infamous
09-01-11, 09:02
καλημερα παιδια.Αποφασισα να φτιαξω ενα ημερολογιο προπονησης για να οργανωσω την προπονηση και την διατροφη μου και με τη βοηθεια σας να τις διορθοσω...
λοιπον αρχικα ειμαι
υψος:1,68m
βαρος:75 κιλα
ηλικια:19ετων
ποσοστο λιπους :20 κατι %
στοχος:εως τελος απριλιου να πεσω σε λιπος και να φτασω τα 80 κιλα οσο πιο καθαρα γινεται...
μετα θα μπουμε σε γραμμωση και βλεπουμε...
αρα πεφτουμε αμεσως σε ογκο ...πρωτη μερα σημερα κυριακη μπορω να κανω λιγα πραγματα καθως ειναι κλειστο το gym αρα(αεροβια)με αδειο στομαχι...
τωρα πριν λιγο γυρισα ειπια ενα μπουκαλι 0,5Kg νερο και φτιαχνω το πρωινοι μου αυτη τη στιγμη το οποιο θα αποτελειται απο
2 αυγα βραστα με τους κροκους
1 ποτηρι πρασινο τσαι με μια κουταλια του γλυκου μελι
1 τοστ με γαλοπουλα,τυρι,ντοματα
1 μηλο
1 ποτηρι νερο
παιδια τρωω και συνεχιζω σε λιγο...μου διορθωνεται τα λαθη που σιγουρα θα εχω στην διατροφη μου ως αρχαριος....
λοιπον αρχικα ειμαι
υψος:1,68m
βαρος:75 κιλα
ηλικια:19ετων
ποσοστο λιπους :20 κατι %
στοχος:εως τελος απριλιου να πεσω σε λιπος και να φτασω τα 80 κιλα οσο πιο καθαρα γινεται...
μετα θα μπουμε σε γραμμωση και βλεπουμε...
αρα πεφτουμε αμεσως σε ογκο ...πρωτη μερα σημερα κυριακη μπορω να κανω λιγα πραγματα καθως ειναι κλειστο το gym αρα(αεροβια)με αδειο στομαχι...
τωρα πριν λιγο γυρισα ειπια ενα μπουκαλι 0,5Kg νερο και φτιαχνω το πρωινοι μου αυτη τη στιγμη το οποιο θα αποτελειται απο
2 αυγα βραστα με τους κροκους
1 ποτηρι πρασινο τσαι με μια κουταλια του γλυκου μελι
1 τοστ με γαλοπουλα,τυρι,ντοματα
1 μηλο
1 ποτηρι νερο
παιδια τρωω και συνεχιζω σε λιγο...μου διορθωνεται τα λαθη που σιγουρα θα εχω στην διατροφη μου ως αρχαριος....