PDA

Επιστροφή στο Forum : Τευχος Αυγουστου-Σεπτεμβριου 2010

ioannis1
28-07-10, 17:02
κυκλοφορησε το νεο τευχος Αυγουστου-Σεπτεμβριου με ωραια αρθρα οπως παντα.εχει αφιερωμα στους αγωνες της ναββα και την απονομη που εκανε ο muscleboss στον προεδρο της και σε αλλους αθλητες παλαιους οπως τον μπουρναζο και σε αλλους.:clap:

http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=18208&stc=1&d=1289636649

arisfwtis
28-07-10, 17:14
γιαννη το βρηκες κατερινη το νεο τευχος?
η κυκλοφορησε στην αθηνα?

sogoku
28-07-10, 17:16
κυκλοφορησε το νεο τευχος αυγουστου με ωραια αρθρα οπως παντα.εχει αφιερωμα στους αγωνες της ναββα και την απονομη που εκανε ο muscleboss στον προεδρο της και σε αλλους αθλητες παλαιους οπως τον μπουρναζο και σε αλλους.:clap:

Mαζι με τον dennis wolf τον τεραστιο.Φουλ για ολυμπια ο κυριος.

ioannis1
28-07-10, 17:16
προς το παρον αθηνα μονο.ειμαι συνδρομητης και ερχεται γρηγορα σε μενα και συμφερει.ωραιο περιοδικο.

ioannis1
28-07-10, 17:17
Mαζι με τον dennis wolf τον τεραστιο.Φουλ για ολυμπια ο κυριος.

+1:thumbup::thumbup:

KATERINI 144
28-07-10, 17:19
γιαννη εμενα με ειδες πουθενα να τρεχω η δε βαλαν ουτε μια φωτογραφια μου?! :turtle::turtle::turtle::turtle:

sogoku
28-07-10, 17:20
γιαννη το βρηκες κατερινη το νεο τευχος?
η κυκλοφορησε στην αθηνα?

Χωρις διαφημιση και κανενα προσωπικο συμφερον σου λεω αν εχεις αποφασισει να το διαβαζεις το περιοδικο να γινεις συνδρομητης.

ioannis1
28-07-10, 17:22
:rolf::rolf::rolf:ο κρυφος νικητης οβερ ολ.:toast::toast:
να πω επισης εχει αφιερωμα και στον αγωνα της ιφββ στη θεσσαλονικη με νικητη τον πασχαλη τσιορνοβιτη.και ωραιο αφιερωμα σε αυτον.

ioannis1
28-07-10, 17:48
φωτη εχει ολοκληρη παραγραφο για σενα τωρα το ειδα:clap::clap:

KATERINI 144
28-07-10, 17:56
φωτη εχει ολοκληρη παραγραφο για σενα τωρα το ειδα:clap::clap:και τη λεει τεραστιε? να και ενας που ηταν στον αγωνα και δεν καταφερε να τον δει?! :P:P:P:P

ioannis1
29-07-10, 01:02
λοιπον λεει
τελος ενα μπραβο με τις ευχαριστιες μας στον αφανη ηρωα φωτη που αποδυκνειει οτι αγαπα πραγματικα το αθλημα βοηθωντας αφιλοκερδως για την ομαλη διεξαγωγη του προγραμματος.

arisfwtis
06-09-10, 23:13
ακομα να βγει σαλονικα:(

ioannis1
06-09-10, 23:24
για να ρωτησω τον υπευθυνο:(

daro801
07-09-10, 00:11
για να ρωτησω τον υπευθυνο:(

pόσο κάνει,τιμούλα???εχει ετοιμη διατροφη μέσα..!

J.P.
07-09-10, 21:32
ακομα να βγει σαλονικα:(

Την άλλη εβδομάδα είναι εκεί! Λόγω καλοκαιριού και υπολειτουργείας των πρακτορείων καθυστέρησε.

J.P.
07-09-10, 21:34
pόσο κάνει,τιμούλα???εχει ετοιμη διατροφη μέσα..!

8 ευρώ έχει. Έχει μέσα διάφορα θέματα προπόνησης, διατροφής, συμπληρωμάτων κλπ.

daro801
07-09-10, 22:38

το πηρα 8 ευρώ,καλή αναλόγως τιμής για ελλάδα..!!!
αρκετα καλό αλλά οχι και τέλειο...

daro801
07-09-10, 22:41

μπορώ να το αγοράζω σε ψηφιακη μορφή???μεσω νετ.??:unsure:

ioannis1
08-09-10, 00:28
το πηρα 8 ευρώ,καλή αναλόγως τιμής για ελλάδα..!!!
αρκετα καλό αλλά οχι και τέλειο...

ενταξει τι εννοεις τελειο.πιο ειναι τελειο δηλαδη.

