η μαρία τα λέει πολύ καλα είναι γνώστης του αντικειμένου και δωσε βάση σ αυτό που σου είπε για τις διατασεις όπως το λέει χωρίς ταλάντωση και εκεί που τραβάει και πονάς βγάζε αέρα και μενε όπως σου είπε 10 με 15 δεύτερα .
εγω εκείνο που θέλω να τονίσω επειδη έχω πολλες περιπτωσεις παιδιών που θελουν να περάσουν αγωνίσματα , είναι ότι αυτα που ζηταν είναι ανθρωπίνως εφικτα και δεν είναι επίπεδο πρωταθλητισμού , γι αυτό και αν το πιστέψεις θα τα καταφέρεις και αν στο παρελθόν είχες ασχοληθεί με αθλητισμό τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει μνήμη του σώματος , θα επανέλθεις πολύ πιο γρήγορα .
επίσης πρόσεχε την διατροφή σου να έχει εφόδια το σωμα σου για να αναρώνει και να έχεις ενέργεια και πρίν πάς να δώσεις τα αγωνίσματα αφου πλέον έχεις φτάσει τους χρόνους και τις επιδόσεις που ζηταν , τότε να δώσεις βάση το τι θα φας εκείνη και την προηγούμενη μέρα και να εχεις μαζί σου κάποιο ενεργειακό και τονωτικο ρόφημα η κατι τζελ που τα παιρνουν οι αθλητες η ροφήματα όταν έχουν διαδοχικα αγωνίσματα με διαλείματα , επειδη δεν μπορούν να φαν πχ κάποιο σάντουιτς δεν είναι δυνατόν , ενω ενα τέτοιο χωνεύετε ευκολα σου δίνει ενέργεια χωρίς να σε επιβαρύνει το στομάχι η να σου φέρει ταχυκαρδία κατα την προσπάθεια .
το σίγουρο είναι πως αν θές μπορείς και ενας αγύμναστος αν έχει και κάποια προσόντα μπορεί να τα καταφέρει και δεν κάνει καταχρήσεις οι περισσότεροι άντρες βέβαια τα καταφέρνουν .
απλα η ισότητα μας μάρανε έχουν πλέον τα ίδια αγωνίσματα σε άντρες και γυναίκες με τις ίδιες επιδόσεις , αυτό όμως δεν υποτιμα εσας αλλα εμας .
καλή επιτυχία και να μας πείς τα ευχάριστα μετα το εγχείρημα σου