Τάσος Μώρος

Τάσος Μώρος

Ο Τάσος Μώρος υπήρξε αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους και δημοφιλέστερους αθλητές της δεκαετίας του ’80. Συμμετείχε σε πολλούς αγώνες από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 έως και τις αρχές του ’90 πετυχαίνοντας σπουδαίες διακρίσεις τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Εχει αγωνιστει με τους καλύτερους αθλητες της εποχής, Μπουρναζο, Σιατραβανη, Κούκο, Αβελκίου, Παπαδογιωργακη, Γκίνη, Βολικο κτλ. Αλλους τους κέρδισε και από αλλους εχασε, για όλους όμως ήταν δύσκολος αντίπαλος και αθλητης που ενεπνεε τον σεβασμο... Εκτός των άλλων, ο Τάσος Μώρος φημιζόταν για το όμορφο ποζάρισμά του, ενώ είχε φίλους και υποστηρικτές σε όλη την Ελλάδα.

Από τις πολλες συμμετοχες του ξεχωρίζουν το Μρ Ελλας της WABBA το 1983, όπου βγήκε πρωτος νικώντας τον Αλεκο Σιατραβανη...
Το 1984 βγήκε τρίτος στην κατηγορία των παλιων πρωταθλητων (Επαθλο Ακροπολις) στο Μρ Ελλας της WABBA Με 1ο τον Γιάννη Κουκο και 2ο τον Λαμπη Αβελκίου και κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ποζερ.
Το 1985 βγήκε 2ος μετα τον Σπύρο Μπουρναζο στο 1ο Μρ Οδύσσεια στην ψηλή κατηγορία και 3ος στον Γενικο Τίτλο. 

Ένας απο τους τελευταίους του αγώνες ήταν το Πανελλήνιο Πρωταθλημα 1991 WABBA – ΠΕΣΔ όπου και κέρδισε την κατηγορία των Masters. Συμμετέχοντας στο Μρ Ευρωπη Wabba 1991, κατελαβε την 3η θεση στην κατηγορία Masters.

Για περισσότερες πληροφορίες : Τάσος Μώρος