αδερφε δεν φτιαχνεις ενα τοπικ με ολες τις συνταγες σ???
παρλιαρος jr εχεις γινει....
για σκεψου τ θα μας βοηθησει πολυ...

χαχαχαχ με εψησες αλλα θα βγει τεραστιο ρ συ θα χανεσαι μετα.ουτε το 1 10ο δεν εχω ποσταρει εδω απο αυτα π τρωω,καθε μερα κ κατι διαφορετικο κανω:green:

marpi
19-10-11, 18:24
πωπω φιλε εισαι απιστευτοσ αν οντως ολα αυτα τα σκεφτεσαι μονοσ σ!
οταν παρεισ την αποφαση να παντρευτεισ εχε με υποψην σ!!! πλιζζζ
εχεισ το βασικοτερο προσον!!

venom1987
19-10-11, 21:06
χαχαχαχ με εψησες αλλα θα βγει τεραστιο ρ συ θα χανεσαι μετα.ουτε το 1 10ο δεν εχω ποσταρει εδω απο αυτα π τρωω,καθε μερα κ κατι διαφορετικο κανω:green:

ατσα να και οι νυφες.........

και εγω ξερω......... :welcome: :P

τολι σοβαρα ανοιξε το να ειναι μαζεμενες κριμα ειναι να χανοντε μεσα στο φορουμ............ :bowdown:

tolis93
19-10-11, 22:03
πωπω φιλε εισαι απιστευτοσ αν οντως ολα αυτα τα σκεφτεσαι μονοσ σ!
οταν παρεισ την αποφαση να παντρευτεισ εχε με υποψην σ!!! πλιζζζ
εχεισ το βασικοτερο προσον!!

marpi.do u wanna marry me?:green: νταξει βασικα η κουζινα θελει 2 εργαλεια.εξοπλισμο κ φαντασια.τπτ αλλο.αντε κ το ρευμα γιατι χωρις αυτο με σπιρτα θα ψηναμε

marpi
20-10-11, 02:40
αχαχαχχ!!!
αντε μαγειρευε εσυ κ δικα μ τα εξοδα για τα φαγητα κ το ρευμα!!
βασικα γλυκα!!!!!!! <3
κ το αλλο με τα μπεργκερ μανιταρια μαματο!! ναι συγκεντρωσε τεσ! βασικα τισ γλυκεσ!:green:

Gianna
20-10-11, 17:38
Βασικά, νομίζω ότι πραγματικά πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά να μαζέψεις τις συνταγές σου και να κάνεις κάτι μ΄ αυτές. Θα είναι το πιο.....τούμπανο βιβλίο συνταγών και το πιο alternative. Οι καιροί είναι χαλεποί και κάθε τι που μπορεί να αποφέρει εισόδημα πλέον το κυνηγάμε με το δίκανο!!!:toast:

tolis93
20-10-11, 19:25
Βασικά, νομίζω ότι πραγματικά πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά να μαζέψεις τις συνταγές σου και να κάνεις κάτι μ΄ αυτές. Θα είναι το πιο.....τούμπανο βιβλίο συνταγών και το πιο alternative. Οι καιροί είναι χαλεποί και κάθε τι που μπορεί να αποφέρει εισόδημα πλέον το κυνηγάμε με το δίκανο!!!:toast:

γιαννα ηδη εχω ανοιξει θεμα:green: να μαγειρευω κ να πληρωνομαι ναι.να βγαλω βιβλιο κ να το πουλησω νο...η μαγειρικη ειναι τεχνη κ η τεχνη δεν ανηκει σε κανενα;)

Gianna
20-10-11, 22:59
γιαννα ηδη εχω ανοιξει θεμα:green: να μαγειρευω κ να πληρωνομαι ναι.να βγαλω βιβλιο κ να το πουλησω νο...η μαγειρικη ειναι τεχνη κ η τεχνη δεν ανηκει σε κανενα;)

Tώρα μόλις είδα το τόπικ! απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!! Βλέπω μπασκετάκι :basket:και μετά το εξερευνώ εξονυχιστικά:P
Έχεις δίκιο στο ότι η μαγειρική είναι τέχνη. Άντε με το καλό ένα δικό σου εστιατόριο!!!

tolis93
20-10-11, 23:02
Tώρα μόλις είδα το τόπικ! απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!! Βλέπω μπασκετάκι :basket:και μετά το εξερευνώ εξονυχιστικά:P
Έχεις δίκιο στο ότι η μαγειρική είναι τέχνη. Άντε με το καλό ένα δικό σου εστιατόριο!!!

θα μου ρχεσαι να τρως ομως?τζαμπα παντα. βασικα το χω ψησει σοβαρα να ανοιξω εστιατοριο υγειινης διατροφης.δεν εχουμε απο δαυτο.και ολο κ περισσοτεροι μπαινουν στο τρυπακι του "υγειινη διατροφη" τελοςπαντων βγαινω οφ τοπικ τωρα κ δε λεει

rey1989
22-10-11, 11:15
έφτιαξα το κέικ (αντι για πιτάκι) και μου πέτυχε αυτη την φορά. Στο τέλος έριξα απο πάνω μισό σκούπ whey σοκολάτα ανακατεμένο με ελάχιστο άπαχο γάλα (για να γίνει σαν μερέντα ενα πράγμα) και το έφαγα.