J.P.
08-09-10, 12:43
μπορώ να το αγοράζω σε ψηφιακη μορφή???μεσω νετ.??:unsure:

Αυτή τη στιγμή όχι. Είναι υπό σκέψη μία τέτοια επιλογή όμως.

NASSER
08-09-10, 12:53
ενταξει τι εννοεις τελειο.πιο ειναι τελειο δηλαδη.

Το τέλειο Γιαννη ειναι αυτο που το διαβαζεις μόνο και αναλογα με τα κέφια, φουσκωνεις ή γραμμωνεις! Τζαμπα παλευεις με τα σιδερα... :green::turtle:
Υ.Σ. πλακα κάνω

Η αληθεια ειναι πως και εγω ακομα δεν το εχω παρει.

J.P. για πιο λογο δεν μοιραζεται ταυτοχρονα και στην επαρχία ή τουλαχιστον και στη Θεσσαλονικη, αλλα γινεται διανομή μετα απο ενα μήνα?

J.P.
08-09-10, 14:53
J.P. για πιο λογο δεν μοιραζεται ταυτοχρονα και στην επαρχία ή τουλαχιστον και στη Θεσσαλονικη, αλλα γινεται διανομή μετα απο ενα μήνα?

Η επαρχία για το πρακτορείο θεωρείται οποιαδήποτε περιοχή εκτός Αθηνών. Ακόμα και η Ελευσίνα θεωρείται επαρχία για το πρακτορείο. Οπότε δεν θα μπορούσαμε να πούμε να πάει μόνο Θεσ/νίκη.

Τα διμηνιαία περιοδικά κυκλοφορούν πρώτα Αθήνα και μετά επαρχία για λόγους κόστους. Αν κυκλοφορούσε ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα θα έπρεπε να τυπώνονται τουλάχιστον 3 φορές περισσότερα περιοδικά για να καλυφθούν όλα τα σημεία πώλησης. Επίσης, το πρακτορείο θα σου χρέωνε ακόμα περισσότερο τη διανομή. Οπότε θα ανέβαινε το κόστος του περιοδικού και η τιμή του.

D.ANTONIADIS
09-09-10, 15:36
SIGOURA THN ALLI WEEK STIN THESSALONIKI ?

J.P.
10-09-10, 12:48
SIGOURA THN ALLI WEEK STIN THESSALONIKI ?

Ναι! Το αργότερο τέλη της άλλης εβδομάδας θα είναι εκεί!

gtimos
10-09-10, 17:08
Ναι! Το αργότερο τέλη της άλλης εβδομάδας θα είναι εκεί!

Πριν χρόνια ήλθα σε επαφή με τα γραφεία του εν λόγω περιοδικού και τους υπεύθυνούς του. Τους είχα δώσει μια μελέτη σχετικά με τη προπόνηση των αρχαίων ελλήνων πάνω στη σωματική διάπλαση,που δυστυχώς δεν κράτησα αντίγραφο.Θυμάμαι πως με είχε εντυπωσιάσει το ότι οι αρχαίοι γνώριζαν πάρα πολλά από αυτά που σήμερα θεωρούμαι νέες εξελίξεις.Επίσης θυμάμαι πως η εξάσκησή τους ήταν ένας τετραδικός περιοδικός κύκλος....Σκετικά τελευταία είδα να δημοσιεύουν έναν,ας πούμε,φωτογραφικό αγώνα αναγνωστών, πρ'αγμα που τους είχα προτείνει τότε...Και η ζωή συνεχίζετε!

J.P.
14-09-10, 04:11
Πριν χρόνια ήλθα σε επαφή με τα γραφεία του εν λόγω περιοδικού και τους υπεύθυνούς του. Τους είχα δώσει μια μελέτη σχετικά με τη προπόνηση των αρχαίων ελλήνων πάνω στη σωματική διάπλαση,που δυστυχώς δεν κράτησα αντίγραφο.Θυμάμαι πως με είχε εντυπωσιάσει το ότι οι αρχαίοι γνώριζαν πάρα πολλά από αυτά που σήμερα θεωρούμαι νέες εξελίξεις.Επίσης θυμάμαι πως η εξάσκησή τους ήταν ένας τετραδικός περιοδικός κύκλος....Σκετικά τελευταία είδα να δημοσιεύουν έναν,ας πούμε,φωτογραφικό αγώνα αναγνωστών, πρ'αγμα που τους είχα προτείνει τότε...Και η ζωή συνεχίζετε!

Φίλε μου καλησπέρα!

Θες να μου εξηγήσεις πιο είναι το παράπονό σου που αναφέρει σαν τίτλο στο κείμενό σου;

NASSER
14-09-10, 12:59
Πριν χρόνια ήλθα σε επαφή με τα γραφεία του εν λόγω περιοδικού και τους υπεύθυνούς του. Τους είχα δώσει μια μελέτη σχετικά με τη προπόνηση των αρχαίων ελλήνων πάνω στη σωματική διάπλαση,που δυστυχώς δεν κράτησα αντίγραφο.

