PDA

Επιστροφή στο Forum : Εξετάσεις αίματος & ούρων. SOS



NIKOS123
11-01-10, 12:42
καλός σας βρήκα παιδιά θα ήθελα την "γνομι σας" για ένα θέμα που με απασχολεί!!! έκανα κάνα την εξής μαλακια έπαιρνα ton λιποδιαλυτή straker 4 χωρίς να πηγαίνω γυμναστήριο και έκανα εξετάσεις αίματος και προέκυψαν τα έχεις αποτελέσματα που μου είπε ο γιατρός ότι είναι από αυτό ισχύει κάτι τέτοιο?
βιοχημικες εξετασεις αιματος
ουρια 29 mg/dl 10-50mg/dl
σακχαρο ορου 97 mg/dl 60-115mg/dl
ουρικο οξυ ορου 5,3mg/dl3 3,4-7mg/dl
κρεατινινη ορου 1,0mg/dl 0,7-1,2 mg/dl
ασβεστιο ορου 10,7mg/dl 8,4-10,2 mg/dl
φοσφορος ορου 4,4mg/dl 2.7-4.5mg/dl
AST(SGOT) 39 U/L 0-38 U/L
ALT(SGPT) 74U/L 4-36 U/L
CPK 231U/L 0-190U/L
LDH 320U/L 240-480 U/L
ΚΑΛΙΟ ΟΡΟΥ(Κ)4,4 mmol/l 3,5-5 mmol/l
νατριο ορου(na)145mmol/l 137-147mmol/l
ολικη χολερυθρινη 1,1mg/dl 0- 1,1 mg/dl
αμεσος χολερυθρινη0,3 mg/dl 0-03mg/dl
CRPLX 5,3 mg/dl 0-05mg/dl
αμυλαση ορου57 u/l 28-100u/l

γενικη αιματος


WBC-ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ 7,94 Κ/ML 4-11 K/ML

NEUT ουδετεροφιλια5,47 k/ml 1,75-8,5 k/ml
lymph λεμφοκυτταρα 1,42 k/ml 1,5-4k/ml
mono μονοκυτταρα 0,81 k/ml 0,2-0,4κ/μλ
eos ηωσινοφιλια 0,21 κ/ml 0,04-04 k/ml
baso βασεοφιλια 0,03 κ/μλ 0-01
RBC ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ 4,70Μ/ΜL 4,78-6 M/ML
HGB ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ 13,7G/DL 13,5-17,5 G/DL
HCT AIMATOKRITHS 39,4% 40-50%
MCV ΜΕΣΟΣ ΟΓΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΝ 83.8FL 78-96FL
MCH ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤ HD/EΡΥΘ 29,1 PG 27-32PG
MCHC MESH PIKNOTIS HD 34,8G/DL 31-35
RDW EYROS KATAN ERITHRON 11,9%11-13,5
PLT AIMOPETALIA 299 K/ML150-450
PDW EVROS KATANOMIS PLT12,6 FL 12-16,5
MPV MESOS OGOS PLT 10,8FL 7,4-11
P-LCR 31,7%
T.K.E 1η 49mm 1-15


πείτε μου την "γνομη σας" "περπει να" ανήσυχο???να σημειωθεί ότι η εξετάσεις έγιναν μετά από χειρουργείο για τοποθέτηση λάμας στο πόδι και "για αυτο" είναι και κάποιες άλλες τιμές "τσιβιμενες" λόγο φλεγμονής στο πόδι οποιος μπορεί να βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων!!!

Μαρία
11-01-10, 13:08
Ο γιατρος σου τι σου ειπε???
Προερχεσαι απο εγχειρηση να υποθεσω οτι τον πρωτο μηνα κανεις και ενεσεις στην κοιλιακη χωρα για αποφυγη θρομβων που μαλλον θα σου συνεστησε ο γιατρος....μαλλον και μαλλον.....Στην τελικη κοψε τον λιποδιαλυτη και ξανακανε αλλα ο οργανισμος σου ειναι ηδη καταπονημενος μετεγχειρητικα και επιβαρυμενος απο τα φαρμακα καλυτερα οτι σου πει ο γιατρος.
Υπαρχει μια εγχειρηση και δεν ειναι το θεμα οτι εμεις εδω θα σου κανουμε διαγνωση.....οτι σου ειπε ο γιατρος σου.