φοβερό! θα το φτιάχνω μια στο τόσο (συνήθως Σαββάτο) για να σπάω την μονοτονία του πρωινού μου. (το μισό σκούπ δεν μου έκανε διαφορά σε θερμίδες αφού είχα ξεμείνει από μήλα και δεν έφαγα το μήλο στο πρωινό μου , οπότε πιστεύω οκ. Δεν είχα φορμάκι και έφτιαξα ενα αυτοσχέδιο με αλουμινόχαρτο.:rolf:)

τα σπασε πάλι ο Τόλης :turtle::turtle::thumbup::thumbup:

μια ερώτηση ... στο πρωινό μου πρόσεξα σήμερα οτι οι 4 κσ βρώμη που έβαζα ήταν τελικά 40γρ! και οχι 50. και το πήγα με την ζυγαριά ακριβείας το μέτρημα.

είναι πολλά 50γρ ?

tolis93
22-10-11, 13:04
έφτιαξα το κέικ (αντι για πιτάκι) και μου πέτυχε αυτη την φορά. Στο τέλος έριξα απο πάνω μισό σκούπ whey σοκολάτα ανακατεμένο με ελάχιστο άπαχο γάλα (για να γίνει σαν μερέντα ενα πράγμα) και το έφαγα.

φοβερό! θα το φτιάχνω μια στο τόσο (συνήθως Σαββάτο) για να σπάω την μονοτονία του πρωινού μου. (το μισό σκούπ δεν μου έκανε διαφορά σε θερμίδες αφού είχα ξεμείνει από μήλα και δεν έφαγα το μήλο στο πρωινό μου , οπότε πιστεύω οκ. Δεν είχα φορμάκι και έφτιαξα ενα αυτοσχέδιο με αλουμινόχαρτο.:rolf:)

τα σπασε πάλι ο Τόλης :turtle::turtle::thumbup::thumbup:

μια ερώτηση ... στο πρωινό μου πρόσεξα σήμερα οτι οι 4 κσ βρώμη που έβαζα ήταν τελικά 40γρ! και οχι 50. και το πήγα με την ζυγαριά ακριβείας το μέτρημα.

είναι πολλά 50γρ ?

γιατι μονο σαββατα ρ συ?εγω καθε μερα τρωω 2 κιολας.ρευ ξεκολα απο αυτη τη μαλακια με τις θερμιδες.να ξεφυγεις απο τι?εδω τις απαραιτητες δε παιρνεις εσυ και λες να ξεφυγεις? και εγω στην αρχη με τη βρωμη τα υπολογιζα λαθος.με τη ζυγαρια πηγαινε τη τη δουλεια.και μη σου πω βαζε 60 γρ 70 γρ...ΞΕΚΟΛΑ απο αυτο το θεμα θερμιδες!θα παθεις τπτ στο τελος ρε συ ακου με κ εμενα π τη πατησα κριμα ειναι να τη πατησεις κ εσυ

rey1989
22-10-11, 13:24
οκ , δίκιο έχεις. :thumbup:
θα προσπαθήσω :P

tolis93
22-10-11, 13:30
οκ , δίκιο έχεις. :thumbup:
θα προσπαθήσω :P

με το θα προσπαθησω κανενας δε καταφερε τπτ.με το θα το κανω κατι εγινε.πες μ αν μεχρι τωρα ολα οσα σ εχουμε πει εδω μεσα βγηκαν σκαρτα.κανε αυτα π ειπαμε κ αν βαλεις λιπος εγω ο ιδιος σου πληρωνω τα κοτοπουλα για 1 χρονο

Gianna
22-10-11, 19:29
θα μου ρχεσαι να τρως ομως?τζαμπα παντα. βασικα το χω ψησει σοβαρα να ανοιξω εστιατοριο υγειινης διατροφης.δεν εχουμε απο δαυτο.και ολο κ περισσοτεροι μπαινουν στο τρυπακι του "υγειινη διατροφη" τελοςπαντων βγαινω οφ τοπικ τωρα κ δε λεει

Εννοείται ότι θα έρχομαι!!! (ουπς, ελπίζω να μην είναι στα Μελίσσια.:unsure:) Θα βάλεις και ντελίβερυ βρε, πλέον όλοι έχουν, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει....

rey1989
22-10-11, 22:48
με το θα προσπαθησω κανενας δε καταφερε τπτ.με το θα το κανω κατι εγινε.πες μ αν μεχρι τωρα ολα οσα σ εχουμε πει εδω μεσα βγηκαν σκαρτα.κανε αυτα π ειπαμε κ αν βαλεις λιπος εγω ο ιδιος σου πληρωνω τα κοτοπουλα για 1 χρονο

το οτι θα το κάνω είναι βέβαιο , απλα λέω οτι θα προσπαθήσω γιατί αυτα τα κολλήματα θέλουν προσπάθεια για να φύγουν :P:P
εννοείτε πως δεν έχω παράπονο για την τεράστια βοήθεια που έχω πάρει απο εσένα και όσους με βοήθησαν, ότι μου είπατε ήταν σωστό! :bowdown::thumbup::thumbup:

tolis93
22-10-11, 23:44
[QUOTE=Gianna;459683]Εννοείται ότι θα έρχομαι!!! (ουπς, ελπίζω να μην είναι στα Μελίσσια.:unsure:) Θα βάλεις και ντελίβερυ βρε, πλέον όλοι έχουν, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει....[/QUκαλα delivery κανω κ τωρα σιγα:green: