Επιστροφή στο Forum : Τευχος Ιουνιου-Ιουλίου 2010
κυκλοφορησε το νεο τευχος με μοναδικη συνεντευξη της μεγαλης Κωνσταντινας Κασκανη:clap::clap:
http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=18209&stc=1&d=1289636751
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ......
συγνωμη το συγκεκριμενο περιοδικο δεν το βρισκω πουθενα πρεπει να κανω ειδικη παραγγελια?
όχι. προφανώς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην πόλη που διαμένεις!!
ακομα αθηνα βγηκε .θα ερθει συντομα και επαρχια.
οχι δεν καταλαβατε αθηνα μενω και δεν το πετυχαινω:unsure:
εχω παει σε 5-6 μαγαζια και τπτ.τεσπα δεν μπορει θα το βρω το ...... που θα παει δεν μου κρυβεται:)
Το περιοδικό είναι διμηνιαίο και κυκλοφορεί τον πρώτο μήνα στην Αθήνα και μετά από ένα μήνα, περίπου, στην υπόλοιπη Ελλάδα. Οι συνδρομητές, βέβαια, το λαμβάνουν με το που κυκλοφορήσει.
οχι δεν καταλαβατε αθηνα μενω και δεν το πετυχαινω:unsure:
εχω παει σε 5-6 μαγαζια και τπτ.τεσπα δεν μπορει θα το βρω το ...... που θα παει δεν μου κρυβεται:)
Στείλε μου πμ σε ποια περιοχή μένεις να σου πω που θα το βρεις.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ......
οντως πολυ υλικο για μελετη:thumbup:
KATERINI 144
12-06-10, 12:19
τεραστιε εχεις συνδρομή εσυ?
Γενικά παιδιά όποιος έχει πρόβλημα να βρει το περιοδικό να με ενημερώνει.
το πηρα το διαβαζω τωρα...το fitnessbx τι ειναι ενθετο?
παντως ρε παιδι μου εντελως ευγνενικα χεχε ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμουλα η ειναι η ιδεα μου πονεσε το πορτοφολι....χεχε
παντως πολυ χρησιμο και ενημερωτικο
Είναι 2 περιοδικά 1. Το Muscular Development που αφορά το bodybuilding και το Fitness Rx που αφορά το fitness. Πάντα βγαίνουν μαζί. Η τιμή του περιοδικού είναι τέτοια γιατί προκειταί για διμηνιαίο περιοδικό. Άσε που όλα τα άλλα περιοδικά του χώρου έχουν υψηλότερη τιμή.
Είναι 2 περιοδικά 1. Το Muscular Development που αφορά το bodybuilding και το Fitness Rx που αφορά το fitness. Πάντα βγαίνουν μαζί. Η τιμή του περιοδικού είναι τέτοια γιατί προκειταί για διμηνιαίο περιοδικό. Άσε που όλα τα άλλα περιοδικά του χώρου έχουν υψηλότερη τιμή.
οκ αυτα δεν τα ηξερα...τεσπα θα αμα βγαινει καθε δυο μηνες νταξει μωρε δεν πειραζει θυσια στο βωμο του σωματος:P
για τι τιμη μιλατε για τα 2 περιοδικα και λες οτι ειναι τοσο μεγαλη?
Muscleboss
13-06-10, 20:54
Παιδιά δεν νομίζω οτι είναι σε καμία περίπτωση ακριβό για αυτά που προσφέρει. Αλλά σκεφτείτε και το ενδεχόμενο συνδρομής, σας κάνει ένα τεύχος δώρο και σας έρχεται αμέσως σπίτι. Εγώ την έχω καταβρεί με αυτό, ούτε τρέχω να ψάξω και το παίρνω αμέσως. :thumbup:
ΜΒ
ελα ρε σεις..σιγα την τσιμπημενη τιμη..μην υπερβαλουμε τωρα..
τεραστιε εχεις συνδρομή εσυ?
ναι και συμφερει παιδια.πιστευω ειναι το καλυτερο περιοιδικο που κυκλοφορει με μεγαλο ευρος θεματων απο προπονησεις μεχρι αρθρα για διατροφη και σμπληρωματα.
Επειδη δεν το εχω βρει ποτε αυτο εδω πως θα μπορουσα να γινω συνδρομητης?