NIKOS123
11-01-10, 13:26
ναι κάνω ενέσεις στην κοιλια αντιθρομβωτικές ο γιατρός μου είπε ότι είναι από του λιποδιαλυτές!!!μια extra γνώμη ζητάω από τα παιδιά "εδομεσα" μήπως akpios έχει ανάλογη εμπειρία και μια γενική άποψη για τις τιμές που είναι τσιμπημένες και αν ξέρει κάποιος αν "αοφιλετε" στην βλακεία που έκανα να πάρο αυτούς τους χημικούς λιποδιαλυτές χωρίς να πηγαίνω γυμναστήριο οι λιποδιαλυτές είναι οι straker 4

Μαρία
11-01-10, 14:15
ναι κάνω ενέσεις στην κοιλια αντιθρομβωτικές ο γιατρός μου είπε ότι είναι από του λιποδιαλυτές!!!μια extra γνώμη ζητάω από τα παιδιά "εδομεσα" μήπως akpios έχει ανάλογη εμπειρία και μια γενική άποψη για τις τιμές που είναι τσιμπημένες και αν ξέρει κάποιος αν "αοφιλετε" στην βλακεία που έκανα να πάρο αυτούς τους χημικούς λιποδιαλυτές χωρίς να πηγαίνω γυμναστήριο οι λιποδιαλυτές είναι οι straker 4


Καταρχην κανεις ενεσεις εχεις και φαρμακευτικη αγωγη και παιρνεις και λιποδιαλύτες???Μα για ποιο λογο?Επειδη δεν γυμναζεσαι και θες να χασεις λιπος?Κανε διατροφη γιατι αν δεν κανεις διατροφη οσους λιποδιαλύτες και να παρεις δεν θα δεις αποτελεσμα....αφου σου ειπε ο γιατρος ετσι ακου τον γιατρο σου,εκτος αν θες να ακουσεις αλλα που θα σου αρεσαν πιο πολυ.....

sTeLaKoS
11-01-10, 14:33
Ο συγκεκριμένος όμως λιποδιαλύτης δεν έχει κάποιο φάρμακο μέσα.. φυτικά εκχυλίσματα είναι.

Έδειξες την ετικέτα του stacker στο γιατρό σου?

NIKOS123
11-01-10, 14:34
τους λιποδιαλυτές τους έπαιρνα πριν τώρα και ένα μηνα που έχω "ενχιριστει" δεν περνώ και κάνω ισορροπημένη διατροφή με πολύ νερό!αφου σου ειπε ο γιατρος ετσι ακου τον γιατρο σου,εκτος αν θες να ακουσεις αλλα που θα σου αρεσαν πιο πολυ.....τι εννοείς με αυτό?? εμενα με ανισιχουν SGOT KAI TO SGPT όπου το ένα είναι 1 μονάδα πάνω από 38 που είναι το ανώτατο όριο είναι 39 και το sgpt είναι 74 ενώ το ανώτατο όριο είναι 36kai το ldh που είναι το ανώτατο οροι 190και είναι 231

GEORGEXX1
11-01-10, 14:41
εγω να κανω μια ερωτισει;;;
οι γιατροι μετα απο αυτες τις εξετασεις τι σου ειπαν;;;
ξερεις γιατι;; ολοι θελουν να βοηθησουν
αλλα επειδη υπαρχει ιατρικη θεραπεια δεν μπορουν
να εμπλακουν περισοτερο.
οπως σου ειπε και η μαρια κοψε το συμπληρωμα
κανε μια ωραια διατροφη και μετα ξανακανε
εξετασεις.
περαστικα και σιδερενιος.

NIKOS123
11-01-10, 14:49
τα συμπληρώματα τα έκοψα και κάνω διατροφή όπως είπε και πιο πάνω ευχάριστο για την βοήθεια οι γιατροί είπαν ότι ήταν από τον λιποδιαλυτή και από την κακή διατροφή και το ποτό διότι 10 μέρες πριν το ατύχημα έπινα καθεμέρα για ένα μηνα πάνω από 3bires και 3 red bull κάθε μέρα και η diatrofimou ήταν χαλια όσο για τις εξετάσεις είναι από τότε που ήμουν στο νοσοκομείο δηλαδή ένα μηνα πριν όσο για φαρμακευτική αγωγή δεν περνώ τίποτα φάρμακο μονο τις αντιθρομβωτικές ενέσεις στην κοιλια!!!

sctp
11-01-10, 14:58
Νομιζω δε χρειαζεται να ανησυχεις,οι τιμες σου δεν ειναι φοβερα υψηλες..αυτο που μπορεις να κανεις ειναι κοψεις τα παντα(συμπληρωματα+Junkfood+αλκοολ+οτι αλλο παιρνεις) και να τρως καθαρα για κανα 2-3μηνες και να επαναλαβεις τις εξετασεις,αν δεν εχουν επανελθει τοτε ψαξτο παραπανω.

NIKOS123
11-01-10, 22:11
μετά από ποσο καιρό προτείνεται να ξανά κάνω εξετάσεις?ένας μηνας είναι αρκετός η χρειάζεται παραπάνω?