Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 15 από 42
  1. 07-04-09 19:39 #1
    Προεπιλογή Αντιηλιακα και προστασια
    Επειδή πλησιάζει το καλοκαίρι και θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε στη παραλία έχω να σας συμβουλεύσω μερικά πράγματα μιας και εγώ εκτίθεμαι το λιγότερο
    4 ώρες την ημέρα στο ήλιο,

    ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ


    Το αντηλιακό είναι σε μορφή gel, κρεμά λοσιόν, ψεκασμός, προϊόν που απορροφά ή απεικονίζει την υπεριώδη (UV) ακτινοβολία του ήλιου και προστατεύει το δέρμα.
    Τα αντηλιακά περιέχουν ένα ή περισσότερα UV φίλτρα των οποίων υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι
    Οι ιατρικές οργανώσεις όπως η αμερικανική κοινωνία καρκίνου συστήνουν τη χρήση αντηλιακού επειδή αποτρέπει το καρκίνωμα κυττάρων όπως squamous cancer cells and basel cancer cells
    Η δόση που χρησιμοποιείται αντηλιακό FDA στη δοκιμή είναι 160 mg/cm ² του εκτεθειμένου δέρματος.. Εξετάζοντας μόνο το πρόσωπο, αυτό μεταφράζει σε περίπου το 1/4 έως το 1/3 κουταλάκι του γλυκού για το μέσο ενήλικο πρόσωπο. Τα πιο μεγαλόσωμα άτομα πρέπει να υπολογίσουν αυτές τις ποσότητες αναλόγως.

    Η αλήθεια για τους ανασταλτικούς παράγοντες μελανίνης
    (αυτό που στην ουσία μας προστατεύει) πάμε βήμα βήμα
    Το πρώτο βήμα είναι να περιοριστεί η έκθεσή σας στον ήλιο, να χρησιμοποιείτε τα καπέλα, τη σκιά ή τα αποτελεσματικά αντηλιακά Τώρα, πολλά από δημοφιλή αντηλιακά δεν είναι και τα καλύτερα Πρόσφατα, οι ερευνητές εξέθεσαν μια αυξανόμενη επίπτωση του κακοήθους μελανώματος, μια σοβαρή μορφή καρκίνου του δέρματος, μεταξύ ατόμων που χρησιμοποιούσαν και δεν χρησιμοποιούσαν αντηλιακά
    Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν η αιτία ήταν πέρα των αντηλιακών η αν η αποτυχία σχετίζετε με τη δραστηριότητα μερικά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για να διασκορπίσουν τις UV ακτίνες.
    Τα αντηλιακά είναι ανασταλτικοί παράγοντες μελανίνης, αυτό
    καθ' εαυτό προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από τις UV ακτίνες που υποκινούν την παραγωγή της μελανίνης, η ένωση που αναγκάζει το δέρμα για να έχει το χρώμα.
    Τα συστατικά επιλογής για αντηλιακού είναιδιοξείδιο τιτανίου και οξείδιο ψευδάργυρου. Εκείνοι που αποφεύγουν περιλαμβάνουν το oxybenzone, το avobenzone και τη benzophenone.
    Σαν παράγωγα του καρκινογόνου benzene, , μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου σας.
    Οι πιο γνωστοί ανασταλτικοί παράγοντες παραγωγής μελανίνης είναι hydroquinone και μια hydroquinone-όπως ουσία αποκαλούμενη arbutin, το οποίο προέρχεται από ποικίλες φυτών. Hydroquinone θεωρείται επίσης για να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου σας και ακόμα κι αν το arbutin είναι μια φυσική ουσία, θα μπορούσε να αναπτύξει την παρόμοια δραστηριότητα.
    Φυσικά, ο αυξανόμενος κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου θα μπορούσε απλά να προκληθεί από τη μειωμένη παραγωγή μελανίνης.
    Οι πιο πρόσφατοι ανασταλτικοί παράγοντες παραγωγής μελανίνης προέρχονται από διαφορετικά φυτά που λέγονται με διάφορα ονόματα, ανάλογα με όπου φυτρώνουν. Βρίσκονται συνήθως στο φυσικό τους περιβάλλον στις περιοχές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ινδίας και της νότιας Ασίας. Είναι ιατρικά φυτά , με τις ρίζες που έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να μεταχειριστούν τις πληγές, τους μώλωπες και άλλα προβλήματα δερμάτων.
    Θα δείτε τα γρηγορότερα αποτελέσματα με τις κρέμες που περιέχουν τους ανασταλτικούς παράγοντες και τα συστατικά μελανίνης που αυξάνουν το ποσοστό κύκλου εργασιών νέων κυττάρων δερμάτων. Οι περισσότερες επιχειρήσεις συστήνουν την αποφλοίωση για εκείνο τον σκοπό, αλλά προκαλούν συχνά την ερυθρότητα και την ενόχληση.
    Ένα συστατικό αποκαλούμενο SYNERGY TK έχει αποδειχθεί να υποκινεί την παραγωγή κυττάρων δερμάτων, χωρίς ενόχλησης. Είναι πραγματικά καλό για την υγεία του δέρματός σας, επειδή η πρωτεΐνη είναι το αρχικό συστατικό. Από τους ανασταλτικούς παράγοντες παραγωγής μελανίνης που προέρχονται από το nut-grass roots με βάση, μια συγκέντρωση .5% έχει αποδειχθεί για να είναι η αποτελεσματικότερη, προκαλώντας τη παράγωγη μελανίνης κατά περισσότερο από 40%.

    Πώς να προστατεύεστε τα παιδία σας από τη έκθεση στο ήλιο
    Πάμε πάλι βήμα βήμα

    Εδώ είναι ένας οδηγός των πρακτικών ακρών για τους γονείς για να σιγουρευτούν ότι τα παιδιά τους προστατεύονται από τα ανεπαρκή αποτελέσματα του ήλιου:
    Συνεχή επαλείφει των αντηλιακών αμέσως και προτού να φύγουν από το σπίτι αντηλιακά, που εφαρμόζονται άσπρα στην επιφάνεια δεν λειτουργούν ακόμα Απαιτούν το χρόνο να εμμείνουν στο δέρμα. Επομένως, εφαρμόστε πάντα αντηλιακά στο μωρό τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την αναχώρηση αντηλιακά πρέπει ιδανικά να έχει μια SPF αρίθμηση 30 ή περισσότερων. Επίσης, για σιγουριά κάθε 2 ώρες ξαναβάλτε στα παιδιά σας
    Βασικότερο καλύτερα βρείτε και μια σκιά για να μην είναι συνέχεια στον ήλιο τα παιδιά.


    Τώρα ένα βασικό θέμα πώς να διακρίνεις της ελιές από καρκινώματα
    Δώστε βάση

    Καθένας που έχει ελιές στο δέρμα πρέπει να σκεφτεί τη αντηλιακή του προστασία. Οι ελιές του δέρματος συνδέονται συνήθως με τον καρκίνο δέρματος Τα άτομα που έχουν τους πολυάριθμες ελιές ή έχουν κληρονομικότητα άτομα στη οικογένεια τους που έχουν εντοπιστεί με τον καρκίνο του δέρματος είναι πιο επικίνδυνοι στο να το πάθουν.
    Ο καρκίνος δερμάτων είναι ένα αυστηρό και επίπονο είδος καρκίνου που προκαλείται συνήθως από πάρα πολλή έκθεση στον ήλιο. Είναι κρίσιμο για τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν αντηλιακά προκειμένου να περιοριστεί εκείνη η έκθεση. Οι διαγνωστικές εξετάσεις του δέρματος που υπάρχουν ελιές επιτρέπουν να έχουν μια πιθανότητα να βρουν οποιοδήποτε σημάδι του καρκίνου κατά τη διάρκεια ενός αρχικού σταδίου και να το μεταχειριστούν προτού να έχε την ευκαιρία να διαδοθεί
    Οι γιατροί ωθούν τα άτομα για να παρακολουθήσουν τις ελιές του δέρματος τους να το ελέγξουν περίπου μια φορά το μήνα. Ο όγκος τις ελιάς δεν αρχίζει πάντως καρκινώδη - αλλά μπορούν να έχουν τον κίνδυνο να γίνουν. Οι ελιές που είναι κακοήθεις μπορούν κανονικά να ανακαλυφθούν από την ασυνήθιστη εμφάνισή τους..
    Μεταστρέφουν τα χρώματα και τον τρόπο στο όποιο εμφανίζονται μόλις εντοπίσετε κάτι τέτοιο να κάνετε μια συνάντηση με το δερματολόγος σας. Αυτό το είδος ελιάς αρχίσει να φιγουράρει, να αιμορραγούν, γίνονται τρυφεροί, ή επίπονοι.
    Αν το ένα μέρος μιας ελιάς δεν είναι το ίδιο με το άλλο- οι άκρες τις ελιάς είναι το ανώμαλες και έχει θολωμένο χρώμαη ελιά είναι ένα διαφορετικό χρώμα παρόμοιο με καφετή, μαύρισμα, Μαύρος, μπλε, λευκό, η κόκκινο - η διάμετρος του ελιάς είναι αρκετά μεγαλύτερος από αυτή της γόμας μολυβιών στο ύψος-
    Η ελιά αυξάνετε και εξαπλώνετε στην επιφάνεια του δέρματος
    εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα σημάδια από θα πρέπει να κάνετε μια συνάντηση με τον παθολόγο ή το δερματολόγο σας αμέσως. Ο παθολόγος θα είναι σε θέση να εκτελέσει μια βιοψία δερμάτων στη ελιά και να την μελετήσει. Εάν είναι καρκινώδες έπειτα η βιοψία θα παρουσιάσει σε τη πόσο της ελιάς έχει εξαπλωθεί και εάν έχει διαδώσει ή όχι κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

    Αυτά παιδάκια μου πάνω κάτω αν σκεφτώ κάτι άλλο θα το επισυνάψω στο ίδιο topic σε άλλο post ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jemstone : 07-04-09 στις 19:57
    Απάντηση με παράθεση
     

  2. 07-04-09 23:42 #2
    Retired Admin
    Το avatar του χρήστη NASSER

    Εγγραφή
    24-05-2008
    Περ.
    Planet Earth
    Μηνύματα
    13.706
    Προεπιλογή
    πολυ καλο αρθρο Jemstone, και χρησιμο τωρα που πλησιαζει καλοκαιρι
    Απάντηση με παράθεση
     

  3. 08-04-09 08:53 #3
    Administrator
    Το avatar του χρήστη Polyneikos

    Εγγραφή
    01-06-2008
    Μηνύματα
    39.536
    Προεπιλογή
    Πραγματι ,πολύ χρησιμο,γιατί πολλοί το παρακανουμε με την έκθεση στον ήλιο,τουλάχιστον να έχουμε τις σωστές προφυλαξεις,η πρόληψη είναι ότι καλύτερο.
    Απάντηση με παράθεση
     

  4. 08-04-09 12:43 #4
    Moderator
    Το avatar του χρήστη TRIANTAFYLLOU

    Εγγραφή
    29-11-2007
    Περ.
    ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
    Μηνύματα
    24.796
    Προεπιλογή
    εν όψη καλοκαιριού πολυ καλο και χρήσιμο άρθρο , για μας αλλα και για τα παιδια που είναι πιό ευπαθή κατηγορία .

    και νομιζω απ οτι διαβασα καλύπτει σε ολο το φασμα αυτό που λεμε αντιηλιακη προστασία .

    μπραβο jemstone ήσουν ο πιο καταληλος ανθρωπος να γραψεις γι αυτο το θεμα λόγω ενασχόλησης με το υγρο στοιχείο που συνεπάγετε έκθεση στην ηλιακη ακτινοβολια.

    γι αυτό πιστεύω αν χρειαστείς βοήθεια στην εφαρμογη του αντιηλιακου θα προσφερθεί κάποιος χριστιανος απο το φόρουμ να βοηθήσει.
    Ηλιας Τριανταφυλλου
    Απάντηση με παράθεση
     

  5. 08-04-09 13:24 #5
    Retired Μod
    Το avatar του χρήστη KATERINI 144

    Εγγραφή
    03-11-2007
    Περ.
    κατερινη
    Μηνύματα
    13.077
    Προεπιλογή
    μπράβο jems

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TRIANTAFYLLOU Εμφάνιση μηνυμάτων
    γι αυτό πιστεύω αν χρειαστείς βοήθεια στην εφαρμογη του αντιηλιακου θα προσφερθεί κάποιος χριστιανος απο το φόρουμ να βοηθήσει.

    Απάντηση με παράθεση
     

  6. 08-04-09 15:23 #6
    Moderator
    Το avatar του χρήστη TRIANTAFYLLOU

    Εγγραφή
    29-11-2007
    Περ.
    ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
    Μηνύματα
    24.796
    Προεπιλογή
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KATERINI 144 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπράβο jems

    Αρχικό μήνυμα απο TRIANTAFYLLOU
    γι αυτό πιστεύω αν χρειαστείς βοήθεια στην εφαρμογη του αντιηλιακου θα προσφερθεί κάποιος χριστιανος απο το φόρουμ να βοηθήσει.





    ας το πω και γω ρε φωτη ποιητικά στο πηγαδι κατουρησα δηλαδή!

    γι αυτό αν χρειαστείς βοήθεια στου αντιηλιακού την χρήση
    θα προσφερθει καποιος χριστιανος, απ το φορουμ να βοηθήσει..
    Ηλιας Τριανταφυλλου
    Απάντηση με παράθεση
     

  7. 08-04-09 16:12 #7
    Retired Μod
    Το avatar του χρήστη KATERINI 144

    Εγγραφή
    03-11-2007
    Περ.
    κατερινη
    Μηνύματα
    13.077
    Προεπιλογή
    χαχαχχααχαχχαχχαχ σωστος, σωστος, αρχοντας,


    εγω ειχα γράψει ενα παλιά αλλά δεν το θυμάμαι ολόκληρο, καπως ετσι πήγαινε

    αρνακι ασπρο και παχι
    τις μανας το καμαρι
    επηγε εις την εξοχη
    να βρει χλωρο χορταρι
    ...................................

    η κωσταντινα μπορει να το θυματε το υπολοιπο
    Απάντηση με παράθεση
     

  8. 09-04-09 08:56 #8
    Προεπιλογή
    Έχουν βγει κάποια πολύ καλά σκευάσματα αντηλιακού με ψεκασμό.. έτσι όλη μπορείτε να βάλετε … αλλά ιδανικό για το να πάει παντού το αντηλιακό είναι το κατάλληλο χέρι…..
    Απάντηση με παράθεση
     

  9. 09-04-09 12:00 #9
    Retired Μod
    Το avatar του χρήστη KATERINI 144

    Εγγραφή
    03-11-2007
    Περ.
    κατερινη
    Μηνύματα
    13.077
    Προεπιλογή
    χαχαχαχχαχαχχααχχαχαχααχ



    σοφά λόγια απο την τζουλια
    Απάντηση με παράθεση
     

  10. 09-04-09 14:01 #10
    Προεπιλογή
    Το αντηλιακό Κατερίνη το έχω μελετήσει ακόμα και το πώς να το βάζουμε τη διατριβή σχεδόν έχω κάνει πάνω σε αυτό..χαχαχαχαχ
    Απάντηση με παράθεση
     

  11. 09-04-09 15:41 #11
    Moderator
    Το avatar του χρήστη TRIANTAFYLLOU

    Εγγραφή
    29-11-2007
    Περ.
    ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
    Μηνύματα
    24.796
    Προεπιλογή
    ε τότε θα χρειαστούμε μερικά σεμινάρια εν όψη καλοκαιριού ειδικα στον τρόπο επάληψης και αν τα χέρια είναι λίγο άγρια με κάλους (όπως τα δικά μου που είναι σαν της κότας τα πόδια ) θέλει πιστεύω σεμινάριο για τον τρόπο επάληψης και σωστής πίεσης επάνω στο δέρμα ουτως ώστε να δημιουργείτε και μια ήπιας μορφής απολέπισης της επιδερμίδας αλλα και ταυτόχρονα απορόφισης του αντιλιακού.

    τουλάχιστον να μπορούμε να βοηθάμε την συνάνθρωπό μας όποτε υπάρξει ανάγκη για χέρι βοηθείας .

    οπότε παιδια θα πρέπει να καθήσουμε στο θρανίο για μερικά σεμινάρια απο την jemstone και στο διάλειμα θα μας κεράσει σπιτική μαρμελάδα όπως την φτιάχνει.
    Ηλιας Τριανταφυλλου
    Απάντηση με παράθεση
     

  12. 09-04-09 23:16 #12
    Προεπιλογή
    να μας κερασει και την ομελετα λαχανηκων
    Απάντηση με παράθεση
     

  13. 10-04-09 08:31 #13
    Προεπιλογή
    Έτσι όπως με για σεμινάρια μαγειρικής το κόβω να κάνουμε….
    Εγώ στο ρόλο της Βεφας .χαχαχαχ
    Απάντηση με παράθεση
     

  14. 10-04-09 13:57 #14
    away
    Εγγραφή
    03-11-2007
    Μηνύματα
    5.638
    Προεπιλογή
    jem

    Μπορεις να προτηνεις κατι? απο τι αρχηνας για ποσο κτλ?

    Να οπου νανε πιανει καλοκαιρι τι αντιλιακο να παρεις?για αρχη ,συνεχεια κτλ πες και μαρκες δεν εχει προβλημα ΜΒ αν φερει κανενα χορηγο με αντιλιακα βλεπουμε τοτε




    And μπραβο για τον κοπο σου
    Απάντηση με παράθεση
     

  15. 10-04-09 22:04 #15

    Εγγραφή
    02-02-2008
    Περ.
    xrysoupoli
    Μηνύματα
    190
    Προεπιλογή
    καλα εσενα ruhl δεν σε παρεξηγω ειδικα τωρα που ο εγκεφαλος σου καει κετονοσωματα αντι για γλυκοζη


    παντως jemstone πολυ καλο αρθρο και επικαιρο μιας και πλησιαζει το καλοκαιρι
    THEN WE WILL FIGHT IN SHADE
    Απάντηση με παράθεση
     

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία