Γρηγόρης Κάκιας

Γρηγόρης Κάκιας

Supplement Expert

Ο Γρηγόρης Κάκιας εργάζεται ως εξειδικευμένος σύμβουλος διατροφής και υπεύθυνος του καταστήματος AΘΛΗΤΗΣ, το κατάστημα θρύλος του Ελληνικού bodybuilding καθώς η ιστορία του στον χώρο ξεκινάει από το μακρινό 1966 όπου και διοργάνωσε τον 1ο αγώνα bodybuilding στην Ελλάδα.
Με το πέρασμα των χρόνων προωθώντας το νέο, για εκείνη την εποχή, άθλημα ο Αθλητής κατάφερε να θεωρείται η παραδοσιακή "δύναμη" στον χώρο καθώς και το μεγαλύτερο σε ποικιλία κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα καθώς και το παλαιότερο.
Η πρώτη επαφή του Γρηγόρη με τον αθλητισμό ήταν στην ηλικία των 8 ετών όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνική ομάδα μέχρι τα 18.
Έπειτα τα τελευταία 9 χρόνια η προπόνηση του έχει να κάνει με τα βάρη και το crossfit. Παρόλα τα χρόνια άθλησης του την μεγαλύτερη διαφορά σε επιδόσεις και εμφάνιση την είδε όταν ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο, μέσω της εξειδικευμένης μελέτης των λειτουργιών των συμπληρωμάτων, της αθλητικής διατροφής και της προπόνησης.
Θεωρεί πως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν επανέλαβε λάθη που γίνονται παραδοσιακά στα βάρη.
Επίσης η τριβή με τους bodybuilder παλαιότερων γενεών του χώρου ήταν αρκετά εποικοδομητική και φυσικά οι σωστοί συνδυασμοί και δοσολογίες των συμπληρωμάτων και της διατροφής.