Επιστροφή στο Forum : Τευχος Απριλιου - Μαιου 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΡΧΕς ΜΑΙΟΥ.
το γραφω αυτο γιατι πολλα μελη με ρωτουνε ποτε θα βγει στην κυκλοφορια.
http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=18210&stc=1&d=1289636851
Εχω ηδη διαβασει την συνεντευξη σου! Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια!
εγω ακομα οχι .το περιμενω:(
KATERINI 144
06-04-10, 20:40
οταν θα βγει και εδω (κατερινη) θα το παρω να δω αν τα ειπες καλα τεραστιε :rolleyes:
:turtle::turtle::turtle::turtle:
εγω ακομα οχι .το περιμενω:(
Και οποιος δεν το προλαβει ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να το ποσταρεις Γιαννη.
ετσι για να ειμαστε σιγουροι
σήμερα ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει!!!
σήμερα ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει!!!
στην αθηνα εχει κυκλοφορησει.μαιο στην επαρχια.
γιατι εμεις στην επαρχια τι ειμαστε? για πες τους κατι !!!!!! αντε!!!:green:
ρε σεις!!!!! ποιος ειναι αθηνα να μου το στειλει με κουριερ????????
σιγα μη περιμενω μεχρι τον μαιο...... θα γενησω ως τοτε!!!!
Polyneikos
06-04-10, 22:02
To εχω παραγγείλει στον περιπτερα της γειτονιας γιατί είναι λίγο τα ζωα μου αργα εδω που μενω,μια φορα μου είχε δωσει του προηγουμενου έτους αλλα του ίδιου μηνα και με μπέρδεψε ο άτιμος!!
Γιαννη συγχαρητηρια πάντως,αν και δεν την εχω διαβασει ακομα,όσο να ναι τα περιοδικα εχουν την δικια τους χαρη. :clap:
ευχαριστω πολυ πολυνικε ηταν μεγαλη τιμη γιαμενα:green::green:
Kαι γω το πηρα απο την 1η μερα (ειχα εναν επιπλεον λογο αλλωστε χεχεχε) και φυσικα διαβασα και την συνεντευξη του Γιαννη.Το φορουμ και η μαθματικη κοινοτητα ειχαν διπλη εκπροσωπηση σε αυτο το τευχος,χεχε!!:green::green::green:
Haris Pilton
06-04-10, 22:55
Κουφαλα Νικο :rolf:
Συγχαρητηρια παιδια,και εις ανωτερα! :green:
Muscleboss
07-04-10, 01:25
Συγχαρητηρια Γιαννη... αλλά και Νίκο. :clap:
Παιδιά και εγώ επαρχία είμαι αλλά το παίρνω πρώτος από ολους γιατί είμαι συνδρομητής. Και όταν είσαι συνδρομητής συνολικά παιρνεις ένα τεύχος δώρο. Το προτείνω ανεπιφυλακτά γιατι βαρεθηκα να τρέχω να το ψάχνω στα περίπτερα...
ΜΒ
συμφερει οικονομικα κιολας η συνδρομη ενος χρονου ειναι 40 ευρω.
τωρα εδεσες!!!!!:green:
:shock::spank::spank:εεεεπ δεν το καταλαβα αυτο??
:shock::spank::spank:εεεεπ δεν το καταλαβα αυτο??
θα μου το στειλεις?:green:
εεεε τον αλεκο εεεεε????:green:
Ενταξει κι ο evan centopani καλος ειναι:rolf:..........
ioannis1 πολυ ωραιες οι πικες σου!:)
Γεια σου ρε savage!Καλα μιλαμε οταν ανοιξα το τευχος νομιζα οτι ειχα κανει login στο forum....
Γεια σου ρε savage!Καλα μιλαμε οταν ανοιξα το τευχος νομιζα οτι ειχα κανει login στο forum....
:rolf::rolf: xaxa να'σαι καλα αδερφε!!! και στα δικα σου!!:toast:
Ενταξει κι ο evan centopani καλος ειναι:rolf:..........
ioannis1 πολυ ωραιες οι πικες σου!:)
ευχαριστω πολυ,δεν το παρελαβα ακομα εγινε ενα μπερδεμα σαν νεος συνδρομητης.
Polyneikos
09-04-10, 23:32
Παιδια συγχαρητηρια και στους 2 ,το διαβασα το περιοδικο..
Γιαννη τα είπες πολύ καλα και δείχνεις το ήθος σου σαν αθλητης,ευχαριστουμε που μας ανεφερες μεσα στην συνεντευξη σου.
Savage συγχαρητηρια για την συμμετοχή σου στο διαγωνισμο,μία ταπεινη μου αποψη είναι η most muscular που επελεξες δεν την έχεις παρει καλα,,κρύβεις με τις γροθιες σου και το στήθος και τα κοιλιακα σου,ενω θα έπρεπε να τα αναδεικνυεις γιατί είσαι σε χαμηλα ποσοστα λίπους,ξεκίνα πρόβες με την Ναντια !!:thumbup:
ευχαριστω κωστα.:welcome:
Kωστα μου το ειπαν πολλοι αυτο,Οντως επρεπε να κρατω τις γροθιες μου πιο χαμηλα,γιατι κρυβω το στηθος μου που ειναι απο τα δυνατα μου σημεια.
Τωρα το παραδοξο της υποθεσης ειναι οτι ειχα στειλει 3 φωτογραφιες και απο μονοι τους επελεξαν αυτη.Δεν πειραζει στο τελικο comparison,πιστευω θα'μαι ακομα καλυτερος:thumbup:
Ιωάννη διάβαζα την συνέντευξή σου στην πασχαλινή μου πτήση προς Βαρκελώνη.
Άψογος. Keep motivated my friend :clap::clap::clap:
σε ευχαριστω πολυ...που εισαι συ....:welcome: