138
O Bαγγέλης Μόκας από την Λάρισα, γεννημένος στις 29-10-1962 γυμνάζεται από 15 ετών και έχει ένα μεγάλο ιστορικό αγώνων.

Συμμετείχε σε αγώνες για πρώτη φορά στο Mr Ελλάς της WABBA το 1980 σε ηλικία 18 ετών στην κατηγορία Juniors και κατέλαβε την 4η θέση.
Το 1987 επανήλθε στους αγώνες και συμμετείχε στο Mr Οδύσσεια, όπου βγήκε 3ος στην ψηλή κατηγορία.
Την ίδια χρονιά βγήκε 2ος στο Mr Bόρειος Ελλάς στην ψηλή κατηγορία και 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΕΟΣΔ
Συμμετείχε ανελλιπώς μέχρι και το 1993 όπου στο Mr Οδύσσεια είχε καταλάβει την 2η θέση στην κατηγορία του
Έκτοτε έκανε μια αγωνιστική παύση 10 ετών μέχρι που επανήλθε το 2003 κερδίζοντας το Πανελλήνιο Κύπελλο την κατηγορία του και συμμετείχε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα στην Αίγυπτο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IFBB στην Τενερίφη.
Το 2007 κατέκτησε το Overall στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Ο.Σ.Δ και την ίδια χρονιά κέρδισε και στο Κύπελλο την κατηγορία του!
Οι πλέον πρόσφατες συμμετοχές και διακρίσεις του Βαγγέλη Μόκα είναι το 2015 όταν κατέκτησε την 1η θέση στο Mr Universe της WABBA στην Ψηλή κατηγορία και την 1η θέση στο Κύπελλο της NAC, ενώ κατέλαβε την 4η θέση στο Mr
Universe της NABBA-W.F.F.
Διατηρεί ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο στην Λάρισα, το Μokas Fitness Club (Oλύμπου 38) από το 1986, ένα γυμναστήριο που αποτελεί φυτώριο αθλητών διαχρονικά.
Αξίζει κάποιος να επισκεφθεί όταν βρεθεί στην πόλη της Λάρισας!
Μokas Fitness Club Google Spot: https://maps.app.goo.gl/3n47qRxEZMASC6VS7




Θα τον δούμε προσεχώς στους αγώνες, καθώς ο ίδιος πάντα παρευρίσκεται , έχοντας αγάπη για το άθλημα που υπηρετεί και τον ανέδειξε!





