ωραια ατμοσφαιρα οπως παντα, να ειμαστε καλα να τα πουμε κ του χρονου
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 16 έως 21 από 21
-
09-01-23 22:18 #16
-
10-01-23 02:17 #17
Σταθερή αξία αυτη η καθιερωμένη εκδήλωση στον πιο κλασικό χώρο το ιστορικο γυμναστήριο του Σπύρου Μπουρνάζου που πάντα μας φιλοξενεί και τον ευχαριστούμε καθώς και όλα τα όμορφα κορίτσια της παρέας του που συμβάλουν για την επιτυχημένη αυτη εκδήλωση με τα πλούσια εδέσματα και την όλη οργάνωση και την ομορφαίνουν με την παρουσία τους
Εγω προσωπικα πάντα νιώθω υπέροχα οταν βρίσκομαι σ αυτόν τον ιστορικό χώρο
και του χρόνου υγεία να έχουμεΗλιας Τριανταφυλλου
-
10-01-23 05:10 #18
Μπράβο παιδιά, και του χρόνου! Ευχαριστούμε το Σπύρο Μπουρνάζο για την φιλοξενία, αλλά και ένα μεγάλο ευχαιρστώ σε όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με ητν παρουσία τους.
Ελπίζω να είμαι εκεί του χρόνου και εγώ
Παναγιώτης Βίτσας
-
10-01-23 11:38 #19
Οπως παντα ζεστο κλιμα ,μας δωθηκε η ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα με πολλους φιλους ,περασαμε θαυμασια.
Κ του Χρονου να ειμαστε ολοι καλα.Old School
-
10-01-23 18:01 #20
-
10-01-23 19:14 #21
Παρελειπόμενα
Σωτηρης Γκάτσης - Mens Physique Pro New Entry
Ενθουσιασμένος ο Σωτήρης από το πρόσφατό του ταξίδι στο Las Vagas και την συμμετοχή του στο Olympia! Μας μίλησε για τους αθλητές που συνάντησε, Ronnie Coleman, Jay Cutler, σίγουρα η εμπειρία για αυτόν, μοναδική!
Αθλητής που γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα, όταν τον είχε αναλάβει αρχικά ο Αλέξης Αλεξίου, μετέπειτα ο Σταύρος Τριουλίδης και από το 2020 ο Χρήστος Πιστόλας, είναι από τις συμπάθειές μου λόγω ιδιοσυγκρασίας.
Είχαμε κάνει μαζί ένα ταξίδι οδικώς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της IFBB στην Θεσσαλονίκη το 2018, όταν κέρδισε την κατηγορία του και καθόμασταν δίπλα - διπλα στο βαν. Ωραίες στιγμές!
Ένα κομμάτι πίτας, μετά από τόση προσπάθεια και δίαιτα, του άξιζε!
Με τους συναθλητές του, Γιώργο Λεντάκη, νικητή της κατηγορίας Classic Pgysique +1.75 στο Μr Oδύσσεια 2022 και Αναστασία Καμπάνη, νικήτρια στην κατηγορία Bikini Fitness, στον ίδιο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στο Novotel