Ασχετα με το τι θελεις να πεις με αυτά που αναφέρεις...κακώς που δεν κράτησες αντίγραφο. Μηπως θυμασαι που το ειχες βρει? Θα ηταν ωραιο να υπαρχει στο φορουμ μια τέτοια μελέτη.

gtimos
14-09-10, 17:26
Ασχετα με το τι θελεις να πεις με αυτά που αναφέρεις...κακώς που δεν κράτησες αντίγραφο. Μηπως θυμασαι που το ειχες βρει? Θα ηταν ωραιο να υπαρχει στο φορουμ μια τέτοια μελέτη.

Οταν κουβεντιάζεις,πίνεις ένα καφέ με κάποιον συνάνθρωπό σου,συμφωνείς και του δίνεις το "οκ" στο να δημοσιεύσεις κάποια στήλη μια φορά στις τόσες,γνωρίζοντας εξ αρχής ότι θα καυτηριάσει συμφέροντα,και μετά "άκρα σιωπή",με επιείκεια το χαραχτηρίζω ανειλικρίνεια και ένα τέτοιο χαραχτηριστικό χαραχτηρίζει...ας μη συνεχίσω...και μετά από χρόνια βλέπεις την ιδέα σου να υλοποιείται χωρίς καν να σου το πουν.Και για να μην υπάρξει παρεξήγηση,από μεριά μου η εν λόγω ασχολεία ήτο στη "σφαίρα" των χόμπυ. Δεν θέλω όμως να συνεχίσω το θέμα γιατί θα στενοχωρηθούν ορισμένοι.
Εκείνη τη μελέτη,όταν βρω ελεύθερο χρόνο θα την ξανακάνω.Δυστυχώς πρέπει να ανατρέξεις σε αρκετά βιβλία περί των αρχαίων ελλήνων_

J.P.
16-09-10, 18:25
Οταν κουβεντιάζεις,πίνεις ένα καφέ με κάποιον συνάνθρωπό σου,συμφωνείς και του δίνεις το "οκ" στο να δημοσιεύσεις κάποια στήλη μια φορά στις τόσες,γνωρίζοντας εξ αρχής ότι θα καυτηριάσει συμφέροντα,και μετά "άκρα σιωπή",με επιείκεια το χαραχτηρίζω ανειλικρίνεια και ένα τέτοιο χαραχτηριστικό χαραχτηρίζει...ας μη συνεχίσω...και μετά από χρόνια βλέπεις την ιδέα σου να υλοποιείται χωρίς καν να σου το πουν.Και για να μην υπάρξει παρεξήγηση,από μεριά μου η εν λόγω ασχολεία ήτο στη "σφαίρα" των χόμπυ. Δεν θέλω όμως να συνεχίσω το θέμα γιατί θα στενοχωρηθούν ορισμένοι.
Εκείνη τη μελέτη,όταν βρω ελεύθερο χρόνο θα την ξανακάνω.Δυστυχώς πρέπει να ανατρέξεις σε αρκετά βιβλία περί των αρχαίων ελλήνων_

Καταρχήν, να σου εξηγήσω ότι εγώ ασχολούμαι με το περιοδικό τα τελευταία 2 χρόνια. Ρώτησα, όμως, και έμαθα ότι το άρθρο δεν δημοσιεύθηκε επειδή οι Αμερικάνοι δεν ήθελαν. Όπως θα γνωρίζεις, για την ελληνική έκδοση έχουμε κάποιο συμβόλαιο με τους Αμερικάνους. Οπότε και αυτοί αποφασίζουν για αρκετά θέματα του περιοδικού. Αυτοί, λοιπόν, αρνήθηκαν τη δημοσίευση του άρθρού.

Όσον αφορά τη στήλη με τις φωτογραφίες των αναγνωστών, ήταν δική μου ιδέα. Όπως, καταλαβαίνεις δεν είχα ποτέ επαφή μαζί σου οπότε δεν σου πήρα καμία ιδέα.

Τέλος, δεν θα στεναχωρηθεί κανείς με αυτά που λες. Το περιοδικό δεν έχει εξυπηρετήσει ποτέ συμφέροντα κανενός. Ούτε κάποια συγκεκριμένη εταιρεία συμπληρωμάτων μονοπωλεί το περιοδικό, ούτε κάποια συγκεκριμένη ομοσπονδία. Το περιοδικό είναι ανοιχτό σε όλους. Μην ψάχνεις, λοιπόν, θεωρίες συνομωσίας..

arisfwtis
17-09-10, 12:40
ηρθε και σαλονικα το περιοδικο μολις το τσιμπησα:toast:

NASSER
17-09-10, 12:45
ηρθε και σαλονικα το περιοδικο μολις το τσιμπησα:toast:

Περιμένουμε εντυπώσεις :thumbup: