Επιστροφή στο Forum : Mακαρονια ολικης αλεσης
εχει δοκιμασει κανεις μακαρονια ολικης αλεσης? Τα βρισκω super! και νοστιμα, και γρηγορα, και θρεπτικα....απο αβεζ
Eννοείς τα καφέ μακαρόνια?? Αν ναι τα δοκίμασα κ πραγματικά είναι νόστιμα κ θρεπτικά
Gt
καφε μακαρονια ειναι 2 λογης. Τα σογιας (τα αποφευγω γιατι η σογια ειναι νο1 υποπτη για γεννητικα μεταλαγμενο προϊον) και τα ολικης αλεσεως. Και τα 2 ειναι καλα, αλλα εγω αναφερθηκα στα δευτερα
Eναι ολικης αλέσεως ήταν γιατί κ εγώ τα σόγιας προιόντα τα αποφεύγω..
Gt
anastasisk
10-03-07, 01:43
Ειναι οντως παρα πολυ καλα,θρεπτικα και πολυ νοστιμα αλλα ακριβα,εχετε να προτεινετε μηπως καμια συμφερουσα μαρκα?
Επισης μια και μιλαμε για μακαρονια να προτεινω (αν δεν τα γνωριζετε ηδη) τα μακαρονια ΖΩΓΡΑΦΟΥ,ειναι ειδικα ζυμαρικα για διαβητικους τα οποια εχουν πολυ μεγαλυτερο ποσοστο πρωτεινης.Η τιμη τους βεβαια ειναι αρκετα τσιμπημενη....
ναι τα ξερω αυτα στο χαρτινο κουτι, οντως ακριβα και ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ποσοτητα. 2 μεριδες το κουτι με το ζορι
Συμφωνώ απόλυτα...Δεν Συμφέρουν,εγω παιρνω τα απλά..
αλλα μονο οσα γράφουν σπαγγετι γιατι τα οσα δεν γράφουν ειναι υποπτα για επιπτώσεις στην αντρική ανικανοτητα....
Εγω παντως δεν εχω δοκιμασει ποτε.Θελω ομως να παρω μια φορα να δω αν μ'αρεσουν.
ειναι πολυ πολυ καλα τα εχω δοκιμασει και ειναι σουπερ!
μπορω να πω οτι ειναι καλυτερα απο τα κανονικα!αλλα να ξερετε οτι εχουν και αυτα γλουτενη!