Muscleboss
13-06-10, 23:58
Πληροφορίες εδώ: http://www.musculardevelopment.gr/
ή στο μέλος μας: J.P. (http://forum.bodybuilding.gr/member.php?u=1852)
ΜΒ
Ευχαριστω πολυ....Το διλλημα ειναι τωρα να κανω εγγραφη για εξωτερικο που ειμαι να μου ερχεται απευθειας η εδω Ελλαδα μιας και ερχομαι μια φορα στις 40.Καθε δυο μηνες κυκλοφορει ε?
ναι.στειλε πν στον jp να σου πει τι συμφερει.
οχι τσιμπημενη δεν ειναι η τιμη νταξει απλα εγω δεν εργαζομαι και τρεμω στην ιδεα να ζηταω τοσα λεφτα απο τον πατερα για ενα περιοδικο το οποιο οταν με ειδε να το διαβαζω με κοιταγε με απογοητευση...:rolf: Που να του εξηγω τωρα εδω στην μανα μου προσπαθησα να μιλησω για το bb και τσακωθηκαμε χαχαχα
Παντως διαβαζωντας για τον jay cutler συνηδειτοποιησα κατι.Οι bbs αγωνιστηκου επιπεδου μεχρι τι ηλικια μπορουν να φτασουν.Ειναι γονιδιακο...?
konstantina
18-06-10, 18:08
οχι τσιμπημενη δεν ειναι η τιμη νταξει απλα εγω δεν εργαζομαι και τρεμω στην ιδεα να ζηταω τοσα λεφτα απο τον πατερα για ενα περιοδικο το οποιο οταν με ειδε να το διαβαζω με κοιταγε με απογοητευση...:rolf: Που να του εξηγω τωρα εδω στην μανα μου προσπαθησα να μιλησω για το bb και τσακωθηκαμε χαχαχα
Παντως διαβαζωντας για τον jay cutler συνηδειτοποιησα κατι.Οι bbs αγωνιστηκου επιπεδου μεχρι τι ηλικια μπορουν να φτασουν.Ειναι γονιδιακο...?
G3orge το ποσό είναι γελοίο, μην τρελαθούμε τελειως, αλλο δεν δουλέυω κ αλλο είναι ακριβό μην μπερδευόμαστε, κ μην λέμε οτι θέλουμε, αναρωτήθηκες πόσα ατομα δουλευουν γιαυτό το περιοδικό, πόσο στοιχίζει για να φτιαχτεί κ σου το λεω εγω που ασχολούμαι χρόνια με το εμπόριο!!Μια κόλα αναφοράς στο περίπτερο εχει ενα eurw!!
Οσο για τον πατέρα σου εχει δίκιο ο ανθρωπος θα πρέπει να σε αρχίσει :smash::smash::smash:
Εχω τευχη του MUSCULAR DEVELOPMENT μια βιβλιοθήκη κ με χρονολογική σειρά, αν τα δεις κ τα διαβάσεις θα τα ερωτευτείς!!Οσο για το bb δεν εχει ηλικία, κ είναι μια μεγάλη συζήτηση, που δεν είναι για το συγκεκριμένο τόπικ!!
konstantina
18-06-10, 18:45
κυκλοφορησε το νεο τευχος με μοναδικη συνεντευξη της μεγαλης κωνσταντινας κασκανη:clap::clap:
Σε ευχαριστώ Γιάννη!:)
kafros gate 7
25-06-10, 22:35
παιδια θελω να ρωτησω κατι.οταν μπαινω στο site του muscular development βγαζει νομιζω καθε μηνα και αλλο περιοδικο ενω στην ελλαδα βγαινει καθε διμηνο. αν γινω συνδρομητητης στο site του muscular development θα μου στελνουν καθε μηνα ή οχι?και αν ναι θα ειναι το ελληνικο ή οχι?
Αν μπήκες σε αυτό το site www.musculardevelopment.gr, τότε πρόκειται για την ελληνική έκδοση. Αν γίνεις συνδρομητής με το που κυκλοφορεί κάθε τεύχος θα το έχεις στα χέρια σου.
kafros gate 7
26-06-10, 01:55
ok ευχαριστω.οποτε η διαφορα με το ξενο ειναι οτι αυτοι βγαζουν στο μεσοδιαστημα και αλλο 1-2 τευχη ετσι!!
Το ξένο είναι μηνιαίο, ενώ το ελληνικό δημινιαίο.
kafros gate 7
28-06-10, 18:02
οκ καταλαβα.thanks.