Bodybuilding e-Shop

Αγωνιστικό Bodybuilding - Άθλημα απόδοσης! Εκτύπωση

Συντάκτης: Γιάννης Αλιμπέρτης

Εμφανίσεις: 3635
Ο σωστός χαρακτηρισμός λοιπόν είναι πως το bodybuilding ειναι ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ...

Ο σωστός χαρακτηρισμός λοιπόν είναι πως το bodybuilding ειναι ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ...
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία είναι Κυριακή του Πάσχα και το μόνο δώρο που έκανα στον εαυτό μου ήταν αυτό που βλέπετε: 50g παραπάνω γλυκοπατάτα με κοτόπουλο και αρκετό μαρούλι.. ένα μικρό refeed δηλαδή...

46401786 2020367918002628 4778817403666563072 n


Κάποιος που δε γνωρίζει κοιτάζοντας την εικόνα θα θεωρήσει πως τρώμε πολύ, δεν ειναι το ίδιο να φας αυτο το γεύμα μετα απο δυο μέρες διατροφής και το ίδιο μετά από 3 μήνες άσπαστης δίαιτας..
Βρίσκομαι σε κατάσταση υπερκαταβολισμού, ζυγιζω 35kgr περισσότερα από το ύψος μου (μυϊκά) προπονούμαι δυο φορές την μέρα και έχω ακόμη έναν μήνα προετοιμασία -συνεπώς το σώμα μου ουρλιάζει για θερμίδες και λιπαρά.
Η συγκέντρωση λοιπόν είναι ένα μέσον που με βοηθά να αυξήσω την απόδοση μου στο άθλημα αυτό..Μεγάλο όπλο η πνευματική διαύγεια και ηρεμία..
Οι μυρωδιές της τροφής ζωντανεύουν και οι γεύσεις μετά από αυτή την κακουχία γίνονται πολύ έντονες και έτσι προσπαθώ να τις αφομοιώσω στο 100% ,ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα πλαίσιο πνευματικό που μέσα εκεί θα συμπεριλαμβάνονται μόνον αυτές οι γεύσεις και οι τροφές που είναι απαραίτητες για τον στόχο μου χωρίς να με αποσπά τίποτα που θα βλέπω να τρώνε ακριβός δίπλα μου..
Με βοηθάει η συγκέντρωση να αυξήσω το αίσθημα του κορεσμού πριν απο καθε γεύμα και να αισθανθώ πληρότητα..
Φέρνοντας στο μυαλό μου την σπουδαιότητα που έχει για εμένα αυτό που προσπαθώ να πετύχω προσπαθώ να υποτιμήσω την ευχαρίστηση της τροφής (εκτός πλαισίου) και οτι για λίγο καιρό ακόμη η ζωή θα συνεχίζετε μόνο με τις ποσότητες τροφής και γεύσεις που έχω καταχωρίσει στο πλαίσιο αυτό ..
Προσπαθήστε να αδειάζετε το μυαλό σας να βλέπετε μόνον τον στόχο ,μην αφήνετε την σκέψη να αναπηδά, να κατανοήσετε πώς θα τρώτε ότι θέλετε μέχρι να πεθάνετε μετά τον αγώνα- εαν αυτό σας βοηθά- όμως τώρα δεν υπάρχουν άλλες τροφές στην γη, για λίγο καιρό ακομη!
Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο το άρθρο συναθλητές και συναθλούμενοι μου και να μην αφήσετε ξανά κανέναν να σας υποβαθμίσει λέγοντάς πως το bodybuilding δεν είναι Άθλημα...

by @Alimpertis Muscle Performance Team - Καλές προετοιμασίες....